forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ferri za sva vremena
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 11:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Sretan rodendan Ferriju i mom starom

No sikiriki
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 11:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by teller

baš mi neda mira jedno pitanjce...na koje to izdanje ce se Ferri potpisivat u Makarskoj?
Mislim naravno na novoizdano za tu prigodu...ne mislim donosit na potpis kupus od Dnevnika ili neka izdanja Zagora Ludensa ili SD,hocu nešto novo,taman za tu prigodu...valjda Bernard sprema još nešto osim kolendarcica i redovnih brojeva Zagora...Volio bi Index ali to nije strip vec više katalog pa...vonjam Gigant broj 2,ali to sve nece obradovat pa...

Koga brate još može da obraduje gigant izdanje?Format nestandardan,price poznate,nema nikakve hronologije,puko uzimanje para...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 12:00:18  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Srecan rodendan gospodine Feri-80 ako se ne varam,još jednom hvala za ulepšavanje ali ne samo detinjstva vec i za sada dobrog dela života.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 12:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

quote:

baš mi neda mira jedno pitanjce...na koje to izdanje ce se Ferri potpisivat u Makarskoj?
Mislim naravno na novoizdano za tu prigodu...ne mislim donosit na potpis kupus od Dnevnika ili neka izdanja Zagora Ludensa ili SD,hocu nešto novo,taman za tu prigodu...valjda Bernard sprema još nešto osim kolendarcica i redovnih brojeva Zagora...Volio bi Index ali to nije strip vec više katalog pa...vonjam Gigant broj 2,ali to sve nece obradovat pa...

Koga brate još može da obraduje gigant izdanje?Format nestandardan,price poznate,nema nikakve hronologije,puko uzimanje para...

Bio bi fora gigant, ali onakav Texov, novi crtaci, nova prica u C-B A4 formatu. To mi je tako jako!

No sikiriki
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10048 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 21/03/2009 : 13:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Srecan rodjendan legendo

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 15:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Archy

quote:

quote:

Bio bi fora gigant, ali onakav Texov, novi crtaci, nova prica u C-B A4 formatu. To mi je tako jako!

To je nešto drugo brate , dosta mi je više raznoraznih reprinta...
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 21/03/2009 : 18:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
Kad bi samo znao koliko ga ljudi poštuje i voli!
Al` znao on to! Zato je i ulepšao i ulepšava detinjstva i živote tolikih generacija!

Sve najbolje, grande Ferri!

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 20:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Danas Ferriju rodjus,pa ziveo nam jos 20 godina i crtao zagora!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 21/03/2009 : 21:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Sretan Rodjendan Majstore Ferri!!!!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 21/03/2009 : 21:36:39  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 21/03/2009 : 21:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message
sretan rodenadan i sve najbolje želje velikom majstoru

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 21/03/2009 : 22:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Sretan rodendan, majstore!!! Nisam do danas znal kad mu je rodendan... Ubuduce budem imal dvostruki razlog za veselje... Jucer mi se rodio sin, pa cu sljedecih godina slaviti 2 dana zaredom

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2009 : 22:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mile.soric

Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.

Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).

Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25304 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 21/03/2009 : 22:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Uh,tesko je odluciti se tu,malene su razlike kod crteza u njegovim najboljim periodima,ali evo ja cu zato reci da je meni najbolja naslovnica TESKOBA,za crtez stvarno ne znam.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 21/03/2009 : 22:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Opcenito mi se teško odluciti za najbolje nacrtanu pricu, ali ja bi isto izdvojio prvi susret sa Rakosijem i Kandraksom. Pogotovo mi je prica sa Kandraksom dobra zbog atmosfere i pejzaža. I zarobljenici crvene vještice su mi dobro nacrtani, jedino se ne sjecam je li to bio Ferri ili Donatelli.

No sikiriki
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/03/2009 : 00:57:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Meni se najbolji Ferrijevi crteži poklapaju sa meni najboljim i najdražim pricama Zagora. Iz onog perioda kada su krenule ozbiljnije i bolje price Nasilje u Darkwoodu, Zarobljenici Crvene Veštice, a onda u vrhuncu zlatnog perioda Kapetan Zmija, Zimska zmija, Zagor protiv Super Majka

Edited by - Bruce Springsteen on 22/03/2009 00:58:47
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/03/2009 : 02:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

ma neka živi još duplo tolik,ali neka se ostavi zagora...kod mene je potrošio sve kredite...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/03/2009 : 09:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

I tebi kandrakse pojavljivanje na forumu...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/03/2009 : 09:13:47  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

ma neka živi još duplo tolik,ali neka se ostavi zagora...kod mene je potrošio sve kredite...

Može da crta i nogama on je ipak Feri....
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/03/2009 : 09:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.

Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).

Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.

Mile imaš dobru procenu što se tice vrhunca Ferijevog stvaralaštva...zaista je u tim epizodama Zagor protiv barona dao najviše...remek-delo.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/03/2009 : 10:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Mile imaš dobru procenu što se tice vrhunca Ferijevog stvaralaštva...zaista je u tim epizodama Zagor protiv barona dao najviše...remek-delo.

trilogija -zagor protiv barona-definitivno najbolje sencenje ,jeza,bas vampirski.
Go to Top of Page

Zeljko Ferri
Senior Member

Serbia
1304 Posts

Member since 15/12/2004

Posted - 22/03/2009 : 10:19:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Zeljko Ferri a Yahoo! Message  Send Zeljko Ferri a Private Message
I samom Ferriju je to najdraza prica.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 22/03/2009 : 14:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Zeljko Ferri

I samom Ferriju je to najdraza prica.

Malo si se zabunio ,Feriju je najbolja prica prvi susret sa Rakosijem...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 03/05/2010 : 17:19:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Svak nova Zagorova prica koju Ferri nacrta je dar citaocima, i razlog sa slavu!!! Dugio nam zivio, majstore ;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/05/2010 : 00:26:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Ferrijev crtež je uvijek bio onaj pravi Zagor.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000