Author |
Topic |
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 21/03/2009 : 11:58:00
|
quote: Originally posted by teller
baš mi neda mira jedno pitanjce...na koje to izdanje ce se Ferri potpisivat u Makarskoj? Mislim naravno na novoizdano za tu prigodu...ne mislim donosit na potpis kupus od Dnevnika ili neka izdanja Zagora Ludensa ili SD,hocu nešto novo,taman za tu prigodu...valjda Bernard sprema još nešto osim kolendarcica i redovnih brojeva Zagora...Volio bi Index ali to nije strip vec više katalog pa...vonjam Gigant broj 2,ali to sve nece obradovat pa...
Koga brate još može da obraduje gigant izdanje?Format nestandardan,price poznate,nema nikakve hronologije,puko uzimanje para... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 21/03/2009 : 12:00:18
|
Srecan rodendan gospodine Feri-80 ako se ne varam,još jednom hvala za ulepšavanje ali ne samo detinjstva vec i za sada dobrog dela života. |
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Posted - 21/03/2009 : 12:55:32
|
quote: Originally posted by profesor-inz
baš mi neda mira jedno pitanjce...na koje to izdanje ce se Ferri potpisivat u Makarskoj? Mislim naravno na novoizdano za tu prigodu...ne mislim donosit na potpis kupus od Dnevnika ili neka izdanja Zagora Ludensa ili SD,hocu nešto novo,taman za tu prigodu...valjda Bernard sprema još nešto osim kolendarcica i redovnih brojeva Zagora...Volio bi Index ali to nije strip vec više katalog pa...vonjam Gigant broj 2,ali to sve nece obradovat pa...
Koga brate još može da obraduje gigant izdanje?Format nestandardan,price poznate,nema nikakve hronologije,puko uzimanje para...
Bio bi fora gigant, ali onakav Texov, novi crtaci, nova prica u C-B A4 formatu. To mi je tako jako! |
No sikiriki |
|
|
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 21/03/2009 : 15:26:11
|
quote: Originally posted by Archy
Koga brate još može da obraduje gigant izdanje?Format nestandardan,price poznate,nema nikakve hronologije,puko uzimanje para...
Bio bi fora gigant, ali onakav Texov, novi crtaci, nova prica u C-B A4 formatu. To mi je tako jako!
To je nešto drugo brate , dosta mi je više raznoraznih reprinta... |
|
|
Rick
Average Member
Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 21/03/2009 : 18:08:30
|
Kad bi samo znao koliko ga ljudi poštuje i voli! Al` znao on to! Zato je i ulepšao i ulepšava detinjstva i živote tolikih generacija!
Sve najbolje, grande Ferri! |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 20:07:14
|
Danas Ferriju rodjus,pa ziveo nam jos 20 godina i crtao zagora!!! |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 21/03/2009 : 21:36:11
|
Sretan Rodjendan Majstore Ferri!!!!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
kandraks
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3914 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 21/03/2009 : 21:36:39
|
Sretan Rodjendan Majstore Ferri!!!!!! |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
|
|
dnevni boravak
Senior Member
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 21:57:06
|
sretan rodenadan i sve najbolje želje velikom majstoru |
I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away I'm working on a dream And I know it will be mine someday...... |
|
|
Hajo
Senior Member
1873 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 21/03/2009 : 22:00:29
|
Sretan rodendan, majstore!!! Nisam do danas znal kad mu je rodendan... Ubuduce budem imal dvostruki razlog za veselje... Jucer mi se rodio sin, pa cu sljedecih godina slaviti 2 dana zaredom |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25304 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2009 : 22:02:28
|
quote: Originally posted by mile.soric
Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.
Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).
Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25304 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 21/03/2009 : 22:03:09
|
quote: Originally posted by okiboki
Uh,tesko je odluciti se tu,malene su razlike kod crteza u njegovim najboljim periodima,ali evo ja cu zato reci da je meni najbolja naslovnica TESKOBA,za crtez stvarno ne znam.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Archy
stripovi.com suradnik
Croatia
1448 Posts
Posted - 21/03/2009 : 22:13:00
|
Opcenito mi se teško odluciti za najbolje nacrtanu pricu, ali ja bi isto izdvojio prvi susret sa Rakosijem i Kandraksom. Pogotovo mi je prica sa Kandraksom dobra zbog atmosfere i pejzaža. I zarobljenici crvene vještice su mi dobro nacrtani, jedino se ne sjecam je li to bio Ferri ili Donatelli. |
No sikiriki |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 22/03/2009 : 00:57:57
|
Meni se najbolji Ferrijevi crteži poklapaju sa meni najboljim i najdražim pricama Zagora. Iz onog perioda kada su krenule ozbiljnije i bolje price Nasilje u Darkwoodu, Zarobljenici Crvene Veštice, a onda u vrhuncu zlatnog perioda Kapetan Zmija, Zimska zmija, Zagor protiv Super Majka |
Edited by - Bruce Springsteen on 22/03/2009 00:58:47 |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 22/03/2009 : 09:13:47
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by okiboki
Danas Ferriju rodjus,pa ziveo nam jos 20 godina i crtao zagora!!!
ma neka živi još duplo tolik,ali neka se ostavi zagora...kod mene je potrošio sve kredite...
Može da crta i nogama on je ipak Feri.... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 22/03/2009 : 09:15:06
|
quote: Originally posted by manhunter
Vjerojatno je i o ovome dosad bilo govora, ali svejedno, povodom rodjendana velikog Ferria, zanima me sto mislite, koju je pricu Ferri najbolje nacrtao? Pritom vas molim da se fokusirate iskljucivo na crtez, ne i na samu pricu, kako ne bi potpali pod sugestiju ukupnog dobrog dojma pa nekoj scenaristicki boljoj prici dali vecu ocjenu od one koja je, recimo, losija, ali je bolje nacrtana.
Ja sam dugo o tome razmisljao, i mozda moj izbor pada bas nekako u vrijeme za koje smatram Ferrievim zenitom, a to je 1981. i prica s Rakosijem (ZS Zagor protiv Barona, Noc demona, Raskrinkani vampir). Ne samo da je to njegov, barem po meni, najbolji period, vec je mozda prevagnulo i to da je to jedna od njegovih 'mracnijih' prica (kao ona kasnije s Hagotom).
Znam da je pitanje tesko, ali me bas zanima misljenje ostalih. Pitanje nisam zamislio u smislu pukog glasovanja, vec bih volio kad bi svatko u par rijeci obrazlozio svoje razloge.
Mile imaš dobru procenu što se tice vrhunca Ferijevog stvaralaštva...zaista je u tim epizodama Zagor protiv barona dao najviše...remek-delo. |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 22/03/2009 : 10:06:30
|
quote: Originally posted by manhunter
Mile imaš dobru procenu što se tice vrhunca Ferijevog stvaralaštva...zaista je u tim epizodama Zagor protiv barona dao najviše...remek-delo.
trilogija -zagor protiv barona-definitivno najbolje sencenje ,jeza,bas vampirski. |
|
|
Zeljko Ferri
Senior Member
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts