forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Greškica na naslovnici!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Luk-San
Junior Member

Croatia
369 Posts

Member since 01/11/2008

Posted - 01/12/2008 : 20:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Luk-San a Private Message
quote:
Originally posted by teller

IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA,

Odmah se prepoznaje pravi karakter covjeka,po par rijeci!!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2008 : 20:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by ---dp---

Lepo sam ti napisao na pocetku da mi tvoje misljenje nije ni trebalo i da te nisam ni spomenuo, govorio sam o VC i naveo samo primer reakcije forumasa na istu gresku kod "Libellusa". Dakle, "Libellus" nije jednako "Dado", bar ne za mene. Ako mi nesto u vezi "Libellusa" bude trebalo, oticu cu kod Vedrana u knjizaru ili traziti od Slobe da mi to posalje, sta si se ti uopste i javljao, zato sam ti i rekao da se otkacis od mene

Libellus nije = Dado, ali je taj Dado dio Libellusa, pa kad nesto govoris o Libellusu, pricas i o meni i mome radu.
Ti sebi dajes za pravo iz "patriotizma" ili kojecega govoriti o VCu i braniti VC izdanja a meni istovremeno ne dopustas pricati
i odgovarati na netocne informacije i nedosljedna poredjenja kad se radi o Libellusu, i kazes mi sto sam se uopce javljao.
Smijesno, doista...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2008 : 20:56:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Luk-San

Mozda jesam mlad i neiskusan ali bih rado sugerirao:

Oboje govorite da se ne zelite svadjat i prepirat,da se otkacite jedan od drugog,ali to ne radite nego se svadjate

Pardon ako sam vas uvrijedio...

Ja se ne svadjam. Samo ne zelim uvijek precutati sve, kao sto to obicno cinim.
Jednom i meni dosadi gledati to licemjerje i dvostruka mjerila iz kojekakvih razloga.
Obican sam covjek kao i drugi, vjerojatno prepun mana a mozda i ponekom vrlinom... rekoh mozda!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne

Edited by - Dado on 01/12/2008 21:01:19
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2008 : 20:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by ?uvec

Hm... A da ja promijenim naslov topica u ''Dado vs ---dp---''?

Mozes kako god hoces, ja sam vise manje rekao sve sto sam mislio.
Tko je skuzio, skuzio je, tko nije, ima pravo na dodatno citanje.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2008 : 20:59:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Dado prijatelju, što odgovaraš na takve gluposti a ne odgovoriš na jedno
uljudno, ljudski,iskreno i još ne postavljeno pitanje:
IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA, i ako ima kolike su u procentima?
Hvala.Pozdrav iz dežele.

ps. pitao bi nekog drugog, ali ti mi djeluješ najozbiljnije.

Ja ozbiljan. Svasta!
Tex od prvog broja 15%
Inace sam htio reci sanse su pola-pola, kao i kod zena. Kod svake imam 50% sanse. Ja hocu, ona nece...

Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 01/12/2008 : 21:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:

Hm... A da ja promijenim naslov topica u ''Dado vs ---dp---''?

Mozes kako god hoces, ja sam vise manje rekao sve sto sam mislio.
Tko je skuzio, skuzio je, tko nije, ima pravo na dodatno citanje.

I'm only ten and a half years old!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 01/12/2008 : 21:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ta greska je zanemarljiva, nebitna, ali ovde kao da se jedva ceka da neko nesto pogresi, da ga se popljuje do bola.
Samo napred momci iz Libellusa!

Respect
Jedina krivnja izdavaca je što se dao uvuci u ovu raspravu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 01/12/2008 : 21:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Pavel01

daj ljudi ne svadjate se oko tih gluposti. postoji samo jedan pravilan odnos prema greskama.
ljubazno se izviniti kupcima, truditi se da se ubuduce izbjegnu, te iskoristiti priliku i odgovornima skresati malo prihode ili im natovariti jos vise posla ko fol da se to kompenzira.
uglavnom ljubazno trljati ruke i misliti na one dvije bitne stvari.

Dajte mi šarene pilule...

Dovraga! Naslucuje se tolerancija, dijalog i razumijevanje.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 01/12/2008 21:32:05
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2008 : 21:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by Pavel01

daj ljudi ne svadjate se oko tih gluposti. postoji samo jedan pravilan odnos prema greskama.
ljubazno se izviniti kupcima, truditi se da se ubuduce izbjegnu, te iskoristiti priliku i odgovornima skresati malo prihode ili im natovariti jos vise posla ko fol da se to kompenzira.
uglavnom ljubazno trljati ruke i misliti na one dvije bitne stvari.

Dajte mi šarene pilule...

Dovraga! Naslucuje se tolerancija, dijalog i razumijevanje.

Pa o tome i govorim.. Pavel je postao antinegativnoprotivan.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/12/2008 : 21:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Ta greska je zanemarljiva, nebitna, ali ovde kao da se jedva ceka da neko nesto pogresi, da ga se popljuje do bola.

Respect

Uglavnom precutim no katkad postoji potreba i napisati koji post,
pogotovo u nekim glupim i nedosljednim poredjenjima.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/12/2008 : 21:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Nego Dado, batali se corava posla, umesto da gubis vreme na ovo reci ti meni: kad ce Miki od prvog broja, i da li je lista gostiju za Mafest kompletirana/ potvrdjena??

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 01/12/2008 : 22:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message
A meraka citati gomilu nebuloza obrni-okreni sto postova a jedno te isto (dp) i uzaludnih pokusaja radnih ljudi da ukazu na nebitne greske/ice (who cares for noncences).
Uzivam... i citam dobre stripove... u medjuvremenu.

...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 01/12/2008 : 22:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Respect

Uglavnom precutim no katkad postoji potreba i napisati koji post,
pogotovo u nekim glupim i nedosljednim poredjenjima.

Jebem ti to jedno <e>...toliko bode oci da od njega ne može da se živi!!! Stvarno strašna stvar! Sad se lepo namažite blatom od sramote i prošetajte centrom grada noseci parolu "Kajemo se! <e> se nikada ne sme ponoviti!!!" Mislim, daaaaaaaaaaj.........

Vi iz Libellusa ste kraljevi i batalite ove besmislene rasprave! Samo nastavite kao i do sada, živ covek greši, a ovo je toliko jedna mizerna grešcica da mi je stvarno neshvatljiva ovolika rasprava...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/12/2008 : 23:13:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Kad ne znate izabrati.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2008 : 03:40:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Ala su neki cudni i nedosledni, a neki jos i bezobrazni i lazljivi.
Ja u ovu raspravu sa Dadom nisam ulazio niti sam zeleo, cak sam napisao da se otkaci od mene. On je taj koji je na ovom topicu usao u raspravu o nepostojecoj temi i potencirao je. No, neki valjda hoce da budu dobri sa suvlasnikom "Libellusa" ili je nesto trece u pitanju, pa sad brane Dadu i daju mu podrsku. Od koga ga brane? Gde sam ja napisao bilo sta lose za "Libellus"? Pronadjite dusebriznici i napisite, a nemojte pisati hipoteticke stvari koje niko nije ni rekao ni napisao. Ovde nije bilo nikakve rasprave o kvalitetu "Libellusa" ako se ja pitam, niti sam im ja ista zamerio. Naprotiv, samo sam ih nahvalio, a jedini grej he bio sto sam ih spomenuo u istoj recenici sa "veselim cetvrtkom", cak ih ne poredeci u bilo kom smislu. [b]Jedino]/b] o cemu sam pisdao je to da smatram preteranom reakcijom na zalutalu "trojku" kod "Cico vitez" od VC dok je ista greska kod "Libellusa" pozdravljena. Gde je tu bilo kakva zamerka "Libellusu"? Gde je tu bilo kakva zamerka Dadi? Gde je tu bilo kakvo upustanje u diskusiju o kvalitetu "Libellusa"? Ili bilo cemu trecem u toj firmi, odnou prema kupcima, radu, broju izdanja, sto doticni Dado spominje? Pa je to uopste i ne spominjem, naprotiv, ogradjujem se od cele rasprave recima da sam uvek samo i iskljucivo hvalio "Libellus". Prema tome, pametni Dado trebao je malo pazljivije procitati, ap cak i ako nije, nakon sto sam mu pet puta nacrtao, nije odustao od svojih napada na mene. A lepo sam objasnio, i bez editivanja ijednog posta ponovo ga upucujem na moje prve postove, da nisam poredio "Libellus" i VC vec samo govorio o reakciji dela forumasa na istu greski na naslovnici VC. Ko nije do sad razumeo i ko ne razume ni sada, neka ode i uradi neki IQ test. Nije ovde napadnut "Libellus", ni dado, ovde je isti taj napao mene. Odakle ti bre pravo da mi inputiras reci koje nisam rekao? To je i neiskreno i bezobrazno. Jos jednom, sram te bilo.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/12/2008 : 03:46:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

A ko je sad ovde uopste popljuvao bilo sta u vezi "Libellusa"? Pronadji pa citiraj, ako sam ja to uradio bilo gde, ja cu se izvinuti i obrisati taj post. Zasto pises napamet a nisi procitao ceo topic. I onda se tako stvara atmosfera da sam ja nekoga ovde napao, i tako se kumulativno pravi situacija koja realno ne postoji. A samo trazim od doticnog suvlasnika "Libellusa" da me oslobodi bilo kakve diskusije jer kvalitet "Libellusa" (evo, ponavlja i ovde, jos jednom: "Libellus" je ubedljivo najkvalitetnija izdavacka kuca stripova na prostorima exyu") nije dolazio bilo kog trenutka u pitanje u mojim postovima.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 02/12/2008 : 07:25:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Dado prijatelju, što odgovaraš na takve gluposti a ne odgovoriš na jedno
uljudno, ljudski,iskreno i još ne postavljeno pitanje:
IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA, i ako ima kolike su u procentima?
Hvala.Pozdrav iz dežele.

ps. pitao bi nekog drugog, ali ti mi djeluješ najozbiljnije.

Krajnje je vreme bilo da se i to potegne,a ne raspreda oko nebitnih stvari.
Stvarno,kad ce Tex od prvog broja?
Hteo sam i ja da pitam,al' rek'o da sacekam da se smire strasti
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 02/12/2008 : 09:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

[quote]Originally posted by srdjandj

A ko je sad ovde uopste popljuvao bilo sta u vezi "Libellusa"? Pronadji pa citiraj, ako sam ja to uradio bilo gde, ja cu se izvinuti i obrisati taj post. Zasto pises napamet a nisi procitao ceo topic. I onda se tako stvara atmosfera da sam ja nekoga ovde napao, i tako se kumulativno pravi situacija koja realno ne postoji. A samo trazim od doticnog suvlasnika "Libellusa" da me oslobodi bilo kakve diskusije jer kvalitet "Libellusa" (evo, ponavlja i ovde, jos jednom: "Libellus" je ubedljivo najkvalitetnija izdavacka kuca stripova na prostorima exyu") nije dolazio bilo kog trenutka u pitanje u mojim postovima.
[/quote
Procitao sam ceo topic veoma pazljivo i vec danima citam slicne topice, pa mi je vec postalo muka od raznoraznih strucnjaka, nisam uopste mislio na tebe, ko misli da je lako da se bavi izdavanjem stripova, nek se prihvati tog posla. Sto se tice Libellusa, sa svim ovim izdanjima koja posedujem, ja sam prezadovoljan i nece mi jedna sitna, nebitna greska pokvariti taj utisak, toliko i ne zelim da vise polemisem u vezi bilo kakvih izdanja, nije mi potrebna nervoza u ovim trenucima, toliko, pozdrav i ziveli!!!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts

Member since 11/10/2005

Posted - 02/12/2008 : 10:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ozasloscena_sovuljaga a Private Message
Ja bi samo htio rec, iako nema direktne veze sa Libellusom, i na strani i kod kuce Tomo brani nemoguce!

Edited by - ozasloscena_sovuljaga on 02/12/2008 18:05:09
Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
192 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 02/12/2008 : 15:20:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message
quote:

Neznam je li još ko primijetil zajeb na naslovnici NN Giganta br. 7 (Libellus)?! Imam toga Nathana od prvog dana kad je stigel iz tiskare i tek sam malo prije ovo skužil... A je još ko ovo primijetil? Radi se o malom slovu ''e'' na oko 1 cm ispod prvoga E u NEVER-u.

E, buraz, buraz! A jesi zakuhal situaciju...

P.S.
U biti sam ja kriv jer sam mu ja kupil taj strip.

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 02/12/2008 : 17:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message
quote:
Originally posted by DZOMBA

Ista ovakva greshka u slucaju jeftinog Cica viteza nije nazivana greshkicom, vec pre zlochinom, i o tome se pljuvalo danima i na goomili stranica, vredjalo se i pozivalo na bojkot. Dok je u ovom slucaju to odjednom greshkica i to chak i pozeljna.

Valjda zato što je to kod onog dizajnera dotaknulo sam vrh gluposti, pa se pitamo jel taj lik normalan uopce? ...dok je kod ovih greška rijetkost, pa se - prirodno - i zatvori jedno oko?

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/12/2008 : 19:00:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:

Steta, no ja ako kupim nesto od "Libellusa", to ce biti Ken Parker i Mister No u prvom redu pa me bas briga za Nathana. Ipak, kao neko ko uziva renome firme sa savrsenim izdanjima, morali biste se zamisliti kako vam se tako nesto uopste desilo. To svakako nije nista u poredjenju sa nedostatkom slova ž na 78 mesta, ali obzirom na cenu izdanja i renome koji imate, vama to, jednostavno nije dozvoljeno.

Evo, -dp-, meni je ovo izgledalo jako oštro od nekoga tko to izdanje nece ni kupiti... A i boldano je dokaz da si prvi poceo s usporedbama...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 02/12/2008 : 20:12:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message
quote:
Originally posted by chkuna

quote:

Neznam je li još ko primijetil zajeb na naslovnici NN Giganta br. 7 (Libellus)?! Imam toga Nathana od prvog dana kad je stigel iz tiskare i tek sam malo prije ovo skužil... A je još ko ovo primijetil? Radi se o malom slovu ''e'' na oko 1 cm ispod prvoga E u NEVER-u.

E, buraz, buraz! A jesi zakuhal situaciju...

P.S.
U biti sam ja kriv jer sam mu ja kupil taj strip.

Majke nam, nije bilo namjerno
I samo da velim da mi je žao kaj su se Dado i ---dp--- ''malo'' zakacili, ali ipak mislim da se ta greška nije smjela dogoditi, kad usporedimo kolko love dajemo za ta i slicna izdanja. Ali isto tak mislim da to nije smak svijeta! Dado se kulturno ispricao i vidi se da i iz aviona da mu je žao što je do greške došlo! What is done is done! Život ide dalje, a idu dalje i Libellus i Veseli cetvrtak i ostali izdavaci, neki sa malim greškicama, neki sa velikim greškama... Pa ko voli, nek izvoli...
Peace!

Go to Top of Page

chkuna
New Member

Croatia
192 Posts

Member since 26/09/2006

Posted - 02/12/2008 : 20:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit chkuna's Homepage  Send chkuna a Private Message
Ma ti si obicni provokator!!!!!!!!!!!!

Zapalit cu pol vugrada,
da zasadim vinograda!!!
Go to Top of Page

?uvec
New Member

Croatia
170 Posts

Member since 06/06/2008

Posted - 02/12/2008 : 22:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ?uvec a Private Message
quote:
Originally posted by chkuna

Ma ti si obicni provokator!!!!!!!!!!!!

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000