Author |
Topic |
Luk-San
Junior Member
Croatia
369 Posts
Member since 01/11/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 20:08:06
|
quote: Originally posted by teller
IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA,
Odmah se prepoznaje pravi karakter covjeka,po par rijeci!!! |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 01/12/2008 : 20:53:01
|
quote: Originally posted by ---dp---
Lepo sam ti napisao na pocetku da mi tvoje misljenje nije ni trebalo i da te nisam ni spomenuo, govorio sam o VC i naveo samo primer reakcije forumasa na istu gresku kod "Libellusa". Dakle, "Libellus" nije jednako "Dado", bar ne za mene. Ako mi nesto u vezi "Libellusa" bude trebalo, oticu cu kod Vedrana u knjizaru ili traziti od Slobe da mi to posalje, sta si se ti uopste i javljao, zato sam ti i rekao da se otkacis od mene
Libellus nije = Dado, ali je taj Dado dio Libellusa, pa kad nesto govoris o Libellusu, pricas i o meni i mome radu. Ti sebi dajes za pravo iz "patriotizma" ili kojecega govoriti o VCu i braniti VC izdanja a meni istovremeno ne dopustas pricati i odgovarati na netocne informacije i nedosljedna poredjenja kad se radi o Libellusu, i kazes mi sto sam se uopce javljao. Smijesno, doista... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/12/2008 : 20:56:21
|
quote: Originally posted by Luk-San
Mozda jesam mlad i neiskusan ali bih rado sugerirao:
Oboje govorite da se ne zelite svadjat i prepirat,da se otkacite jedan od drugog,ali to ne radite nego se svadjate
Pardon ako sam vas uvrijedio...
Ja se ne svadjam. Samo ne zelim uvijek precutati sve, kao sto to obicno cinim. Jednom i meni dosadi gledati to licemjerje i dvostruka mjerila iz kojekakvih razloga. Obican sam covjek kao i drugi, vjerojatno prepun mana a mozda i ponekom vrlinom... rekoh mozda!
|
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
Edited by - Dado on 01/12/2008 21:01:19 |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/12/2008 : 20:57:42
|
quote: Originally posted by ?uvec
Hm... A da ja promijenim naslov topica u ''Dado vs ---dp---''?
Mozes kako god hoces, ja sam vise manje rekao sve sto sam mislio. Tko je skuzio, skuzio je, tko nije, ima pravo na dodatno citanje. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/12/2008 : 20:59:54
|
Dado prijatelju, što odgovaraš na takve gluposti a ne odgovoriš na jedno uljudno, ljudski,iskreno i još ne postavljeno pitanje: IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA, i ako ima kolike su u procentima? Hvala.Pozdrav iz dežele.
ps. pitao bi nekog drugog, ali ti mi djeluješ najozbiljnije.
Ja ozbiljan. Svasta! Tex od prvog broja 15% Inace sam htio reci sanse su pola-pola, kao i kod zena. Kod svake imam 50% sanse. Ja hocu, ona nece... |
|
|
?uvec
New Member
Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 21:07:25
|
quote: Originally posted by Dado
Hm... A da ja promijenim naslov topica u ''Dado vs ---dp---''?
Mozes kako god hoces, ja sam vise manje rekao sve sto sam mislio. Tko je skuzio, skuzio je, tko nije, ima pravo na dodatno citanje.
|
I'm only ten and a half years old! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 01/12/2008 : 21:21:26
|
quote: Originally posted by srdjandj
Ta greska je zanemarljiva, nebitna, ali ovde kao da se jedva ceka da neko nesto pogresi, da ga se popljuje do bola. Samo napred momci iz Libellusa!
Respect Jedina krivnja izdavaca je što se dao uvuci u ovu raspravu |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 01/12/2008 : 21:31:09
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Pavel01
daj ljudi ne svadjate se oko tih gluposti. postoji samo jedan pravilan odnos prema greskama. ljubazno se izviniti kupcima, truditi se da se ubuduce izbjegnu, te iskoristiti priliku i odgovornima skresati malo prihode ili im natovariti jos vise posla ko fol da se to kompenzira. uglavnom ljubazno trljati ruke i misliti na one dvije bitne stvari.
Dajte mi šarene pilule...
Dovraga! Naslucuje se tolerancija, dijalog i razumijevanje. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 01/12/2008 21:32:05 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/12/2008 : 21:36:11
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Pavel01
daj ljudi ne svadjate se oko tih gluposti. postoji samo jedan pravilan odnos prema greskama. ljubazno se izviniti kupcima, truditi se da se ubuduce izbjegnu, te iskoristiti priliku i odgovornima skresati malo prihode ili im natovariti jos vise posla ko fol da se to kompenzira. uglavnom ljubazno trljati ruke i misliti na one dvije bitne stvari.
Dajte mi šarene pilule...
Dovraga! Naslucuje se tolerancija, dijalog i razumijevanje.
Pa o tome i govorim.. Pavel je postao antinegativnoprotivan. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 01/12/2008 : 21:43:36
|
quote: Originally posted by mladjo
Ta greska je zanemarljiva, nebitna, ali ovde kao da se jedva ceka da neko nesto pogresi, da ga se popljuje do bola. Samo napred momci iz Libellusa!
Respect Jedina krivnja izdavaca je što se dao uvuci u ovu raspravu
Uglavnom precutim no katkad postoji potreba i napisati koji post, pogotovo u nekim glupim i nedosljednim poredjenjima. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 01/12/2008 : 21:44:23
|
Nego Dado, batali se corava posla, umesto da gubis vreme na ovo reci ti meni: kad ce Miki od prvog broja, i da li je lista gostiju za Mafest kompletirana/ potvrdjena?? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
vope
Senior Member
Montenegro
2967 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 01/12/2008 : 22:02:19
|
A meraka citati gomilu nebuloza obrni-okreni sto postova a jedno te isto (dp) i uzaludnih pokusaja radnih ljudi da ukazu na nebitne greske/ice (who cares for noncences). Uzivam... i citam dobre stripove... u medjuvremenu. |
... |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 01/12/2008 : 22:07:33
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by mladjo
Respect Jedina krivnja izdavaca je što se dao uvuci u ovu raspravu
Uglavnom precutim no katkad postoji potreba i napisati koji post, pogotovo u nekim glupim i nedosljednim poredjenjima.
Jebem ti to jedno <e>...toliko bode oci da od njega ne može da se živi!!! Stvarno strašna stvar! Sad se lepo namažite blatom od sramote i prošetajte centrom grada noseci parolu "Kajemo se! <e> se nikada ne sme ponoviti!!!" Mislim, daaaaaaaaaaj.........
Vi iz Libellusa ste kraljevi i batalite ove besmislene rasprave! Samo nastavite kao i do sada, živ covek greši, a ovo je toliko jedna mizerna grešcica da mi je stvarno neshvatljiva ovolika rasprava... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 01/12/2008 : 23:13:37
|
Kad ne znate izabrati. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 03:40:41
|
Ala su neki cudni i nedosledni, a neki jos i bezobrazni i lazljivi. Ja u ovu raspravu sa Dadom nisam ulazio niti sam zeleo, cak sam napisao da se otkaci od mene. On je taj koji je na ovom topicu usao u raspravu o nepostojecoj temi i potencirao je. No, neki valjda hoce da budu dobri sa suvlasnikom "Libellusa" ili je nesto trece u pitanju, pa sad brane Dadu i daju mu podrsku. Od koga ga brane? Gde sam ja napisao bilo sta lose za "Libellus"? Pronadjite dusebriznici i napisite, a nemojte pisati hipoteticke stvari koje niko nije ni rekao ni napisao. Ovde nije bilo nikakve rasprave o kvalitetu "Libellusa" ako se ja pitam, niti sam im ja ista zamerio. Naprotiv, samo sam ih nahvalio, a jedini grej he bio sto sam ih spomenuo u istoj recenici sa "veselim cetvrtkom", cak ih ne poredeci u bilo kom smislu. [b]Jedino]/b] o cemu sam pisdao je to da smatram preteranom reakcijom na zalutalu "trojku" kod "Cico vitez" od VC dok je ista greska kod "Libellusa" pozdravljena. Gde je tu bilo kakva zamerka "Libellusu"? Gde je tu bilo kakva zamerka Dadi? Gde je tu bilo kakvo upustanje u diskusiju o kvalitetu "Libellusa"? Ili bilo cemu trecem u toj firmi, odnou prema kupcima, radu, broju izdanja, sto doticni Dado spominje? Pa je to uopste i ne spominjem, naprotiv, ogradjujem se od cele rasprave recima da sam uvek samo i iskljucivo hvalio "Libellus". Prema tome, pametni Dado trebao je malo pazljivije procitati, ap cak i ako nije, nakon sto sam mu pet puta nacrtao, nije odustao od svojih napada na mene. A lepo sam objasnio, i bez editivanja ijednog posta ponovo ga upucujem na moje prve postove, da nisam poredio "Libellus" i VC vec samo govorio o reakciji dela forumasa na istu greski na naslovnici VC. Ko nije do sad razumeo i ko ne razume ni sada, neka ode i uradi neki IQ test. Nije ovde napadnut "Libellus", ni dado, ovde je isti taj napao mene. Odakle ti bre pravo da mi inputiras reci koje nisam rekao? To je i neiskreno i bezobrazno. Jos jednom, sram te bilo. |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 02/12/2008 : 03:46:04
|
A ko je sad ovde uopste popljuvao bilo sta u vezi "Libellusa"? Pronadji pa citiraj, ako sam ja to uradio bilo gde, ja cu se izvinuti i obrisati taj post. Zasto pises napamet a nisi procitao ceo topic. I onda se tako stvara atmosfera da sam ja nekoga ovde napao, i tako se kumulativno pravi situacija koja realno ne postoji. A samo trazim od doticnog suvlasnika "Libellusa" da me oslobodi bilo kakve diskusije jer kvalitet "Libellusa" (evo, ponavlja i ovde, jos jednom: "Libellus" je ubedljivo najkvalitetnija izdavacka kuca stripova na prostorima exyu") nije dolazio bilo kog trenutka u pitanje u mojim postovima. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 07:25:25
|
Dado prijatelju, što odgovaraš na takve gluposti a ne odgovoriš na jedno uljudno, ljudski,iskreno i još ne postavljeno pitanje: IMA LI ŠANSE ZA TEXA OD PRVOG BROJA, i ako ima kolike su u procentima? Hvala.Pozdrav iz dežele.
ps. pitao bi nekog drugog, ali ti mi djeluješ najozbiljnije.
Krajnje je vreme bilo da se i to potegne,a ne raspreda oko nebitnih stvari. Stvarno,kad ce Tex od prvog broja? Hteo sam i ja da pitam,al' rek'o da sacekam da se smire strasti |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 09:14:32
|
[quote]Originally posted by srdjandj
A ko je sad ovde uopste popljuvao bilo sta u vezi "Libellusa"? Pronadji pa citiraj, ako sam ja to uradio bilo gde, ja cu se izvinuti i obrisati taj post. Zasto pises napamet a nisi procitao ceo topic. I onda se tako stvara atmosfera da sam ja nekoga ovde napao, i tako se kumulativno pravi situacija koja realno ne postoji. A samo trazim od doticnog suvlasnika "Libellusa" da me oslobodi bilo kakve diskusije jer kvalitet "Libellusa" (evo, ponavlja i ovde, jos jednom: "Libellus" je ubedljivo najkvalitetnija izdavacka kuca stripova na prostorima exyu") nije dolazio bilo kog trenutka u pitanje u mojim postovima. [/quote Procitao sam ceo topic veoma pazljivo i vec danima citam slicne topice, pa mi je vec postalo muka od raznoraznih strucnjaka, nisam uopste mislio na tebe, ko misli da je lako da se bavi izdavanjem stripova, nek se prihvati tog posla. Sto se tice Libellusa, sa svim ovim izdanjima koja posedujem, ja sam prezadovoljan i nece mi jedna sitna, nebitna greska pokvariti taj utisak, toliko i ne zelim da vise polemisem u vezi bilo kakvih izdanja, nije mi potrebna nervoza u ovim trenucima, toliko, pozdrav i ziveli!!! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member
420 Posts
Member since 11/10/2005 |
Posted - 02/12/2008 : 10:43:17
|
Ja bi samo htio rec, iako nema direktne veze sa Libellusom, i na strani i kod kuce Tomo brani nemoguce!
|
Edited by - ozasloscena_sovuljaga on 02/12/2008 18:05:09 |
|
|
chkuna
New Member
Croatia
192 Posts
Member since 26/09/2006 |
Posted - 02/12/2008 : 15:20:37
|
Neznam je li još ko primijetil zajeb na naslovnici NN Giganta br. 7 (Libellus)?! Imam toga Nathana od prvog dana kad je stigel iz tiskare i tek sam malo prije ovo skužil... A je još ko ovo primijetil? Radi se o malom slovu ''e'' na oko 1 cm ispod prvoga E u NEVER-u.
E, buraz, buraz! A jesi zakuhal situaciju...
P.S. U biti sam ja kriv jer sam mu ja kupil taj strip. |
Zapalit cu pol vugrada, da zasadim vinograda!!!
|
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 02/12/2008 : 17:54:11
|
quote: Originally posted by DZOMBA
Ista ovakva greshka u slucaju jeftinog Cica viteza nije nazivana greshkicom, vec pre zlochinom, i o tome se pljuvalo danima i na goomili stranica, vredjalo se i pozivalo na bojkot. Dok je u ovom slucaju to odjednom greshkica i to chak i pozeljna.
Valjda zato što je to kod onog dizajnera dotaknulo sam vrh gluposti, pa se pitamo jel taj lik normalan uopce? ...dok je kod ovih greška rijetkost, pa se - prirodno - i zatvori jedno oko? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6027 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 02/12/2008 : 19:00:09
|
Steta, no ja ako kupim nesto od "Libellusa", to ce biti Ken Parker i Mister No u prvom redu pa me bas briga za Nathana. Ipak, kao neko ko uziva renome firme sa savrsenim izdanjima, morali biste se zamisliti kako vam se tako nesto uopste desilo. To svakako nije nista u poredjenju sa nedostatkom slova ž na 78 mesta, ali obzirom na cenu izdanja i renome koji imate, vama to, jednostavno nije dozvoljeno.
Evo, -dp-, meni je ovo izgledalo jako oštro od nekoga tko to izdanje nece ni kupiti... A i boldano je dokaz da si prvi poceo s usporedbama... |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
?uvec
New Member
Croatia
170 Posts
Member since 06/06/2008 |
Posted - 02/12/2008 : 20:12:13
|
quote: Originally posted by chkuna
Neznam je li još ko primijetil zajeb na naslovnici NN Giganta br. 7 (Libellus)?! Imam toga Nathana od prvog dana kad je stigel iz tiskare i tek sam malo prije ovo skužil... A je još ko ovo primijetil? Radi se o malom slovu ''e'' na oko 1 cm ispod prvoga E u NEVER-u.
E, buraz, buraz! A jesi zakuhal situaciju...
P.S. U biti sam ja kriv jer sam mu ja kupil taj strip.
Majke nam, nije bilo namjerno I samo da velim da mi je žao kaj su se Dado i ---dp--- ''malo'' zakacili, ali ipak mislim da se ta greška nije smjela dogoditi, kad usporedimo kolko love dajemo za ta i slicna izdanja. Ali isto tak mislim da to nije smak svijeta! Dado se kulturno ispricao i vidi se da i iz aviona da mu je žao što je do greške došlo! What is done is done! Život ide dalje, a idu dalje i Libellus i Veseli cetvrtak i ostali izdavaci, neki sa malim greškicama, neki sa velikim greškama... Pa ko voli, nek izvoli... Peace! |
I'm only ten and a half years old! |
|
|
chkuna
New Member
Croatia
192 Posts
Member since 26/09/2006 |
|
?uvec
New Member
Croatia