forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Greškica na naslovnici!
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 03/12/2008 : 03:11:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

quote:
Originally posted by ---dp---

Steta, no ja ako kupim nesto od "Libellusa", to ce biti Ken Parker i Mister No u prvom redu pa me bas briga za Nathana. Ipak, kao neko ko uziva renome firme sa savrsenim izdanjima, morali biste se zamisliti kako vam se tako nesto uopste desilo. To svakako nije nista u poredjenju sa nedostatkom slova ž na 78 mesta, ali obzirom na cenu izdanja i renome koji imate, vama to, jednostavno nije dozvoljeno.

Evo, -dp-, meni je ovo izgledalo jako oštro od nekoga tko to izdanje nece ni kupiti... A i boldano je dokaz da si prvi poceo s usporedbama...

I ti si svestan odsustva svakog rezona u ovom tvom komentaru na citat koji si naveo. Jer se nije radilo uopste o poredjenju kolekcionarskog Zagora sa "Libellusovim" Nathanom. Uzgred, to "poredjenje" je zastoko u korist "Libellusa" (osim ako ti mislis da je kolekcionarski Zagor izdanje "Libellusa", a Nathan gigant izdanje "veselog cetvrtka" (!!!???) ). A nisi pratio diskusiju pazljivo, niti moje ucesce na ovom forumu, jer sam jedno 195 puta napisao kako bih, da imam vise novca, momentalno pokupovao SVA izdanja "Libellusa". I ako je ovo sto sam napisa po tebi jako ostro, onda zaista nemam vise reci.

Edited by - ---dp--- on 03/12/2008 03:42:51
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6027 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 03/12/2008 : 20:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Nije bitno je li pozitivna ili negativna usporedba, cinjenica je da si Dadi govorio kako nisi usporedivao izdanja nego reakcije ljudi... Ovo gore dokazuje suprotno...

A i pogledao sam te reakcije na 'Cico vitez', i koliko sam vidio, ljudima je ona trojka najmanji problem, i ne bi imali ništa protiv da je to jedino pogrešno na onoj naslovnici... Tako da ti ni ta usporedba ne stoji...

Uostalom, da ne duljimo, Dado & Dado su se ljudski ispricali i vidi se da im je krivo... Stoga mi je malo neukusno govoriti im što im je dopušteno a što ne... Blažina se, koliko znam, ne ispricava ni zbog cega.. Kažem Blažina, pošto nemam apsolutno ništa protiv ostalih ljudi iz VC-a, i najveca mi je zamjerka to što VC ne stiže u Hercegovinu i što ga moram nabavljati iz Sarajeva... Toliko od mene, nemoj zamjeriti!

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000