Evo i zadnjeg Ludensovog specijala ove godine (u SNK), upravo na vrime, cak i malo ranije. Originalni broj 2, cini se da su poceli s onim prvim brojevima koje su preskocili.
Bravo za Te-neja, što se ženi-ko mu je kriv. Ako uzima kakvu mrzlovoljku možda i mi profitiramo, kad mu digne tlak, evo ti Bernarda za utjehu na forumu. Šalim se,nek mu je sa srecom-zaslužio je.Sve najbolje Berni!!!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
A zašto ne "Dijamantski kamen izvanzemaljskog porekla koji ima specificno svojstvo da ubija pohlepne ljude svojim smrtonosnim zracima"? Mnogo je elegantnije...
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
vjerovatno slijedi i Dylan SPECIAL, Zagor Almanah i Dylan Almanah 5... valjda i Alan Ford Color 8 ("Derbi" - vec najavljen) i Ekstra AF koji kasni... valjda sve to do Božica... Naravno, i DD redovni (Safara)
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Baš me zanima nastavlja li Bernard sa reprintom pa nam slijedi "Smrt, ljubav, smrt" ili možda neki novi, još do sada neobjavljeni DD specijalac? U svakom slucaju, meni svejedno... just kkep them coming.