forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 U P O Z O R E NJ E
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

katarina56
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 02/12/2008

Posted - 02/12/2008 : 16:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send katarina56 a Private Message
zelim obavjestiti sve aukcionare da je izvjesni Dejan Stankovic iz Beograda dosao u posjed velike kolicine albuma sa slicicama i slicica sumnjivog porijekla. Radi se o proizvodima nekdasnjih decijih novina koje su nestale nakon raspada ove kuce. U pitanju je veliki broj naslova a tvrdnju da su v r l o swumnjivi potkrepljuje cinjenica da niti jedan komad nije pokusao plasirati preko vlastitog sajta koji posjeduje, vec to cini preko ljudi iz Hrvatske, Slovenije i BiH a preko ovog sajta.
malo iznenadjuje izostanak pravovremene reakcije , kako meritornih organa u Srbiji rako i samog Paninija ali ako do nje i ne dodje bitno jr znati da se radi o strahovito velikoj kolicini pa ce njeno pustanje na trziste svakako obezvrijediti ove komade tako da se nezalijecete na ponudu glanc album ili komplet slicica ili i jedno i drugo i slicno

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 02/12/2008 : 16:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message
A ko si uopce ti katarina56 (ili kako piše predrag jovanovic) registriran sa današnjim datumom na ovom sajtu??!?? Mislim da je u najmanju ruku cudno da se neki potpuni anonimus registrira baš ovdje cisto iz moralnih pobuda!!

Uopce ne ulazim u to da li je ovo što je napisano istina ili ne.. Jednostavno ne podnosim ovakve topice i ovakve poruke.. Kaj je nekoga briga kako je netko došao do necega, osim iz ciste ljubomore.. Mislim da postoje institucije koje bi se trebale time baviti (ako je u pitanju bilo kakav kriminal), a ne neki likovi koji se ovdje predstavljaju (svojim prvim postom uopce) kao moralna vertikala..

Edited by - Vjeko1980 on 02/12/2008 16:25:44
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 02/12/2008 : 17:39:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by katarina56

zelim obavjestiti sve aukcionare da je izvjesni Dejan Stankovic iz Beograda dosao u posjed velike kolicine albuma sa slicicama i slicica sumnjivog porijekla. Radi se o proizvodima nekdasnjih decijih novina koje su nestale nakon raspada ove kuce. U pitanju je veliki broj naslova a tvrdnju da su v r l o swumnjivi potkrepljuje cinjenica da niti jedan komad nije pokusao plasirati preko vlastitog sajta koji posjeduje, vec to cini preko ljudi iz Hrvatske, Slovenije i BiH a preko ovog sajta.
malo iznenadjuje izostanak pravovremene reakcije , kako meritornih organa u Srbiji rako i samog Paninija ali ako do nje i ne dodje bitno jr znati da se radi o strahovito velikoj kolicini pa ce njeno pustanje na trziste svakako obezvrijediti ove komade tako da se nezalijecete na ponudu glanc album ili komplet slicica ili i jedno i drugo i slicno

Moj prijatelj Vjeko ti je lepo nesto objasnio a ja cu malo sire.Ne znam ko veruje ili ne veruje Dejanu Stankovicu i to me uopste ne zanima.
Evo ispricacu ja par stvari i ulazem licni autoritet i integritet u to pa neka ljudi sude o tome.
Da...otkupljeno je kompletno skladiste Decijih Novina.Ja licno sam isao i pregledao sve sto ima.
Sta tu ima sumnjivo.Ajde prvo to da razjasnimo.Prodavac covek koji ima legalne papire da je otkupio od Decijih Novina albume a pri tome je imao visoku funkciju u Izdavackoj kuci "Decije Novine".Tacnije njegovo ime se nalazi na gotovo svakom albumu Decijih Novina.Obzirom na ime prodavca i da ima nesto kriminalno pa policija bi prvo dosla kod ovoga coveka jer je on bio u veliko meri odgovoran za albume.
Zasto prodaje.Treba mu novac a novac koji je dobio je verovatno veliki.Onaj ko misli da je moguce na albumima pa makar bili i glanc zaraditi veliki novac brzo, gresi jer je nemoguce prodavati isti album u vise od jednog primerka istovremeno.To je neka zarada na veoma dugackom stapu.Onaj ko je u to ulozio novac zna da ce se vratiti tek posle izvesnog vremena koji je najcesce u godinama.To je i razlog zasto su albumi ponudjeni nekim jakim dilerima i prodavcima i u Srbiji i van Srbije.Jednostavno da se deo ulozenog vrati brze a ne zato sto neko ne prodaje na svom sajtu.
Osnovni i ocigledni razlog pokretaca ovog topika je prosta i ocigledna ljubomora konkurencije koja nije uspela doci u posed ovoga.To se vidi i iz poslednje recenice gde se bukvalno ocitava namera konkurencije da laznim obavestenjem ugrozi prodaju.
Prva laz je da je roba sumnjiva.Roba je originalna i to garantujem.Sve je legalno u podpunosti.
Druga laz je da je u pitanju beskonacno mnogo robe.To nema veze sa istinom jer sam ja licno pregledao svu robu.Rekao sam vec ko ne veruje Stankovicu evo ulazem svoj obraz za to.Ilustravocau i primerom.Tu ima samo dvadesetak razlicitih albuma kojih ima u kolicini vecoj od jednog primerka.Najveci broj albuma je u svega dva ili tri primerka ili sa dve ili tri kutije za te albume.Zapravo najcesce su situacije da ima par kutija za neki album ali nema albuma,ili ima albuma ali za njega nema slicica.Kopleta ima tvrdim za samo dvadesetak albuma i to je sve i to u vrlo ogranicenoj kolicini.Na primer gde god je bio komplet ja sam uzeo za sebe po jedan primerak za licnu kolekciju.Duplikata je bilo samo za desetak albuma i to sam uzeo gde je bilo moguce.Znam da je poneko od kolekcionara uzeo po jedan primerak pa vise zapravo nekih junaka i albuma nije ni ostalo.Eto koliko ih ima kad vecine vise i nema.
Samo jedan junak i jedan album je u velikoj kolicini.Moja procena je da ga ima par stotina albuma i kompleta,samo jedan jedini ali moja Katarina za tu informaciju ces morati licno da me posetis i zavuces ruku do jednog mog organa i elegantno ga poceses.Onda cu ti mozda reci.
Najveca vrednost tih albuma je u sledecem.Sve sto su izdavale Decije Novine je uglavnom bilo po licenci Paninija tako da je bukvalno uzeta gomila rekao bih par stotina razlicitih Paninijevih originalnih albuma na Italijanskom zajedno sa dokumentacijom uz njih.Samo toga je u samo po jednom primerku ili dva.Ima tu i fudbalskih prvenstava Kipra,Grcke,Saudiske Arabije..ma ne bi verovali sta sve ima ali kazem to su originalni Italijanski albumi.E od toga sam ja uspeo izvuci Italijanske albume Ja Miki i Paja jer su to i striparski albumi i voleo sam da ih imam licno i toga vise nema.Ide u moju licnu kolekciju
Dakle prica o beskonacnim kolicinama je beskrupulozna laz sracunata na to da se konkurencija napadne bez razloga a da sve bude jos interesantnije skora da Katarini pise na celu ko se krije iza nje.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 02/12/2008 : 18:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 02/12/2008 : 19:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hm... a ja mislija upozorenje zbog uragana Katarina... kad ono

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/12/2008 : 21:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Sta tu ima sumnjivo.Ajde prvo to da razjasnimo.Prodavac covek koji ima legalne papire da je otkupio od Decijih Novina albume a pri tome je imao visoku funkciju u Izdavackoj kuci "Decije Novine".Tacnije njegovo ime se nalazi na gotovo svakom albumu Decijih Novina.Obzirom na ime prodavca i da ima nesto kriminalno pa policija bi prvo dosla kod ovoga coveka jer je on bio u veliko meri odgovoran za albume.

Zašto mi ovo zvuci tako poznato?????
Šifra SD.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/12/2008 : 21:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Idem ti ja tako, gledajuc' svoja posla, kada cujem iz mracne ulice: "Albuma ,albuma, slicica, slicica." Uhvatio sam maglu i ne okreci se sine...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 03/12/2008 : 00:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Jebi ga, prije su prodavali devize, a sada albume.Evolucija valjda...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
745 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 03/12/2008 : 13:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message
Slozio bih se u potpunosti sa ovim sto je napisao Dubac.
Pre 4 dana video sam skoro sve sto je Dejan Stankovic otkupio od albuma i slicica a sto je do tada bilo neprodato. Kao jedan od vecih kolekcionara albuma sa slicicama, od Dejana sam kupio poprilicno albuma i to bez ikakve bojazni i razmisljanja o poreklu samih albuma.
I to iz prostog razloga. U avgustu ove godine bio sam u Gornjem Milanovcu, iz kojeg su inace Decje novine, kod prethodnog vlasnika ovih albuma i slicica. Taj covek je nekada bio urednik u ovoj izdavackoj kuci i isti je svu arhivu (dokumentaciju, albume, slicice, stripove, i razna druga izdanja)otkupio kada je ovo preduzece, na zalost, uslo u stecajni postupak.Da to nije uradio sve bi verovatno zavrsilo na nekoj deponiji ili kao stara hartija.
Ideja ovog coveka bila je da napravi svojevrsnu arhivu albuma sa slicicama koji su izasli na ovim prostorima i ja sam mu rado ponudio svoju pomoc. Do realizacije te ideje nije doslo jer je covek, iz licnih razloga (finansija) morao da proda te albume i slicice.
Moze nekome da smeta to sto je albume otkupio Dejan Stankovic ali ipak ne treba ovde pisati sve i svasta. I ja bih licno vise voleo da sam ih sam otkupio, sto sam Dejanu i rekao, ali tada kada sam bio kod tog coveka albumi nisu bili na prodaju.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2008 : 14:31:49  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Koliko si ti placao te albume sa slicicama, ako nije tajna?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

katarina56
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 02/12/2008

Posted - 03/12/2008 : 16:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Send katarina56 a Private Message
nije mi namjera bila da otvorim topik u kom bi me vrijadjali ili provocirali vec da pomognem ljudima da ne bacaju novce kupujuci nesto sto ce zbog velike ponude uskoro biti obezvrjedjeno.
a izvrijedjali su me oni koji su se polakomili da na glupavoj preprodaji zarade sacicu novca
prvo, ko ce povjerovati da je osoba koja je bila jedan od urednika takve ozbiljne izdavacke kuce,i osoba koja je pravila svojevrstan registar albuma toliko glupava da nezna za vrijednost tog sto posjeduje, da nezna za internet na kom moze videti koja je tacna vrednost tog sto posjeduje i preko kog to sve moze plasirati za STOSTRUKO VECI IZNOS OD POSTIGNUTOG.
Pa nije u pitanju lucki radnik ili neuki coban........
drugo, samo se zanosite da vam je pokazano sve sto je otkupljeno, prikazan vam je talicni tom kao junak kog ima najvise, ostali interesantni junaci stripova i pojedinacna test i pri izdanja
ono sto je zaista vrijedno nije ostavljeno za vas koji zalazete svoj obraz i reputaciju vec to drugi prodaju preko E-by.
u pitanju su sportski albumi i brda slicica za koje se mora postaviti pitanje iz kog razloga nisu pusteni u prodaju kad su stampani (ako su tad stampani)
I nitko nije odgovorio iz kog razloga stankovic nije to prodavao prko svog sajta
NITI JEDAN JEDINI KOMAD
necu se vise javljajti po ovom pitanju, bilo bi dobro da se povucete dok je vreme i ne varate narod.
kako cete opravdati moment kad nesto sto sad ljudima prodajete kao glancer od 100 kuna bude na svakom koraku za 20
Dubac, ti si vec preprodavao neke stankoviceve sitnice iz tog repertoara neke table slicica...... a vidi sad sta ti je dao da prodajes
isto to za mnogo manje novce, o tome pricam
odjava
Go to Top of Page

vladar
Average Member

Serbia
745 Posts

Member since 05/09/2002

Posted - 03/12/2008 : 17:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vladar a Private Message
Osoba koja je Stankovicu prodala te albume je zaista bila urednik u DN i nije nimalo glupava, niti coban, niti lucki radnik. Taj covek je zbog finansijskih problema morao to da proda u kratkom roku, a tada kada su ti hitno potrebne pare ne mozes bas da diktiras cenu. Da to nije kupio Stankovic Dejan kupio bi neko drugi, mozda i za manje novca.
Ja sam kolekcionar i dobro znam koliko sta vredi. Ne bavim se preprodajama i ne interesuje me po kojoj ce ceni neko ubuduce da prodaje te albume,a prodavace ih po ceni po kojoj neko zeli da ih kupi. U Paniniju u Modeni bio sam tri puta i tamo sam kupio gomilu albuma i mogu ti reci da su bili dosta skuplji nego originalni italijanski albumi koje sam kupio od Dejana.
Da li ce Dejan te albume da prodaje na svom ili nekom desetom sajtu je njegov izbor. Da li ce ljudi koji su te albume kupili od Dejana, iste dalje preprodavati njihova je stvar. Svako na aukcijama pokusava i da zaradi nesto prodajom stripova, albuma, i sl. i neko u tome a neko ne, ali to zavisi od toga da li ima kupaca za to sto prodaju i po ceni po kojoj prodaju. Mozda negde neko ima LMS broj 4 u sto primeraka i zar zbog toga treba nekoga ko taj strip prodaje za x eura nazvati prevarantom jer ce tom stripu pasti cena kada se tih sto primeraka pojavi na trzistu.
To da potencijalnim kupcima nije pokazano sve opet je stvar prodavca. Tacno je da se te stvari prodaju na ebay-u jer se tamo postizu, za nase uslove, izuzetno visoke cene. Kada bi te cene bile na ovom sajtu vecina bi se zalila kako je preskupo. A i sta tebe briga sto se to prodaje na ebay-u? Kao da je to zabranjeno.
Tacno je i to da ima raritetnih izdanja, koja su bila u pripremi za stampu ali nikada nisu pustena u prodaju pa postoji svega 4-5 primeraka th albuma.
Za tvoju informaciju prostorije u kojima je bila arhiva DN su pre dve-tri godine obijene i tada su iznete pune torbe albuma tako da tih nekih neverovatnih stvari, o kojima ti mozda, pricas, sada nije ni bilo.
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/12/2008 : 18:59:14  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:

nije mi namjera bila da otvorim topik u kom bi me vrijadjali ili provocirali vec da pomognem ljudima da ne bacaju novce kupujuci nesto sto ce zbog velike ponude uskoro biti obezvrjedjeno.
a izvrijedjali su me oni koji su se polakomili da na glupavoj preprodaji zarade sacicu novca
prvo, ko ce povjerovati da je osoba koja je bila jedan od urednika takve ozbiljne izdavacke kuce,i osoba koja je pravila svojevrstan registar albuma toliko glupava da nezna za vrijednost tog sto posjeduje, da nezna za internet na kom moze videti koja je tacna vrednost tog sto posjeduje i preko kog to sve moze plasirati za STOSTRUKO VECI IZNOS OD POSTIGNUTOG.
Pa nije u pitanju lucki radnik ili neuki coban........
drugo, samo se zanosite da vam je pokazano sve sto je otkupljeno, prikazan vam je talicni tom kao junak kog ima najvise, ostali interesantni junaci stripova i pojedinacna test i pri izdanja
ono sto je zaista vrijedno nije ostavljeno za vas koji zalazete svoj obraz i reputaciju vec to drugi prodaju preko E-by.
u pitanju su sportski albumi i brda slicica za koje se mora postaviti pitanje iz kog razloga nisu pusteni u prodaju kad su stampani (ako su tad stampani)
I nitko nije odgovorio iz kog razloga stankovic nije to prodavao prko svog sajta
NITI JEDAN JEDINI KOMAD
necu se vise javljajti po ovom pitanju, bilo bi dobro da se povucete dok je vreme i ne varate narod.
kako cete opravdati moment kad nesto sto sad ljudima prodajete kao glancer od 100 kuna bude na svakom koraku za 20
Dubac, ti si vec preprodavao neke stankoviceve sitnice iz tog repertoara neke table slicica...... a vidi sad sta ti je dao da prodajes
isto to za mnogo manje novce, o tome pricam
odjava

Cuj ti govoris u ime drugih a ja samo u svoje ime.Video sam ja sve.Ponudjeni su mi ti fudbalski albumi o kojima govoris i ja nisam hteo jer sebe ne vidim u tome.Ja sam stripar tacnije ljubitelj stripa i kolekcionar.Volim sve vezano za strip pa i albume vezane za strip junake i albume koji me podsecaju na neko rano detinjstvo.
To sam i uzeo.Ti si uzeo te fudbalske albume jer si se polakomio za novac.Ti si ovde jedini kome je stalo do novca i koji ga pominje.
Juce ti je receno znam pouzdano da ne mozes vise prodavati nista ni za koga ne E-by i istog trenutka si iz osvete otvorio ovaj topic i napisao gomilu gluposti i lazi od kojih bi se postideo svaki posten covek.Ovaj tvoj postupak dovoljno govori o tebi i necu te vise komentarisati.
Osoba koja je prodala je savrseno znala vrednost ali joj je hitno trebao novac a znala je da samostalno moze rasprodavati te albume sledecih ne znam koliko godina.Ja sam odmah rekao u prvom postu da je kod albuma zarada na dugom stapu i ne odgovara onome kome hitno treba novac a prodavcu je hitno trebao u sta ja i ne ulazim.Ti ni ne citas sta je napisano vec deklamujes ono sto si imao nameru da ispricas.Sto bi rekli u SR "Stidi se" ili u HR "Srami se" u skladu sa tvojom nevestom cas ekavicom cas ijekavicom
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/12/2008 : 19:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
aj se ljudi smirite...a ti dubac,ako mi ne nabaviš album sa slijama kapetana mikija,dolazim preporuceno u kragujevac,kad te nadem ima da te mlatim sve dok ne album bude u mojim rukama
album mora biti popunjen

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/12/2008 : 19:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

Kako je Dubac primjetio...
U profilu ti piše Novi Sad.
Ljudi iz Novog Sada ne govore ijekavski.
Sumnjiva si mi Katarina.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/12/2008 : 19:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Kako je Dubac primjetio...
U profilu ti piše Novi Sad.
Ljudi iz Novog Sada ne govore ijekavski.
Sumnjiva si mi Katarina.

ne mora znaciti,ima hrvata u vojvodini

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 03/12/2008 : 20:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Ima, ali govore ekavski...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2008 : 20:01:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Pretjerujete...
Svak sa svojim novcem radi šta oce. Možda za ono što neki misle da je skupo, drugi da je jeftino. I obratno. Pa za sve Zagorove stripove na aukcijama bi onda tribalo otvoriti topic i upozoriti na previsoke cijene

Idemo dalje...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/12/2008 : 20:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pretjerujete...
Svak sa svojim novcem radi šta oce. Možda za ono što neki misle da je skupo, drugi da je jeftino. I obratno. Pa za sve Zagorove stripove na aukcijama bi onda tribalo otvoriti topic i upozoriti na previsoke cijene

Idemo dalje...

pizdunu,smanji potpis

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2008 : 20:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Zašto?

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 03/12/2008 : 20:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
a što ti dubac ne kažeš javno tko je ta katarina ako znaš..koji kurac skrivate neka imena,ponašate se kao politicari koji znaju sve ali nece o imenima..i što se tice toga urednika ,pa nije bilo valjda 100 urednika

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/12/2008 : 21:16:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by dcarapo2

a što ti dubac ne kažeš javno tko je ta katarina ako znaš..koji kurac skrivate neka imena,ponašate se kao politicari koji znaju sve ali nece o imenima..i što se tice toga urednika ,pa nije bilo valjda 100 urednika

Zeljko taj urednik nicim nije zasluzio da mu se povlaci ime javno i ja to necu raditi bez njegovog pristanka.
Zasto bih samo da bih zadovoljio neciju radoznalost podpisivao ovde ljude.Neka se sama podpise pod punim imenom i prezimenom kao svaka dobra cura.
Ti nisi umesan i ne zanima te predpostavljam pa jednostavno produzis dalje i ne boli te zeludac.Nemoj da bijes glavom o Katarini.Pun je Osjek dobrih cura
Go to Top of Page

dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts

Member since 12/10/2005

Posted - 03/12/2008 : 21:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send dubac a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

aj se ljudi smirite...a ti dubac,ako mi ne nabaviš album sa slijama kapetana mikija,dolazim preporuceno u kragujevac,kad te nadem ima da te mlatim sve dok ne album bude u mojim rukama
album mora biti popunjen

Slobodno dodji preporuceno.Nego ti moras u paket.Imas preko 2kg i pazi da te ne pecatiraju na granici
Slozim ti jednog Mikija pa makar sekao table
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2008 : 21:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
User Name: katarina56
Real Name: predrag jovanovic
Serbia and Montenegro
Total Posts: 2
[2 posts per day]
Find all non-archived posts by katarina56

Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 03/12/2008 : 22:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
Ako su ti albumi Talicni Tom i kompleti slicica znatno pojeftinili,pa ja cu kupiti eto 2 kompleta makar za pokolenja
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 03/12/2008 : 22:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Ima, ali govore ekavski...

Ma govori ovde ko kako hoce, nema tu samo ekavski, vec se govore svi dijalekti bivše nam države.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000