Author |
Topic |
aragon.sm
Average Member
Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 04/12/2008 : 03:29:17
|
ko vam je taj Dejan Stankovic ako smem da znam ako nije problem????? jel to mozda covek sto drzi kolekcionar.com jbg nisam vam ja bas upucen u to pa reko da pitam. A ti Dubac mani se takvih likova,a sa svim mogucim odgovorima koje mu dajes samo mu pridajes paznju. Ovde svi manje vise znamo ko si i sta si i da si SKROZ OK.tako da molim te prestani da pridajes paznju svakoj budali vis da te namerno direktno ili indirektno prozivaju. Cestitam ti na dobrom osecaju za posao sa ovim albumima a za njih ce se naci pravi kupci koji nece zaliti kune,dinara,budjona da daju za njih. |
|
|
Skywalker
Starting Member
Serbia
32 Posts
Member since 14/01/2006 |
Posted - 04/12/2008 : 10:33:24
|
Hvala cenjeni forume za marketing koji nisam ocekivao. U knjigama o biznisu kazu da je svaki marketing dobar, pa cak i negativan marketing. Zaista sam kupio fantasticne stvari i veoma sam zadovoljan. Mislim da su svi kupci koji su dosli kod mene u Beograd vise nego zadovoljni, nikoga nisam terao da nesto kupi na silu... Najaci sam u svetu albuma sa slicicama od Slovenije do Makedonije, nikome ne dugujem nista, cene kod mene su najpovoljnije za sve vrste albuma, od decijih do sportskih i to je ukratko to... Sto se gospodje katarine tice ta osoba nije bila kod mene ali samo onaj ko je bio kod mene moze da kaze da ja nisam kupcima pokazao sve vec imam jos mnogo toga sto niko nije video. To je istina, ali je ocigledno da je katarina i taj lik iz Novog Sada lazno ime i sve je lazno kod te osobe... Ako se ne predstavlja tacno ko ce verovati da govori istinu... U bibliji pise da ne moze lose drvo radjati dobare plodove, pa ne moze ni lazna osoba da prica istinu...
Svi koji vole albume sa slicicama dobro su dosli, imam ogroman izbor svega i najjaci sam od svih ponudjaca i sa izborom i sa cenom,
Dejan Stankovic - stankodej |
In God we trust ! |
Edited by - Skywalker on 04/12/2008 10:35:23 |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 04/12/2008 : 13:06:13
|
quote: Originally posted by dubac
[quote]Originally posted by dcarapo2
a što ti dubac ne kažeš javno tko je ta katarina ako znaš..koji kurac skrivate neka imena,ponašate se kao politicari koji znaju sve ali nece o imenima..i što se tice toga urednika ,pa nije bilo valjda 100 urednika
Zeljko taj urednik nicim nije zasluzio da mu se povlaci ime javno i ja to necu raditi bez njegovog pristanka. Zasto bih samo da bih zadovoljio neciju radoznalost podpisivao ovde ljude.Neka se sama podpise pod punim imenom i prezimenom kao svaka dobra cura. Ti nisi umesan i ne zanima te predpostavljam pa jednostavno produzis dalje i ne boli te zeludac.Nemoj da bijes glavom o Katarini.Pun je Osjek dobrih cura [/quote
po tvojim sam postovima skužio da znaš tko je katarina,pa bih te molio da ljudima kažeš tko je ili to reci samo dejanu da on ne napada dalje ljude..dejan me je jucer nazvao i rekao da ljudi iz hrvatske dcarapo2,markos,dveribad ,vj imaju prste u tome,necu ni pricati koliko sam poludio kad je poceo prijetiti s nekom desetoricom stokilaša da ce ne znam kome i što napraviti,polomiti noge i sl.....jebote kod vas uvijek neke zavjere...pozdrav iz OSIJEKA |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Guffy
Advanced Member
Croatia
3109 Posts
Member since 11/12/2002 |
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 04/12/2008 : 14:06:00
|
quote: Originally posted by dcarapo2
a što ti dubac ne kažeš javno tko je ta katarina ako znaš..koji kurac skrivate neka imena,ponašate se kao politicari koji znaju sve ali nece o imenima..i što se tice toga urednika ,pa nije bilo valjda 100 urednika
Zeljko taj urednik nicim nije zasluzio da mu se povlaci ime javno i ja to necu raditi bez njegovog pristanka. Zasto bih samo da bih zadovoljio neciju radoznalost podpisivao ovde ljude.Neka se sama podpise pod punim imenom i prezimenom kao svaka dobra cura. Ti nisi umesan i ne zanima te predpostavljam pa jednostavno produzis dalje i ne boli te zeludac.Nemoj da bijes glavom o Katarini.Pun je Osjek dobrih cura [/quote
po tvojim sam postovima skužio da znaš tko je katarina,pa bih te molio da ljudima kažeš tko je ili to reci samo dejanu da on ne napada dalje ljude..dejan me je jucer nazvao i rekao da ljudi iz hrvatske dcarapo2,markos,dveribad ,vj imaju prste u tome,necu ni pricati koliko sam poludio kad je poceo prijetiti s nekom desetoricom stokilaša da ce ne znam kome i što napraviti,polomiti noge i sl.....jebote kod vas uvijek neke zavjere...pozdrav iz OSIJEKA
Gori su od hajdukovaca |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 04/12/2008 : 14:30:54
|
quote: Originally posted by dcarapo2 poceo prijetiti s nekom desetoricom stokilaša da ce ne znam kome i što napraviti,polomiti noge i sl...
Koji kreten! |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29349 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/12/2008 : 14:42:54
|
Zamisli ti koliko je lik umišljen - on misli da je toliko bitan da ja ili vedran ili ratko ili bilo tko vodi racuna o njemu? Mislim, koga briga za Stankovica? |
Trouble will find me |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 04/12/2008 : 15:24:09
|
po tvojim sam postovima skužio da znaš tko je katarina,pa bih te molio da ljudima kažeš tko je ili to reci samo dejanu da on ne napada dalje ljude..dejan me je jucer nazvao i rekao da ljudi iz hrvatske dcarapo2,markos,dveribad ,vj imaju prste u tome,necu ni pricati koliko sam poludio kad je poceo prijetiti s nekom desetoricom stokilaša da ce ne znam kome i što napraviti,polomiti noge i sl.....jebote kod vas uvijek neke zavjere...pozdrav iz OSIJEKA
Ja sam mu rekao ko je i imam svoje misljenje.Naravno da nije bilo ko od vas. Ma kakav Markos,VJ,Dveribad i td. to su gluposti. Svakako da jeste neko ko je kontaktirao sa njim i ko je imao informaciju.Da,on jeste sumnjao na par ljudi koji su bili kod njega tih dana pa i na tebe. Njegov problem je sto reaguje inpulsivno i sto udara na slepo.Takodje je nedavno i mene spomenuo oko neke diskusije i ti znas o cemu se radi jer si bio prisutan.Hteo je da testira reakciju ali takvim stvarima samo nanosi stetu i sebi i drugima jer ljudi svasta pomisle.Sutra sam ja u BG pa cu mu tim povodom reci par recenica. Onaj ko je napisao onaj prvi post je racunao sa tim da izazove njegov revolt i uspeo je.Trebao je da cuti.Ja sam mu to i rekao i zamolio ga da se ne upusta ni u kakve diskusije ali me nije poslusao i sta da mu radim. On ovde ne snosi nikakvu krivicu ali ce na kraju ispasti crn jer ne zna da cuti. Uopste ne znam sta ste pricali i sta ti je rekao ali mi lici na njega da je sasuo sve te reci.Verujem da nisi jedini kome je to rekao. |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 04/12/2008 : 16:13:10
|
Ja sam mu rekao ko je i imam svoje misljenje.Naravno da nije bilo ko od vas. Ma kakav Markos,VJ,Dveribad i td. to su gluposti. Svakako da jeste neko ko je kontaktirao sa njim i ko je imao informaciju.Da,on jeste sumnjao na par ljudi koji su bili kod njega tih dana pa i na tebe. Njegov problem je sto reaguje inpulsivno i sto udara na slepo.Takodje je nedavno i mene spomenuo oko neke diskusije i ti znas o cemu se radi jer si bio prisutan.Hteo je da testira reakciju ali takvim stvarima samo nanosi stetu i sebi i drugima jer ljudi svasta pomisle.Sutra sam ja u BG pa cu mu tim povodom reci par recenica. Onaj ko je napisao onaj prvi post je racunao sa tim da izazove njegov revolt i uspeo je.Trebao je da cuti.Ja sam mu to i rekao i zamolio ga da se ne upusta ni u kakve diskusije ali me nije poslusao i sta da mu radim. On ovde ne snosi nikakvu krivicu ali ce na kraju ispasti crn jer ne zna da cuti.Uopste ne znam sta ste pricali i sta ti je rekao ali mi lici na njega da je sasuo sve te reci.Verujem da nisi jedini kome je to rekao.
s ovim gore si sve rekao...nemam živaca jer ako pocnem pisati otici ce sve u 3 pm |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 13:19:49
|
Ja sam mu rekao ko je i imam svoje misljenje.Naravno da nije bilo ko od vas. Ma kakav Markos,VJ,Dveribad i td. to su gluposti. Svakako da jeste neko ko je kontaktirao sa njim i ko je imao informaciju.Da,on jeste sumnjao na par ljudi koji su bili kod njega tih dana pa i na tebe. Njegov problem je sto reaguje inpulsivno i sto udara na slepo.Takodje je nedavno i mene spomenuo oko neke diskusije i ti znas o cemu se radi jer si bio prisutan.Hteo je da testira reakciju ali takvim stvarima samo nanosi stetu i sebi i drugima jer ljudi svasta pomisle.Sutra sam ja u BG pa cu mu tim povodom reci par recenica. Onaj ko je napisao onaj prvi post je racunao sa tim da izazove njegov revolt i uspeo je.Trebao je da cuti.Ja sam mu to i rekao i zamolio ga da se ne upusta ni u kakve diskusije ali me nije poslusao i sta da mu radim. On ovde ne snosi nikakvu krivicu ali ce na kraju ispasti crn jer ne zna da cuti.Uopste ne znam sta ste pricali i sta ti je rekao ali mi lici na njega da je sasuo sve te reci.Verujem da nisi jedini kome je to rekao.
s ovim gore si sve rekao...nemam živaca jer ako pocnem pisati otici ce sve u 3 pm
Ajde reci slobodno sve što ti je na duši, nemoj nas držati u neizvesnosti, baš da znamo šta se zapravo desilo? Ko je ta Katarina i ostali tajanstveni likovi? |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
henry
Senior Member
Serbia
1472 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 15:22:01
|
Jebote, nisam verovao da postoji i stripovska mafija! |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 05/12/2008 : 15:29:01
|
Ako ima strip mafija, jel' mogu ja da vam budem atentator? Od detinjstva sanjam o unishtavanju Zagorovih glancera putem djavolasto ingeniozno simbolichnih diverzantskih akcija. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 15:31:15
|
quote: Originally posted by henry
Jebote, nisam verovao da postoji i stripovska mafija!
vrti se velika lova pa nije cudno. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DKoor
Senior Member
Croatia
1592 Posts
Member since 18/12/2006 |
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 16:57:17
|
quote: Originally posted by Pavel01
... Ti si ovde jedini kome je stalo do novca i koji ga pominje. ...
onda je jedini normalan u ovoj prici.
Moram reci da se prvi put na forumu slazem u necemu sa tobom...
Usput...skupljas li lovu?...Februar nije daleko, nadam se da nisi zaboravio nasu opkladu ?
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 05/12/2008 : 17:34:30
|
quote: Originally posted by sdragan@
slazes se ti uvijek samo neces da priznas.
Usput...skupljas li lovu?...Februar nije daleko, nadam se da nisi zaboravio nasu opkladu ?
nisam zaboravio, prebacio sam se na crni kruh u zadnje vrijeme. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 05/12/2008 : 21:16:03
|
quote: Originally posted by Pavel01
slazes se ti uvijek samo neces da priznas.
nisam zaboravio, prebacio sam se na crni kruh u zadnje vrijeme.
Sreca tvoja pa se nismo kladili u 100 eura.... No...jos uvek imas "teoretske" sanse da ne izgubis opkladu Sacekacemo do 7.II 2009 |
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 09/12/2008 : 11:45:19
|
Neda mi se pratit od pocetka, zapravo muka mi je uopce citat vise forum, no kad me se vec proziva da imam prste u necemu a da ipak ispane da ti ne lazes (jer kakav bi ja to covjek bio da ne vjerujem nekome tko citira bibliju) evo nudim ti svih 5 prstiju svoje sake u tvoju glavu ako me jos jednom lazno prozoves. |
|
|
Prodigy
Senior Member
Croatia
1801 Posts
Member since 01/12/2003 |
Posted - 09/12/2008 : 16:33:32
|
quote: Originally posted by VJ
Neda mi se pratit od pocetka, zapravo muka mi je uopce citat vise forum, no kad me se vec proziva da imam prste u necemu a da ipak ispane da ti ne lazes (jer kakav bi ja to covjek bio da ne vjerujem nekome tko citira bibliju) evo nudim ti svih 5 prstiju svoje sake u tvoju glavu ako me jos jednom lazno prozoves.
Dobra! I drzi u rezervi drugih 5, za u trbuh,ako ne ljosne odmah poslje prve ponude! |
I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!! |
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 14/12/2008 : 21:54:59
|
Na kratko o ovome. Moram da kažem, kad sam bio u Beogradu pre par meseci, vrlo sam bio dobro poslužen tih par dana od strane Dejana Stankovica, sve što sam kupio za svoju zbirku, a kupio sam puno, jedva sam prebacio preko granice za Sloveniju. A gdje sam kupio, od koga, za koliko, to nikoga ne briga. Što se tice suradnje sa njim i nadaljnje. Sakupio sam puno stvari, koje su mi falile, kao i slicica, tako i albuma. I svaka cast na dobroj kupnji.Što se tice slicica i albuma, pravi si trgovac.
Izvinte, što moram da pišem ovo, ali samo da kažem, da je Dejan ok. Pozdrav
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 14/12/2008 21:57:23 |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15633 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 15/12/2008 : 08:26:58
|
takoder bi rekao da je dejan ok trgovac makar nismo puno trgovali ali i ono malo je uvijek bilo fer i korektno |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
Topic |
|