Author |
Topic |
Superhik
Average Member
Croatia
571 Posts
Member since 29/08/2002 |
Posted - 17/12/2008 : 00:17:11
|
quote: Originally posted by Skywalker
Svi koji vole albume sa slicicama dobro su dosli, imam ogroman izbor svega i najjaci sam od svih ponudjaca i sa izborom i sa cenom,
Dejan Stankovic - stankodej
Jel mi mozes dati mail ili mi se javiti na mail? Zanimaju me neki albumi za slicice... |
Mala boca vina za covjecanstvo, velika za superhika! |
|
|
asmojver
New Member
Croatia
101 Posts
Member since 31/08/2002 |
Posted - 05/01/2009 : 23:16:27
|
Ovo je STRAŠNO... kako novac kvari ljude.. svaki komentar je suvišan i vec je sve receno kroz priješnje postove...
ali evo ovako javljam se kao NAJVECI kolekcionar slicica i albuma u Hrvatskoj. To mogu i argumentirati imam oko 150000 slicica (naravno duplikata) i 323 razlicita albuma (nogometni, film, životinje, disney, kompletnu strip garnituru...) i oko 100 duplih albuma...
U doticnu akciju sam i ja bio donekle ukljucen jer sam bio zainteresiran za kupnju slicica jer meni to treba kao argument(citaj materijal) za mijenjanje sa drugim kolekcionarima... imao sam ponudeno da kupim slicice i nisam kupio jer sam totalno bio u frci sa vremenom (posao, skijanje, Božic, itd..) ali sam se ipak uspio ogrepsti za mali dio kolaca preko aukcije , kupio bi još slicica kad bi ih bilo na tržištu, jer nema tog gušta ... zašto ... vrlo jednostavno jer sam KOLEKCIONAR ...
Nije mi jasan taj revolt da netko prodaje skuplje i zaraduje na ljudima, po gos. katarina56 to je zakon "ponude-potražnje". U najjacoj državi na svijetu za slicice (Italija) Vi imate u njihovom muzeju u Modeni za kupiti album i koplet slicica po cijeni cca.30-70 eura (ovisno o kolekciji) dok doticni možete u istoj toj Italiji nabaviti album i 100 paketica za 10 eura.
Na jednom od postova piše : "...zašto te slicice nisu puštene u prodaju kad im je bilo vrijeme..." ZAŠTO? pa vrlo jednostavno kad toga ima na vagone i toga ostaje. Svoje vremeno je jedna mala tvrtka iz Rijeke bila distributer slicica za Hrvatsku i bio sam kod njih u skladištu. Pa ljudi moji skladište nekih cca 1000m2 nakon 10 kolekcija bude zatrpano sa paletama i paletama slicica a kamo li ne neka tvrtka kao "Djecije novine" koje su poslovale preko 20 godina...
Po meni jedino šta bi bilo nemoralno je to da netko sada radi reprint starih slicica (šta je u današnje doba lako izvedivo) i plasira ih na tržište kao stare slicice (jedan slucaj zabilježen)
Još jednom, ljubomora radi cuda.
|
|
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 21/01/2009 : 00:26:24
|
Zdravo Asmojver, možemo li kontaktirati na mail. Pa i ja bih volio sakupiti ono što mi fali, ako imaš duplih-naravno.Preporucujem se. Pa možda bi otkupio i koji album npr.Konji. Više na poruki.
.
|
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
|
|
Topic |
|
|
|