Author |
Topic |
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 01/10/2010 : 12:29:21
|
quote: Originally posted by andjelt
... mislim da joj je primereno :
PA RECI "NEŠTO" ... :)
...AA...PAA...JA OVAJ...VOLEM DRUGOG! |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17817 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 01/10/2010 : 15:52:27
|
još bolje da si je se riješio, izlazi, pij, riješavaj tekuca pitanja, uleši se svaki vikend i vidit ceš kako je život lijep. |
|
|
andjelt
Senior Member
Serbia
2217 Posts
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 01/10/2010 : 23:27:51
|
quote: Originally posted by lwood
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
a ti si kao ovde neki šaljivdžija ?
Ma pusti on voli onog duducara
nisan te baš skužija?
Doca ce ti objasniti šta znaci taj naucni pojam... |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17817 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/10/2010 : 02:09:36
|
quote: Originally posted by adriano
još bolje da si je se riješio, izlazi, pij, riješavaj tekuca pitanja, uleši se svaki vikend i vidit ceš kako je život lijep.
strah me da ne zaglavim u nekim stvarima za koje sam mislio da sam ih prošao... npr. droge alkohol... poceo sam se i prežderavati... recimo na službenom putu pojedem hrane više no citava ekspedicija ne mogu citati, gledati filmove, ništa...
na ovaj sajt sam došao kao mladic koji ima nesrece u ljubavi... bojim se da takav i ne odem sa sajta
još malo pa ce ljubav upoznavati ljudi koji su se rodili kad sam se ja ovdje registrovao a nisam riješio svoj slucaj |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 02/10/2010 : 18:50:16
|
a ti si kao ovde neki šaljivdžija ?
Ma pusti on voli onog duducara
nisan te baš skužija?
Nisan mislia na tebe, vec na zna on |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 02/10/2010 : 19:17:58
|
nisan te baš skužija?
Nisan mislia na tebe, vec na zna on
Zna-on?To li je neki vrac? |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 09:38:13
|
quote: Originally posted by zeljko
još bolje da si je se riješio, izlazi, pij, riješavaj tekuca pitanja, uleši se svaki vikend i vidit ceš kako je život lijep.
strah me da ne zaglavim u nekim stvarima za koje sam mislio da sam ih prošao... npr. droge alkohol... poceo sam se i prežderavati... recimo na službenom putu pojedem hrane više no citava ekspedicija ne mogu citati, gledati filmove, ništa...
na ovaj sajt sam došao kao mladic koji ima nesrece u ljubavi... bojim se da takav i ne odem sa sajta
još malo pa ce ljubav upoznavati ljudi koji su se rodili kad sam se ja ovdje registrovao a nisam riješio svoj slucaj
Ne daj se Žele. Nisi sam ... ima nas takvih puno. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 10:31:07
|
[quote]Originally posted by zeljko
Ja sam prekinuo s curom s kojom sam zaista mislio da cu ostarit, tocnije ona je prekinula sa mnom. Bili smo zajedno 6 godina, a ona me nogirala prije 2. godine i još je nisam posve prebolio, tako da tocno znam kroz što prolaziš. Ne možeš se koncentrirat na ništa jer ti je mozak fiksiran samo na nju. I sam valjda znaš da droga i alkohol nisu odgovor, makni iz stana sve što te podsjeca na nju, albume s fotkama baci u kutiju i spremi u neki ormar. Ja ni dan danas ne mogu opet bit u vezi, jer još uvijek ne vidim smisao svega toga. Jebiga, izvuci ono što si naucio o sebi iz cijele te price. Na kraju krajeva barem si volio i bio voljen, što je nešto dragocjeno. Ljudi kažu da vrijeme lijeci sve rane, e pa ja sam zakljucio da nas vrijeme samo uci kako da se nosimo s njima. Posveti vrijeme frendovima, pricaj s ljudima. Vjeruj mi, s vremenom ce bit puno lakše. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
feka82
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 10:32:38
|
quote: Originally posted by panzer
quote: Originally posted by zeljko
još malo pa ce ljubav upoznavati ljudi koji su se rodili kad sam se ja ovdje registrovao a nisam riješio svoj slucaj
Ne daj se Žele. Nisi sam ... ima nas takvih puno.
a zena uvijek ima pet na jednog tako moj cale govori |
feka |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 05/10/2010 : 10:52:29
|
quote: Originally posted by paro
Ja sam prekinuo s curom s kojom sam zaista mislio da cu ostarit, tocnije ona je prekinula sa mnom.
J*beno je, kad te napusti žena za koju si mislio da je ljubav tvog života. I posle toliko godina. Dugo joj je trebalo da shvati da ti nisi pravi.
No, možda, kažem možda, tamo negdje vani, ceka te žena koju ceš voljeti još više od ove (i naravno ona tebe).
U matematici bi za prvu ženu rekli da je lokalni maksimum funkcije Žena mojih snova, a za tu drugu da je globalni maksimum te iste funkcije.
Pusti se iznenaditi. I ja sam ludo voleo jednu ženu 10 godina, a tek sam sada skontao kako bi morala izgledati žena mojih snova te da ova prva ipak ne bi bila prava iako bi nekako došli skupa.
No pošto je moj život jedna mala katastrofa te ne verujem da se ce stvari radikalno popraviti, najverovatnije se necu nikad oženiti, a plac malih Panzera se nece cuti u mome domu. No, više se ne sekiram zbog toga ... |
Edited by - panzer on 05/10/2010 10:55:25 |
|
|
1Euro
Advanced Member
12487 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 11:17:36
|
Kod mene je problem što imam previsoka mjerila. Palim se za žene koje su lijepe,pametne,zanimljive,...pa izvisim,...dok me kontaktiraju neke žene koje sve to nisu pa izvise one. Radije sam sam nego da sam sa nekom ženskom koja mi nije privlacna, a pošto imam visoka mjerila dosta ovakvih žena koje upoznam i sa kojima bi moglo nešto da bude mi se ne dopadaju jer im nešto fali( nisu dovoljno lijepe,kosa im nije uredena,previše su glasne,previše piju,imaju krivi zub,ili nisu nokte sredile kako treba,imaju premale grudi,ne mirišu mi kako treba...ma sve ja to promatram i uvijek nešto zapne za oko da mi se ne svida. A kada pronadem neku perfektnu koja sve to ispunjava ispadne da ja nemam šanse kod njih haha, jer ja njima ne ispunjavam njihove kriterije,....zacaran krug! Ja mislim kako je rješenje UVOZ DJEVOJAKA iz nekog drugog kontinenta recimo Azija,Južna Amerika,....tamo ima dosta lijepih žena, koje se može preobraziti.Recimo pronadete neku Filipinku,Brazilku,...iz nekog sela ali se vidi da ima dobru postavu (lijepo tijelo) onda ju je potrebno "okupati" nešto nalik "pimp my car" treba baciti nešto novca na nju (odjeca,kozmetika,frizer,...) i dovesti u Europu gdje ce biti fascinirana našom kulturom,arhitekturom,sve ke cisto,lijepo uredeno,....za razliku od njenog sela,....i šta je najbolje takva žena ce znati cijeniti da ste je izvukli iz neke bijede i ponudili joj lijepši život. Da ne pricam kako cete lijepu djecu imati jer se ovi genovi pomešaju pa ce djeca imati najbolje od svake kulture. Mislim da bi bilo potrebno organizovati neke kampove gdje bi se skupljale ove djevojke, pa da muški iz Europe samo dode u taj kamp malo pregleda djevojke i odabere onu koja mu se najviše svida i plati poglavaru recimo odkupninu od dvije ovce ili vrecu brašna,...i odvede je kuci. A ne kao kod nas u Europi gdje se trebaš muciti,dvoriti nekoj pola ružnoj gaduri, da bi mogao malo pinuti haha. Treba sve to pojednostaviti i onaj kome bude to uspjelo taj ce biti vrlo bogat covjek! I ne pricam o prostituciji nego o ozbiljnoj vezi na ovakav nacin. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 11:19:19
|
@ panzer
A gle prije nje sam bio s jednom 2. godine i poslije nje sam bio sad nedavno u vezi 6 mjeseci, ali nejde brate. Ne vidim više smisao toga valjda, toliko ljubavi, vremena i truda za šta? A ima nade za sve ajde, pa cak i za male panzere, ako se moj buraz oženio po drugi put sa 46, onda stvarno.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:30:12
|
Samo se ti, covjece, trudi da budeš što bolji covjek pa ce se neka ženskica vec potruditi da se probije kroz tvoj neprebojni štit. Ako su se mogle probiti kroz moj, a ja sam lone wolf extraordinaire pa imam cijeli sloj štitova, mogu se i skroz tvoj. |
Edited by - panzer on 05/10/2010 11:32:03 |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:36:57
|
Sta je bre,ovo,klub pesimista i potencijalnih samoubica? Ajmo,ljudi,glavu gore(obadve),bice bolje...Panzeru,moj je zivot,jos gore,mala komedija na kanalu ozbiljnih filmova pa se nedam jos uvek... Najgore je sto cesto sebi znam da priznam(black & white Pajtos ) da je problem u meni...mozda zelimo stvari koje ne mozemo imati?Najsrecniji je onaj koji zna da prepozna srecu u ljudima i stvarima koje ima oko sebe(osvajas prema raspolozivim resursima,receno panzerskim recnikom ... A rece mi jednom jedna devojcica,za koju nisam bio spremam u tom momentu:"Zivot nije ono sto zelimo,vec ono sto zivimo"...Heb'o te,sto volim kad mi ubace crv sumnje! |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:41:19
|
quote: Originally posted by Pajtos
mozda zelimo stvari koje ne mozemo imati?
Pa, ženskica koju bi ja htio imati nije baš blond+velike sise tako da ... Samo što sam ja asocialna osoba pa svoje ženskice, cak i ako ona stanuje samo 200 metara od mene, nemam gdje sresti.
Imam ja nju, ali samo u snovima ...
|
Edited by - panzer on 05/10/2010 11:43:07 |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:48:16
|
Samo se ti, covjece, trudi da budeš što bolji covjek pa ce se neka ženskica vec potruditi da se probije kroz tvoj neprebojni štit...
Ne slazem se(Iz licnog iskustva):Dobri ljudi nikuda ne idu i nigde ne stignu...Ovaj svet funkcionise drugacije,prijatelji moji... |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:52:08
|
quote: Originally posted by Pajtos
Samo se ti, covjece, trudi da budeš što bolji covjek pa ce se neka ženskica vec potruditi da se probije kroz tvoj neprebojni štit...
Ne slazem se(Iz licnog iskustva):Dobri ljudi nikuda ne idu i nigde ne stignu...Ovaj svet funkcionise drugacije,prijatelji moji...
Ne bolji covjek do drugih, nego do sebe. Recimo da se prestaneš družiti sa nekim clanovima svoje razširene obitelji jer su posredno krivi za smrt jednog od njih zbog obracuna oko zemlje. Ili pak da se prestaneš ljutiti za svaku stvar (recimo kad tvoj omiljeni klub izgubi pa šalješ protivnika u PM) ... ili pak da razumiješ da ne možeš ispraviti sve slabo na ovom svijetu ... da nadeš mir u sebi. To sam mislio, a ne da se klanjaš drugima i nadaš se najboljem.
|
Edited by - panzer on 05/10/2010 11:59:35 |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 05/10/2010 : 11:59:15
|
quote: Originally posted by 1Euro
...pa da muški iz Europe samo dode u taj kamp malo pregleda djevojke i odabere onu koja mu se najviše svida i plati poglavaru recimo odkupninu od dvije ovce ili vrecu brašna,...i odvede je kuci. ..
Moram jos i na ovo da se osvrnem! Euro,legendo! |
|
|
Topic |
|