Author |
Topic  |
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 12:05:13
|
@Panzer Ok,iako je "biti dobar covek" sirok pojam... Kljanjati se drugima,to definitivno ne!Kljanjam se samo kada vezem pertle!  |
 |
|
panzer
Advanced Member

12726 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
1Euro
Advanced Member

12555 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 12:08:21
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by 1Euro
...pa da muški iz Europe samo dode u taj kamp malo pregleda djevojke i odabere onu koja mu se najviše svida i plati poglavaru recimo odkupninu od dvije ovce ili vrecu brašna,...i odvede je kuci. ..
Moram jos i na ovo da se osvrnem! Euro,legendo!
pa cuj, to se vjerovatno tamo tako radi.... Ali pazi kako se je sve to promjenilo. Ako se sjecate iz nekih filmova,knjiga,...prije sto godina u Europi tada je muškarac još nešto vrijedio. Kada j eon oženio neku djevojku njezin otac ili njezin afamilij adala je DOTU (novac,neke stvari,...) kao nagradu što si ju odveo i da su imali jedna usta manje za hraniti. A pogledaj sad.... Ja kažem kako nije dobro da smo se muškarci onako pomehkužili i plašimo se žena.Treba to jednom stati na kraj i pokazati im gdje im je mesto. Pomislite kako bi to Žalostna sova ucinio???? Kakv odnos on ima do žena. Pa srce mi se cepa kada vidim nekog muškarca kako g aje žena naterala da pere sudove,kuva,...p aljudi moji šta je to!??? PA muškarci se onda još ponose takvim ponašanjem??? Kako se sve brzo promijenilo u tih poslednjih 50 godina i kola još idu niz brdo,...gdje je kraj????? Problem je u tome što dovoljno je d au svakom mestu,selu,gradu,...ima jedan ovakav mlakonja koji kuva,pegla,cisti,...pa da onda sve žene zarazi time da i one sanjaju o ovakvim muškarcima. PA jedan tamo hodi na fitnes i sada vec svi trebamo imati mišice? ma dajteeeeeeeeee, treba to preokrenuti situaciju jer cemo onda svi biti sami. Ove naše žene su previše zahtijevne i to tako ne može ici dalje. Za to sam rekao da treba Uvoziti djevojke iz drugacijih nepokvarenih sredina. Poglkedajte bliski istok, e tamo imaju red i disciplinu, tako bi trebalo i kod nas. Žena je žena a muškarac je muškarac,...problem j eu tome što su u poslednje vreme uloge ubrnute..... |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 12:09:45
|
Uh,dobra nam je tema. Mogao bih ja do sutra ovako uz siroko otvaranje srca,ali reci ce ovi sa strane(sto citaju topicK) da smo "softy" k'o margarin!  |
 |
|
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 12:59:55
|
quote: Originally posted by panzer
Pa, ženskica koju bi ja htio imati nije baš blond+velike sise tako da ... Samo što sam ja asocialna osoba pa svoje ženskice, cak i ako ona stanuje samo 200 metara od mene, nemam gdje sresti.
Imam ja nju, ali samo u snovima ... 
U vezi ovoga(kasnim malo sa replanjem,kuvao sam kafu na nekoj rastimovanoj plinskoj boci zeljnoj naglom sirenju,a i tastatura na nokiji mi glavi )...Napadaj!"Ujedaj"!(figurativno,ofkors )Na kiosku dok kupujes strip,u marketu dok uzimas hleb,u autobusu dok ti kondukterka cepa...kartu!Mucas?Mucaj i "ujedaj"!Crvenis?Crveni i "ujedaj"!Celav si?Budi celav i "ujedaj"!Ih,imam celu enciklopediju blamova i "sakupljanja kontejnera"! Sto bi rekao stari,dobri Klint u "Vojnicini" (na pitanje "Kako,kad neznamo?"):"Improvizuj...!" 
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 13:07:47
|
Samo nikako radikalno kao Djoka iz onog vica sto je bio u apsani zbog silovanja! Kaze vic:Zaglavio Djoka u zatvor zbog silovanja.Posle deset godina izilazi on.U medjuvremenu promenila se moda,po ulici sevaju minici,dupeta,sise na izvol'te...Gleda on i gundja: -Lepo,lepo...posle vam Djole kriv...  |
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Member since 18/09/2010 |
Posted - 05/10/2010 : 13:25:45
|
Vau,ne mogu da poverujem u sve ovo citam. Imam puno muskih ortaka,ali nikad nisam znala da momci na ovakav nacin razmisljaju o devojkama. Uvek sam mislila da vi mnogo brze i lakse prevazilazite propalu vezu,a da se ovakve izjave kakve ste gore pisali mogu videti samo u filmovima i romanima i obicno kada bih cula tako nesto od bivseg momka,mislila bih da laze i jos vise bih se ljutila...  |
Is that a gun in your pocket or are you just happy to see me? o.o |
Edited by - azra x. on 05/10/2010 13:27:52 |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 05/10/2010 : 13:36:22
|
quote: Originally posted by azra x.
Vau,ne mogu da poverujem u sve ovo citam. Imam puno muskih ortaka,ali nikad nisam znala da momci na ovakav nacin razmisljaju o devojkama. Uvek sam mislila da vi mnogo brze i lakse prevazilazite propalu vezu,a da se ovakve izjave kakve ste gore pisali mogu videti samo u filmovima i romanima i obicno kada bih cula tako nesto od bivseg momka,mislila bih da laze i jos vise bih se ljutila... 
sad vidiš kakve ožiljke ostavljate na jadnim mladicima  ako ikome kažeš za ovo....bit cemo primorani poduzeti restriktivne mjere  šta se kaže na ovom forumu, ostaje na forumu   |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 05/10/2010 : 13:49:25
|
quote: Originally posted by paro
Vau,ne mogu da poverujem u sve ovo citam. Imam puno muskih ortaka,ali nikad nisam znala da momci na ovakav nacin razmisljaju o devojkama. Uvek sam mislila da vi mnogo brze i lakse prevazilazite propalu vezu,a da se ovakve izjave kakve ste gore pisali mogu videti samo u filmovima i romanima i obicno kada bih cula tako nesto od bivseg momka,mislila bih da laze i jos vise bih se ljutila... 
sad vidiš kakve ožiljke ostavljate na jadnim mladicima  ako ikome kažeš za ovo....bit cemo primorani poduzeti restriktivne mjere  šta se kaže na ovom forumu, ostaje na forumu  
Ma,racunaj na to da sam osoba od poverenja. Samo sto cu od sada drugacije da gledam na svoju ruzniju polovinu,pokusacu da ne ostavim posledice. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 13:54:54
|
...i obicno kada bih cula tako nesto od bivseg momka,mislila bih da laze i jos vise bih se ljutila... 
Zaseda sud Nesrecnih u ljubavi:Znaci i ti si,bezdusna Azra,nekome slomila srce?  |
 |
|
azra x.
Junior Member

Serbia
492 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:11:58
|
...i obicno kada bih cula tako nesto od bivseg momka,mislila bih da laze i jos vise bih se ljutila... 
Zaseda sud Nesrecnih u ljubavi:Znaci i ti si,bezdusna Azra,nekome slomila srce? 
Ups... Nije bilo namerno. Please don't hate me! 

|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:29:47
|

Gospodice azra x ako je to sve što imate reci u svoju obranu onda.... Molimo da se uvaženi porotnici povuku sve dok ne donesu presudu...zahvaljujem 
|
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17892 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/10/2010 : 14:33:54
|
meni je mama rekla da sam jucer umrla ne bih znala da muški tako pate... i da je znala da pate... ne bi joj život ovakav bio ( valjda se ne bi udala za mog oca )
elem patimo kad volimo možda i više od žena...
zasigurno patimo i na drugi nacin... jer se od nas ocekuje da ne patimo...
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17892 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:37:13
|
pjan u cetvrtak pjan u subotu pjan sinoc ne ulazim u kucu... uvijek sam u društvu uvijek vani ili na poslu ne propuštam izlaske... medutim u svakoj šemi je najgori povratak kuci...
i najgore od svega ništa mi ne predstavlja zadovoljstvo apsolutno ništa :) |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12555 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/10/2010 : 14:37:20
|

Gospodice azra x ako je to sve što imate reci u svoju obranu onda.... Molimo da se uvaženi porotnici povuku sve dok ne donesu presudu...zahvaljujem 
pa lijepo je rekla UPS, šta bi ti još htio     |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:42:34
|
quote: Originally posted by 1Euro

pa lijepo je rekla UPS, šta bi ti još htio    
UPS ko dijete kad ga uloviš s prstom u pekmezu  al dobro zasad je uvjetna na krace vrijeme, nije bed  |
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:52:03
|
quote: Originally posted by zeljko
pjan u cetvrtak pjan u subotu pjan sinoc ...
Zaustavi drot nekog pijanca. -Gospodine,presli ste na crveno! -Jesam,hik...od belog imam zgaravicu! 
Ajde,Zeljo,glavu gore!Nemo' da nas sikiras...  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Posted - 05/10/2010 : 14:55:52
|
...ništa mi ne predstavlja zadovoljstvo apsolutno ništa :)
E?A caskanje s jaranima po Svastari?A?A?  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17892 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts
Posted - 05/10/2010 : 15:55:03
|
danas sam nešto bolje ne znam zašto
eto stari, samo polako, dan po dan  |
|
 |
|
Topic  |
|