Author |
Topic |
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 15/12/2008 : 01:43:40
|
BTW, mogla bih i ja tu postat slike najseksi muškaraca..., ne bi li to djelovalo obeshrabrujuce- prosjecan frajer s malo pivske škembe versus isfotošopirani, nabildani i preplanuo atleta s velikom kvrgom u uskim boksericama? |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 15/12/2008 : 11:32:32
|
Moj tata bi se onda objesio kad bi to napravila! |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
Raga
Senior Member
Croatia
1028 Posts
Member since 03/06/2008 |
Posted - 15/12/2008 : 12:22:49
|
Kod medvjeda to ide ovako, i inace po prirodi; ženke su ljepše od mužjaka, one su rodene s tim da zavode svojom ljepotom, dok mužjak treba imat dovoljno testoserona koje ce mu dat hrabosti i snage za okršaj s drugim mužjakom ili predatorom da bi se mogao kasnje parit s njom!
Tako e i kod ljudi bilo nekad, dok sad vidite i sami da je drugacije... Ova navedena gore metoda još postoji kod rjetkih, ako bacite oko na neke diskoteke! |
Kad ce Chico remitenda sve ispocetka? Oce bit u HC-u? Joj jedva cekam. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 15/12/2008 : 15:35:56
|
quote: Originally posted by Betty Page
BTW, mogla bih i ja tu postat slike najseksi muškaraca..., ne bi li to djelovalo obeshrabrujuce- prosjecan frajer s malo pivske škembe versus isfotošopirani, nabildani i preplanuo atleta s velikom kvrgom u uskim boksericama?
Ko ti je rekao kako izgledam? |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 15/12/2008 : 15:38:48
|
quote: Originally posted by Raga
@ king warrior: Tu stavljaš sliku od Angeline, jebiga, al dal ti liciš bar malo na Brad pitta, to se nisi zapitao. ko traži najbolje treba i davat najbolje!
prijatelju, Brad Pitt prije deset godina je prica za sebe i skidam kapu. Onako kako danas izgleda tu mogu samo reci,neka hvala. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 15/12/2008 : 15:40:01
|
quote: Originally posted by Betty Page Tu se slažem s tobom. svaka cast. Mnogi muškarci bi htjeli žene koje njih ne bi ni pogledale- oni zaboravljaju sebe pogledat u ogledalo, kao da žene nemaju estetske kriterije...
apsolutno pogresno. Vi zene se vise palite na debeo novcanik nego na izgled. |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 15/12/2008 : 16:02:43
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Betty Page Tu se slažem s tobom. svaka cast. Mnogi muškarci bi htjeli žene koje njih ne bi ni pogledale- oni zaboravljaju sebe pogledat u ogledalo, kao da žene nemaju estetske kriterije...
apsolutno pogresno. Vi zene se vise palite na debeo novcanik nego na izgled.
Ne bih se složila. Žene vole karizmu, šarm i moc više nego puki izgled sveden na mišice, no nije svaka sponzoruša da važe frajerov novcanik. Naravno i ja bih radije marljivog i vrijednog koji radi nego ništkoristi frajera, no nije nužno da ima bogzankoliko love, pogotovo ako ju nije stekao svojim radom ili još gore necistim poslovima. Sve moje frendice i znanice misle tako (nree družim se sa sponzoruša,ma, vec ambicioznim i vrijednim curama koje nisu spale na to da traže sponzora- sve rade i imaju sposobne frajere) |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/12/2008 : 16:25:27
|
BTW, mogla bih i ja tu postat slike najseksi muškaraca..., ne bi li to djelovalo obeshrabrujuce- prosjecan frajer s malo pivske škembe versus isfotošopirani, nabildani i preplanuo atleta s velikom kvrgom u uskim boksericama?
nemoj me prozivat po sajtu |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
nika331
Senior Member
Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
Posted - 16/12/2008 : 00:07:15
|
auch. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 16/12/2008 : 00:30:03
|
quote: Originally posted by nika331
auch.
Sve je individualno.. Makar svjedocimo svakodnevno o trendu sponzorušarstva (hmmm... koji termin).. Ipak mogla bi se povuci paralela sa prvobitnom zajednicom i modernim društvom.. Prije je namocniji mužjak bio onaj koji je bio najbolji lovac, onaj koji je mogao osigurati egzistenciju cijeloj obitelji, te samim time i biti najprivlacniji suprotnom spolu (majcinski instinkt želi sigurnost za djecu i obitelj).. U današnje vrijeme onaj muškarac koji ima novac ima i osiguranu egzistenciju, te sigurnost za eventualnu djecu i obitelj..
Novac kao novac nije najbitniji, ali pitam se kako izgleda ljubav sa praznim želucem (naravno ne želim nikad saznat)
|
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 13:51:17
|
Istina je to što kažeš, no razlika je izmedu toga da se žene pale na uspješne i sposobne i da žele samo ultrabogate koji ce im sve placati. To je ovdje pojedinicima teško shvatiti. |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/12/2008 : 14:51:48
|
Istina je to što kažeš, no razlika je izmedu toga da se žene pale na uspješne i sposobne i da žele samo ultrabogate koji ce im sve placati. To je ovdje pojedinicima teško shvatiti.
Takvih je samo 20% muškaraca, a što ce onda ostatak žena? Nece imati izbora nego ce morati navaliti na prosjecnog muškarca, nebogatog balkanca sa pivskom škembicom. Uzmimo u obzir da je žena cak i više od muškaraca. Jedino rješenje bi bilo dopustiti mnogoženstvo, tako da se i ovih 80% žena mogu prešvercati i mogu se prikrpati ovom postotku od 20% uspješnih i bogatih.
Evo jedne lijepe izreke o ženama i onima koje žive sa ženama...
"Whatever you give a woman, she will make it greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."
|
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 16/12/2008 : 14:54:43
|
quote: Originally posted by DeeCay
Istina je to što kažeš, no razlika je izmedu toga da se žene pale na uspješne i sposobne i da žele samo ultrabogate koji ce im sve placati. To je ovdje pojedinicima teško shvatiti.
Takvih je samo 20% muškaraca, a što ce onda ostatak žena? Nece imati izbora nego ce morati navaliti na prosjecnog muškarca, nebogatog balkanca sa pivskom škembicom. Uzmimo u obzir da je žena cak i više od muškaraca. Jedino rješenje bi bilo dopustiti mnogoženstvo, tako da se i ovih 80% žena mogu prešvercati i mogu se prikrpati ovom postotku od 20% uspješnih i bogatih.
Evo jedne lijepe izreke o ženama i onima koje žive sa ženama...
"Whatever you give a woman, she will make it greater. If you give her sperm, she'll give you a baby. If you give her a house, she'll give you a home. If you give her groceries, she'll give you a meal. If you give her a smile, she'll give you her heart. She multiplies and enlarges what is given to her. So, if you give her any crap, be ready to receive a ton of shit."
10-tak dana te nema, a sad si svugdje po forumu Kako je bilo u Izraelu. Okaci koju sliku u svaštari gdje si otvorio onaj topic. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/12/2008 : 15:43:07
|
Nezaboravno, putovanje i pustolovina života! Otvorio mi oci... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
zizanon
Senior Member
Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
Posted - 16/12/2008 : 17:11:00
|
Treba da znas da se svi mi rajcamo na takve zene kao na slici gore,vjerovati u nesto drugo je zabluda.
yeah right, sve je to stvar ukusa, meni se ove anoreksicarke tipa angeline ne dopadaju, pa sad bila to prva susjeda koja se sama nudi ili neka poznata faca koju ionako mogu gledat samo preko tv-a ili casopisa svejedno... anyway, betty, baš si cakana |
motel, money, murder, madness let's change the mood from glad to sadness |
|
|
zizanon
Senior Member
Croatia
1523 Posts
Member since 21/11/2003 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 20:11:29
|
Uh...zizanone, otkud ti to? Sad mi je vec neugodno... |
|
|
Witchblade
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/07/2002 |
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 16/12/2008 : 20:19:56
|
Zizanon je tvoj dugogodišnji skrivni obožavatelj. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 16/12/2008 : 20:22:35
|
Uh...zizanone, otkud ti to? Sad mi je vec neugodno...
koja si ti od ovih? ovaj cicica s brkovima? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 16/12/2008 : 20:25:02
|
quote: Originally posted by DeeCay
Nezaboravno, putovanje i pustolovina života! Otvorio mi oci...
progleda si? |
|
|
panzer
Advanced Member
12626 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 16/12/2008 : 20:26:47
|
quote: Originally posted by lwood
Uh...zizanone, otkud ti to? Sad mi je vec neugodno...
koja si ti od ovih? ovaj cicica s brkovima?
Ne. Onaj beli sa kapom. |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 20:52:05
|
... da se žene pale na uspješne i sposobne i da žele samo ultrabogate koji ce im sve placati. To je ovdje pojedinicima teško shvatiti.
ah, rijeci, rijeci, rijeci. iz dugogodisnjeg iskustva mogu reci: lova je a i o i sve. gledam parove koji to vise nisu, zasto? kako god, lova. a i promatram zene kad im nesto kupim: ma ne stoje one samo na pare, ALI tocno vidis kako im se oci cakle i cijelo lice smjeska. jednostavno vidis da su sretne. to im je u genima.
tko ne vjeruje moze sam isprobati. donestite doma kilu kruha ili litru mlijeka i garantiram da se zena topi od srece. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 22:05:07
|
Tako bi mogli, kao što si ti grubo simplificirao žene, analogno muškarce svesti na površne morone koji gledaju samo cice i guzice na ženama i da ih uopce ne zanima ništa drugo na njima..sorry, koliko vas hoda s nekom ljepoticom sa naslovnice Playboya? Doma imate obicne cure koje su vas privukle možda necim fizickim na prvi pogled, no zadržale su vas nekim ljudskim kvalitetama, zar ne? Vidjela sam primjere kad izrazito neprivlacne ili cak ružne cure hvataju mrak frajere...no, sigurno ne svojoj prekrasnom vanjštinom. Stoga, ne prodavaj mi pricu o ženama i parama jer je to pretjerano i grubo, stvari su ipak malo složenije od toga. Ja ne vjerujem ni da su muškarci isprazne šupcine kojima se može manipulirati mašuci sisama. Vjerujem da smo socijalno, duhovno i intelektualno evoluirali u posljednjih pedesetak godina. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 22:37:35
|
odgovorom na ovo ti odgovaram i na ostalo
..sorry, koliko vas hoda s nekom ljepoticom sa naslovnice Playboya? ...
svi oni koji su u mogucnosti/spremni platiti. bilo to u zivom novcu (te sa naslovnica), bilo u kruhu (takozvane normalne), bilo u opijatima (krvavu meri). |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
Topic |
|