Author |
Topic |
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Member since 24/07/2003 |
Posted - 16/12/2008 : 22:44:14
|
Zašto ne razmisliš prije takvih izjava- da to što kažeš ne pokazuje samo lošu sliku o ženama, vec još bijedniju sliku muškaraca koji mogu samo kupiti, ali ne i osvojiti žene. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 22:48:29
|
Ako je istina što kažeš, nisi ništa do li iznimka koja potvrduje pravilo ili stereotip, u ovom slucaju. |
Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 22:55:57
|
quote: Originally posted by Betty Page
Zašto ne razmisliš prije takvih izjava- da to što kažeš ne pokazuje samo lošu sliku o ženama, vec još bijedniju sliku muškaraca koji mogu samo kupiti, ali ne i osvojiti žene.
ja ne pokusavam prikazati zene losima; mislim da je sasvim u redu i prirodno da se prodaju. a vjerujem da ima muskaraca koji mogu i osvojiti, no, reci, sto bi se trudili kad kupe za sitnis, pri tome udovoljavajuci prirodnoj zenskoj tastini?!
ps. bukowski je vec davno objasnio kako stvari stoje i u kojem su odnosu normalne (za kruh) i druge zene (za zivu lovu ili opijate), te kako to utjece na opcenarodno veselje i sustav. zabiljeske starog pokvarenjaka sve kazu. |
the bird is the word http://www.youtube.com/watch?v=ZieSsxPkMwk |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 22:59:04
|
Tako bi mogli, kao što si ti grubo simplificirao žene, analogno muškarce svesti na površne morone koji gledaju samo cice i guzice na ženama i da ih uopce ne zanima ništa drugo na njima..sorry, koliko vas hoda s nekom ljepoticom sa naslovnice Playboya? Doma imate obicne cure koje su vas privukle možda necim fizickim na prvi pogled, no zadržale su vas nekim ljudskim kvalitetama, zar ne? Vidjela sam primjere kad izrazito neprivlacne ili cak ružne cure hvataju mrak frajere...no, sigurno ne svojoj prekrasnom vanjštinom. Stoga, ne prodavaj mi pricu o ženama i parama jer je to pretjerano i grubo, stvari su ipak malo složenije od toga. Ja ne vjerujem ni da su muškarci isprazne šupcine kojima se može manipulirati mašuci sisama. Vjerujem da smo socijalno, duhovno i intelektualno evoluirali u posljednjih pedesetak godina.
ipak mislim da se zene jos uvijek pale na visinu i duzinu,kao sto su radile prije 100.000 godina
quote: Originally posted by lwood
inace se javljan za mistera . visok san priko 190 koliko nudiš novaca? možemo radit i perfomans,ja se sexan sa hostesama na pozornici i slicno
mmmm... preko 190 cm? :P
i
quote: Originally posted by supermark
imam 189cm u visinu i 35cm u duzinu, jos sam i plav
:O !!!
Vuk dlaku mijenja,ali cud nikada! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 23:01:19
|
Ako je istina što kažeš, nisi ništa do li iznimka koja potvrduje pravilo ili stereotip, u ovom slucaju.
više se volim smatrati iznimkom nego stereotipom |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 16/12/2008 : 23:04:09
|
quote: Originally posted by Pavel01
Zašto ne razmisliš prije takvih izjava- da to što kažeš ne pokazuje samo lošu sliku o ženama, vec još bijedniju sliku muškaraca koji mogu samo kupiti, ali ne i osvojiti žene.
ja ne pokusavam prikazati zene losima; mislim da je sasvim u redu i prirodno da se prodaju. a vjerujem da ima muskaraca koji mogu i osvojiti, no, reci, sto bi se trudili kad kupe za sitnis, pri tome udovoljavajuci prirodnoj zenskoj tastini?!
ps. bukowski je vec davno objasnio kako stvari stoje i u kojem su odnosu normalne (za kruh) i druge zene (za zivu lovu ili opijate), te kako to utjece na opcenarodno veselje i sustav. zabiljeske starog pokvarenjaka sve kazu.
Pavele ne preteruj, zašto misliš da je lutkica kao Betty cula za Bukowskog?? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 16/12/2008 : 23:04:44
|
quote: Originally posted by Pavel01
ps. bukowski je vec davno objasnio kako stvari stoje i u kojem su odnosu normalne (za kruh) i druge zene (za zivu lovu ili opijate), te kako to utjece na opcenarodno veselje i sustav. zabiljeske starog pokvarenjaka sve kazu.
eh Bukowskijeve citate ne mozes uzimati kao primjer.Jedinu p.... koju je on vidio je bila ona kad je virio ispod tribina. To bi ti bilo isto kao kada bi 1€ otvorio topic o klasicnoj muzici |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:11:42
|
quote: Originally posted by manhunter
Pavele ne preteruj, zašto misliš da je lutkica kao Betty cula za Bukowskog??
Medice se curant- iliti ga moderiraj sam sebe, moderatore. za razliku od tebe, ja ne podcjenjujem tvoje obrazovanje, no ne mislim da si dobar moderator. Ti mene vrijedaš na osobnoj razini. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:12:30
|
quote: Originally posted by King Warrior
To bi ti bilo isto kao kada bi 1€ otvorio topic o klasicnoj muzici
Pssssst!!! Eto vidiš, sad si mu dao ideju...
|
|
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:13:03
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by supermark
imam 189cm u visinu i 35cm u duzinu, jos sam i plav
:O !!!
Oprosti što volim plavokose. Vuk dlaku mijenja,ali cud nikada!
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:17:03
|
Medice se curant- iliti ga moderiraj sam sebe, moderatore. za razliku od tebe, ja ne podcjenjujem tvoje obrazovanje, no ne mislim da si dobar moderator. Ti mene vrijedaš na osobnoj razini.
Glupost. Ja tebe nisam vredao. Više puta si rekla da te ne zovu "lutko", "srce" i slcno, a Bukowski je žene nazivao i malo drugacijim imenima, pa se jednostavno ne uklapa u tvoj profil. Nisam rekao da si glupa, vec sam pretpostavio da te ta vrsta literature ne zanima.
First bake it, then say it, što bi se reklo u East Woodlands.. |
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:18:35
|
Medice se curant- iliti ga moderiraj sam sebe, moderatore. za razliku od tebe, ja ne podcjenjujem tvoje obrazovanje, no ne mislim da si dobar moderator. Ti mene vrijedaš na osobnoj razini.
moram intervenirati. hitno. doci ce do nesporazuma. ovako: ima vise navrata da smo se manhunter, ja i jos neki vecinom pokojni clanovi salili citirajuci bukowskog. uglavnom on je postao sinonim za BAHATE, GLUPE i NEOBRAZOVANE u cijim ulogama uzivamo, te pojam "nisi/nije cuo/la za njega" je oduvijek znacio upravo suprotno. t.j. NE omalovazavanje, vec uzdizanje sugovornika/ce.
meni je upucena opomena jer sam poznati pik as, a tebi kompliment i poruka da se ne uzbudjujes zbog mojih pisanja, iako stvari sa zenama tako stoje kako sam vec rekao, no to nitko nece priznati... |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:23:44
|
Pvel- ni najmanje se ne uzbudujem zbog tvojih izjava, lijepo raspravljamo, ti nisi ni najmanji problem. ja jako dobro znam tko je bukowski i što on piše, no znam da sam moderatora taknula na osjetljivo mjesto pa mi gleda vratiti gdje god stigne. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25296 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:26:56
|
quote: Originally posted by Betty Page no znam da sam moderatora taknula na osjetljivo mjesto
Betty darling, pa nemoj pred svima....oženjen sam. |
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:33:13
|
Pvel- ni najmanje se ne uzbudujem zbog tvojih izjava, lijepo raspravljamo, ti nisi ni najmanji problem. ja jako dobro znam tko je bukowski i što on piše, no znam da sam moderatora taknula na osjetljivo mjesto pa mi gleda vratiti gdje god stigne.
betty stvarno si simpa osoba. izuzetno mi je drago da jedna zena pozdravlja moja iskustva, a ne da lebdi u oblacima i samo ponavlja kako to nije istina, a ***** bi se u ***** za * lipu, znajuci da laze. |
|
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 16/12/2008 : 23:41:10
|
Hvala, Pavel. :) ne mogu negirati ono što govoriš jer i sama vidim neke od tih stvari, no uvijek se trudim istaknuti da i medu ženama i muškarcima ima i jednih i drugih, ovakvih i onakvih, samo je stvar kakve tražiš/susreceš i kakvi su tvoji svjetonazori. naravno, vjekin post o onom primordijalnom nagonu za alfa mužjakom stoji..to bi se dalo primijeniti i na seksualnu privlacnost- žene vole one koje su isprobale i druge žene, znaci zna frajer znanje, dok muškarci preferiraju one koje se manje daju u promet zbog ocinstva...to je slicno kao i kod razvijenih sisavaca. ljudska kultura bi trebala nadici to, no ne uspijeva pobjeci od svoje prirode. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 17/12/2008 : 00:03:16
|
Feminizacija muškaraca? reci mi nešto više o tome, zanima me tvoje mišljenje. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 17/12/2008 : 00:16:02
|
Ja o tome mislim svašta i ništa...ttreba uzeti u obzir supostojanje kategorija spola i roda koje ne koincidiraju, a potom.... |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 17/12/2008 : 00:21:50
|
Globinjo je naculio uši/oci, sad ocekuje neku gadnu, po mogucnosti seksisticku izjavu da se podlo naceri... :D |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Betty Page
Senior Member
Croatia
1472 Posts
Posted - 17/12/2008 : 00:25:48
|
Bolje su bodulice od vlajni...jedino je bed ako si ti vlaj, onda vam je to kombinacija za ubit vola...hahahah |
|
|
Topic |
|