Author |
Topic  |
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/01/2009 : 15:35:03
|
quote: Originally posted by Deers
Ne znam kakav je Usagi ali Sergej je vrh hrvatskog stripa što Usagi po defaultu ne može biti
Usagi nije vrh Hrvatskog stripa - u pravu si. No, nisam to ni rekao. Rekao sam da me naslovnica Sergeja vuce na Usagija. Sada sam procitao 100-tinjak strana Sergeja (preko linka od Djoleta) i mogu reci da me osjecaj nije prevario. Ima dosta slicnosti sa Usagijem. Inace, odlican strip (mislim Sergej), jako mi se svida. Takoder ti preporucujem Usagija.  |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 25/01/2009 : 13:59:29
|
quote: Originally posted by Obi-wan Inace, odlican strip (mislim Sergej), jako mi se svida.
u tom sluchaju - sergej:stare priche, kao i MMM 01-04 + Sergej Strip #00 mozete pazariti/naruchiti kolko sutra u striparnici Libellus |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 25/01/2009 : 14:52:20
|
josh bolje - obozavam da prodajem robu bez posrednika i na ruke($$$:) ...uz ogradu da Stare Priche nemamo u ponudi(pretpostavljam da je Alan Ford dobio svoju turu za distro s ove strane barikade)... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 25/01/2009 : 14:58:29
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Mislim da je Obi vishe Novi sad-bound (ako nisam omanuo).
Nekada davno, više ne. Odem jednom godišnje na sajam knjiga. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 25/01/2009 : 20:42:45
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
josh bolje - obozavam da prodajem robu bez posrednika i na ruke($$$:)
Džaba se trudiš, Obi Wan je još uvek kivan na Lavirint zato što nema više NeOMa. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Posted - 25/01/2009 : 21:32:27
|
quote: Originally posted by Djole
quote: Originally posted by BlekenDekara
josh bolje - obozavam da prodajem robu bez posrednika i na ruke($$$:)
Džaba se trudiš, Obi Wan je još uvek kivan na Lavirint zato što nema više NeOMa. ;)
Šmrc... |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 26/01/2009 : 14:00:37
|
Evo, nabrzake sam glasovao. Samo ono sto sam citao. Albume nisam pola procita.
Kiosk izdanja: 1. Dylan Dog LUGG 4: Duga noc (10 bodova) 2. Tex Willer mx 5: Sjeverozapadni teritorij (9 bodova) 3. Zagor LU 148: Mocvara robijaša (8 bodova) 4. Zagor ALM 4: Krvavi ocnjaci (7 bodova) 5. Dampyr VEC 3: Pešcane utvare (6 bodova) 6. Dampyr VEC 5: Ispod kamenog mosta (5 bodova) 7. Dylan Dog LU 100: Nocni lov (4 bodova) 8. Zagor mx 7: Marinci (3 bodova) 9. Tex Willer LU 84: Moriscov povratak (2 bodova) 10. Martin Mystere SASP 6: Kontrapunkt, skerco, fuga (1 bodova)
Strip albumi: 1. Magicni Vjetar LIB 11: Hoganova neman - cikaški požar - Kradljivac bizona (10 bodova) 2. Magicni Vjetar LIB 13: Tamna staza - Crni zastor - Cetiri šamana (9 bodova) 3. Magicni Vjetar LIB 12: Vrata pakla - Mjesec lišca koje pada - Bjegunica (8 bodova) 4. Magicni Vjetar LIB 9: Pod kožom neprijatelj - Sijaci smrti - Posljednja zasjeda (7 bodova) 5. Magicni Vjetar LIB 16: Bitka na rijeci - Placeni ubojica - Aiwassova tajna (6 bodova) 6. Magicni Vjetar LIB 14: Tigrov klan - Dvojnik - Vatrena voda (5 bodova) 7. Magicni Vjetar LIB 10: Maska boga ljudoždera - Žena s portreta - Shado (4 bodova) 8. Magicni Vjetar LIB 15: Wild Bill - Duhovi utvrde Laramie - Osvajaci (3 bodova) 9. Ken Parker FB 62: Dah i san (2 bodova) 10. Ken Parker FB 60: Normin princ (1 bodova) |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 26/01/2009 : 14:25:58
|
mogu li iz 13 puta pogoditi koji ti je najomiljeniji junak? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
Member since 13/10/2006 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 26/01/2009 : 20:56:29
|
Nakon pomnog promatranja njegovog glasovanja i njegovog profila namecu se dva ocita zakljucka: Inferno nije objektivan i ne postoji. Prvi zakljucak- u profilu mu piše Jerk Madison što znaci da se pojavio u stripu i naravno da ce mu biti drag. Drugi zakljucak- Jerk se ubio u toj epizodi i ne može biti ovdje sada u 21. st. Ko bi to otkrio, a? I da ovim putem ga molim da ne piše Pandže recenziju jer ja sam na pola i necu sad odustat. Hvala.  |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 27/01/2009 19:17:32 |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 26/01/2009 : 22:19:30
|
quote: Originally posted by nika331
hehe, to barem nije teško, inferno je toliko u anusima magicnog da ga ni nema na forumu
hmm... pa normalno, vjetar dolazi otamo... nadam se da koristi bateriju a ne upaljac ili zigice   |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 27/01/2009 : 12:32:01
|
Magicni mi je bio broj jedan dva miseca prije nego sam ga poceo kupovati i citati! :P Pogodija mi je ukus. - kontinuitet/povezanost/jedinstven svijet/sistematika - visok postotak kvalitete i zato mu nije blizu NITI JEDAN drugi bonelli. - odlicni crteži - zanimlljive i originale ideje koje nisu puka reciklaža kao kod drugih bonellija. - izvedba - likovi - mjesto radnje: metalurgija, tvornice i socijalni moment Chicaga i Pittsburga, prerija i realistican prikaz Indijanaca i njihovog položaja. Malo horora i mitologije... Realisticno osvajanje Divljeg zapada. Pseudopovijest... Uvijek sam cijenio Indijance i tako to... Sve je to bolje od meni omraženog modernog doba gdje uvijek imamo: škripu kocnica, zvonjavu telefona i svako malo skidanje ženskih do gola.:P Pošto ja živim u tom vremenu, pun mi je k.... toga, i zato volim uronit u jedan drugi svijet (mašte) kad toga nije bilo. Kad si moga udahnit cisti planinski zrak, a ne usmrdeni smog. Isto važi i za Kena. Ah, koji sam pjesnik! :DDD Da, staromodan sam, ali necu se uvrijediti ako mi netko kaže da nisam moderan. Barem se ne pravim da sam moderan.
Istina je da sam zaluden MV-om i više nego šta treba. Ne znam odakle dolazi ta uživljenost, možda zato što je to gotovo jedini strip kojeg pratim od prvog broja; šta ja znam... Zanimljivo je da sam u nekim komentarima nadopunio Manfredija onako kako meni odgovara. Cim je on nedorecen, onda ja napišem neku svoju štoriju.
Sad citam osmu knjigu i zamislite, prve dvije price su me razocarale!!!!!! One koje su se svima svidjele!!! Ne znam... Možda sam nadrkan, pa cu provat iznova.
Glede liste gdje sam nanizao sve od MV-a, to se malo glupiram!:P :P
Jerk Madison je najjace ime nekog covika (u stripu) koje sam cuo u zadnjih nekoliko godina.
@Cibalia, nažalost, moram te razocarati. Recenzija "Zvijeri" je okacena na sajtu ima vec godina dana. :))) Uvijek možeš napisati kontrarecenziju.
Ajme, kolko sam blesav. Na mojoj recki, prva tocka u zanimljivostima: trebalo bi maknit ono "(Ludens)". |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
Edited by - Inferno on 27/01/2009 16:48:04 |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 27/01/2009 : 20:03:00
|
Ne da te razumijem nego znam kako se osjecaš. Ali jednostavno nemam srca maknuti s top liste stripove kao Zagor, MM, MN, DD da bi ostavio prostor za nove Bonellije. Ovi gore su moji prvi stripovi uopce i nemam srca. iako znam da Bonelli u ovm vremenu može ponudit bolje. BTW i ja obožavam western, pogotovo stripove i moji najdraži stripovi su western. Ma koliko nešto bilo remek-djelo nije isto jer to danas ili prije 150 g. Magicnog nisam puno cito imam samo dvije knjige, a prvih pet sam procita, ali dobar je strip i znam da je odlican, ali nemam srca. Ovo nemam srca se odnosi samo na , , MM i DD JER kod mene je Tex uvijek siguran pobjednik. Ja Texa skupljam puno manje od velika 4 gore, a za nathana i LL nisam ni znao da izlaze na kioscima. Nick jesam no opet premalo. Inace moj prvi Tex je i moja najdraža epizoda Carsonova prošlost i radio ju je meni omiljeni scenarist Boselli.   |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4677 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 28/01/2009 : 09:20:33
|
Kiosk lista mi je napravljena u ocaju, jedva sakupih deset izdanja, srecom BOI je spasio stvar: 1. Oštrica besmrtnika ALG 1: Samuraj dvanaest sjeciva (10 bodova) 2. Oštrica besmrtnika ALG 2: Samuraj dvanaest sjeciva (9 bodova) 3. Oštrica besmrtnika ALG 3: Oštrica besmrtnika (8 bodova) 4. Dylan Dog LEX 57: Povratak u sumrak (7 bodova) 5. Neustrašiva Zorka LV 3: Neustrašiva Zorka #3 (6 bodova) 6. Mister Macak LV 4: Mister Macak Magazin #4 (5 bodova) 7. Dylan Dog VEC 3: Nekropolis (4 bodova) 8. Dylan Dog LUGG 4: Duga noc (3 bodova) 9. Dylan Dog LUGG 2: Bezimeni (2 bodova) 10. Zabava za celu porodicu LV 1: Zabava za celu porodicu 1 (1 bodova)
Albumska lista sa druge strane je pak tesko sastavljena najvise zbog toga sto se polovina od zeljenog nije procitala/ nit kupila :( U svakom slucaju prebogata godina.
1. Hellblazer BP 2: Opasne navike (10 bodova) 2. Stranci u raju DANI 2: Sanjam te (9 bodova) 3. Ken Parker FB 62: Dah i san (8 bodova) 4. 100 metaka BP 2: Druga šansa u delicu sekunde (7 bodova) 5. Fell DANI 1: Snježni grad (6 bodova) 6. Indijansko ljeto BP 1: Indijansko ljeto (5 bodova) 7. Ken Parker FB 58: Štrajk (4 bodova) 8. Sandman BP 1: Preludijumi i nokturna (3 bodova) 9. Ken Parker FB 50: Price o vojnicima (2 bodova) 10. Vekovnici SC 2: Pasji životi (1 bodova)
|
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 28/01/2009 : 22:33:01
|
gripu? mjesecnicu? trojke? otkaz? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29636 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 28/01/2009 : 23:02:46
|
quote: Originally posted by nika331
ja se pocinjem veselit nagradama....samo da nešto dobijem :držimsifige: 
Evo, strucni ziri u sastavu me, myself and I te je izabrao za Miss simpaticnosti ovogodišnjeg izbora, a nagrada je jedan fibrin album Nema na cemu! |
Trouble will find me |
 |
|
nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia