forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koliko vrede prvi brojevi?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 08/12/2008 : 16:34:40  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
Ako nalikuje jednom drugom naslovu na ovom forumu, to je posve slucajnost. Dobro, priznajem da me je taj naslov inspirisao na ovu temu.

Dakle, koliko vrede prvi brojevi pojedinih edicija stripova? Kolika je njihova tržišna vrednost ili pak - koliko ste ih vi platili i koliko biste novca (duša smrtnika ) tražili za njih?

Bilo da se radi o primercima iz vaših licnih kolekcija ili izuzetno retkim primercima cije je postojanje gotovo u statusu "urbane legende", cinilo mi se interesantnim imati na jednom mestu podatke o vrednostima premijernih brojeva edicija.

Evo idealne prilike za sve vlasnike glancera prvih brojeva da se pohvale i da to utrljaju na nos svim "obicnim smrtnicima".

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/12/2008 : 16:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Skupi su, skupi, prati malo aukcije, pa mozes videti za koliko se koji strip proda, eto zavisi sve od ocuvanosti.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 08/12/2008 : 16:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
Naravno da sve to stoji, ali mene više zanimaju price pojedinih ljudi iza njihovih stripova, kao i da svako doprinese svojim primercima svojevrsnom mini-katalogu prvih brojeva.

Edited by - DeanSavage on 08/12/2008 16:55:31
Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/12/2008 : 17:01:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
Ja cu pricekat par godina i onda nekom talijanu uvalit za veliku lovu prvo izdanje-1. broj DD na hrvatskom jeziku..hehehe :trlja ruke&plazi jezik:

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts

Member since 07/07/2004

Posted - 08/12/2008 : 17:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send BlekenDekara a Private Message
quote:
Originally posted by DeanSavage
Dakle, koliko vrede prvi brojevi pojedinih edicija stripova?

Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Go to Top of Page

DeanSavage
Starting Member

Serbia
35 Posts

Member since 15/07/2008

Posted - 08/12/2008 : 17:12:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeanSavage a Private Message
. o O (Uh-oh...they're onto my cunning plan)

Nisam mislio da cete me tako brzo prozresti da su mi potrebni prvi brojevi kao poslednji nedostajuci element za ispunjenje mojih zlokobnih planova da zavladam svetom.

Toliko o ozbiljnosti i svrsishodnosti ovog topica.

Go to Top of Page

Betty Page
Senior Member

Croatia
1472 Posts

Member since 24/07/2003

Posted - 08/12/2008 : 17:29:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Betty Page's Homepage  Send Betty Page a Private Message
;)

Je suis contre ce que vous dites,mais je me battrai de toutes mes forces pour que vous puissiez le dire.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12496 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 08/12/2008 : 17:48:07  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
pa kad vec pricamo o prvim brojevima,ja imam aukciju gdje prodajem puno prvih brojeva i cak i više:
-komandant mark 1-21
-veliki blek 1 i 2
-Mali rendžer 1-7
-mister no Maxi
-mister no special

Idi pa glasaj,svi glanceri 5+
Go to Top of Page

talicnitom
Junior Member

Serbia
439 Posts

Member since 12/10/2006

Posted - 08/12/2008 : 20:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send talicnitom a Yahoo! Message  Send talicnitom a Private Message
sve zavisi sta trazis, koju ediciju? U nekim edicijama su najskuplji poslednji brojevi-primer dnevnik Dylan Dog(izuzev 27,30,39 i 48) ili Marti Misterija.Nije uvek prvi broj najskuplji.Isto tako ne mora da znaci ni da su prvi ili poslednji brojevi najskuplji-broj 22 Talicni Tom-tortilje za bracu Dalton u izdanju politike predstavlja izuzetnu retkost.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000