A OD KADA SU TO KAPETAN MIKI I VELIKI BLEK BONELLIJEVI JUNACI??????????????
Pssst, tiše Stripje, možda neki ovde izvrše samoubistvo kada shvate da su citali još nešto sem Bonellija. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Mah otišlo je to na nebeske pašnjake. Ne izdaje to više nitko, šteta, nije bio baš najbolji ali imao je solidnih epizoda . Bio je neka moderna vrsta Zagora sa miješanjem svakakvih žanrova... šteta...
Ja bih da nam vrate Larryja. Da ga preuzme Strip-Agent ili netko, te da krene od broja 54 (ili 55), tj. od tamo gdje je stao prije preskakanja epizoda (Larryja jednostavno ne možeš citati na preskokce).
Može ici makar 3 broja godišnje, samo da ide, i to bez preskakanja (pa neka epizoda košta i 30kn, ja bih kupovao).
1. Ken Parker 2. Nathan Never 3. Tex Willer 4. Magicni Vjetar 5. Demian 6. Mister No 7. Dylan Dog 8. Martin Mystere 9. Lazarus Ledd 10. Zagor 11. Kit Teller 12. Dampyr 13. Nick Raider 14. Komandant Mark 15. Kapetan Miki 16. Veliki Blek
S tim da izmedju 4. i 5. ubacujem Juliju koje nema na listi!
Ja bih da nam vrate Larryja. Da ga preuzme Strip-Agent ili netko, te da krene od broja 54 (ili 55), tj. od tamo gdje je stao prije preskakanja epizoda (Larryja jednostavno ne možeš citati na preskokce).
Može ici makar 3 broja godišnje, samo da ide, i to bez preskakanja (pa neka epizoda košta i 30kn, ja bih kupovao).
Vala, mogao bi umesto jedne od onolikih edicija Zagora.
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.