Poll Question: Posle prvog kruga preživece polovina epizoda, dakle ispada ih 15. Prvih 5 iz jedne i prvih 5 iz druge skupine prolaze sigurno, a društvo ce im praviti onih 5 epizoda koje posle ovih 10 budu imale najviše bodova, nebitno iz koje grupe dolaze.
Sistem bodovanja je sledeci. Dakle glas se broji 5 bodova, a ko želi može da upiše pet naslova od 1 do 5. broj 1 - 5 bodova, 2 - 4 boda, 3 - 3 boda, 4 - 2 boda i 5 - 1 bod. Dakle, najviše što jednoj epizodi možete dati je 10 bodova ako glasate za nju, i dole je upišete na prvo mesto.
TABELA:
Results:
DD LEX 43 Nicija prica
[11%]
11 votes
DD LEX 19 Sjecanja na nevidljivog
[14%]
14 votes
DD SD 31 Nojev let
[4%]
4 votes
DD SD 43 Dok vas smrt ne rastavi
[7%]
7 votes
DD LUSP 2 Snovi
[2%]
2 votes
DD VEC 3 Nekropolis
[13%]
13 votes
DD SP 4 Mefisto
[2%]
2 votes
DD LEX 16 - 17Dvorac strave - Dama u crnom
[20%]
20 votes
DD LUSP 4 Sedam prokletih duša
[2%]
2 votes
DD SD 47 Tri puta nula
[4%]
4 votes
DD EXT 10 S druge strane zrcala
[2%]
2 votes
DD VA 6 Lov na veštice
[1%]
1 votes
DD SC 12 S druge strane smrti
[3%]
3 votes
DD VA 3 Maelstrom
[2%]
2 votes
DD LEX 26 Poslije ponoci
[12%]
12 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 99 counted »»
Last Vote:
02/03/2011 14:37:00
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
1. Nicija prica 5b - bez konkurencije najbolja epizoda. 2. Nojev let 4b - lijepa filozofska prica o slobodi, meni jedna od najdražih. 3. Dvorac strave / Dama u crnom 3b - vrlo atmosfericna epizoda, u plus joj ide i što je u 2 dijela. 4. Poslije ponoci 2b - nije mi baš najbolja, no ima izvrsnu atmosferu, i od ponudenih prica, sigurno ide u moj uži izbor. 5. Dok vas smrt ne rastavi 1b - vrlo malo se sjecam ove epizode, a nemam je kod sebe da opet procitam, pa ce se morati zadovoljiti s petim mjestom (vjerujem da bi je možda mogao i podici za 2 mjesta, no što je, tu je).
1.Dok vas smrt ne rastavi 2.Sjecanje na nevidljivog 3.Tri puta nula 4.Damica u crnom 5.Poslije ponoci
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Dama u crnom Spadam u one koji su citali DD u izdanju Dnevnika, tako da danas posedujem samo nekoliko brojeva, a broj procitanih DD mi se krece oko 50-tak brojeva, i sigurno nisam kompetentan da ocenjujem njegove price Ali svakako podrška ovakvom nacinu izbora najboljih epizoda
Ako cemo tako, nije stavio ni 'Netko nas zove odozgo', što je meni u top 5 Dylana... Šuti i glasaj :)
ja verujem da svako od nas pravi odabir najboljih to drugacije uradio. 'Netko nas zove odozgo' mi je bio u konkurenciji, ali sam ipak od te trilogije sa vanzemaljcima stavio samo Užas beskonacnosti.
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
S druge strane smrti -5 (nesto mi zaigra u grudima uvek, ali uvek, kad je citam) Prica ni o kome -4 (kompleksno, uzbudljivo, predobro, Stano) Posle ponoci-3( fenomenalna voznja kroz londonsku noc) Uspomene nevidljivog -2(teskoba na tone koja ti nedaje da ostavis strip dok je ne upijes skroz) Iza ogledala -1 (Casertano, ljubav na prvi pogled :) )