forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Aukcije
 Komplirani stripovi
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 31/12/2008 : 19:38:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by rssc

ponijet cu ih na Igmanu da citam, pa ako zagusti onda dva kamena u ruke i tuci dok ne zaiskri i upali se vatrica :D - opcepoznato je da se i plin u upaljacu ledi kad smrzne na Igmanu, nisu dzaba partizanima sijekli nokte nakon marsiranja!

Pih, sitnica... Ja sicen nokte i bez marširanja... brusilicom

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 02/01/2009 : 03:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message
Mene to zanima rssc kakva je cijena i to Nisi se jos javio da ztavrsimo onaj nas posao i da vidim one stranice sto ti fale

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

rssc
New Member

Bosnia and Herzegovina
123 Posts

Member since 27/09/2008

Posted - 03/01/2009 : 10:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send rssc a Private Message
ma drug nemam ti pojma, jedino sam nasao kod adnana u TZ da ih je cijenio 4€ komad, kod mene bi mozda bilo duplo manje :)))) a vec mi se javio jedan momak iz BG da zamjenimo, pa cekam poslije praznika dogovor...a javit cu ti se dok sve skontam sta mi treba, imam 5kom do sada da im ponesto fali, hvala pa se sjetis, i to prije nego ja :)))
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.06 seconds. Snitz Forums 2000