U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
inace, glasao za dugacki pozdrav, a ravnopravno s njime su mi nevidljivi, poslije ponoci, dok vas smrt... ustvari, sve navedene price zaslužuju biti na izboru, a posebno mi je drago da su tu nojev let i tri puta nula
if you tolerate this, then your children will be next
Dvorac straha i Dama u crnom su ubedljivo najjaca prica,dobar crtež,atmosfera,galerija likova,snežni ambijent,dvodelna,nepredvidiva prica...jednom recju nezaboravna epizoda...u najužem krugu mojih omiljenih epizoda...TA PRICA NE TREBA NI DA BUDE U KONKURENCIJI,GLUPO JE POREDITI SA OSTALIM
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Ko ce ga znati,no dosta ga hvale.Tekst:Barbato;crta:Freghieri.Jedna od epizoda bez legende Gruca.Prica bez cudovista.Pise u tekstualnom prilogu:"...klasicna postavka"antiheroj protiv sistema".Za nju,kaze,izjavio Sklavi:"Zao mi je sto se ove price nisam setio..."Dovoljno za nabavit',a Kene?
uspomene nevidljivog, osecam onaj duh Kafke i Gogolja u ovoj prici, remek delo pogotovo pocetni monolog kada kaze otprilike, oduvek sam verovao da bi neko postojao potrebno je da neko u njega veruje, opasno mocno
Ne mogu da verujem da limunada kakav je dugacki pozdrav vodi ispred klasika kakav je Dama u crnom...
Dama u crnom je odlicna krimi prica, a meni osobno je veeeliki minus crtež M&G-a... Zbog toga mi nikad nece biti naj naj...
Dugaci pozdrav je jedna sjetna prica u kojoj se svatko može pronaci... Marcheselli i Sclavi na vrhuncu...
Meni isto Dama u crnom je pomalo odbojna zbog crteza,takodje klasicna triler prica o batleru nije me nesto fascinirala. Ukratko taj DD nije mi niti u 50 najboljih Dylana
Obožavam Golcondu!!! KRV, KRV, I SAMO KRV!!! Nezaboravna scena mi je kad onaj stricek s polucilindrom nagura kišobran onom jadniku kroz usta (dobro da nije kroz guzicu) pa ga otvori
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho