Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 02/01/2009 : 23:19:51
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by DusMan
Sedneš na 95icu i za 20 minuta si na zelenjaku, a u 23. bloku za 10 minuta. Na žalost ne znam za drugo rješenje i ne mogu ti pomoci. Možda se nade netko tko zna...
Ako je u pitanju predstavnik Veselog Cetvrtka, dodati ovo plavim je poželjno. Inace se stice dojam da DusMan-u jednostavno nije previše stalo za rješavanje neshinog problema. I mic po mic, nesha se ozlovolji, ulete i moderatori i stvori se slon od miša.
Je li bre, koga ti nazivaš slonom?? I ko je to tracario o mojoj kilaži??
A moderatori su tu da "ulecu", šta bismo inace radili? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 02/01/2009 : 23:25:56
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by supermark
koja moderatorska dobrodošlica!
Cuti da ne budeš namber 96...
Ja preferiram 69 |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Member since 28/11/2008 |
Posted - 02/01/2009 : 23:26:16
|
quote:
A moderatori su tu da "ulecu", šta bismo inace radili?
pa nisam bas ocekivao da cete me ovako docekati. kao u americkim filmovima kada se pristupa nekom tamo bratstvu i onda moras da prolazis kroz neke igre maltretiranja :-( sve vreme saljete smajlije i namige jedan drugome a na mene i drvlje i kamenje iako mi se cini da sam totalno korektan. |
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 02/01/2009 : 23:36:22
|
quote: Originally posted by Pavel01
koji bezobrazluk! koja prostacina! koji rijecnik! da nije novi vec bi letio 3 puta! stvarno ste blagi danas.
nova godina pa su dobro raspolozeni :-) |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 00:39:18
|
Momci, nadam se da je bar jedan od vas zensko (koliko god da glupo zvucala recenica) ili ove ideje za 69 poprimaju sasvim ozbiljan karakter. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/01/2009 : 02:36:53
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Momci, nadam se da je bar jedan od vas zensko (koliko god da glupo zvucala recenica)
Zvuci mnogo glupo,al' to se i dalo ocekivati od matore kamile.
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 03/01/2009 : 02:41:27
|
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by DusMan
Sedneš na 95icu i za 20 minuta si na zelenjaku, a u 23. bloku za 10 minuta. Na žalost ne znam za drugo rješenje i ne mogu ti pomoci. Možda se nade netko tko zna...
Ako je u pitanju predstavnik Veselog Cetvrtka, dodati ovo plavim je poželjno. Inace se stice dojam da DusMan-u jednostavno nije previše stalo za rješavanje neshinog problema. I mic po mic, nesha se ozlovolji, ulete i moderatori i stvori se slon od miša.
I da nisam 'predstavnik' bilo bi mi stalo da pomognem stripofilu da dodje do izdanja koja ga zanimaju. :) Ovde sam samo demonstrirao poznavanje kraja u kom Nesha živi, koje sam stekao zahvaljujuci nekoj bivšoj devojci. Ovo što si ti ubacio plavom bojom se maltene podrazumeva u nekom normalnom komuniciranju, pa ne smatram da ima potrebe to naglašavati.
Uostalom, za sva zvanicna pitanja i zvanicne odgovore, tu je mejl redakcije Veselog Cetvrtka koji sasvim fino funkcioniše. :) |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/01/2009 : 02:47:51
|
Momci, nadam se da je bar jedan od vas zensko (koliko god da glupo zvucala recenica) ili ove ideje za 69 poprimaju sasvim ozbiljan karakter.
gresite, kolega. oni pricaju o IQ-u |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 03/01/2009 : 02:49:52
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Momci, nadam se da je bar jedan od vas zensko (koliko god da glupo zvucala recenica)
A sto se ti sad javljas kad te nisam pomenuo? Nadji mi bar jednom gde sam pomenuo Texa. Mislim da ne mozes da nadjes jer ni jednom nisam rekao Tex. Zato mislim da ako ja ne pomenem Texa, ti ne treba da se javis. Samo ako ja pomenem Texa, onda mozes. Ali ja te uopste nisam pomenuo. Zato te molim da samo kad te pomenem, onda se javi, ali ja necu da pomenem Texa vise. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 03/01/2009 : 02:53:25
|
quote: Originally posted by Curunir
Momci, nadam se da je bar jedan od vas zensko (koliko god da glupo zvucala recenica) ili ove ideje za 69 poprimaju sasvim ozbiljan karakter.
gresite, kolega. oni pricaju o IQ-u
Uh, dobro je. A ja mislio nesto sto niko ne zna. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25299 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 03/01/2009 : 02:56:07
|
Ok kauboji, ne mora bas svaki topic... :-)
OK, al' to je bilo jace od mene. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/01/2009 : 03:13:43
|
OK, al' to je bilo jace od mene.
Nije se odnosilo na tebe,on je manhunter(lovac na ljude). Znaci,ti si bezbedan |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 03/01/2009 : 03:15:43
|
quote:
Ovo što si ti ubacio plavom bojom se maltene podrazumeva u nekom normalnom komuniciranju, pa ne smatram da ima potrebe to naglašavati.
pa sad da li je ova diskusija normalno komuniciranje???? na pitanje da li ima stripova u blokovima dobijem odgovor od moderatora:
quote:
ajde i ne vracaj se,Bog ti da zdravlje...
a šta ti zapravo želiš...da ti se stripovi serviraju na pijat,da te netko teleportira,ili prostre crveni tapet...lipo su ti svi odgovorili,a ti bahato i drsko odgovaraš...aj se smiri malo...
a da li je bilo nesto bahato i drsko sa moje strane? (a da ne pricam da nije tacna recenica da su mi svi lepo odgovorili. nije mi niko lepo odgovorio, a u stvari nije niko ni odgovorio na pitanje, nego su krenule uvrede moderatora zbog postavljenog pitanja. (tek kasnije je isti moderator koji je rekao da su mi lepo odgovorili shvatio da nema odgovora pa je rekao da sacekam koji dan pa ce mozda neko ko zna i odgovoriti)
naravno da bi bilo suludo da ocekujem iskreno izvinjenje, ali se ovo ne moze zvati "normalno komuniciranje" tako da mi uopste ne lici da se tako nesto podrazumeva.
mada da ne ispada da tebe nesto ovim napadam, ti nisi vredjao. to je najbolje sto sam dobio od nekoga u ovoj diskusiji. |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Posted - 03/01/2009 : 03:21:38
|
OK, al' to je bilo jace od mene.
Nije se odnosilo na tebe,on je manhunter(lovac na ljude). Znaci,ti si bezbedan
Ja sam mislio da se ono kauboji odnosi na nas. Ono kau na tebe, a ono boj na mene. Sotono! Idi spavaj, leci kicmu (naravno alkoholom). To ti je jedini dokaz da si kicmenjak. Ah, da! za to da si sisar, imas vise dokaza. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/01/2009 : 03:24:44
|
A sto se ti sad javljas kad te nisam pomenuo? Nadji mi bar jednom gde sam pomenuo Texa. Mislim da ne mozes da nadjes jer ni jednom nisam rekao Tex. Zato mislim da ako ja ne pomenem Texa, ti ne treba da se javis. Samo ako ja pomenem Texa, onda mozes. Ali ja te uopste nisam pomenuo. Zato te molim da samo kad te pomenem, onda se javi, ali ja necu da pomenem Texa vise.
A sta ti to pise u potpisu? Mislis da je dovoljno da ne pominjes Texa u odgovorima,a onako podmuklo ne skidas to Texa iz potpisa |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 03/01/2009 : 03:28:59
|
Ja sam mislio da se ono kauboji odnosi na nas. Ono kau na tebe, a ono boj na mene. Sotono! Idi spavaj, leci kicmu (naravno alkoholom). To ti je jedini dokaz da si kicmenjak. Ah, da! za to da si sisar, imas vise dokaza.
Nista od toga,ja sam Teksaski rendzer A ti si prevozno sredstvo,kamila,jel' to sisar? |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
henry
Senior Member
Serbia
1490 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 03/01/2009 : 05:12:25
|
Ja sam mislio da se ono kauboji odnosi na nas. Ono kau na tebe, a ono boj na mene. Sotono! Idi spavaj, leci kicmu (naravno alkoholom). To ti je jedini dokaz da si kicmenjak. Ah, da! za to da si sisar, imas vise dokaza.
Nista od toga,ja sam Teksaski rendzer A ti si prevozno sredstvo,kamila,jel' to sisar?
Nego, kauboji, mogli bi da se nademo negde u kafanu na pivo, šnicle i krompirice... Cisto da razmenimo iskustva povodom distribucije izdanja Veselog cetvrtka u rodnom nam gradu. Eto, i kod mene u komšiluku nema stripova... A mogu i cvarci, kiseo kupus i grejana radža...
|
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
|
|
Ferri
Senior Member
Montenegro
1821 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 03/01/2009 : 05:45:15
|
Eh Nesho meni je distibuter ispod stana i po stripove sidjem papuchama u pidzami..i da znas ponekad mi muka preci 20 stepenica |
|
|
Topic |
|