Author |
Topic |
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 03/01/2009 : 07:47:14
|
quote: Originally posted by henry
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Kit Carson
Ja sam mislio da se ono kauboji odnosi na nas. Ono kau na tebe, a ono boj na mene. Sotono! Idi spavaj, leci kicmu (naravno alkoholom). To ti je jedini dokaz da si kicmenjak. Ah, da! za to da si sisar, imas vise dokaza.
Nista od toga,ja sam Teksaski rendzer A ti si prevozno sredstvo,kamila,jel' to sisar?
Nego, kauboji, mogli bi da se nademo negde u kafanu na pivo, šnicle i krompirice... Cisto da razmenimo iskustva povodom distribucije izdanja Veselog cetvrtka u rodnom nam gradu. Eto, i kod mene u komšiluku nema stripova... A mogu i cvarci, kiseo kupus i grejana radža...
Pustio sam ti na mail broj mobilnog da ne zagadjujemo ovde. Pusti i ti,pa se cujemo da raspravimo o distribuciji VC u Nisu. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 03/01/2009 : 08:35:50
|
Kod mene u Vršcu uvek redovno stigne dovoljna kolicina stripova! |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 10:57:12
|
Ljudi neka neko kupi stripove i odnese decku na vrata,napravili ste tri strane topika kao da raspravljate o lansiranju spejsšatla a ne o mestu gde se mogu kupiti stripovi... |
|
|
paranoid
Junior Member
339 Posts
Member since 28/09/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 12:37:01
|
quote: Originally posted by nesha
Da li neko zna gde u blokovima (N. Beograd - blokovi 61-64) postoji siguran distributer stripova VC-a.
Ja sam do pre mesec dana kupovao stripove u 63. bloku na trafici prekoputa IDEA-e. Na uglu gde 95 skrece ka 62. i 61. bloku kada ide iz grada. Stripovi su ispod saltera, tako da mozes lepo da odaberes:) Do sada su imali sve stripove i na vreme dobijali. Ne znam da li se nesto promenilo ali vredi proveriti. Nadam se da sam ti dovoljno dobro objasnio gde se nalazi:) |
http://www.youtube.com/watch?v=o-tT62bpYlU&ob=av2n https://www.youtube.com/watch?v=UMc1H-S9ZoA |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Member since 28/11/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 13:27:23
|
quote:
Ja sam do pre mesec dana kupovao stripove u 63. bloku na trafici prekoputa IDEA-e. Na uglu gde 95 skrece ka 62. i 61. bloku kada ide iz grada. Stripovi su ispod saltera, tako da mozes lepo da odaberes:) Do sada su imali sve stripove i na vreme dobijali. Ne znam da li se nesto promenilo ali vredi proveriti. Nadam se da sam ti dovoljno dobro objasnio gde se nalazi:)
e tu sam i ja kupovao. taj je super jer ne moras da se ubedjujes sa prodavcima da provere posto je sve postavljeno ispod saltera i sam vidim sta su dobili. ali u zadnje vreme samo dobijaju 4 osnovna od kojih je sve krenulo.
u svakom slucaju hvala na odgovoru. |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 15:19:10
|
Stvarno mi vec idu na K neki ljudi sa foruma, ako ne mozete pomoci nemojte ni pisati budalastine. Po meni je normalno da svaka trafika ima sve stripove , koji su predvidjeni za trafike i u velikom tirazu. Nije covek trazio neku veliku zelju , a vi svi poceli da pljujete po njemu.
|
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
Le Samourai
Senior Member
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
dejan borca
Average Member
Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
DOMI
Advanced Member
Croatia
5082 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 03/01/2009 : 15:37:14
|
neka decko uzme u ruke blok, zapiše buseve koji voze u "blok 21", lijepo je receno u prvom postu-odgovoru na prvoj stranici... dok je potrošio sate i sate za hrpu postova vec je mogao sve kupiti i vratit se nazad |
• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 03/01/2009 : 16:09:36
|
quote:
neka decko uzme u ruke blok, zapiše buseve koji voze u "blok 21", lijepo je receno u prvom postu-odgovoru na prvoj stranici... dok je potrošio sate i sate za hrpu postova vec je mogao sve kupiti i vratit se nazad
ljudi bre nisam decko, stariji sam covek (srednje stariji). postoje i objektivni problemi zasto ne mogu da idem svakog cetvrtka u blok 21 ali to nije tema ove diskusije (uopste ne razmisljate da mozete npr. da napadate nekog invalida zbog toga sto ga mrzi da se seta - moji su problemi druge prirode ali mi nisu jasne pojedine reakcije). samo sam pitao da li neko zna nekio kios u blokovima koji ima sva izdanja VC-a.
quote: Originally posted by profesor-inz
Mogao je i na put oko sveta ,nervirame kada neko pored svih dostupnih izvora informacija ne može da se snade...
pa mogu da se snadjem to sam i napisao vec u ovoj diskusiji, da na kraju odem do 21. ili do alana forda, ali ako neko zna nesto u blizini da odgovori na topic. uopste mi nije jasno cime sam isprovocirao ovakvu rekaciju.
inace sam smirena osoba ali mi polako idete na zivce. stvarno mi nije jasna ova diskusija. obicno se na forumu nadje po neki nervozni koga moderatori umiruju a ovde moderatori planu a drugi ih smiruju. pitam normalno da li postoji neki kiosk u komsiluku a dobijam svakakve odgovore - u stvari nisu odgovori, da su odgovori bilo bi super, nego pokude zasto sam postavio to pitanje. |
|
|
Rico
Advanced Member
Croatia
3955 Posts
Member since 12/10/2004 |
|
GeneziS
Average Member
Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 03/01/2009 : 16:36:03
|
jedan od retkih topika koji u naslovu imaju "VC", a da još nije zakljucan |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
Edited by - GeneziS on 03/01/2009 16:37:13 |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 03/01/2009 : 16:38:56
|
Izvinjavam ti se na onome decko,mada mi je utoliko nejasnije zašto tražiš pomoc,pošto si verovatno moj vršnjak ...pozdrav |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 03/01/2009 : 17:44:01
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Izvinjavam ti se na onome decko,mada mi je utoliko nejasnije zašto tražiš pomoc,pošto si verovatno moj vršnjak ...pozdrav
pa onako, da razmenim iskustva sa komsijama. ukoliko neko zna neki sigurni kiosk da preopuci. ima ih toliko u kraju da ne mogu sve znati. uopste nisam hteo da izazovem raspravu.
|
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 03/01/2009 : 22:05:23
|
quote: Originally posted by nesha
quote:
neka decko uzme u ruke blok, zapiše buseve koji voze u "blok 21", lijepo je receno u prvom postu-odgovoru na prvoj stranici... dok je potrošio sate i sate za hrpu postova vec je mogao sve kupiti i vratit se nazad
ljudi bre nisam decko, stariji sam covek (srednje stariji). postoje i objektivni problemi zasto ne mogu da idem svakog cetvrtka u blok 21 ali to nije tema ove diskusije (uopste ne razmisljate da mozete npr. da napadate nekog invalida zbog toga sto ga mrzi da se seta - moji su problemi druge prirode ali mi nisu jasne pojedine reakcije). samo sam pitao da li neko zna nekio kios u blokovima koji ima sva izdanja VC-a.
Evo, da se ja samo 'opravdam', vidim da se bas razvila tema. Kada sam te upitao da li ides u grad, imao sam na umu, da 99% ljudi iz bilo kog dela Bg-a ide nekom prilikom u centar bilo kolima, busom, tramvajem.... E, a kako bi tebi bila neizbezna stanica "Zelani venac", lapo onda usput pokupis sve sto ti treba na gomili, platis nizu cenu, i lepo si zadovoljan! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 04/01/2009 : 10:18:48
|
E kad bi ti necha znao kakve traume doživljavamo mi iz Slovenije. Dobivamo remitendu Ludensa iz koje sa dosta srece izvuceš koji citljiv primjerak, za VC izdanja trebaš u striparnicu ciji gazda kaže, da ce brojeve vC dopeljat 2 puta godišnje, pa jih onda kupiš po višjoj cijeni(carina i to)..pa kad dodeš doma vidiš da je u 9 MN kolor prvih 30 strana zbrkano,vozi opet 60 km do Ljubljane,da zameniš falicni primjerak ako ga još ima,Mali Rendžer dolazi po broj mjesecno za celu Sloveniju 150 komada, pa u retkim trafikama moraš nac primjerak koji nešto lici...ako naruciš od Van Gogha placaš carinu pa je bolje narucit u Hrvatsku kod kojeg bratica ili prijatelja pa da ti on digne, pa imat srecu na scengenu da te carinik previše ne pita.Stripoteka u moj gradic(10 000 stanovnika) dolaze 2 brojeva i to na jednu trafiku, u zadnje vreme bar izdanja Strip Agenta stižu redovno (kao u Hrvatsku) i u dobrom stanju (ako se to može rec za cvstocu korica-tvrdje od moga malog...).Za luksuzna izdanja ti mogu rec, da recimu Tex Gigant (100 kuna) kod nas u striparnici košta 21 ili 22 evra, pa se treba onda snalazit po svoje. Ali i uz sve nabrojano ništa nam pravim stripofilima nije teško.Nije ni bilo nekad, kad sam za Politikin Zabavnik prehodao 6 km u jednu stranu do trgovine pa onda natrak kuci...Valjda sam ta generacija, da mi za pravi strip nebi bilo to teško uradit ni danas. Valjda smo takvi mi- jeans generacija. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 04/01/2009 : 14:59:19
|
a mozda covek voli da ujutru procita strip na wc-u...trpi i trpi do cetvrtka kada otkrije da nema trafike u kraju, i kome je onda sa bolovima u stomaku do vozikanja do alan forda ili bloka 21...kada se mora mora se i NEOPHODNA je trafika u kraju, to je problem:) |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 04/01/2009 : 16:09:45
|
ma ljudi samo pitam da li ima trafike u kraju koja ima sva izdanja veselog cetvrtka. da li je lose da se pita? ako nema ode se do 21. bloka ili alana forda ali sta je lose pitati da li neko zna da nesto postoji u komsiluku? svi vi sto imate muke da nabavite stripove bi isto tako pitali na forumu ukoliko bi ste verovali da postoji nesto sto vam je blizu.
a eto ideje za veseli cetvrtak. da uvede pretplatu, prema ovome sto je napisano u ovom topicu naislo bi na dobar odziv. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 04/01/2009 : 16:55:45
|
a jok...ja ih ne kupujem ni u darkvudu samo da bi ih trazio na kiosku...VC kupujem samo na kiosku ili eventualno ako ne mogu da izdrzim dan ranije na ulici...i to je ceo ritual u kome uzivam na povratku sa posla...tako je vec skoro godinu dana a ako da bog i jos puno godina |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
nesha
Starting Member
68 Posts
Posted - 04/01/2009 : 17:18:55
|
quote: Originally posted by karven
a jok...ja ih ne kupujem ni u darkvudu samo da bi ih trazio na kiosku...VC kupujem samo na kiosku ili eventualno ako ne mogu da izdrzim dan ranije na ulici...i to je ceo ritual u kome uzivam na povratku sa posla...tako je vec skoro godinu dana a ako da bog i jos puno godina
pa i ja sam tako uzivao, bas jer lep ritual sto kazes, ali vise ne mogu naci u kiosku. postoje dva stampina kioska za koje sam skoro siguran da imaju ali prodavce mrzi da pogledaju u spisak stampe koja im je stigla tog jutra, nego kao nesto bace oko na neku gomilu i kazu da nema. kad vidim jednu prodavacicu uvek znam da je odgovor da nista nije stiglo, a ako radi njen kolega onda su nekim cudom stripovi tu.
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/01/2009 : 18:55:25
|
quote: Originally posted by Rico
... i meni bi bila tlaka trosit uru vrimena bez veze... ako ne moram. Sto je tu cudno jbt????? Ja radje narucim postom iz Zg, platin 50 kuna, nego setam po ure ka pizda do nedavno jedine striparnice u St...
nekad davno bija je jedan Borbin kiosk u moru kioska SD... tu su romani stizali 2-3 dana prije, jasno je zasto... ja san svaki tjedan bar 3 puta tamo luta, 2x4 = 8 km, najcesce pjehe, po bilo kojen vrimenu... bija je to neopisivi gust, i onda imat nekog zagora 3 dana prije nego one pizde iz susidstva danas cu prije narucit s amazona nego otic do emezette... tako da razumin covika, sta ste ga se uvatili za jedno tako obicno pitanje... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Topic |
|