Author |
Topic |
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 07/01/2009 : 17:20:33
|
Zna li tko osobu s ovim nicknameom?
Ne znam je li zapelo u komunikaciji, ili me je cisto lagano z...
Aukcija završila prije mjesec dana, uredno se javio, ali ništa od placanja...
U svakom slucaju, ako se ne javi za par dana, stripovi opet idu na aukcije.
|
I´m too old for this shit. |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 07/01/2009 : 19:19:37
|
Osim kod tebe, licitirao je kod clanova: meto, SHUNJE, yanna, Raga Ako ti se na jave ovdje, možeš ih kontaktirati. Sa meto-m je uspješno odradio jer ima pozitivne komentare, za ove druge ne znam... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 07/01/2009 : 19:56:38
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Osim kod tebe, licitirao je kod clanova: meto, SHUNJE, yanna, Raga Ako ti se na jave ovdje, možeš ih kontaktirati. Sa meto-m je uspješno odradio jer ima pozitivne komentare, za ove druge ne znam...
I naravno na tvom spisku je, u crnoj knjižici, kao Broj 1 |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 08/01/2009 : 15:53:05
|
quote: Originally posted by srdjandj
quote: Originally posted by Obi-wan
Osim kod tebe, licitirao je kod clanova: meto, SHUNJE, yanna, Raga Ako ti se na jave ovdje, možeš ih kontaktirati. Sa meto-m je uspješno odradio jer ima pozitivne komentare, za ove druge ne znam...
I naravno na tvom spisku je, u crnoj knjižici, kao Broj 1
|
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
meto
Starting Member
63 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 08/01/2009 : 22:41:28
|
I meni se javija tocno prije misec dana (8.12) u vezi par stripova koje je kod mene osvoija pa još ništa od realizacije. Valjda se samo ponekad ukljuci na aukcije jer su ono kod njega samo komentari koji sam mu davno ostavija za uspješnu suradnju. Ako uspijen dobiti Marka R. iz Ši (prespreman) reci cu mu da je jako tražen. Bacho nije Šibenik daleko - mogli bi ga zvati preko megafona!
|
kugo i kolero |
|
|
meto
Starting Member
63 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 16/01/2009 : 20:41:37
|
Bog svima, evo prespremni mi je sinoc platija osvojene stripove - je da san ga najprije nazva i reka mu da ga ljudi traže na forumu -BACHO i ostali.Kaže da je zaboravija, pa ljudi podsitite ga ! Ako van triba njegov br. telefona - ima na T-portalu - upiši njegove podatke i eto ga, pozdrav! |
kugo i kolero |
|
|
|
Topic |
|