Author |
Topic |
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 00:36:31
|
Dragi moji forumaši ovaj topic posvecujem Texu i želji da se nešto ucini. Pogladajte kakva je nepravda ucinjena renderu iz Arizone.
MN i MM izlaze 12 knjiga na godinu. Tex osam. Tex ima vecih epizoda, ali i MN i MM idu od prvog broja i oba stripa imaju skoro dvostruko manje prica nego Tex. Mislim da on zaslužuje još jednu biblioteku. Sve pohvale za Nicka. Želim naglasit tu nepravdu. Koliko ce godina trebat Libellusu da sa jednom bibliotekom popuni dug serijal kao Tex. Strip sa uskoro 600 epizoda. Pohvale za VC koji ga stavlja u mjesecni ritam. Za almanah se ne ljutim, ali jedna biblioteka. I sada nakon toga što mislite da bi trebalo poduzet. Skupljat potpise za kampanju dajte renderu prostora. Vas pitam stripaši. Vas.
|
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
Edited by - cibalia on 08/02/2009 12:01:58
|
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 10/01/2009 : 00:43:25
|
Referendum na državnoj razini i tocka na dnevnom redu sabora bili bi dovoljni:))) Iskreno nikad nisam previše uživao u Texu, ali nakon nekoliko Libellusovih knjiga i ovih par stripova šta je VC objavio do sada polako sam se navukao... i ja bi ga volio vidit od prvog broja:)) |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/01/2009 : 01:12:14
|
3,4! Ajde da se brojimo.Kukam ja godinama. Bar jos jedna biblioteka od 8 knjiga godisnje - npr. kao Nick,dve od prvog broja i moze 6 po D&D izboru kao neki best off,sto je zelja jednog dela forumasa.. Numeracija kao i za ovu Tex biblioteku po godinama pa da sve to lepo mozemo vremenom da slozimo. I naravno,ubrzanje ritma u prvom redu Ludensa,a moglo bi i kod VC da ide na 2 nedelje. Evo mene pod rednim brojem 3 i 4(u kumovo ime za koga znam da bi 100% uzimao.da vidimo koliko bi nas bilo za pocetak. |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 10/01/2009 : 01:20:57
|
quote: Originally posted by PAJDO
Referendum na državnoj razini i tocka na dnevnom redu sabora bili bi dovoljni:))) Iskreno nikad nisam previše uživao u Texu, ali nakon nekoliko Libellusovih knjiga i ovih par stripova šta je VC objavio do sada polako sam se navukao... i ja bi ga volio vidit od prvog broja:))
Ne jebe država nas stripaše ni 5% |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 10/01/2009 : 01:23:10
|
quote: Originally posted by Tex Willer
3,4! Ajde da se brojimo.Kukam ja godinama. Bar jos jedna biblioteka od 8 knjiga godisnje - npr. kao Nick,dve od prvog broja i moze 6 po D&D izboru kao neki best off,sto je zelja jednog dela forumasa.. Numeracija kao i za ovu Tex biblioteku po godinama pa da sve to lepo mozemo vremenom da slozimo. I naravno,ubrzanje ritma u prvom redu Ludensa,a moglo bi i kod VC da ide na 2 nedelje. Evo mene pod rednim brojem 3 i 4(u kumovo ime za koga znam da bi 100% uzimao.da vidimo koliko bi nas bilo za pocetak.
Ajmo da napokon uspijemo. Treba PM poslat svim Texovim fanovima koji bi kupovali pa da se organiziramo. Texe imenujem te za vodu ovog pokreta! Vodi nas hrabro Nocni Orle! |
Edited by - cibalia on 10/01/2009 01:30:58 |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 10/01/2009 : 01:23:51
|
quote: Originally posted by Colt
Budimo realni, Tex na dve nedelje nema sanse...
Dok sam živ, ima! |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
Posted - 10/01/2009 : 01:35:49
|
Stvarno! Colte, razmatrate li u `Cetvrtku` neko dodatno izdanje Texa, bilo sta...odabrane-price ili slicno nesto? Kako ide prodaja? Pozdravljam ovu inicijativu!
|
Jel to štos iz Minhena? |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/01/2009 : 01:42:39
|
quote: Originally posted by cibalia
Ajmo da napokon uspijemo. Treba PM poslat svim Texovim fanovima koji bi kupovali pa da se organiziramo. Texe imenujem te za vodu ovog pokreta! Vodi nas hrabro Nocni Orle!
Vodim ja tu borbu bezuspesno vec godinama Red je da neko mladji krene. Ja ne propustam ni jedan broj ni jednog izdavaca i vise od toga ne mogu. A odskora sam navuko i burazera i kuma na Libellusovog Texa,i jos 2 prijatelja(u zadnjih par meseci). Zasad je samo burazer pokupovao sve,a ovi ostali hrabro grabe prema petom broju Kum ce sad da uzima po 3-4 mesecno da pristigne sve i kupovace i Nick Raidera redovno. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Posted - 10/01/2009 : 01:43:51
|
quote: Originally posted by culfis
Stvarno! Colte, razmatrate li u `Cetvrtku` neko dodatno izdanje Texa, bilo sta...odabrane-price ili slicno nesto? Kako ide prodaja? Pozdravljam ovu inicijativu!
Not really. |
|
|
culfis
Advanced Member
6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 02:16:08
|
Ici ce samo OP Zagora.
Eeee! I ti si mi neki fan Texa! |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 10/01/2009 : 02:21:53
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Ici ce samo OP Zagora.
Eeee! I ti si mi neki fan Texa!
Kite, crni Kite ja te baš mislio spomenut! Triput hura za Willera i Carsona!
Hip! Hip! Hura! |
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 02:29:45
|
quote: Originally posted by cibalia
quote: Originally posted by Kit Carson
Ici ce samo OP Zagora.
Eeee! I ti si mi neki fan Texa!
Kite, crni Kite ja te baš mislio spomenut! Triput hura za Willera i Carsona!
Hip! Hip! Hura!
Bio sam opravdano odsutan ( neko pijenje), ali cim sam vid'o o cemu je rec, odma' sam priso stranci. Srebrna Kosa je sa vama! |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 04:06:37
|
Ne brinite se za Texa.
Mislim da cete se sloziti da je ipak najvaznije sto prije objaviti sve neobjavljene epizode, a potom - tko zna. Vjerujem da smo svojim radom do sada zasluzili nekakav kredit i povjerenje, a da ste nestrpljivi - to je razumljivo. I Renky bi ovaj tren najradje potegao neku, ali...
Ako sve bude kako treba i ako ne bude nekakvih nepredvidjenih situacija, broj Texovih knjiga u nasem izdanju u 2009. trebao bi biti veci od onoga u 2008. No, opet ponavljam: polako... |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18874 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 09:06:17
|
Hvalevrijedno za Libellus, samo dajte decki uz nove neobjavljene i jednu probno knjigu Texa od prvog broja, pa kad je pokupimo u mjesec dana.....ako slucajno ne uspje onda cemo cutit za sva vremena.Al dajte ljudi....zar je Nick toliko bolji?Meni nije! Izgleda da bez peticije ništa! AKO NE IZBACITE BAR JEDNU KNJIGU TEXA OD PRVOG BROJA JA OBUSTAVLJAM KUPOVINO SVIH LIBELLUSOVIH IZDANJA!! Lažem, ali možda se decki preplaše pa.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30982 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/01/2009 : 09:44:30
|
Odiseja 2010, možda tad bude Tex od prvog broja
Malo šale, vec ce nas iznenadit Libellusovci, pitanje je trenutka!!! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
Gaston
stripovi.com suradnik
Croatia
5935 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/01/2009 : 10:19:07
|
quote: Originally posted by teller
Hvalevrijedno za Libellus, samo dajte decki uz nove neobjavljene i jednu probno knjigu Texa od prvog broja, pa kad je pokupimo u mjesec dana.....ako slucajno ne uspje onda cemo cutit za sva vremena.Al dajte ljudi....zar je Nick toliko bolji?Meni nije! Izgleda da bez peticije ništa! AKO NE IZBACITE BAR JEDNU KNJIGU TEXA OD PRVOG BROJA JA OBUSTAVLJAM KUPOVINO SVIH LIBELLUSOVIH IZDANJA!! Lažem, ali možda se decki preplaše pa....
Gle, tesko se moze usporedjivati izdavanje Nicka i Texa od prvog broja. Tex ima 500+ epizoda i iho-ho neobjavljenih koje doslovno vape da prve budu vani. Zamislite da smo krenuli od epizoda koje je prakticki svatko citao i da su svi ljubitelji Texa morali cekati npr. 7-10 godina do prve epizode koju nisu citali? Mislim da bi to bio jako los potez. Ni Nicka mi necemo izdavati od prvog broja, nego 1 knjigu od pocetka, a tri kao nastavak gdje su stali drugi izdavaci. Uz to, prvi Texovi brojevi krenuli su prije 61 godinu i jasno nam je svima da takve epizode nisu i ne mogu biti pretjerano aktualne, ali... Sve stvari koje izdajemo su iskljucivo ono sto volimo ili Dado, ili ja, ili obojica, tako da... tko zna!
Na kraju, 8 knjiga Texa godisnje obuhvaca vise epizoda od 4 Nickova trobroja, a vec sam kazao da cemo dati sve od sebe da ove godine izadje vise Texovih knjiga nego sto je to bio slucaj 2008. Uz to, vjerujem da cete biti sretni kad cujete da vise nece ici 1 Texov almanah godisnje nego: 2.
Nadam se da je ovaj info okej za sada. |
And I must be an acrobat to talk like this and act like that... |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 10/01/2009 : 11:25:23
|
U dobrom sam zaostatku za Libellusovim Texom, SA Gigantima, uspevam da držim ritam Ludensa (Maxi i redovna serija) i VC, tako da imam više glavobolje kako da sve ovo izašlo prikupim, ali svakako podržavam inijacitivu za Texa od prvog boja, Texa u OP, mesecno kod Ludensa... |
Edited by - Bruce Springsteen on 10/01/2009 11:29:52 |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/01/2009 : 11:29:24
|
quote: Originally posted by Gaston
Ne brinite se za Texa.
Mislim da cete se sloziti da je ipak najvaznije sto prije objaviti sve neobjavljene epizode, a potom - tko zna. Vjerujem da smo svojim radom do sada zasluzili nekakav kredit i povjerenje, a da ste nestrpljivi - to je razumljivo. I Renky bi ovaj tren najradje potegao neku, ali...
Ako sve bude kako treba i ako ne bude nekakvih nepredvidjenih situacija, broj Texovih knjiga u nasem izdanju u 2009. trebao bi biti veci od onoga u 2008. No, opet ponavljam: polako...
Pa kad su izasla samo 4 u 2008 Salim se,bar 12-16(ne racunajuci ove sto kasnite) + 2 Almanaha ko sto si obecao post-dva ispod uz ovaj sto kasnite,vec bi bilo nesto |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 10/01/2009 : 11:34:56
|
quote: Originally posted by teller
Hvalevrijedno za Libellus, samo dajte decki uz nove neobjavljene i jednu probno knjigu Texa od prvog broja, pa kad je pokupimo u mjesec dana.....ako slucajno ne uspje onda cemo cutit za sva vremena.
Evo,cak i ja obecavam da bi se ucutao ako to ne prodje A proslo bi. Ko voli Texa,voli - nema tu objavljeno-neobjavljeno. Pa zar Zagor ne ide bolje u extra seriji,pa i klasik,pa OP od VC,pa jos kol.izdanje i sve ide. A ne verujem da se regularna serija bolje prodaje od extra serije iako su prve price Zagora naivne bar koliko i Tex. Uostalom, nisu li price vecine tih junaka iz tog vremena bile naivne pa vremenom dobijale na kvaliteti?
|
|
|
fred perry
Average Member
526 Posts
Member since 19/01/2008 |
|
cibalia
Senior Member
Sierra Leone
1699 Posts