forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Peticija ( molba ) Libelusu za Texa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:01:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message
telleru a zašto si to radiš...

svi smo mi subjektivni u pogledu svojih omiljenih junaka
ali pljuvati po jednom ne bi li opravdavao drugog...to samo govori više o tebi negoli o stripu kojeg voliš...

ti stvarno misliš da su one knjige texa isplativije libellusu išta više negoli nathanova izdanja?
reality check my friend

svi bonelli likovi osim zagora i eventualno dylana se jedva vuku po prodaji...

nathan je predan libellusu vjerujem iskljucivo poradi ljubavi bernarda i gastona prema istom stripu
bern je bio u gubitcima i procjenio valjda da je bolje dati libellusu u ruke pa da izlai kako treba,negoli da se vuce svakih par mjeseci kako je to sada po kioscima s teksom
i ja zahvaljujem bogu na tome

možeš samo zahvalit libellusu što su uzeli neka izdanja texa u svoje ruke pa i ti imaš što kolekcionirat

ako želiš više texa,onda bi libellus bio bolje rješenje ali onda bi išao kao i svi u samo 500 primjeraka...
što bi onda govorio o "boljim prodajama" ovog ili onog,da mi je znat?
al za to se morate bernardu obratit...

i eto baš me zanima "rasrpodanost" texovih giganata,kad vec usporeduješ

a o ljubiteljima nathana ne prejudiciraj,postoje rasprodana izdanja...i naravno da nisu sve pokupovali fanovi nathana ali isto tako ni texa ne pokupuju samo fanovi texa
žišku?

daklem,ne pljuvat...
osim naravno po zagoru,u ratu i zagoru...sve je dopušteno

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:06:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Hm... od nekoga ciji je nik Teller ( dobro jasno mi je, sve verzije Texa u nikovima su vec zauzete ) ni ne ocekujem bolje komentare. Drž se ti prika Kita, Marka i Bleka... oni su ipak institucije. Doduše i mentalna ustanova je institucija no to je za svaštaru tema.
Jasno je da netko može volit neke stripove više ili manje ali pljuvati po necemu neargumentirano... to mi nije jasno. Ako nešto ne razumiš... ne mora znaciti da ne valja.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:27:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ti si Renky posta prava forumska alapaca
ostavi se kite u tellera i zbari nesto starije od 1x

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
Ajde ajde Curunire, od tebe kao poznatog NN fana sam ocekivao veci doprinos diskusiji. ;)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 14:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

ti si Renky posta prava forumska alapaca
ostavi se kite u tellera i zbari nesto starije od 1x

Da, možda bi i triba jer mi je vec pun ku... pa bi se tribalo malo ispraznit. Ali i nekim drugima bi preporucija isto... Alapaca nisan posta nego san uvik i bija a ignore funkcija je besplatna...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/01/2009 : 14:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Dobro ajde da ne udugovlacimo TEX JE BOLJI OD NATHANA 100 puta i tu je prici kraj, bar mojoj.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/01/2009 : 15:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Ja sam da potpišemu peticiju da Tex NE izlazi od prvog broja!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 16/01/2009 : 16:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message
Iskreno,
ja sam protiv toga da Tex ide od prvog broja u Libellusovom izdanju.
Makar sada.
Dok se ne ispucaju sve neobjavljene price.
Onda nek se objavi taj prvi broj,ali samo on.
Ostatak nek ide u nekakvu kompilaciju najboljih prica.
Dado je Texov obožavatelj,nek on bira,jer on je i direktor.

Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7808 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/01/2009 : 16:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
quote:
Originally posted by teller

Dobro ajde da ne udugovlacimo TEX JE BOLJI OD NATHANA 100 puta i tu je prici kraj, bar mojoj.

laughs out loud

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 16:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Pridružujem se peticiji da Tex ne izlazi od prvog broja,što se mene tice ne mora uopšte da izlazi - ubrzajte Zagora
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Prestanite se biti oko toga ko je bolji. Ja jesam Texov fan i meni je on najdraži strip, ali cjenim i Nathana. Nemojmo se fajtat oko gluposti, okej. Nitko nije subjektivan i niciji se glasovi ne vrjede. Ajmo svi po pivo i prestanimo se svadat.

Onako jedina živa stvar koja zaslužuje pljuvacinu je:pljuvacina

quote:
Originally posted by profesor-inz

Pridružujem se peticiji da Tex izlazi od prvog broja

Cjenim to, profo!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Samo mi Tex sa crnim šeširom i naivnim pricama iz 1948 fali bez njega sam lud
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 16/01/2009 : 18:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
bez njega sam lud

Onda san i ja za Texa od prvog broja

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 18:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Kako je kvarna današnja omladina...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/01/2009 : 18:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

quote:
bez njega sam lud

Onda san i ja za Texa od prvog broja

Nisam ni ja pametniji, pridružujem se...

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/01/2009 : 19:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Samo mi Tex sa crnim šeširom i naivnim pricama iz 1948 fali bez njega sam lud

Da se razumemo, obozavam Zagora, ali ne cine li ti se i njegove price s pocetka naivne, pa su imale ko zna kol'ko reprinta i uvek su se prodavale i prodavace se. I ja ih kupujem kao knjige VC, iako imam te epizode u Zagor extra. Stoga ne vidim razlog da se ne da sansa Texu, koji je reprint tih pojedinih prica imao u ZS i LMS i mnogi mladji citaoci verovatno i nisu videli te epizode.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 16/01/2009 : 19:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
bez razmisljanja tex bi morao od prvog broja.dado bolje poznaje situaciju na trzistu,ako demian ima solidnu prodaju tex bi imao 3 puta vise.PECATIRAM!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 16/01/2009 : 22:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:
Originally posted by srdjandj

Ja sam da potpišemu peticiju da Tex NE izlazi od prvog broja!

Cudo ti tako pišeš ??? Obicno se javiš na svaki topik gde se nešto najavljuje i napišeš : KUPUJEM.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

skviki
Average Member

Serbia
723 Posts

Member since 29/12/2006

Posted - 16/01/2009 : 22:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send skviki a Private Message
quote:

Pridružujem se peticiji da Tex ne izlazi od prvog broja,što se mene tice ne mora uopšte da izlazi - ubrzajte Zagora

Profesore, bolje požuri na simpozijum u Darkwood nego da pišeš ovde svašta.

Bolje je biti bogat nego ne biti !!!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5078 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/01/2009 : 22:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Samo da se javim. Vise volim pivo,ali ni pomenuti spricer ne bi bio los
Bice,bice Texa od prvog broja

ha ha.. ovo je car

• 54 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/01/2009 : 23:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by HC

Mislim da bi trebalo izdati tog famoznog prvog Texa, pa onda vidjeti po prodaji isplati li se ili ne ici dalje.
Meni osobno nije prioritet ovi neobjavljeni, jer Texa sam poceo citati tek od slobodne, a mislim da nisam jedini.

Tako je majstore.
Komentari tipa "imamo ih u Dnevnikovom izdanju" ne stoje. Ja sam ih citao i neke posedovao nekad,ali ih odavno nemam. A mnogi forumasi nisu ni bili rodjeni u to vreme,tako da bi ih skuplje dosla Dnevnikova kolekcija od Libellusove. Koliko idu prvi brojevi Texa na aukcijama i to kupusi?
Ajde Dado&Dado krenite bar nesto,onako stidljivo,pa da vidimo
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/01/2009 : 23:34:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by Tex Willer

Samo da se javim. Vise volim pivo,ali ni pomenuti spricer ne bi bio los
Bice,bice Texa od prvog broja

ha ha.. ovo je car

Ma mora
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/01/2009 : 23:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by darkraver

svi smo mi subjektivni u pogledu svojih omiljenih junaka
ali pljuvati po jednom ne bi li opravdavao drugog...
daklem,ne pljuvat...

Ma jasta,nijedan junak nema samo dobre ili lose price
Ne dirati u Nick Raidera - jedva sam ga docekao
Nisam NN fan,ali kupujem sva izdanja NN i povremeno mi bas legne neka prica,pogotovo kad se DSSM umesa u pricu.
Nadam se da i vi Nathanovci uzimate Texa,kao sto ja uzimam NN
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 17/01/2009 : 00:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa meni su Nathan i Tex na prvom mjestu. Uvjerljivo! Pa onda iza njih Magicni, itd...
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/01/2009 : 00:33:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Pa meni su Nathan i Tex na prvom mjestu. Uvjerljivo! Pa onda iza njih Magicni, itd...

Ja sam bas i krenuo s Texom po onim tvojim uputstvima,ali kad vidim kako to rade Dado%Dado ubija mi volju da kompletiram Dnevnikova izdanja
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000