forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi koji su toliko loši da su vas iznervirali
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 18/01/2009 : 18:31:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message
quote:
Originally posted by beli luk

quote:
Originally posted by karven

Propovednik...tesko razocarenje

Reci da se salis.

Bas cudan ukus,meni mozda najdrazi americki strip!Dobro,nisam ih bas nesto puno citao,ali od ovog sto jesam, je u vrhu!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 18/01/2009 : 18:32:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message

no nešto najlošije što sam do sada citao: MM&DD team up broj 2 Kraj sveta ili nešto tako

BLJAK;BLJAK
[/quote]

Potvrdjujem,bez ikakvog smisla i reda,dosadno do zla boga!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 18/01/2009 : 18:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Alan Ford Extra !!!

Znaci .... !!!!!

Ma, DNO !

Da se razumemo...veliki sam fan Alana Forda...kupio sam prvih 16 brojeva (to su originali od broja 424)
...onako srecan poceo da citam...i...tesko razocarenje!
Mislim da nijedan od nekada uspesnih serijala nije toliko potonuo kao Alan Ford.
Bas me zanima kolika je prodaja u Italiji. Ako neko ima podatak neka napise koji red

Lepa stvar u vezi Alana Forda je fenomenalno Klasik izdanje. To mi je jedna od najdrazih edicija u kolekciji

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

BiDi
Senior Member

Slovenia
2453 Posts

Member since 06/05/2002

Posted - 18/01/2009 : 18:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit BiDi's Homepage  Send BiDi an ICQ Message  Send BiDi a Private Message
- bilo koji noviji Alan Ford
- MM&DD team up 2

Tako mi mlijeka u prahu, kidam naljevo
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 18/01/2009 : 19:10:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

... mene je u skorije vreme pored Koplja sudpine nevidjeno iznervirao Superman - Red Son, kao i prvi trejd Simon Darka...

Uh, Red Son je stvarno bio gadan bogo mili, a Simona Darka nisam ni procitao nakon prve sveske.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 18/01/2009 : 19:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
mene je oVaj ciko vitez KAtastrofa... ocekivao sam da se nasmejem a on Buckuris

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29657 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 18/01/2009 : 19:42:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by masni

postoji li uopce osoba koja se nije razocarala u chico stripovima
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 18/01/2009 : 19:44:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ja nisam... a znaš i zašto...
hihihihihi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2009 : 19:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:

Uh, da i taj, lošiju epizodu nisam procitao.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts

Member since 12/11/2002

Posted - 18/01/2009 : 20:10:52  Show Profile Show Extended Profile  Send osim a Private Message
Divovi dobra i zla, zbog toga ne citam vie Zagora, ukusa najodvratnije hispanoamericke serije, pomešane sa SF-om petorazredne produkcije
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2009 : 21:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by osim

Divovi dobra i zla, zbog toga ne citam vie Zagora, ukusa najodvratnije hispanoamericke serije, pomešane sa SF-om petorazredne produkcije

Stvar ukusa, po meni je to jedna od najboljih zagorovih prica!

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 18/01/2009 : 21:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
mene iznervirao VC oda-brane price broj 1

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 18/01/2009 : 21:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
iznervir`o me je LMS 4 jer mi fali jedan list...

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

axle munshine
Senior Member

Serbia
2402 Posts

Member since 14/06/2006

Posted - 18/01/2009 : 22:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send axle munshine a Private Message
Nekada sam kupovao sve i svasta,pa i teshki shit...sada kupujem samo proverene stvari i ono sto iz iskustva znam da moze biti dobro...znaci nemam tih problema koje ovde navodite,a i sto bi ih imao...prosto je,ne kupujte lose stripove...

...BD, c'est la vie...
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 18/01/2009 : 22:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

iznervir`o me je LMS 4 jer mi fali jedan list...

I mene isto zato što se na korici potpisao Perikle!

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 18/01/2009 : 23:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message
Ja ne brzam sa zakljuccima da je nešto loše. Uvijek dajem drugu priliku. Jer se možda nisam dobro usredotocio ili nisam bio dovoljno koncentriran. Znaci, problem je možda u meni, a ne u stripu.
I još nešto, ne serem protiv nekih stripova samo zato što je cool srati protiv njih. To mi je jadno. Isto tako i kad ne citam neki strip... Recimo, Mark, Blek i AF ne citam, ali ne osjecam potrebu da se preserajem i iživljavam nad tim stripovoma, jer i oni imaju neku svoju funkciju, zar ne!?
Zatim, pitanje je kad dolazi do razocaranja stripovima?
Do razocaranja dolazi kad od stripa ocekuješ PUNO!!! A to znaci, da me nece smoriti, iživcirati i iziritirati do ludila onaj strip za kojeg znaš da nece biti na potrebnoj razini.
Što se tice stripova koji su me unatoc svemu uspieli izluditi... evo nekih:
1 ZG "Traperska izvidnica"
2 TX "Iznad zakona"
3 DD "Kraljica majka"
4 MM "Deset gradova za deset zagonetki"
5 NN "Demoni"
6 MV "Velika vizija"
7 ZG "Paukova mreža"

Kod "1" sam skoro zubima rastrgao strip.
"2" sam nakon 50str. prestao pratiti pricu, ali sam uzeo olovku i poceo zapisivati gluposti (imalo ih je puno, pa da ne zaboravim) koje cu poslje uvrstiti u recenziju.
Kod "3" mi urlici "kraljica majka" još odzvanjaju u ušima...
Kod "4" me ubilo u pojam to što sam se razocarao vec na 12. str. i što sam reda-radi morao procitati do kraja.
"5" i "6" su svi nahvalili, ali se dogodilo ono o cemu sam prije pricao. Baš zbog velikih ocekivanja, te su mi price ispale gore nego što jesu, gore od nekog istinskog dreka. "5-ici" cu dati drugu šansu.
"7" me šokirala iz raloga što mi ništa nije bilo jasno. Nisam shvacao je li loše ili dobro!

I ono što kaže @Raspucin; razocarao me Hellblazer. Delanovo preseravanje s didaskalijama, politiziranje te usiljena nejasnoca, su me razocarali u velikoj mjeri. Dat cu i ovome novu priliku, pa što bude...

Ima slucajeva kad me crtac iziritra. Radi Sicomorovog crteža u solidnom "Kolekcinaru" sam sve živo i neživo skinija s neba.
A nekad me spizdi i relativno dobar crtež, kao što je Venturijev u "Opijumu". Covjek stvara dinamiku da je cudo jedno. A detaljnost - ma fantazija - besprijekorno. Sjencenje, takoder. Ali one face, one ogavne face, bljutave, iritantne face, ono... Katastrofa. Dao bi mu ocjenu goru nego Sicomoru. Face su kljucan dio crteža. Herman mi ne valja samo radi faca. Sve mu odlicno pada u vodu, pošto su mu face ogavne. Neujednacenost, takoder mrzim. Poenta stripa je da crtac ima sposobnost nacrtat dvije iste slike.

To e to.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3492 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 18/01/2009 : 23:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message
Nocna mora na moru - strip bez smisla
Dosta posljednjih M Noova
MV-Blizzard
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 19/01/2009 : 00:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
-Kondor
-Crni Roko
-Alf
-Alan Ford(noviji)-Odlicni su mi tamo do 75-80 br.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 19/01/2009 00:44:50
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13046 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/01/2009 : 00:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Skoro sve od dylan doga. Vise ga ne citam.

Have mercy
Go to Top of Page

Humbert Coe
Average Member

Croatia
598 Posts

Member since 17/02/2005

Posted - 19/01/2009 : 00:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Humbert Coe a Private Message
quote:
Originally posted by supermark

quote:

Ja. Izbjegavam ih. Kad bi izašli, procitao bih jedino Chica robota, Chica Hellingena i Chica Jovu Zmaja.

Humbert Coe
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 19/01/2009 : 01:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message
Tanguy...

Ne mogu rec da me baš razocara, al ocekiva san puno, puno više...

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/01/2009 : 02:08:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Tanguy...

Ne mogu rec da me baš razocara, al ocekiva san puno, puno više...

Istina, ali vec u drugom i trecem integralu dolaze bolje price... a one koje kasnije crta Jije su fantasticne. Doduše triba uzeti u obzir vremenski odmak i cinjenicu da hladnog rata više nema ( osim ako ovaj "plinski" nije neki novi oblik hladnog rata )

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/01/2009 : 03:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
The Furies, Mighty Love, Top 10 - 49rs, Tunderbolt Jackson, Automatic Kafka, Heroes...

Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/01/2009 : 07:43:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by Inferno

I ono što kaže @Raspucin; razocarao me Hellblazer. Delanovo preseravanje s didaskalijama, politiziranje te usiljena nejasnoca, su me razocarali u velikoj mjeri. Dat cu i ovome novu priliku, pa što bude...

To e to.

Ovo si definisao perfektno. Bas o tome se radi o usiljenim nejasnocama. Takav mu je i Odmetnuti.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 19/01/2009 : 08:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by Inferno

To e to.

... kako za koga...

Ovo si definisao perfektno. Bas o tome se radi o usiljenim nejasnocama. Takav mu je i Odmetnuti.

Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000