Author |
Topic  |
beli luk
Average Member

.jpg)
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
Posted - 19/01/2009 : 09:22:03
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
The Furies, Mighty Love, Top 10 - 49rs, Tunderbolt Jackson, Automatic Kafka, Heroes...
Da, taj Automatic Kafka bas burgija po mozgu. |
...and they won`t have to burn the books! when no one reads them anyway... |
 |
|
mars1
New Member

207 Posts
Member since 07/12/2007 |
Posted - 19/01/2009 : 09:28:33
|
Zagor "Stupica i otrov" i "Kukci ubojice". Kakav užas. Ima još tih novih Zagora, ali ih se teško sjetiti (skoro svi). Novi Dylani (zbog tog užasa morao sam ih se riješiti), Alan Ford extra (kakva koma - imao prvih 15 komada i riješio ih se). Prema gore navedenom Tanguy je mila majka. |
 |
|
Mailman
Senior Member

Croatia
1690 Posts
Member since 26/12/2001 |
Posted - 19/01/2009 : 10:48:29
|
Mene iznervira skoro svaki strip Granta Morrisona, ali to je za drugi topic.
MM: Djevojka iz torte i Car demon su mi bili uvredljivo glupi, ali sve si više mislim da sam ih preozbiljno shvatio. MM: Ljudi gmazovi i Sudbina Atlantide, s druge strane, nemaju taj izgovor. |
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29657 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 19/01/2009 : 12:26:36
|
Mailman me dobro sjetio, MM specijal Djevojka iz torte! Jedan od najgorih stripova koje sam citao! Dosadnije od reprize kunolovca! |
 |
|
dino alic
Junior Member

Croatia
363 Posts
Member since 23/01/2003 |
Posted - 19/01/2009 : 15:39:23
|
quote: Originally posted by Raspucin
Snjezni, Eternaut i Helbreizer.
ukusi su doista nevjerojatno razliciti.Eternaut kao strip koji je nekog razocarao!! Nevjerojatno! |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25996 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/01/2009 : 15:50:16
|
Promethea, El Diablo, Eternals, svi MM maxiji, vecina Zagor maxija, 49ers, DKR...ima toga. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 19/01/2009 : 16:26:31
|
quote: Originally posted by Markos
A Tajna povijest, Howard Blake, Moby Dick i Jaguar su bili opasno blizu granici da završe kroz prozor...
Sve redom, osim Howarda Blakea, je i meni jako loše, ali me ništa od toga nije uspilo iznervirat. Cuvar koplja, koji je vidin pokrenija topic , me stvarno izbacija iz takta.Toliko, da mi je ubilo volju uopce pocet citat Tajni trokut. Jedini strip koji mi je proizveo slican osjecaj, ali ipak manje intenzivan je Jeremiah-Posljednji dijamant. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 19/01/2009 : 17:56:44
|
quote: Originally posted by osim
Divovi dobra i zla, zbog toga ne citam vie Zagora, ukusa najodvratnije hispanoamericke serije, pomešane sa SF-om petorazredne produkcije
Ma daj, to si rekao samo da nas iznerviraš, ha?   |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 19/01/2009 : 19:03:56
|
quote: Originally posted by beli luk
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda
The Furies, Mighty Love, Top 10 - 49rs, Tunderbolt Jackson, Automatic Kafka, Heroes...
Da, taj Automatic Kafka bas burgija po mozgu.
... a ja se tri godine patio da nabavim 7 svescicu koja mi je falila... |
|
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 20/01/2009 : 10:05:21
|
Poslednji Svetov AF koji sam kupio, mislim da se zove "Banda cetvrtastih glava", posle toga sam definitivno prelomio da više ne kupujem AF iz doticne edicije. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Member since 07/07/2004 |
Posted - 20/01/2009 : 11:18:57
|
nesumnjivi favorit - sambrovi. za dlaku izgubio - phoenix - future/karma. |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
osim
Senior Member

Vatican City
1686 Posts
Member since 12/11/2002 |
Posted - 20/01/2009 : 12:37:09
|
Aha...
 quote: Originally posted by Hajo
quote: Originally posted by osim
Divovi dobra i zla, zbog toga ne citam vie Zagora, ukusa najodvratnije hispanoamericke serije, pomešane sa SF-om petorazredne produkcije
Ma daj, to si rekao samo da nas iznerviraš, ha?  
|
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10656 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/01/2009 : 13:28:13
|
quote: Originally posted by BlekenDekara
nesumnjivi favorit - sambrovi. za dlaku izgubio - phoenix - future/karma.
U pravu si, samo si zaboravio dodati: Sve mange Cjelokupni Bonelli i ostali talijanski stripovi Svi BD-ovi Cjelokupni Marvel, EC, Dark Horse,DC (naravno i Amethyst, Princess of Gemworld) i naravno svi ostali stripovi koji nisu spomenuti i postoje, a da i ne znamo da postoje ...
|
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/01/2009 : 14:05:40
|
quote: Originally posted by Peyo
nesumnjivi favorit - sambrovi. za dlaku izgubio - phoenix - future/karma.
U pravu si, samo si zaboravio dodati: Sve mange Cjelokupni Bonelli i ostali talijanski stripovi Svi BD-ovi Cjelokupni Marvel, EC, Dark Horse,DC (naravno i Amethyst, Princess of Gemworld) i naravno svi ostali stripovi koji nisu spomenuti i postoje, a da i ne znamo da postoje ...
dodao bih i shtrumpfoove ali mislim da bi neke kap udarila pa sam pretjutao... chim ljudi shvate i pomire se sa time da su njihovi favoriti nechiji ultimativni smorovi i da to shto se deru drugima na uvo netje pomotji u promeni im mishljenja - svima tje biti lakshe i lepshe...
rezime: chil aut - to je samo rokenrol... |
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti! |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/01/2009 : 14:06:36
|
quote: Originally posted by Le Samourai
nesumnjivi favorit - sambrovi.
Mislio sam da sam jedini.
oh, ima ih josh gomila ali se javno ne oglashavaju prvi(sajln majdzoriti:)) |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Member since 03/11/2002 |
Posted - 20/01/2009 : 14:33:56
|
99% stvari by Jeph Loeb. Unfunnies by Mark Millar. I naravno - Jaguar. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10656 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 20/01/2009 : 15:35:07
|
chim ljudi shvate i pomire se sa time da su njihovi favoriti nechiji ultimativni smorovi i da to shto se deru drugima na uvo netje pomotji u promeni im mishljenja - svima tje biti lakshe i lepshe...
rezime: chil aut - to je samo rokenrol...
Ovo što si napisao je indirektno bio i moj komentar:
Neciji favorit je nekom bljak, pa samim tim i ovaj topic gubi smisao ... |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/01/2009 : 15:59:06
|
obzirom da si posle dve i po strane chekao mene da kvotujesh te u odgovoru dodash strip za koji sam sentimentalno vezan(bez da ga je iko ikada ovde pomenuo) nashao sam da skontam(pogreshno?) kako te je neki od mojih lichnih worst-ever stripova sa liste nagnao na zlobni riplaj. a mozda i tripujem(paranoja me danas pichi dobrano:) pa sam samo postao tri minuta ranije negoli shto je trebalo te se tako prvi nadjoh na meti... nije ni bitno. sa ovakvim topicima nemam problema - sve dok se ne pojavi neko ko krene da peni kako i zashto je mogutje da bash njegov univerzalno cenjeni i priznati strip sme da se nadje na ichijoj worst-ever listi... neki odgovori tje ti pomotji da prochitash i neshto shto do sada nisi ni planirao - evo, recimo ja sam overio Hulka novog od Loeba i uzivao u drugom dosadashnjem arcu - totalna brainless, super crtana i zabavna prichica(odnosno prichice) radjena stopostotno shodno preferansama i jakim stranama crtacha. ne bih sigurno tomu ni primirisao da se nisam zainatio posle djoletovog posta odozgore:)) daklem, ovaj mesec sam prochitao 4 (buffy 20, hulk - 7-9) dobre sveske koje je potpisao Jeff Loeb. sad - idem u lov na sledetji postotak:) |
Edited by - BlekenDekara on 20/01/2009 16:01:44 |
 |
|
BlekenDekara
Advanced Member

United Arab Emirates
3758 Posts
Posted - 20/01/2009 : 16:07:35
|
quote: Originally posted by Duh_koji_hoda ... a ja se tri godine patio da nabavim 7 svescicu koja mi je falila...
trebao si da sachekash trejd   |
 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 20/01/2009 : 16:53:31
|
evo, recimo ja sam overio Hulka novog od Loeba i uzivao u drugom dosadashnjem arcu - totalna brainless, super crtana i zabavna prichica(odnosno prichice) radjena stopostotno shodno preferansama i jakim stranama crtacha. ne bih sigurno tomu ni primirisao da se nisam zainatio posle djoletovog posta odozgore:)) daklem, ovaj mesec sam prochitao 4 (buffy 20, hulk - 7-9) dobre sveske koje je potpisao Jeff Loeb. sad - idem u lov na sledetji postotak:)
Dekari u stvari ovakvi topici služe da nade kome ce da tera kontru u narednom periodu. ;) |
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 20/01/2009 : 17:19:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Promethea, El Diablo, Eternals, svi MM maxiji, vecina Zagor maxija, 49ers, DKR...ima toga.
DKR = Dark Knight returns, je li taj ? |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25996 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 20/01/2009 : 17:43:44
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by manhunter
Promethea, El Diablo, Eternals, svi MM maxiji, vecina Zagor maxija, 49ers, DKR...ima toga.
DKR = Dark Knight returns, je li taj ?
Yep. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts
Posted - 20/01/2009 : 18:05:52
|
Svakom po volji, ali mi nije jasno kako možeš da ne podnosiš DKR, a da kuješ u nebesa Kingdome Come koji je poprilican derivat DKR i Watchmena (a bezmalo i plagijat nikad uradenog Twilighta, no dobro). |
 |
|
Topic  |
|