Author |
Topic  |
vlaki
New Member

218 Posts
Member since 24/10/2003 |
Posted - 15/05/2009 : 15:36:57
|
Naslovnica najnovijeg Zagora - Odabrane Price je vrlo loše uradena, onakvo nešto nisam video, mog'o bih rec ni u Zlatnoj Seriji! Naslov epizode nasred ilustracije, pokriva samuraja, a logo Zagora je u pozadini, iza samuraja... Nije mi jasno, šta je dizajner hteo?!?! I onaj krug: Oda-Brane-Price, to je pravi horor... Vrlo loše uradeno, a ipak se radi o jednom posebno izdanju, Odabrane Price, pa po meni to treba malo elegantnije da izgleda. Al' šta je tu je. Ja ne bih hteo kolekciju sa onakvim koricama... |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 15/05/2009 : 15:50:19
|
quote: Originally posted by Mhejl E nisam citao nijedan broj koji je crtao Rossi, pošto sam poceo sa Dampirom od 14. broja. Od ovih crtaca Dampira koje sam vidio, najbolji mi je Doti. Ne crta nešta fanatasticno, ali nikad ne razocara.... Da li je Rossi crtao sledeci broj, pošto slicice sa najave izgledaju fantasticno?
Da, kako sam ja video sa najavnih slicica, Rossi crta sledeci broj "Demonsko platno"... |
 |
|
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 15/05/2009 : 15:55:41
|
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by Mhejl E nisam citao nijedan broj koji je crtao Rossi, pošto sam poceo sa Dampirom od 14. broja. Od ovih crtaca Dampira koje sam vidio, najbolji mi je Doti. Ne crta nešta fanatasticno, ali nikad ne razocara.... Da li je Rossi crtao sledeci broj, pošto slicice sa najave izgledaju fantasticno?
Da, kako sam ja video sa najavnih slicica, Rossi crta sledeci broj "Demonsko platno"...
Ako onako nacrta citav broj, postace mi omiljeni crtac Dampira... Prica je, sudeci po naslovnici, oko Nosferatua? Jedva cekam! |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4692 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 15/05/2009 : 16:38:09
|
quote: Originally posted by vlaki
Naslovnica najnovijeg Zagora - Odabrane Price je vrlo loše uradena, onakvo nešto nisam video, mog'o bih rec ni u Zlatnoj Seriji! Naslov epizode nasred ilustracije, pokriva samuraja, a logo Zagora je u pozadini, iza samuraja... Nije mi jasno, šta je dizajner hteo?!?!
Slobodno se izrazi,stari...Cist idiotizam,aljkavost,pokusaj seksualnog opstenja sa citaocevom inteligencijom,ni trunke ljubavi prema stripu! Odgovarajuca kazna:oduzeti mu kompjuter,stampac,skener i sva moguca mastila.Dati mu da dizajnira policijske izvestaje dletom na glini-u tri primeraka!  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1960 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/05/2009 : 16:39:13
|
quote: Originally posted by elfak nish
Auuu.novi zagor je odlican(ovaj Covek sa Istoka),nadam se samo da ce biti iz 3,4 dela,jer ima dosta prostora.... Jedva cekam nastavak...
Iz 3 dela je. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 15/05/2009 : 16:41:07
|
quote: Originally posted by Born To Run
Zna li se kad krece dilan grande ristampa ?
Valjda cemo konacno tu informaciju znati 23.maja na ovom prestojecem sajmu knjiga i stripova u BG |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts
Posted - 15/05/2009 : 16:44:54
|
quote: Originally posted by Pajtos
quote: Originally posted by vlaki
Naslovnica najnovijeg Zagora - Odabrane Price je vrlo loše uradena, onakvo nešto nisam video, mog'o bih rec ni u Zlatnoj Seriji! Naslov epizode nasred ilustracije, pokriva samuraja, a logo Zagora je u pozadini, iza samuraja... Nije mi jasno, šta je dizajner hteo?!?!
Slobodno se izrazi,stari...Cist idiotizam,aljkavost,pokusaj seksualnog opstenja sa citaocevom inteligencijom,ni trunke ljubavi prema stripu! Odgovarajuca kazna:oduzeti mu kompjuter,stampac,skener i sva moguca mastila.Dati mu da dizajnira policijske izvestaje dletom na glini-u tri primeraka! 
Ja sam u topicu o odabranim pricama vec izneo ovo. I ova naslovna je kap koja je prelila casu,odustao sam od prica i prodajem ove 3 sto imam.... Dobrro sto nisu uzeli onu drugu naslovnu pa da krug sa oda-branim pricama smeste preko onih samuraja u pozadini   |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts
Posted - 15/05/2009 : 16:52:40
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Se slagam. Dobro e sto ne sum kolekcioner pa nekako kje se pomiram so losata naslovna.
Ja ne se slagam Uporedimo Odabrane price VC sa Klasik Zagror Ludens, i šta se može zakljuciti Jasnoca naslovice, tj. crteža naslovice je fenomenalna kod Odabranih, dok kod Klasika je totalno zamrecena i sa debelim linijama likova i predmeta na crtežu E, sad taj naslov po sredini, navikni se bratko na to ili nemoj da uzimaš izdanje i gotova prica Cinjenica da je ovo izdanje Odabranih prica odlicno oštampano, bar moj primerak, nešto je bolji papir, ali valjda ce uskoro biti još bolji, recimo kao kod Leo Pulpa, tu je papir odlican |
Edited by - Bruce Springsteen on 15/05/2009 16:54:44 |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 15/05/2009 : 17:01:06
|
quote: Originally posted by ducko
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Valjda cemo konacno tu informaciju znati 23.maja na ovom prestojecem sajmu knjiga i stripova u BG
Ja se nadam da cemo ga tada i kupiti 
Da, i nadam se da nece ici preko 1000 dinara, kako su inace obecali..u Darkwoodu mi tako rekao Misha... |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
Posted - 15/05/2009 : 18:25:12
|
quote: Originally posted by Solid Snake
Se slagam. Dobro e sto ne sum kolekcioner pa nekako kje se pomiram so losata naslovna.
Ja ne se slagam Uporedimo Odabrane price VC sa Klasik Zagror Ludens, i šta se može zakljuciti Jasnoca naslovice, tj. crteža naslovice je fenomenalna kod Odabranih, dok kod Klasika je totalno zamrecena i sa debelim linijama likova i predmeta na crtežu E, sad taj naslov po sredini, navikni se bratko na to ili nemoj da uzimaš izdanje i gotova prica Cinjenica da je ovo izdanje Odabranih prica odlicno oštampano, bar moj primerak, nešto je bolji papir, ali valjda ce uskoro biti još bolji, recimo kao kod Leo Pulpa, tu je papir odlican
Ma uzet cu ga,al je Blazina mogao bar naslov staviti ispod zagorovu sekiru. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 15/05/2009 : 19:19:19
|
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by ducko
Valjda cemo konacno tu informaciju znati 23.maja na ovom prestojecem sajmu knjiga i stripova u BG
Bojim se da ce 300 stranica biti više od 1000 dinara...
Ja se nadam da cemo ga tada i kupiti 
Da, i nadam se da nece ici preko 1000 dinara, kako su inace obecali..u Darkwoodu mi tako rekao Misha...
Bojim se da ce 300 stranica biti više od 1000 dinara... |
 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 15/05/2009 : 20:10:58
|
Moze li neko da mi objasni otkud sada Dilan Dog Superbook ide ispred Zagora specijalca?Do sada je bilo obrnuto.Da li uopste ide Zagor specijal za 3 nedelje zajedno sa redovnim Dilanom? |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5546 Posts
Posted - 15/05/2009 : 20:34:11
|
quote: Originally posted by Solid Snake Ma uzet cu ga,al je Blazina mogao bar naslov staviti ispod zagorovu sekiru.
Slažem se da bi bilo mnogo bolje da je naslov negde pri dnu, ali uzalud je pricati više o tome, to je zaštitni znak OP, kao i sam logo OP Ali meni je ipak to izdanje veoma drago |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 15/05/2009 : 20:49:30
|
Ja sam u topicu o odabranim pricama vec izneo ovo. I ova naslovna je kap koja je prelila casu,odustao sam od prica i prodajem ove 3 sto imam.... Dobrro sto nisu uzeli onu drugu naslovnu pa da krug sa oda-branim pricama smeste preko onih samuraja u pozadini  
Kad prodas svoje utopi negde i moja prva tri I ja konacno prekinuo s OP. U redu je izdanje za one koji nemaju te price,ja ne znam sto sam ih duplirao i dosad. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 15/05/2009 : 21:28:51
|
quote: Originally posted by profesor-inz Bojim se da ce 300 stranica biti više od 1000 dinara...
Profesore, kod Libelusovih reprinata npr.MM, naslovnice su u unutrasnjosti za pojedinacne epizode u koloru,a ovde ce biti crno-bele..i to ce kao smanjiti troskove.. Takodje, nece biti troskova oko izrade novih naslovnih na izdanjima, posto su preuzete iz GR..i zbog svih tih peripetija ce valjda i kostati najvise 1000 din..kazem, tako su me informisali gospoda iz Darkwooda... |
Edited by - docA on 15/05/2009 21:30:02 |
 |
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts
Posted - 16/05/2009 : 00:02:06
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Ja sam u topicu o odabranim pricama vec izneo ovo. I ova naslovna je kap koja je prelila casu,odustao sam od prica i prodajem ove 3 sto imam.... Dobrro sto nisu uzeli onu drugu naslovnu pa da krug sa oda-branim pricama smeste preko onih samuraja u pozadini  
Kad prodas svoje utopi negde i moja prva tri I ja konacno prekinuo s OP. U redu je izdanje za one koji nemaju te price,ja ne znam sto sam ih duplirao i dosad.
Pa ja ih nemam,i sa zadovoljstvom sam kupovao,ali ne mogu vise ovako... Prezalio naslovne,preveliku cenu,ali dosta je... Ne znam kako cu ni svoje utopiti.... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 16/05/2009 : 02:54:11
|
dolazim u avgustu u Srbiju i kupujem sve sto nisam u prethodne dve godine tako da ako ko sta prodaje mozemo da se dogovorimo, preferiram komplete:) |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21627 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 16/05/2009 : 21:59:51
|
Pitanje za Colta & ekipu: Dado pominje na jednom topicu da je libellus jedini otkupio prava za strip od Gigi Simeonija "Oci i tama", pa kaže Posted - 16/05/2009 : 07:21:44 -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by Ferri
Super! A nadam se da ce i VC uskoro ovo izdati,jer poslije Dragonera bi trebalo ovo slijediti!
--------------------------------------------------------------------------------
Ne bih ti htio ugasiti nadu, ali mislim da ovo nece nitko osim nas uskoro izdati.
Da li je ovo tacno i da li to znaci da ovaj dugoocekivani strip necemo videti u vašem izdanj dugo vremena ??????
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
shommy
Average Member

Serbia
586 Posts
Member since 03/09/2006 |
|
Topic  |
|