forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/05/2009 : 23:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by docA

@elfak nish
Gde si se bre pa ti zalumfao, smanji malo dozivljaje..
Jos jednom pitam: Jel to ide u VC specijalu narednom?

Sto????
idi bre spamuj na kaladontu
Ide u narednom Zagor specijalu Crna dusa.

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/05/2009 : 23:10:14  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:

@elfak nish

Sto????

Od koga potice ta informacija?..Lepo sam pitao..neko je mogao da mi odgovori..trazim jos i ovo da mi se kaze i brisem odavde
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/05/2009 : 23:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

quote:

@elfak nish

Sto????

Od koga potice ta informacija?..Lepo sam pitao..neko je mogao da mi odgovori..trazim jos i ovo da mi se kaze i brisem odavde

Pa saznali smo jos na sajmu,a valjda ima najava u najnovijim izdanjima,novom redovnom zagoru??

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/05/2009 : 23:19:38  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Pa saznali smo jos na sajmu,a valjda ima najava u najnovijim izdanjima,novom redovnom zagoru??

Nema najave, koliko se ja secam..i, ko je to pricao na sajmu?
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 26/05/2009 : 23:21:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

Nema najave, koliko se ja secam..i, ko je to pricao na sajmu?

Novi zagor nije josh izaso na kioske ,ali jeste u darkvudu i u njemu ima najava,isto i u Texu.Idi trezni se

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/05/2009 : 23:27:10  Show Profile Show Extended Profile
@elfak nish
Pa dobro...saznacu ja to u cetvrtak! Napustam topic VC.
Neprijateljske intencije sa tvoje strane, povodom mog konzumiranja piva cu skupo da ti naplatim!

Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 27/05/2009 : 08:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message

Ja sam je plasirao,kupio nova izdanja i procitao najavu za sledeci cetvrtak
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/05/2009 : 08:41:25  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by sai

Ja sam je plasirao,kupio nova izdanja i procitao najavu za sledeci cetvrtak

Ocigledno je da sam puno toga propustio prilikom naseg susreta na sajmu..izgleda da me udarilo u glavu ono pivo u Alan Forduvrucina je bila..
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 27/05/2009 : 12:08:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
A meni nisu hteli nista da kazu
Bas bih voleo da vidim kako izgleda ova naslovna kod Veselog Cetvrtka

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 27/05/2009 : 12:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
kupio
Zagor VC 18 "Srce i mac"
dobio dupli list tj. 79/80 stranica...

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
...malo u Zemunu, a malo i u Benkovcu...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/05/2009 : 13:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Molim boga da samo nema bar kod na naslovnoj

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/05/2009 : 14:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by kandraks

Specijal ,,Crna Dusa,, vrijedi imati u vise izdanja...

U top 5 specijala definitivno...

Ma u top 2,mozda je bolji Nulta godina Darkvuda.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/05/2009 : 14:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

quote:

Bilo ga na svakom bice ga i sad.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/05/2009 : 14:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Bilo ga na svakom bice ga i sad.

Pa znam,ali ga nema ni na jednom drugom izdanju,samo na Z spec.
Nadam se,jbg...

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 27/05/2009 : 14:39:23  Show Profile Show Extended Profile
C, c, c, c ...
Bar kod??? I onda? Razlog da se ne kupi strip!!
Ja znam da sam neozbiljan, ponekad neozbiljan do trivijalnosti...mada, tu neozbiljnost pokusavam bar u svastari da smestim...
Bar kod????.. c,c,c,c,c!!!
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 27/05/2009 : 17:52:43  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

C, c, c, c ...
Bar kod??? I onda? Razlog da se ne kupi strip!!
Ja znam da sam neozbiljan, ponekad neozbiljan do trivijalnosti...mada, tu neozbiljnost pokusavam bar u svastari da smestim...
Bar kod????.. c,c,c,c,c!!!

Ma sta lupas gluposti,i sam si video U AF i komentarisali smo o tome kakva je ludensova naslovna...
Ja VC podrzavam,kupujem,ali nisam Le Samurai da kazem da nemaju mane(Le samurai izvini,prvi si mi pao na pamet,i nemam losih namera ovim postom,cak smo se i upoznali i razmenili par reci)

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 27/05/2009 : 18:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja sam tek sad primetio ove bar-kodove,Sta ce im i na naslovnoj stripa,kad ga ima na naslovnoj dodatka gde je i pristojno smesten?
Nego OK,cim ga nisam odma' primetio,znaci da je dobro odradjen posao

Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 28/05/2009 : 01:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

ali nisam Le Samurai da kazem da nemaju mane(Le samurai izvini,prvi si mi pao na pamet,i nemam losih namera ovim postom,cak smo se i upoznali i razmenili par reci)

Ih, daleko od toga da nemaju mane, slobodno baci pogled na starije postove, ja sam prvi prijavio da nema onog "zh" u Zagoru i na vishe mesta ostavljao druge vrste kritika.

No, ono shto je problem je to shto gazda i nestripovska ekipa oko VC i ne prate shta se ovde dogadja niti ih to zanima, a na njima lezhi sva odgovornost za tehnichke nedostatke. Dok se, sa druge strane, Dushman, Marchelo i ostatak stripovskog dela VC ekipe prvo razbiju od posla da bi sami stripovi bili na adekvatan nachin prevedeni, probrani i obradjeni, pritom malo izratuju sa gazdom, a onda ne budu krivi shto je tehnichki kvalitet izdanja bedan (a u dobrom delu sluchajeva jeste).

A, naravno, ima i kritika koje prosto po meni nisu na svom mestu i sa kojima se ne slazhem, shto i kazhem (mozhda, uistinu, ponekad malo preglasno ).
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5706 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 28/05/2009 : 01:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

ali nisam Le Samurai da kazem da nemaju mane(Le samurai izvini,prvi si mi pao na pamet,i nemam losih namera ovim postom,cak smo se i upoznali i razmenili par reci)

Ih, daleko od toga da nemaju mane, slobodno baci pogled na starije postove, ja sam prvi prijavio da nema onog "zh" u Zagoru i na vishe mesta ostavljao druge vrste kritika.

No, ono shto je problem je to shto gazda i nestripovska ekipa oko VC i ne prate shta se ovde dogadja niti ih to zanima, a na njima lezhi sva odgovornost za tehnichke nedostatke. Dok se, sa druge strane, Dushman, Marchelo i ostatak stripovskog dela VC ekipe prvo razbiju od posla da bi sami stripovi bili na adekvatan nachin prevedeni, probrani i obradjeni, pritom malo izratuju sa gazdom, a onda ne budu krivi shto je tehnichki kvalitet izdanja bedan (a u dobrom delu sluchajeva jeste).

A, naravno, ima i kritika koje prosto po meni nisu na svom mestu i sa kojima se ne slazhem, shto i kazhem (mozhda, uistinu, ponekad malo preglasno ).

Upravo ovo sto si naveo je i problem,sve je manje ljudi u VC koji su zapravo procitali jedan strip (citiram Goksija iz Darkwooda)
A Dusmanu,Marcelu i ekipi svaka cast za odradjeno,narocito za prevod,kapa dole
E sad sam cuo da ce neka cura prevoditi Texa pa da vidimo i to cudo.
Samo da nije Ana Gaspar

Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 28/05/2009 : 02:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Mozda Veseli ne znaju mnogo o stripu ali ipak su iazdali vise Mister No-a u jednoj godni nego Ludens u 3., sve dok je to tako neka rade sta hoce a ja ih podrzavam do kraja

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/05/2009 : 14:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Procitao sam novu VC turu. Prvo moram da ih pohvalim, štampa se stvarno dosta popravila, daleko je bolja nego prije, a ljepak i korice su na standardno visokom nivou. Što se prica tice, tu je situacija potpuno drugacija.

Iako je prica o samuraju pocela jako dobro, vidio sam da u prvom dijelu stvari ne štimaju cim su došli do željeznice. 'Srce i mac' je jako dosadan i zamoran strip. Na pocetku i u sredini imamo gomilu nepotrebnog materijala i teksta, da bi na kraju stvari krenule da se odigravaju previše, zaista previše brzo i banalno. Na nekim mjestima je ocito razvlacenje price, kao što je davljenje onog Kineza ili Karuzovo brbljanje o osveti. Dijalozi su, blago receno, zamarajuci, likovi pola vremena provode objašnjavajuci situaciju jedni drugima, a najviše me iritira onaj Meksikanac koji zauzima prostor svojim brbljanjem o osveti, koje se moglo svesti u tri recenice! Isto tako, cim Zagor dode na gradilište, za pet minuta riješi problem, dok se onaj bolid Robson mucio dva mjeseca?! Pa jel nas Buratini smatra debilima, pobogu?! Pesce je na nivou, stvarno jako lijep, 'cist' i jasan crtež. Nisam zadovoljan scenarijem. Možda Buratini popravi stvari u trecem dijelu, ali cisto sumnjam.

Slicna stvar je sa novim Teksom, koji je ipak nešto malo bolji. Medutim, stvari su crne i za ovaj Nizijev ispljuvak. Možemo reci da je prica imala velikog potencijala, koji je upropastio debilni scenarista. Dijalozi su opet zamorni i pateticni, borbe se odvijaju bez ikakve napetosti jer se pobjednik unaprijed zna, neprijatelji se ponašaju kao maloumnici (?!), a tu su i iritantne 'slucajnosti' (dolazak broda u pravo vrijeme, ubistvo Snejk Bila). Kraj je preužasan, govedo od scenariste nije znalo da smisleno završi pricu, a nije znao ni da ode sa stilom kad je trebalo. Šabrone se sa tridesetak do zuba naoružanih ljudi preda šestorici ljudi, u strahu od zapaljenih strijela?! Jao, bože....
Što se tice Teksa, prici bih dao 4/10, i to mu je dosta od mene.

Edited by - Mhejl on 28/05/2009 14:13:18
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/05/2009 : 14:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ja sam tek sad primetio ove bar-kodove,Sta ce im i na naslovnoj stripa,kad ga ima na naslovnoj dodatka gde je i pristojno smesten?Nego OK,cim ga nisam odma' primetio,znaci da je dobro odradjen posao

E to ni meni od pocetka nije jasno,mada kupujem specijale bez obzira na to.

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7874 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/05/2009 : 15:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
ima li ko skenirane 41 i 92 stranicu markovog specijala broj 2 zeleni kamen pa da mi prebaci.
sinoc sam poceo citati prvi strip od VC i odmah naletim na dvije prazne stranice.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/05/2009 : 17:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Kako prazne stranice?
Mislis nema nista na njima?

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7874 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/05/2009 : 17:57:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:

Kako prazne stranice?
Mislis nema nista na njima?

baš tako,potpuno prazne,cist papir,ni broj stranice,mislim da sam na forumu ranije citao da su se pojedini žalili,samo nisam toliko obracao pažnju jer nisam imao izdanja od VC.
da imam te stranice lako bih to riješio.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000