Author |
Topic  |
Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts
Member since 26/04/2009 |
Posted - 08/08/2009 : 07:50:57
|
quote: Originally posted by ---dp---
@Mhejl:
Gde je Mangiantini od Milazza, nece nikad biti ni blizu njegovom kvalitetu, da ne govorim o genijalnosti. N treba ih stavljati uopste u istu recenicu, a kamoli porediti. A i Pesce je klasama bolji od Mangiantinija
Ne, nisi me dobro razumio. Nisam ih uporedivao, vec sam rekao da ostali crtaci trebaju da se ugledaju na Milazovo crtanje emocija.
|
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 08/08/2009 : 08:25:46
|
Ma nisam ja to radio, radio je culfis (mislim), ali ako uradim, uradicu sam obradu originalne italijanske naslovnice jer su ove iz extra (tutto) serije drugacije a originalne iz prve serije su mi draze. Odstampas posle na laseru u boji ili (jos bolje) vrhunskom ink jetu, s tim ako radis na ink-jetu, plastificiras tankom mat plastifikacijom. Pazljivo iseces tacno na format, sa sirinom takvom da je ubacis na dato mesto a da ne viri ni delic milimetra sa strane (gore ili dole nece viriti ako si dobro isekao). Blago premazes levi rub tog lista librokolom, ubacis unutra i ostavis sat-dva ispod neke teze knjige da se dobro osusi
Onda uzmeš papiric napišeš originalni broj numeracije prelepiš selotepom na hrbatu i dobiješ ''Frankenštajn'' izdanje... |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 08/08/2009 : 08:32:50
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Ma nisam ja to radio, radio je culfis (mislim), ali ako uradim, uradicu sam obradu originalne italijanske naslovnice jer su ove iz extra (tutto) serije drugacije a originalne iz prve serije su mi draze. Odstampas posle na laseru u boji ili (jos bolje) vrhunskom ink jetu, s tim ako radis na ink-jetu, plastificiras tankom mat plastifikacijom. Pazljivo iseces tacno na format, sa sirinom takvom da je ubacis na dato mesto a da ne viri ni delic milimetra sa strane (gore ili dole nece viriti ako si dobro isekao). Blago premazes levi rub tog lista librokolom, ubacis unutra i ostavis sat-dva ispod neke teze knjige da se dobro osusi
Onda uzmeš papiric napišeš originalni broj numeracije prelepiš selotepom na hrbatu i dobiješ ''Frankenštajn'' izdanje...
  Šta sve necu procitati na ovom forumu. Ljudi, vi ste svi ludi!!!   |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 08/08/2009 : 10:15:36
|
@Mhejl:
Gde je Mangiantini od Milazza, nece nikad biti ni blizu njegovom kvalitetu, da ne govorim o genijalnosti. N treba ih stavljati uopste u istu recenicu, a kamoli porediti. A i Pesce je klasama bolji od Mangiantinija
thx |
 |
|
---- moka ----
Starting Member

64 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 08/08/2009 : 10:16:36
|
thx |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 08/08/2009 : 13:40:41
|
Onda uzmeš papiric napišeš originalni broj numeracije prelepiš selotepom na hrbatu i dobiješ ''Frankenštajn'' izdanje...
Jasno je da tako nesto ne bih radio nikako |
 |
|
Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts
Member since 01/08/2009 |
Posted - 08/08/2009 : 15:00:39
|
Jasno je da tako nesto ne bih radio nikako [/quote] Stvarno je pacenicki |
Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože. |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 08/08/2009 : 18:14:16
|
mozes i da skines naslovne koje zelis,narezes na cd odneses u foto radnju i uradis kao fotografiju sa cd a ,i 13 puta 18 cm i te iste ubacis u strip |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 08/08/2009 : 19:19:49
|
quote: Originally posted by dzoni
mozes i da skines naslovne koje zelis,narezes na cd odneses u foto radnju i uradis kao fotografiju sa cd a ,i 13 puta 18 cm i te iste ubacis u strip
Može i da odštampa ceo strip sam, i da napravi naslovnice, stvarno šta ce nam ti izdavaci da nam oni serviraju kako hoce, pa to rade valjda zbog nas... |
 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 08/08/2009 : 19:48:56
|
cap profesore inz.preporucujem ti kupi wizardov magicni vetar broj 20 bedlam i kad procitas zelim cuti tvoje misljenje.odusevices se verujem |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 09/08/2009 : 02:09:00
|
mozes i da skines naslovne koje zelis,narezes na cd odneses u foto radnju i uradis kao fotografiju sa cd a ,i 13 puta 18 cm i te iste ubacis u strip
Može i da odštampa ceo strip sam, i da napravi naslovnice, stvarno šta ce nam ti izdavaci da nam oni serviraju kako hoce, pa to rade valjda zbog nas...
Pa, mozda bih i to uradio, ali ipak je lakse nauciti italijanski pa uzivati u originalima |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 09/08/2009 : 09:37:07
|
cap profesore inz.preporucujem ti kupi wizardov magicni vetar broj 20 bedlam i kad procitas zelim cuti tvoje misljenje.odusevices se verujem
Razmišljao sam o tome ali odustao,video sam da crta Roi, a on mi ne leži, inace odustao sam od Magicnog, trenutno citam i kompletiram Kena... |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 10/08/2009 : 07:56:52
|
cap profesore inz.preporucujem ti kupi wizardov magicni vetar broj 20 bedlam i kad procitas zelim cuti tvoje misljenje.odusevices se verujem
Razmišljao sam o tome ali odustao,video sam da crta Roi, a on mi ne leži, inace odustao sam od Magicnog, trenutno citam i kompletiram Kena...
E to ti je greska,odlicne su epizode i ja sam tek poceo da ga citam. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts
Member since 18/07/2009 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17909 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 10/08/2009 : 11:01:49
|
quote: Originally posted by cronos six
ma to su oni niskobudzetni holivudski filmovi.kolko pare ,tolko muzika. kad nema jakih glumaca u filmu,to ne racunaj u film.
Ma,budzet manje-vise,i ne znam kolki budzet imaju. Ali Dilan bez Gruca i sa arsenalom natprirodnih oruzja |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 10/08/2009 : 11:47:51
|
Pfffff! "Svaka slicnost je slucajna." Sta oni misle, dovoljno je da ga nazovu DD i to je to. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts
Member since 10/02/2009 |
Posted - 10/08/2009 : 14:39:52
|
Pih, s obzirom da cu pogledati neku piratsku verziju i da necu platiti bioskopsku kartu, a pogotovo ne kupiti taj dvd, od mene i mog gledanja, hvala ti boze, nemaju bas nista. :D |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts
Member since 29/12/2008 |
Posted - 10/08/2009 : 18:34:04
|
quote: Originally posted by kreŠa
U novom Martiju je najavljen novi album. Jedna od najboljih knjiga svih vremena pretocena u strip. Ja ovo kupujem u tri primerka, jednu za sebe, jednu za osobu koja mi je kupila knjigu, i jedna za nastavnicu koja mi je preporucila knjigu. Ja sam odusevljen. Nadam se da ce ovo brzo da stigne u moje ruke. Prosto... i dalje ne verujem...
Pa daj neke informacije,sta je u pitanju? |
 |
|
dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts
Posted - 10/08/2009 : 18:36:36
|
quote: Originally posted by tumen
quote: Originally posted by kreŠa
U novom Martiju je najavljen novi album. Jedna od najboljih knjiga svih vremena pretocena u strip. Ja ovo kupujem u tri primerka, jednu za sebe, jednu za osobu koja mi je kupila knjigu, i jedna za nastavnicu koja mi je preporucila knjigu. Ja sam odusevljen. Nadam se da ce ovo brzo da stigne u moje ruke. Prosto... i dalje ne verujem...
Pa daj neke informacije,sta je u pitanju?
To sam baš i ja hteo da pitam. Koja knjiga, koji strip, koja nastavnica??? |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
|
Topic  |
|