Author |
Topic  |
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 13/08/2009 : 13:15:26
|
quote: Originally posted by Milos Bosnjak

Jel jos neko dobio one majice od VC?
Kako mislis jel jos neko?Ko je dobio majicu,nisam upucen? |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 13/08/2009 : 13:48:22
|
@ Milos Bosnjak Ti si kao neki shaljivdzija, a? I, kakva je tvoja majica? 
Danas sam kupio ova zadnja izdanja: Marti je odlican u otisku, Mister No je dno dna, naravno u otisku... DOKLE BRE VISE??? |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 13/08/2009 : 14:07:34
|
quote: Originally posted by docA
Danas sam kupio ova zadnja izdanja: Marti je odlican u otisku, Mister No je dno dna, naravno u otisku... DOKLE BRE VISE???
doco burazeru,ocigledno je da je stamparija v.c kupila masine za stampanje na aukciji(za sitnu lovu) od dnevnika-novi sad. bolje da su z.s i l.m.s nastavili gde su stali,isti nam je sad djavo. svaka cast naslovnicama,ali bez bla,blazine.lepsi je ludensov otisak,a zabole me za prevod.  |
 |
|
sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts
Member since 18/07/2009 |
|
sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts
Posted - 13/08/2009 : 14:13:40
|
Ocigledno da je stvar otiska kao i pitanje duplih strana. Kad kupuješ strip kao da si na lutriji, nikad ne znaš šta ceš dobiti! Inace moj primerak MN je super oštampan. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 13/08/2009 : 14:19:00
|
quote: Originally posted by cronos six
Danas sam kupio ova zadnja izdanja: Marti je odlican u otisku, Mister No je dno dna, naravno u otisku... DOKLE BRE VISE???
doco burazeru,ocigledno je da je stamparija v.c kupila masine za stampanje na aukciji(za sitnu lovu) od dnevnika-novi sad. bolje da su z.s i l.m.s nastavili gde su stali,isti nam je sad djavo. svaka cast naslovnicama,ali bez bla,blazine.lepsi je ludensov otisak,a zabole me za prevod. 
  Ma, sala na stranu! I ovo za otisak si skroz u pravu, ne mogu ni vodu da donesu Ludensu! I mene bas zabole za prevod..secas se sta si jednom rekao: U Dilanu kad vidimo Vampira, znamo da je to vampir, kad je zombi, ono si je zombi! Cim vidimo krompirici, znamo ko su akteri i sta, uglavnom, sledi ubrzo.. Jebes prevod sa losim otiskom! A i k'o da je pa to neki ne znam kakav problem u Boneli stripu!    |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Posted - 13/08/2009 : 14:23:11
|
quote: Originally posted by sergio gardini
Ja sam dobio majcu pre mesec dana!
Aha..a koji je tvoj broj na kartici? Pitam onako, cisto me interesuje o kakvoj je metafizici rec, kakav je to odabir clanova sa beneficiranim beneficijama.. 
Kako izgleda famozna majica?
|
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 13/08/2009 : 15:15:22
|
Ma, sala na stranu! I ovo za otisak si skroz u pravu, ne mogu ni vodu da donesu Ludensu! I mene bas zabole za prevod..secas se sta si jednom rekao: U Dilanu kad vidimo Vampira, znamo da je to vampir, kad je zombi, ono si je zombi! Cim vidimo krompirici, znamo ko su akteri i sta, uglavnom, sledi ubrzo.. Jebes prevod sa losim otiskom! A i k'o da je pa to neki ne znam kakav problem u Boneli stripu!   
Pa zato je i Dylan najbolji strip, ne treba ti upšte prevod, sve se razume, a i otisak nije bitan kad krenu one scene sa pomenutim stvorenjima, što je otisak lošiji doživlaj je strašniji  |
 |
|
Milos Bosnjak
New Member

Serbia
281 Posts
Member since 10/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 13/08/2009 : 15:50:06
|
Ma dajte ne zajebavajte za te majice,ajde sad ozbiljno! |
 |
|
sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts
Posted - 13/08/2009 : 15:58:58
|
Vec sam opisao majcu u topiku klub citalaca VC! Prokopajte malo nije taj topik velik   A što se tice odabira ko dobija majcu a ko ne to ceš morati pitati nekog u redakciji  Tako da to sa majcama nije mit stvarno dele e sad ko kad dobija i kako stvarno ne znam. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 13/08/2009 : 16:23:56
|
He,he,he,zamislite crni humor(sa' cu da zaradim turu drvlja i kamenja ) kad pocnemo dobijati majce,a ono logo VC-a lose otisnut na njima?  |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 13/08/2009 : 16:30:07
|
Oh neee...samo da im logo bude dobro ostampan...   |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 13/08/2009 : 17:34:17
|
Dosadili ste sa tim otiskom... sta ga onda koji q**ac kupujete. Nemoj ga kupovati vec kupuj samo "Ludensa" ili SBE. Otisak je takav od prvog broja i ne vidim razloga da se nakon dve godine prica ista prica do besvesti... |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
Posted - 13/08/2009 : 17:40:47
|
quote: Originally posted by ---dp---
Dosadili ste sa tim otiskom... sta ga onda koji q**ac kupujete. Nemoj ga kupovati vec kupuj samo "Ludensa" ili SBE. Otisak je takav od prvog broja i ne vidim razloga da se nakon dve godine prica ista prica do besvesti...
ljudima smeta i imaju pravo da pricaju o tome,a ti nisi ovde sudija,ali svakako imas pravo ostaviti svoj komentar. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 13/08/2009 : 17:44:29
|
quote: Originally posted by cronos six
Dosadili ste sa tim otiskom... sta ga onda koji q**ac kupujete. Nemoj ga kupovati vec kupuj samo "Ludensa" ili SBE. Otisak je takav od prvog broja i ne vidim razloga da se nakon dve godine prica ista prica do besvesti...
ljudima smeta i imaju pravo da pricaju o tome,a ti nisi ovde sudija,ali svakako imas pravo ostaviti svoj komentar.
Pa nisam ni sudio, ostavio sam komentar, pa sta? |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7987 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 13/08/2009 : 18:21:00
|
Nisi u pravu,nije od prvog broja,u prvih 7-8 izdanja je bio dobar otisak,tek onda je pocelo bledilo.I meni to izuzetno smeta,vise i od blazine,vise i od duplih stranica. |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 13/08/2009 : 19:08:27
|
quote: Originally posted by ---dp--- sta ga onda koji q**ac kupujete.
Daj napiši KURAC da svako lijepo vidi a ne tamo mi ga uljepšavaš cvjeticima, nijesi valjda neki fensi gej, ljubitelj istog pa moraš da mu tepaš?? |
... |
 |
|
psycho
New Member

212 Posts
Member since 12/08/2009 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
Skappy
New Member

229 Posts
Member since 07/09/2008 |
Posted - 14/08/2009 : 00:32:53
|
quote: Originally posted by psycho
Pozdrav svima. Zašto toliko kritikujete Mr. No-a?Pa štampa je ista vec duže vreme. Meni toliko ne smeta.
Zato sto je ispod svakog standarda. Ni divlji Turci vise ne izdaju tako neprofesionalno odstampane stripove. Strip je, ipak, umetnost a ne novinska stampa za jednokratnu upotrebu i kao takav bi trebao da zahteva odredjenu paznju pri obradi - otisak bi trebao da bude tretiran kao reprodukcija originala, ne fotokopija. Sva izdanja Veselog Cetvrtka su tesko nepostovanje umetnosti koju, kao fol, cene i kultivisu.
Ali, vecini ljudi ovde, izgleda, ne smeta - razvili su neki "daj sta das" mentalitet, ne znam. To mi je neshvatljivo i pomalo zastrasujuce.
Tako da je VC zapravo pruzio ovom trzistu ono sto i zasluzuje. Sto bi izdavali kvalitetna izdanja kad kod ove publike i pomije prolaze? |
http://theauthority.ws/ |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12002 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 14/08/2009 : 00:53:41
|
Pa kad bi ziveli samo od vas prefinjenih, izdavali bi samo po 500 primeraka svake edicije a uz takav tiraz zna se koliko bi kostao jedan strip. A pitanje koliko bi postojalo edicija. Ako cemo vec tretirati strip kao umetnost, onda je sve osim Bonellijevog originala (mislim samo na SBE stripove) nepostovanje te umetnosti, uporedi malo njihov original sa bilo kojim izdavacem. Kod "Ludensa" je, recimo, kod mnogih stripova otisak znatno potamnjen i originalni crtez potpuno gubi draz, pa je u tom pogledu otisak kod VC stripova i pored mestimicnih svetlijih fleka na otisku verniji i daje bolji ugodjaj prilikom citanja, posebno kod Ferrijevih crteza. |
 |
|
Topic  |
|