forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/01/2010 : 23:32:46  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Floyd

quote:
Originally posted by Mhejl

quote:

Da li neko zna da li se negdje u Podgorici mogu kupiti novi brojevi VC-a, posto ih nema na kiosku?

Nema ih ni u Pljevljima. Na trafici su mi rekli da distributer iz Crne Gore nije platio distribuiteru iz Srbije, tako da cemo morati da sacekamo dok se šefovi ne dogovore.

Ovdje je prvo propala Bega Press, tako da se stripovi vise nisu mogli kupiti u njenim prodavnicama. Ako sad propadne i Stampa... nece vise biti stripova. Valjda ih neka knjizara pocne nabavljati...

imate u strip klubu MR NO
Go to Top of Page

Floyd
New Member

Serbia
264 Posts

Member since 25/05/2002

Posted - 16/01/2010 : 00:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Floyd a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

quote:

Da li neko zna da li se negdje u Podgorici mogu kupiti novi brojevi VC-a, posto ih nema na kiosku?

Nema ih ni u Pljevljima. Na trafici su mi rekli da distributer iz Crne Gore nije platio distribuiteru iz Srbije, tako da cemo morati da sacekamo dok se šefovi ne dogovore.

Ovdje je prvo propala Bega Press, tako da se stripovi vise nisu mogli kupiti u njenim prodavnicama. Ako sad propadne i Stampa... nece vise biti stripova. Valjda ih neka knjizara pocne nabavljati...

imate u strip klubu MR NO

Gdje se nalazi strip klub Mister NO?

The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 16/01/2010 : 02:06:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
U Manausu:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 10:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
na trgu bozane vucinic,iza poslovnog centra nikic
Go to Top of Page

Floyd
New Member

Serbia
264 Posts

Member since 25/05/2002

Posted - 16/01/2010 : 11:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Floyd a Private Message
quote:
Originally posted by wele

na trgu bozane vucinic,iza poslovnog centra nikic

Hvala Wele!

The time is gone, the song is over, thought I'd something more to say...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 16/01/2010 : 11:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Dobio sam nove informacije o stanju na kioscima.
Koliko ssm ja razumio, problem je u tome što naši distribuiteri (iz Crne Gore, hocu reci) trebaju da plate zaostali dug Srbijancima. Rekli su mi ovi naši uvijek prave problem oko placanja, tako da se prakticno svake godine svadaju oko toga. Medutim, još uvijek ima nade; nisu povukli zaostale stripove sa trafika. Da su raskinuli ugovor, povukli bi svu svoju štampu.

Eto, postadoh i ja insajder kao Vronski.;D
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 11:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Koliko ssm ja razumio, problem je u tome što naši distribuiteri (iz Crne Gore, hocu reci) trebaju da plate zaostali dug Srbijancima. Rekli su mi ovi naši uvijek prave problem oko placanja, tako da se prakticno svake godine svadaju oko toga. Medutim, još uvijek ima nade; nisu povukli zaostale stripove sa trafika. Da su raskinuli ugovor, povukli bi svu svoju štampu.

Kada sam bio prosle godine na letovanju u Utjehi kod Bara video sam da po kioscima prodaju u kesicama zapakovano po cetri stripa edicije "Veseli cetvrtak" za 6.evra. Ja sam uzeo Zagora. Je li to tako upakovano doslo iz Srbije ili su to tako pakovali u C.Gori?
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 11:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:

Kada sam bio prosle godine na letovanju u Utjehi kod Bara video sam da po kioscima prodaju u kesicama zapakovano po cetri stripa edicije "Veseli cetvrtak" za 6.evra. Ja sam uzeo Zagora. Je li to tako upakovano doslo iz Srbije ili su to tako pakovali u C.Gori?
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/01/2010 : 12:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Jos samo da najavis pojavljivanje neke izdavacke kuce iz CG.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 16/01/2010 : 13:34:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

Zaista ne znam. VC paketici su se pojavili prije par mjeseci, dosada su vec svi rasprodati ili vraceni. Uglavnom su išla po tri broja u jednom paketu, mada je bilo i dosta povoljnih stvari, naprimjer prvih 6 brojeva Teksa u jednom paketicu. Ja mislim da su to pakovali u Srbiji i poslali ovdje, buduci da se stripovi redovno vracaju nazad i ima jako malo zaostataka.
@Karsone
Fali nam stanovništva za grandiozne izdavacke poduhvate, nažalost...:D

Edited by - Mhejl on 16/01/2010 13:36:12
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 16/01/2010 : 15:24:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

@Karsone

Pa...mislim...malo ce da zvuci glupo kad kazem , ali jebite se ljudi.

Bez ljutnje, to je bilo jace od mene.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Billy_the_Kid
Senior Member

1519 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 16/01/2010 : 15:28:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message
Znaci krenuli i paketici...
U bosnu ce doci ono sto vi ne kupite...

Seeing things differently can open new paths.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 16/01/2010 : 15:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Cudi me da ovi paketic od VC vec nisu dosli u Bosnu!Taman da uzmem prvih sest Texova...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 16/01/2010 : 16:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

@Karsone

Pa...mislim...malo ce da zvuci glupo kad kazem , ali jebite se ljudi.

Bez ljutnje, to je bilo jace od mene.

@Kandraks
Vi iz Bosne ste najveci majstori u lovu na paketice, alal vera!

Edited by - Mhejl on 16/01/2010 16:42:56
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3922 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 16/01/2010 : 16:58:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Hvala,hvala...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Nameless
Average Member

525 Posts

Member since 16/09/2009

Posted - 16/01/2010 : 20:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Nameless a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Cudi me da ovi paketic od VC vec nisu dosli u Bosnu!Taman da uzmem prvih sest Texova...

Bio je komplet od prvih 5, ne 6 brojeva Texa za 6e.Ja ga trgovao.
Ovih kompleta je bilo i ljeta 2008 i 2009. Osim istog junaka, bilo je i kombinacija 2 junaka, npr. MN i Dampir. U globalu: 3 stripa za 4e ili 5 stripova za 6e.
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11676 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 16/01/2010 : 22:16:52  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Sad gledam neke aukcije i naletim na Zagora, VB, Marka i ostale koji su izlazili u izdanju Strip Razonode. I onda se setim kako se ovde razglaba o dizajnu, naslovicama, otisku (kao da nam je to nekada smetalo). Mozda sam mazohista, ali ja bih voleo ovaj format. :) Cena od 50 do 100 din i kupuje ga cela nacija..Kao nekada Dnevnikova izdanja. Danas da bi kupovao stripove moras da se odrices mnogih stvari..

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 16/01/2010 : 22:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Nisi mazohista wesskowaz, u mnogo toga se slazem sa tobom
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4684 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 16/01/2010 : 22:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
I ja.S tim sto bih dodao da sam se ja i zbog Razonode odricao od puno stvari te '94/95...
Go to Top of Page

drakulloni
Senior Member

1317 Posts

Member since 25/09/2009

Posted - 17/01/2010 : 03:03:29  Show Profile Show Extended Profile  Send drakulloni a Private Message
Ako pricate o ceni VC izdanja, to i nije tako mnogo. Ja izdvojim oko 10 evra mesecno za redovne brojeve MR.No-a, Dilana, Dampira, Martija, Zagora + specijalaci. Doduse imam i karticu, pa to sve sa popustom ipak je podnosljivo.

A ako se dodaju i izdanja drugih izdavaca, onda je to i druga prica. Za to zadovoljstvo treba odresiti kesu, koja je vecito busna.

Lepo je promenniti se...Jos je lepse promeniti se zauvek.
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/01/2010 : 08:19:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by wesskowaz

Sad gledam neke aukcije i naletim na Zagora, VB, Marka i ostale koji su izlazili u izdanju Strip Razonode. I onda se setim kako se ovde razglaba o dizajnu, naslovicama, otisku (kao da nam je to nekada smetalo). Mozda sam mazohista, ali ja bih voleo ovaj format. :) Cena od 50 do 100 din i kupuje ga cela nacija..Kao nekada Dnevnikova izdanja. Danas da bi kupovao stripove moras da se odrices mnogih stvari..

To se kupuje samo zato sto si nekad kupovao stripove i kraj. Inace da je od pocetka Zagor recimo imao takav dizajn, nikad ne bih kupio. Kad vidim kako to smesno izgleda i u nekim drugim drzavama - UZAS.
A sto se cene tice - strip (pa i novi) nikad nije bio skup kao danas. I da ne govorimo o Libellusu. Zamislite da stripovi danas kupuju deca i da od toga zavise izdavaci kod nas - ne bi bilo ni Libellusa ni Mibellusa, bar ne tim kvalitetom.
Sto se Veselog Cetvrtka tice - cenu se (u poredzenju sa drugim) sasvim ok, samo sto je meni problem sto ne mogu cesto koristiti karticu, jer uvek cekam da stripovi dodzu u MK pa da onda tu kupim, a uvek me strah da cekam da kupim kad sam u RS, jer mislim da ce mi faliti neki broj.
Ipak VC-bravo!!!

so it shall be written, so it shall be done

Edited by - rgorgiev on 18/01/2010 08:21:52
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11676 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 18/01/2010 : 09:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Pa, aj da kazemo da su meni cene ok..snalazim se za kintu i pratim izdanja.
Ne verujem da klinci od 15-18 godina mogu svakog cetvrtka da kupuju po 2 izdanja kao sto je to bilo dok je postojala SFRJ.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Grujah.
Advanced Member

Serbia
3254 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 18/01/2010 : 10:38:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Grujah. a Private Message
Za kad su najavljeni Zigfried i Animal'z ? 10. februar? Nije mi BZZZZ tu da proverim...
Go to Top of Page

rgorgiev
Senior Member

2084 Posts

Member since 17/06/2004

Posted - 18/01/2010 : 11:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit rgorgiev's Homepage  Send rgorgiev a Private Message
quote:
Originally posted by Grujah.

Za kad su najavljeni Zigfried i Animal'z ? 10. februar? Nije mi BZZZZ tu da proverim...

U BZZZZZ pise od februara

so it shall be written, so it shall be done
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 18/01/2010 : 12:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by kandraks

Ja uzeo paketic Zagora jos u julu prosle godine. Bio na letovanju u Crnoj Gori. Bilo je i Texa i Mr.Noa...
Zasto takve pakete nisu slali iu Republiku Srpsku i Federaciju BiH ne znam.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.71 seconds. Snitz Forums 2000