forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 18/02/2009 : 17:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by Wicked

quote:
Originally posted by profesor-inz

Odustani i uloži u Zagora ionako imaš veliki izbor izdanja...

Pa, vec uzimam i previse Zagora.
-Ludens extra
-VC redovni
-VC specijal
-VC odabrane price

Jedino ostaju almanah i maxi, a to sam i onako planirao uzeti.

a kolekcionarski,pa Ciko,pa Ludens redovni,pa makedonski...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/02/2009 : 18:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Ja bih ipak glasao za kucu fantoma.

Da, "Crna kula/Velika urota/U kandama zla/Na ivici ponora/Kuca fantoma" bi bio odlican izbor. Inace ova prica je meni u top 5
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 18/02/2009 : 18:45:43  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Da, "Crna kula/Velika urota/U kandama zla/Na ivici ponora/Kuca fantoma" bi bio odlican izbor. Inace ova prica je meni u top 5

Slazem se da bi bio odlican izbor,meni doduse tek top 20,
ali ipak jedna od legendarnih prica
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/02/2009 : 19:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Hm,pitam se gde je ovaj vranjanac,Raspucin,nasao oda-branu? Ekipo,sutra je veliki dan(bar meni),izilazi novi Dampir i,meni(posto nemam ludensovo izdanje),premijerno prvi susret s Rakosijem!Uzbudjen sam ko...srednjoskolka pred prvu zurku ...tako otprilike!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/02/2009 : 19:43:10  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Zašto da Oda-brane price ne budu neke epizode iz perioda Slobodne Dalmacije?
Tu ima dosta lepih prica, a mislim da malo ko ima te romane (mi iz Srbije)
Sad sam uzeo Texa i malo sam ga prelistao, koji je qurac Leteriju? Kao da je crtao na samrti ili pod nekim teškim drogama, nimalo ne lici na sebe, face mi dosta lice na Caramutine likove iz Nika Rajdera!

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 18/02/2009 : 19:52:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:

quote:

Takodje. Cini mi se da je Dnevnik preskocio neku naslovnicu kod ovoga.

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 18/02/2009 : 19:52:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Sad sam uzeo Texa i malo sam ga prelistao, koji je qurac Leteriju? Kao da je crtao na samrti ili pod nekim teškim drogama, nimalo ne lici na sebe, face mi dosta lice na Caramutine likove iz Nika Rajdera!

To je crtao kada je imao 76 godina, a vec je bio dobrano nacet bolescu.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/02/2009 : 23:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:

Slazem se da bi bio odlican izbor,meni doduse tek top 20,
ali ipak jedna od legendarnih prica

I dansa se secam kada sam prvi put citao ovu pricu cekajuci nastavke, jer mi je toliko bilo uverljivo da je Zagoru došao kraj, i da nece uspeti da izvuce živu glavu, i to je trajalo gotovo mesec dana, dok nisam porcitao zadnji nastavak i odahnuo
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/02/2009 : 23:14:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

quote:

quote:

Takodje. Cini mi se da je Dnevnik preskocio neku naslovnicu kod ovoga.

Ne, upravo suprotno, Dnevnik je imao jednu više nasovicu u svojoj režiji u odnosu na original
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/02/2009 : 00:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Zar nisu iste naslovnice ZS684 Kuca fantoma i ZS694 Paklena jazbina iste, pa odatle i jedna viska

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2009 : 00:41:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Jesu iste, ali ta naslovnica iz Paklene jazbine veze nema sa stripom u njoj... Boze da mi je videti tu glavu kojoj su te ideje navirale... :)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17685 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/02/2009 : 08:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa. I ne vidim baš smisla u izdavanju nekog stripa (kvalitet price nije baš nešto) koji je nedavno izašao u Zabavniku pored gomile neobjavljenih stripova kod nas.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/02/2009 : 11:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
A i ti si nasao gde ces da trazis smisao.. :)))

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 19/02/2009 : 13:35:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Bravo Anto,moglo bi nesto,recimo nestali istrazivac.I ja imam jako malo tih Zagora(15-ak),jednostavno se jako tesko nabavljaju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 19/02/2009 : 16:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ---dp---

Glasam za "Svemirsku bracu", bas bih je rado procitao jer je nemam u "Dnevnikovoj" kolekciji, imam samo poslednji nastavak (bas pod tim nazivom)

Sada si me razocarao,mislio sam da ti imaš sve u kolekciji,znam da si spominjao i italijanska izdanja...kad ono nemaš ni taj cuveni klasik.Zakljucio sam da si veliki Zagor fan jer si najaktivniji u njegovim topicima...

Kamo srece da imam sve, ali imam dosta toga. Jedno su mogucnosti a drugo je ljubav prema stripu. Ali, ne brinem se, imam podosta toga kad je Zagor u pitanju.
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/02/2009 : 17:12:02  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:

quote:

quote:

Glasam za "Svemirsku bracu", bas bih je rado procitao jer je nemam u "Dnevnikovoj" kolekciji, imam samo poslednji nastavak (bas pod tim nazivom)

Sada si me razocarao,mislio sam da ti imaš sve u kolekciji,znam da si spominjao i italijanska izdanja...kad ono nemaš ni taj cuveni klasik.Zakljucio sam da si veliki Zagor fan jer si najaktivniji u njegovim topicima...

Kamo srece da imam sve, ali imam dosta toga. Jedno su mogucnosti a drugo je ljubav prema stripu. Ali, ne brinem se, imam podosta toga kad je Zagor u pitanju.

Imam osecaj da baš voliš Zagora ,tražio si da narucujemo i makedonski...otud sam mislio da imaš baš sve...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/02/2009 : 00:51:15  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa.

Samo malo, 10 evra za HC album u boji je "previsoka" cena? Gde ima jeftinije?

Ja sam ovo narucio, iako nisam pobornik tvrdokoricenih izdanja. Prica mi deluje obecavajuce. Koliko citam utiske Le Samurai strip izgleda odlicno.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 20/02/2009 : 01:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Imam osecaj da baš voliš Zagora ,tražio si da narucujemo i makedonski...otud sam mislio da imaš baš sve...

Voleo bih da imam sve, naravno... no, onda bi bilo manje drazi a ovako ostaje lepota sakupljanja
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/02/2009 : 01:45:51  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by delboj

A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa.

Samo malo, 10 evra za HC album u boji je "previsoka" cena? Gde ima jeftinije?

Ja sam ovo narucio, iako nisam pobornik tvrdokoricenih izdanja. Prica mi deluje obecavajuce. Koliko citam utiske Le Samurai strip izgleda odlicno.

To sto nema jeftinije kod nas ne treba da znaci da treba da bude ista cena kao svuda... Mi smo tri livade sa standardom..

Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/02/2009 : 01:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Cekaj bre, govorim o tome da je to manje-više ta cena.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 20/02/2009 : 02:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ma znam brate, ali cene stripova u odnosu na druge stvari su visoke... Ali da ne pocinjem temu kojoj nema kraja.. Moje misljenje je da je to skupo, i zato nisam kupio.. Ko kupuje, svaka cast, postujem... U svakom slucaju drago mi je da se VC odlucio i na taj korak.. Samo neka stanca stripove a sad kome sta odgovara kupice..
PS
Pozdrav druze, prosao ti ban na sopstveni zahtev.. :)

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 20/02/2009 : 19:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Kako je ruzno nacrtan novi Dampyr.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 20/02/2009 : 19:47:52  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Gorane, moraš nam reci kakva je Barselona?
I srecan povratak na forum!

Odbrojavanje: još 28 dana
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 20/02/2009 : 19:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Slazem se. Cak bi i Piccatto bolji posao napravio...

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 20/02/2009 : 20:02:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by Imrahil

Eh, da je samo crtež loš...
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000