Author |
Topic  |
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 17:07:04
|
quote: Originally posted by Wicked
quote: Originally posted by profesor-inz
Odustani i uloži u Zagora ionako imaš veliki izbor izdanja...
Pa, vec uzimam i previse Zagora. -Ludens extra -VC redovni -VC specijal -VC odabrane price
Jedino ostaju almanah i maxi, a to sam i onako planirao uzeti.
a kolekcionarski,pa Ciko,pa Ludens redovni,pa makedonski... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 18:19:30
|
quote: Originally posted by Wicked Ja bih ipak glasao za kucu fantoma.
Da, "Crna kula/Velika urota/U kandama zla/Na ivici ponora/Kuca fantoma" bi bio odlican izbor. Inace ova prica je meni u top 5 |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22370 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 18/02/2009 : 18:45:43
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Da, "Crna kula/Velika urota/U kandama zla/Na ivici ponora/Kuca fantoma" bi bio odlican izbor. Inace ova prica je meni u top 5
Slazem se da bi bio odlican izbor,meni doduse tek top 20, ali ipak jedna od legendarnih prica |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 19:10:11
|
Hm,pitam se gde je ovaj vranjanac,Raspucin,nasao oda-branu? Ekipo,sutra je veliki dan(bar meni),izilazi novi Dampir i,meni(posto nemam ludensovo izdanje),premijerno prvi susret s Rakosijem!Uzbudjen sam ko...srednjoskolka pred prvu zurku ...tako otprilike! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/02/2009 : 19:43:10
|
Zašto da Oda-brane price ne budu neke epizode iz perioda Slobodne Dalmacije? Tu ima dosta lepih prica, a mislim da malo ko ima te romane (mi iz Srbije) Sad sam uzeo Texa i malo sam ga prelistao, koji je qurac Leteriju? Kao da je crtao na samrti ili pod nekim teškim drogama, nimalo ne lici na sebe, face mi dosta lice na Caramutine likove iz Nika Rajdera!
|
Odbrojavanje: još 28 dana |
 |
|
Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts
Member since 23/01/2009 |
Posted - 18/02/2009 : 19:52:44
|
Da, "Crna kula/Velika urota/U kandama zla/Na ivici ponora/Kuca fantoma" bi bio odlican izbor. Inace ova prica je meni u top 5
Takodje. Cini mi se da je Dnevnik preskocio neku naslovnicu kod ovoga. |
You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 18/02/2009 : 19:52:55
|
quote: Originally posted by anto
Zašto da Oda-brane price ne budu neke epizode iz perioda Slobodne Dalmacije? Tu ima dosta lepih prica, a mislim da malo ko ima te romane (mi iz Srbije) Sad sam uzeo Texa i malo sam ga prelistao, koji je qurac Leteriju? Kao da je crtao na samrti ili pod nekim teškim drogama, nimalo ne lici na sebe, face mi dosta lice na Caramutine likove iz Nika Rajdera!
To je crtao kada je imao 76 godina, a vec je bio dobrano nacet bolescu. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Posted - 18/02/2009 : 23:04:07
|
quote: Originally posted by King Warrior
Slazem se da bi bio odlican izbor,meni doduse tek top 20, ali ipak jedna od legendarnih prica
I dansa se secam kada sam prvi put citao ovu pricu cekajuci nastavke, jer mi je toliko bilo uverljivo da je Zagoru došao kraj, i da nece uspeti da izvuce živu glavu, i to je trajalo gotovo mesec dana, dok nisam porcitao zadnji nastavak i odahnuo  |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts
Posted - 18/02/2009 : 23:14:35
|
quote: Originally posted by Wicked
Takodje. Cini mi se da je Dnevnik preskocio neku naslovnicu kod ovoga.
Ne, upravo suprotno, Dnevnik je imao jednu više nasovicu u svojoj režiji u odnosu na original [URL=http://imageshack.us] [/URL]
|
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/02/2009 : 00:29:03
|
Zar nisu iste naslovnice ZS684 Kuca fantoma i ZS694 Paklena jazbina iste, pa odatle i jedna viska |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 19/02/2009 : 00:41:19
|
Jesu iste, ali ta naslovnica iz Paklene jazbine veze nema sa stripom u njoj... Boze da mi je videti tu glavu kojoj su te ideje navirale... :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17685 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 19/02/2009 : 08:42:57
|
A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa. I ne vidim baš smisla u izdavanju nekog stripa (kvalitet price nije baš nešto) koji je nedavno izašao u Zabavniku pored gomile neobjavljenih stripova kod nas. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 19/02/2009 : 13:35:46
|
quote: Originally posted by anto
Zašto da Oda-brane price ne budu neke epizode iz perioda Slobodne Dalmacije? Tu ima dosta lepih prica, a mislim da malo ko ima te romane (mi iz Srbije)
Bravo Anto,moglo bi nesto,recimo nestali istrazivac.I ja imam jako malo tih Zagora(15-ak),jednostavno se jako tesko nabavljaju. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 19/02/2009 : 16:26:50
|
quote: Originally posted by ---dp---
Glasam za "Svemirsku bracu", bas bih je rado procitao jer je nemam u "Dnevnikovoj" kolekciji, imam samo poslednji nastavak (bas pod tim nazivom)
Sada si me razocarao,mislio sam da ti imaš sve u kolekciji,znam da si spominjao i italijanska izdanja...kad ono nemaš ni taj cuveni klasik.Zakljucio sam da si veliki Zagor fan jer si najaktivniji u njegovim topicima...
Kamo srece da imam sve, ali imam dosta toga. Jedno su mogucnosti a drugo je ljubav prema stripu. Ali, ne brinem se, imam podosta toga kad je Zagor u pitanju. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 19/02/2009 : 17:12:02
|
Glasam za "Svemirsku bracu", bas bih je rado procitao jer je nemam u "Dnevnikovoj" kolekciji, imam samo poslednji nastavak (bas pod tim nazivom)
Sada si me razocarao,mislio sam da ti imaš sve u kolekciji,znam da si spominjao i italijanska izdanja...kad ono nemaš ni taj cuveni klasik.Zakljucio sam da si veliki Zagor fan jer si najaktivniji u njegovim topicima...
Kamo srece da imam sve, ali imam dosta toga. Jedno su mogucnosti a drugo je ljubav prema stripu. Ali, ne brinem se, imam podosta toga kad je Zagor u pitanju.
Imam osecaj da baš voliš Zagora ,tražio si da narucujemo i makedonski...otud sam mislio da imaš baš sve... |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 20/02/2009 : 00:51:15
|
quote: Originally posted by delboj
A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa.
Samo malo, 10 evra za HC album u boji je "previsoka" cena? Gde ima jeftinije?
Ja sam ovo narucio, iako nisam pobornik tvrdokoricenih izdanja. Prica mi deluje obecavajuce. Koliko citam utiske Le Samurai strip izgleda odlicno . |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 20/02/2009 : 01:14:51
|
Kamo srece da imam sve, ali imam dosta toga. Jedno su mogucnosti a drugo je ljubav prema stripu. Ali, ne brinem se, imam podosta toga kad je Zagor u pitanju.
Imam osecaj da baš voliš Zagora ,tražio si da narucujemo i makedonski...otud sam mislio da imaš baš sve...
Voleo bih da imam sve, naravno... no, onda bi bilo manje drazi a ovako ostaje lepota sakupljanja |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Posted - 20/02/2009 : 01:45:51
|
quote: Originally posted by goksi
quote: Originally posted by delboj
A da li ima nekih najava šta ce još izaci u tim albumima osim Barselone? Madam sudeci po toj previsokoj cijeni, možda nece više ništa.
Samo malo, 10 evra za HC album u boji je "previsoka" cena? Gde ima jeftinije?
Ja sam ovo narucio, iako nisam pobornik tvrdokoricenih izdanja. Prica mi deluje obecavajuce. Koliko citam utiske Le Samurai strip izgleda odlicno .
To sto nema jeftinije kod nas ne treba da znaci da treba da bude ista cena kao svuda... Mi smo tri livade sa standardom.. |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41175 Posts
Posted - 20/02/2009 : 02:04:12
|
Ma znam brate, ali cene stripova u odnosu na druge stvari su visoke... Ali da ne pocinjem temu kojoj nema kraja.. Moje misljenje je da je to skupo, i zato nisam kupio.. Ko kupuje, svaka cast, postujem... U svakom slucaju drago mi je da se VC odlucio i na taj korak.. Samo neka stanca stripove a sad kome sta odgovara kupice.. PS Pozdrav druze, prosao ti ban na sopstveni zahtev.. :) |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13531 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
anto
Advanced Member

Serbia