forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

cronos six
Advanced Member

Serbia
7929 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 25/01/2010 : 12:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by Šovinista

Smejem se zato što se Tex u svoj svojoj gluposti ispalio i priznao da je impotentan i da mu treba pomoc pri dizanju. :)

pa sto mu ne pomognes.digni mu ga,kad se sam javljas.

Voli da sisa i oce da dize - znaci sisopodizac,ne zove li se to brushalter
Cronose,izgleda da smo poludeli,pa mi pricamo s brushalterom

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

Pedercic je i dalje tu,samo izgleda presisao
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 12:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
Provincijo, ne zagadujte više svaku temu na kojoj se pojavite. Pustite ljude da pricaju o stripu, a ne o vašim kompleksima.
Hajde cao...

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Provincijo, ne zagadujte više svaku temu na kojoj se pojavite. Pustite ljude da pricaju o stripu, a ne o vašim kompleksima.
Hajde cao...

Cao pedercicu,a steta sto nas napustas,bas si nas lepo zabavio

Edit: Sovinisto,reci lepo - jeo sam govna, bas tim recima, bez moljenja, jeo sam govna radio sam to i to jer sam bio slep pored ociju, lepo priznaj pa ce Tex da ti oprosti sto te je tukao......

Edited by - Tex Willer on 25/01/2010 12:45:27
Go to Top of Page

psycho
New Member

212 Posts

Member since 12/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 12:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send psycho a Private Message
Svuda svade, neverovatno.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bob Rok

quote:

Hajde cao...

Ti si je zagadio svojom pojavom... Smrdis na sve strane... Tupavi dziberu.

Eto resenja kako da ga prepoznamo ako ga nekad negde sretnemo,po smradu Ne nosis ti dzabe taj kacket na avataru,rodjeni detektiv
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 12:49:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
quote:

Edit: Sovinisto,reci lepo - jeo sam govna, bas tim recima, bez moljenja, jeo sam govna radio sam to i to jer sam bio slep pored ociju, lepo priznaj pa ce Tex da ti oprosti sto te je tukao......

Nije problem. Evo:
Jeo si govna. Jeo si govna, radio si to i to jer si bio slep pored ociju...

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

quote:

Nije problem. Evo:
Jeo si govna. Jeo si govna, radio si to i to jer si bio slep pored ociju...

Pa nije valjda papagajcicu da je to tvoj maksimum
Onda si mnogo glup i samo gubim vreme s tobom
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40644 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/01/2010 : 12:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Popustila disciplina od kada je Globinjo poceo da rasprodaje stripove..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:54:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

Popustila disciplina od kada je Globinjo poceo da rasprodaje stripove..

Samo stranicu ispred je provokacija od koje je sve pocelo,da me ne optuzis opet da sam prznica
Ovaj cak ne moze ni da me naljuti,priglup je,vratite mi Pavela01
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 12:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
Ja zaista molim nekog moderatora da reaguje.
Nisam sitna duša da tražim da se neko kazni zato što me danima šikanira po forumu, ali bi makar gomila besmislenih postova mogla da se obriše...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 12:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ja zaista molim nekog moderatora da reaguje.
Nisam sitna duša da tražim da se neko kazni zato što me danima šikanira po forumu, ali bi makar gomila besmislenih postova mogla da se obriše...

O jadna ugrozena dusice,moderatori nisu slepi i lepo se vidi ko je krenuo s provokacijama
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 13:02:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
Iskreno se nadam tome... Mada, ako ste sa moderatorima dobri kao što ste sa hrvatskim izdavacima, onda ja nemam šanse...
Ljudi iz provincije su se uvek probijali vezama na pravim mestima. To je ono pred cim sposoban covek mora da se preda, jer glupost je neuništiva.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Iskreno se nadam tome... Mada, ako ste sa moderatorima dobri kao što ste sa hrvatskim izdavacima, onda ja nemam šanse...
Ljudi iz provincije su se uvek probijali vezama na pravim mestima. To je ono pred cim sposoban covek mora da se preda, jer glupost je neuništiva.

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Znas sta si ti? Ti si salonski idiot, ako uopste znas sta to znaci. Cisto sumnjam... Narocito tvoja, svakim odgovorom sve vise i vise dokazujes.

Nemoj samo da mi kazes da te nervira
Mene zasmejava samo tako
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:15:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Vidim iz prestonicu je, mora da je najpametan, pa mi iz provinciju da se ucemo od nj, al' kad smo mi seljaci za nj Ajnstajni, vrlo sam se razocarao... Zamisli kad ovakvi kao on upravljaju sa nas? U glavu se lupam...

I jos smo bezobrazni sto podrzavamo hrvatske izdavace ako rade nesto kvalitetno
Kako li se samo doseti da se nazove Sovinista
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19112 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 25/01/2010 : 13:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
kako i od jednog ŠOVINISTE ocekivati drugo no šovinisticke postove?
on kao "dobri sa hrvatskim izdavacima"? pa šta,ja sam dobar sa svima izdavacima u ex-Yugi, kad koji zase...re ga
kritiziram kad radi dobro ga hvalim...da je VC slovenski(možda i je?) pa da ima Blažu ja bi drvje i kamenje na njega...
a da je Libellus dobar, to je istina, zbog mene bi mogo bit i Libellus izdavac iz Slonokošcene obale...
jedan ban za šovinista bi bila dobra pouka, možda se decko/momcic nešto nauci iz njega.Malo škole ne škodi.
Vidi se da su kolege rendžeri momci dobrih živaca pa se nisu dali sprovocirat, tu su godine prednost.(ne mislim one
forumske vec one biološke).

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:20:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

"5-6 ljudi koji se uvlace u bulju hrvatskim izdavacima tako što pljuju domace"

A ja bas malopre nahvalio izdanja Lavirinta,a i izdanja BP imaju odlican kvalitet uz odlicnu cenu.
Ispada da je samo VC srpski izdavac,i da ne sme da se ukaze ako naprave neki propust,a to sad niko nije ni ucinio vec si se pedercicu nadovezao na raspravu s drugog topica od pre nekoliko dana koliko da provociras.
Mene si samo uspeo dobro da nasmejes
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by teller

jedan ban za šovinista bi bila dobra pouka, možda se decko/momcic nešto nauci iz njega.Malo škole ne škodi.

Ma jok,za izvlacenje pouke je potrebna sposobnost zdravorazumskog razmisljanja,ne bi pomoglo u njegovom slucaju
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/01/2010 : 13:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
Pratim šta pišete vec pola godine, bar... I uvek se svodi na namerno zagadivanje tema domacih izdavaca.
Šta, sad si pohvalio neke druge domace izdavace pa si se dokazao? Ne budi smešan i ne vredaj... Može ti se jednog dana obiti o glavu.

Telleru, upao si u sred price i ne možeš da vidiš sve segmente rasprave, pa te molim da ne donosiš preuranjene zakljucke...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:29:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

pa šta,ja sam dobar sa svima izdavacima u ex-Yugi, kad koji zase...re ga
kritiziram kad radi dobro ga hvalim...da je VC slovenski(možda i je?) pa da ima Blažu ja bi drvje i kamenje na njega...
a da je Libellus dobar, to je istina, zbog mene bi mogo bit i Libellus izdavac iz Slonokošcene obale...

Sreca da nas normalnih ima mnogo vise,pa cemo mi da se druzimo,zezamo a ovakvi mogu samo da nas mrze

quote:

Vidi se da su kolege rendžeri momci dobrih živaca pa se nisu dali sprovocirat, tu su godine prednost.(ne mislim one
forumske vec one biološke).

Nije dovoljno sposoban da kvalitetno isprovocira,a za neko vidjanje uzivo ne bi se usudio da napusti svoju misju rupu,tako da moze samo da me zabavlja ovde.
A verujem i ostale
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 13:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Ne budi smešan i ne vredaj... Može ti se jednog dana obiti o glavu.

Kako Pokusavas da pretis ili me opet zasmejavas
Bas bih voleo da to vidim.
Ne znam kad si ozbiljan a kad ne
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11676 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 25/01/2010 : 13:59:05  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message
Ljudi, rasprava je nepotrebna, a vredjanje glupo. Covek za svoj novac bira sta ce da kupuje tj. kupuje ono sto mu se svidja.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 14:00:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Pratim šta pišete vec pola godine, bar...

Moram da se osvrnem i na ovo - da sam ranije primetio nagomilano iskustvo zbog pracenja foruma bar pola godine,odnosio bih se prema tebi s duznim postovanjem. Kakav propust s moje strane

quote:

I uvek se svodi na namerno zagadivanje tema domacih izdavaca.
Šta, sad si pohvalio neke druge domace izdavace pa si se dokazao?

Izdavaca je mnozina(prevod za salonske idiote - mozda si pronasao negde sta je Bob hteo ovim da ti kaze?). Nabroj mi jos jednog izdavaca iz Srbije gde sam "zagadjivao"(malo glupa rec,ali je upotrebljavas,pa da se prilagodim tvom recniku da bi mogao da razumes sta pisem). Jos jednog???
Uostalom,ni kod VC nikad nisam kritikovao sve segmente vec uglavnom rad na uvezu,stampanju,tehnicki detalji - kapiras?. Ni rec kritike nisam uputio(niti je imam) na rad Marcela,Senke i svih ostalih koji su zaduzeni za prevod,adaptaciju,tekstualne dodatke(samo par sitnih primedbi na prevod Zagora i Texa posle odlaska Colta sa mesta prevodioca).

Lavirint mi je najsarmantnija izdavacka kuca sa izvrsnim stripovima,i posebno mi je draga ZZCP koja je bas delo srpskih autora.
A ti vidim,tek sad planiras da kupis prvi broj zbog odluke da daju ZZCP 13 i ovde u skeniranom obliku.
Kaorazlog kupovine navodis da podrzavas hrabar izdavacki potez kupovinom papirnatog izdanja
Kako to da se nisi resio ranije da pruzis podrsku,mozda bi bilo daleko vise izdanja Lavirinta
E jadnice
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1605 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 25/01/2010 : 14:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
Tekse, aman, otkuliraj ovog nadmenog idiota, vidiš da mu je cilj da isprovocira

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000