forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 24/02/2010 : 00:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

quote:
Originally posted by radulovic marko

quote:
Originally posted by drakulloni

quote:

Meni su odgovarali na mail ,pitao sam jel u buducnosti planiraju mozda neki reprint mikija,kita,mr.no,bleka u nasim izdanjima i dobio sam odgovor(DA NE PLANIRAJU BUKVALNO NI U NAJLUDJIM SNOVIMA )ustvari to me je nekako podstaklo da ih izbegavam.

Uh, pa mnogo je to.

Dovoljno je samo MR.No-a

Tesko ali bolje da izbace redovnog zagora mislim da je to totalni promasaj ,ja sam poceo i shvatio da ne vodi nigde, ciko specijal isto ok je ali sve je to vec u ludnesu, po meni moraju izbaciti bombu a to je sto ti kazes na primer gospodin JERRY DRAKE od pocetka jedan po jedan. puste zelje i pusti snovi.

Da izbace koku nosilju???? Stari ti moras pod hitno da rearanziras odnos potraznja-ponuda....Ako se ugasi Zagor gasi se i vc!!!! Zato pusti pravednika iz darkwooda da fulja svoj 7000. broj,a mi u medjuvremenu o tom trosku citamo i novitete tipa DMP,BB,Dragonero...nadajmo se i Caravan ili Napoleone!!!

Druze ti mislis da se redovni toliko dobro prodaje ja sam siguran da ga dilan,marti i tex sisaju samo tako ,ne racunam odabrane price i biblioteku.I jos sam siguran u jednu stvar da im treba bomba a koja je to mi mozemo samo da pisemo sta bih zeleli ,ja bih mr.no ili miki od pocetka, nada zadnja umire

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/02/2010 : 01:04:04  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Deers

Epilog je epilog specijalca sedam prokletih duša

Ok, ako si u toku..ali koji epilog "sedam prokletih dusa"?
Jel to onda ono poslednje poglavlje: "poslednji dvoboj/ubojica"?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/02/2010 : 01:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:

Epilog je epilog specijalca sedam prokletih duša

Ok, ako si u toku..ali koji epilog "sedam prokletih dusa"?
Jel to onda ono poslednje poglavlje: "poslednji dvoboj/ubojica"?

uf.. nisam baš u toku. skino sam ono dessino portugalsko izdanje i primjetio da je nastavak. nisam znao da postoji više nastavaka

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2010 : 01:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Sa sbe,prevela mi cura nesto sad,Dilanov povratak u Xanador,bla bla bla..>Zaboravio sam kako je prevela

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/02/2010 : 01:27:45  Show Profile Show Extended Profile
@ Deers

Da, da..ludilo!...Evo u ja sam do sada bas to gledao!

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9399 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 24/02/2010 : 01:35:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message
Gorak i konacan Dylanov povratak u Xanador. Uvucen od strane andela smrti Juliana u smrtonosnu igru Dylan ce shvatiti, ne bez olakšanja, da se uloga krvnika i žrtve može lako promijeniti u posljednji cas....

Ovako nekako

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/02/2010 : 01:39:01  Show Profile Show Extended Profile
quote:

Gorak i konacan Dylanov povratak u Xanador. Uvucen od strane andela smrti Juliana u smrtonosnu igru Dylan ce shvatiti, ne bez olakšanja, da se uloga krvnika i žrtve može lako promijeniti u posljednji cas....

Ovako nekako

Hmmm..zanimljivo..no, saznace se to najkasnije sutra!
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 24/02/2010 : 01:55:02  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Meni su odgovarali na mail ,pitao sam jel u buducnosti planiraju mozda neki reprint mikija,kita,mr.no,bleka u nasim izdanjima i dobio sam odgovor(DA NE PLANIRAJU BUKVALNO NI U NAJLUDJIM SNOVIMA )ustvari to me je nekako podstaklo da ih izbegavam.

Uh, pa mnogo je to.

Dovoljno je samo MR.No-a

Tesko ali bolje da izbace redovnog zagora mislim da je to totalni promasaj ,ja sam poceo i shvatio da ne vodi nigde, ciko specijal isto ok je ali sve je to vec u ludnesu, po meni moraju izbaciti bombu a to je sto ti kazes na primer gospodin JERRY DRAKE od pocetka jedan po jedan. puste zelje i pusti snovi.

Da izbace koku nosilju???? Stari ti moras pod hitno da rearanziras odnos potraznja-ponuda....Ako se ugasi Zagor gasi se i vc!!!! Zato pusti pravednika iz darkwooda da fulja svoj 7000. broj,a mi u medjuvremenu o tom trosku citamo i novitete tipa DMP,BB,Dragonero...nadajmo se i Caravan ili Napoleone!!!

Druze ti mislis da se redovni toliko dobro prodaje ja sam siguran da ga dilan,marti i tex sisaju samo tako ,ne racunam odabrane price i biblioteku.I jos sam siguran u jednu stvar da im treba bomba a koja je to mi mozemo samo da pisemo sta bih zeleli ,ja bih mr.no ili miki od pocetka, nada zadnja umire

zagora redovnog da maknu????????
zagor redovni se bolje prodaje od svih ovih sto si naveo,osim mozda dilana,tvoj problem sto ti se ne svidja
ne svidjaju se neke epizode ni meni,ali tako je kako je
miki bomba???????????????
100 prodatih primjeraka mikija mjesecno bi bio uspjeh
smijesno ga je porediti sa zagorom
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 02:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Sa sbe,prevela mi cura nesto sad,Dilanov povratak u Xanador,bla bla bla..>Zaboravio sam kako je prevela

hmmm... baš interesantno zvuci. Gledao sam jedan film sa slicnom temom(bla, bla, bla...), zove se, nešto, nemam pojma kako, glumi ona do jaja riba i onaj americki glumac, i onda on tu nešto kenja, ali uglavnom, to je to.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2010 : 02:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

Ovako nekako

E bash tako

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 24/02/2010 : 11:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uh, pa mnogo je to.

Dovoljno je samo MR.No-a

zagora redovnog da maknu????????
zagor redovni se bolje prodaje od svih ovih sto si naveo,osim mozda dilana,tvoj problem sto ti se ne svidja
ne svidjaju se neke epizode ni meni,ali tako je kako je
miki bomba???????????????
100 prodatih primjeraka mikija mjesecno bi bio uspjeh
smijesno ga je porediti sa zagorom

Zagor je kod nas temelj prodaje svih ostalih stripova SBE...To se vidi po broju edicija koje izlaze (Redovni,Specijali,OP,KI Zagor+Ciko). Sigurno da "Veseli cetvrtak" ne bi toliko raznih izdanja "Duha sa sekirom" izbacio na trziste da ne postoji interesovanje za ovaj kultni strip. Niko svesno ne pravi gubitke...I da rezimiram - na prostorima brdovitog (i nizijskog) Balkana Zagor je vec preko cetri decenije najprodavaniji strip!
Sve ostalo su neutemeljene price i nebulozne pretpostavke...Sto se onda DD ne stampa u toliko izdanja kao Zagor,ako ima toliko fanova???
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 11:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ma Zogor se 100% najbolje prodaje kod nas,pa Dylan.Zadnji put kad su pisali tiraz kod Zagora je bilo 16 000,kod Dylana 14 000,ostali su imali 10 ili 12 000.Ma bez Zagora i Dylana ne bi ni izdavali,zato mislim da ni jedan izdavac vise nece izdavati stripove u Srbiji jer je veseli prigrabio zlatnu koku.Kakav Miki?Sto kaze neko gore prodavalo bi se 100 primeraka.I wizard je sa blekom i magicnim puko a verujem da bi magicni od svih neizdatih imao najbolju prodju.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 24/02/2010 : 11:35:02  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ma Zogor se 100% najbolje prodaje kod nas,pa Dylan.Zadnji put kad su pisali tiraz kod Zagora je bilo 16 000,kod Dylana 14 000,ostali su imali 10 ili 12 000.Ma bez Zagora i Dylana ne bi ni izdavali,zato mislim da ni jedan izdavac vise nece izdavati stripove u Srbiji jer je veseli prigrabio zlatnu koku.Kakav Miki?Sto kaze neko gore prodavalo bi se 100 primeraka.I wizard je sa blekom i magicnim puko a verujem da bi magicni od svih neizdatih imao najbolju prodju.

Ujedno,Magicni vetar je i najkvalitetniji strip u odnosu na Mikija,Bleka,Marka,pa i Lazarusa i Natan Nevera...Voleo bih da neki izdavac pocne da ga plasira na nase trziste!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 11:36:27  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by pravedni

quote:

Ujedno,Magicni vetar je i najkvalitetniji strip u odnosu na Mikija,Bleka,Marka,pa i Lazarusa i Natan Nevera...Voleo bih da neki izdavac pocne da ga plasira na nase trziste!

Slazem se i meni je super ali ne verujem da ce neko krenuti sa tim,osim mozda bas VC.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/02/2010 : 13:35:11  Show Profile Show Extended Profile
Kupio malopre DD super book 10..i da, "Epilog" je epilog "Sedam prokletih dusa". Sledeci super book je sa objavljenim epizodama iz giganata: "Zvakac pokrova" br. 5, "Serijski ubica" gigant br. 5, "Taxi!" iz br. 2...
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 24/02/2010 : 13:40:28  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
Scalvi & Roi su mi najbolji duet u DD. Sve njiove epizode u prvih 10 godina postojanja junaka su mi odlicne... izuzev te sa sedam prokletih dusa. Pogotovo me je izivcirao kraj gde je epizoda zapravo i pala. Hm, ko zna mozda je ovaj epilog ono sto mi fali. Kupujem! I fala sto sto se referencirali Sedam prokletih dusa, posto ovaj broj sigurno ne bih pazario.
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/02/2010 : 14:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Jedno pitanje:
Kakav tempo ima Ciko kod veselog????

Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 14:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Jedno pitanje:
Kakav tempo ima Ciko kod veselog????

Na 12 nedelja izlazi.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 14:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by docA

Kupio malopre DD super book 10..i da, "Epilog" je epilog "Sedam prokletih dusa". Sledeci super book je sa objavljenim epizodama iz giganata: "Zvakac pokrova" br. 5, "Serijski ubica" gigant br. 5, "Taxi!" iz br. 2...

Nja, ja sam se nadao da ce da se vrate na neke od onih preskocenih.
Go to Top of Page

desolator5
Starting Member

91 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 24/02/2010 : 15:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send desolator5 a Private Message
Sigurno se Zagor najbolje prodaje, kada sam bio u Alan Ford stripoteci, ovi iz Veselog cetvrtka su bili u cudu sto u AF-u Dilan ide bolje od Zagora, jer svuda je obrnuto.
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3296 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 24/02/2010 : 15:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:

Mislim da bi se prodalo mozda 1000 Mikija, ipak on ima neku citalacku bazu. Naravno, to ne bi bilo dovoljno da se izdrzi duze od par brojeva...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 24/02/2010 : 16:08:03  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Zagor pa Dilan, ostalo se prodaje na njihovim ledima
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 24/02/2010 : 16:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
mrzim da dupliram stripove, pogotovo ako ih imam u gigantima
jos vise ako su grozni
a mutacija to jeste.
i sad zbog epiloga samo da kupujem ovaj superbuk? ma kako da ne
(aj, neka neko prilepi tih par strana ovde :D )

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/02/2010 : 16:37:30  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Barker

mrzim da dupliram stripove, pogotovo ako ih imam u gigantima
jos vise ako su grozni
a mutacija to jeste.
i sad zbog epiloga samo da kupujem ovaj superbuk? ma kako da ne
(aj, neka neko prilepi tih par strana ovde :D )

Idem na neku "promociju"..kasnije cu da uradim to ;)
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4649 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 24/02/2010 : 16:38:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
fala!
i lepo se ispromovisi tamo gde ides! ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000