Author |
Topic |
radulovic marko
Senior Member
Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 24/02/2010 : 00:59:57
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
quote: Originally posted by radulovic marko
quote: Originally posted by drakulloni
Meni su odgovarali na mail ,pitao sam jel u buducnosti planiraju mozda neki reprint mikija,kita,mr.no,bleka u nasim izdanjima i dobio sam odgovor(DA NE PLANIRAJU BUKVALNO NI U NAJLUDJIM SNOVIMA )ustvari to me je nekako podstaklo da ih izbegavam.
Uh, pa mnogo je to.
Dovoljno je samo MR.No-a
Tesko ali bolje da izbace redovnog zagora mislim da je to totalni promasaj ,ja sam poceo i shvatio da ne vodi nigde, ciko specijal isto ok je ali sve je to vec u ludnesu, po meni moraju izbaciti bombu a to je sto ti kazes na primer gospodin JERRY DRAKE od pocetka jedan po jedan. puste zelje i pusti snovi.
Da izbace koku nosilju???? Stari ti moras pod hitno da rearanziras odnos potraznja-ponuda....Ako se ugasi Zagor gasi se i vc!!!! Zato pusti pravednika iz darkwooda da fulja svoj 7000. broj,a mi u medjuvremenu o tom trosku citamo i novitete tipa DMP,BB,Dragonero...nadajmo se i Caravan ili Napoleone!!!
Druze ti mislis da se redovni toliko dobro prodaje ja sam siguran da ga dilan,marti i tex sisaju samo tako ,ne racunam odabrane price i biblioteku.I jos sam siguran u jednu stvar da im treba bomba a koja je to mi mozemo samo da pisemo sta bih zeleli ,ja bih mr.no ili miki od pocetka, nada zadnja umire |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 24/02/2010 : 01:04:04
|
quote: Originally posted by Deers
Epilog je epilog specijalca sedam prokletih duša
Ok, ako si u toku..ali koji epilog "sedam prokletih dusa"? Jel to onda ono poslednje poglavlje: "poslednji dvoboj/ubojica"? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 24/02/2010 : 01:21:26
|
quote: Originally posted by docA
Epilog je epilog specijalca sedam prokletih duša
Ok, ako si u toku..ali koji epilog "sedam prokletih dusa"? Jel to onda ono poslednje poglavlje: "poslednji dvoboj/ubojica"?
uf.. nisam baš u toku. skino sam ono dessino portugalsko izdanje i primjetio da je nastavak. nisam znao da postoji više nastavaka |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 24/02/2010 : 01:35:33
|
Gorak i konacan Dylanov povratak u Xanador. Uvucen od strane andela smrti Juliana u smrtonosnu igru Dylan ce shvatiti, ne bez olakšanja, da se uloga krvnika i žrtve može lako promijeniti u posljednji cas....
Ovako nekako |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 24/02/2010 : 01:39:01
|
Gorak i konacan Dylanov povratak u Xanador. Uvucen od strane andela smrti Juliana u smrtonosnu igru Dylan ce shvatiti, ne bez olakšanja, da se uloga krvnika i žrtve može lako promijeniti u posljednji cas....
Ovako nekako
Hmmm..zanimljivo..no, saznace se to najkasnije sutra! |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 24/02/2010 : 01:55:02
|
Meni su odgovarali na mail ,pitao sam jel u buducnosti planiraju mozda neki reprint mikija,kita,mr.no,bleka u nasim izdanjima i dobio sam odgovor(DA NE PLANIRAJU BUKVALNO NI U NAJLUDJIM SNOVIMA )ustvari to me je nekako podstaklo da ih izbegavam.
Uh, pa mnogo je to.
Dovoljno je samo MR.No-a
Tesko ali bolje da izbace redovnog zagora mislim da je to totalni promasaj ,ja sam poceo i shvatio da ne vodi nigde, ciko specijal isto ok je ali sve je to vec u ludnesu, po meni moraju izbaciti bombu a to je sto ti kazes na primer gospodin JERRY DRAKE od pocetka jedan po jedan. puste zelje i pusti snovi.
Da izbace koku nosilju???? Stari ti moras pod hitno da rearanziras odnos potraznja-ponuda....Ako se ugasi Zagor gasi se i vc!!!! Zato pusti pravednika iz darkwooda da fulja svoj 7000. broj,a mi u medjuvremenu o tom trosku citamo i novitete tipa DMP,BB,Dragonero...nadajmo se i Caravan ili Napoleone!!!
Druze ti mislis da se redovni toliko dobro prodaje ja sam siguran da ga dilan,marti i tex sisaju samo tako ,ne racunam odabrane price i biblioteku.I jos sam siguran u jednu stvar da im treba bomba a koja je to mi mozemo samo da pisemo sta bih zeleli ,ja bih mr.no ili miki od pocetka, nada zadnja umire
zagora redovnog da maknu???????? zagor redovni se bolje prodaje od svih ovih sto si naveo,osim mozda dilana,tvoj problem sto ti se ne svidja ne svidjaju se neke epizode ni meni,ali tako je kako je miki bomba??????????????? 100 prodatih primjeraka mikija mjesecno bi bio uspjeh smijesno ga je porediti sa zagorom |
|
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/02/2010 : 02:11:03
|
quote: Originally posted by elfak nish
Sa sbe,prevela mi cura nesto sad,Dilanov povratak u Xanador,bla bla bla..>Zaboravio sam kako je prevela
hmmm... baš interesantno zvuci. Gledao sam jedan film sa slicnom temom(bla, bla, bla...), zove se, nešto, nemam pojma kako, glumi ona do jaja riba i onaj americki glumac, i onda on tu nešto kenja, ali uglavnom, to je to. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Posted - 24/02/2010 : 02:19:32
|
Ovako nekako
E bash tako |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 24/02/2010 : 11:18:35
|
quote: Originally posted by wele
Uh, pa mnogo je to.
Dovoljno je samo MR.No-a
Druze ti mislis da se redovni toliko dobro prodaje ja sam siguran da ga dilan,marti i tex sisaju samo tako ,ne racunam odabrane price i biblioteku.I jos sam siguran u jednu stvar da im treba bomba a koja je to mi mozemo samo da pisemo sta bih zeleli ,ja bih mr.no ili miki od pocetka, nada zadnja umire
zagora redovnog da maknu???????? zagor redovni se bolje prodaje od svih ovih sto si naveo,osim mozda dilana,tvoj problem sto ti se ne svidja ne svidjaju se neke epizode ni meni,ali tako je kako je miki bomba??????????????? 100 prodatih primjeraka mikija mjesecno bi bio uspjeh smijesno ga je porediti sa zagorom
Zagor je kod nas temelj prodaje svih ostalih stripova SBE...To se vidi po broju edicija koje izlaze (Redovni,Specijali,OP,KI Zagor+Ciko). Sigurno da "Veseli cetvrtak" ne bi toliko raznih izdanja "Duha sa sekirom" izbacio na trziste da ne postoji interesovanje za ovaj kultni strip. Niko svesno ne pravi gubitke...I da rezimiram - na prostorima brdovitog (i nizijskog) Balkana Zagor je vec preko cetri decenije najprodavaniji strip! Sve ostalo su neutemeljene price i nebulozne pretpostavke...Sto se onda DD ne stampa u toliko izdanja kao Zagor,ako ima toliko fanova??? |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/02/2010 : 11:28:35
|
Ma Zogor se 100% najbolje prodaje kod nas,pa Dylan.Zadnji put kad su pisali tiraz kod Zagora je bilo 16 000,kod Dylana 14 000,ostali su imali 10 ili 12 000.Ma bez Zagora i Dylana ne bi ni izdavali,zato mislim da ni jedan izdavac vise nece izdavati stripove u Srbiji jer je veseli prigrabio zlatnu koku.Kakav Miki?Sto kaze neko gore prodavalo bi se 100 primeraka.I wizard je sa blekom i magicnim puko a verujem da bi magicni od svih neizdatih imao najbolju prodju. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 24/02/2010 : 11:35:02
|
quote: Originally posted by okiboki
Ma Zogor se 100% najbolje prodaje kod nas,pa Dylan.Zadnji put kad su pisali tiraz kod Zagora je bilo 16 000,kod Dylana 14 000,ostali su imali 10 ili 12 000.Ma bez Zagora i Dylana ne bi ni izdavali,zato mislim da ni jedan izdavac vise nece izdavati stripove u Srbiji jer je veseli prigrabio zlatnu koku.Kakav Miki?Sto kaze neko gore prodavalo bi se 100 primeraka.I wizard je sa blekom i magicnim puko a verujem da bi magicni od svih neizdatih imao najbolju prodju.
Ujedno,Magicni vetar je i najkvalitetniji strip u odnosu na Mikija,Bleka,Marka,pa i Lazarusa i Natan Nevera...Voleo bih da neki izdavac pocne da ga plasira na nase trziste! |
|
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 24/02/2010 : 11:36:27
|
quote: Originally posted by pravedni
Ma Zogor se 100% najbolje prodaje kod nas,pa Dylan.Zadnji put kad su pisali tiraz kod Zagora je bilo 16 000,kod Dylana 14 000,ostali su imali 10 ili 12 000.Ma bez Zagora i Dylana ne bi ni izdavali,zato mislim da ni jedan izdavac vise nece izdavati stripove u Srbiji jer je veseli prigrabio zlatnu koku.Kakav Miki?Sto kaze neko gore prodavalo bi se 100 primeraka.I wizard je sa blekom i magicnim puko a verujem da bi magicni od svih neizdatih imao najbolju prodju.
Ujedno,Magicni vetar je i najkvalitetniji strip u odnosu na Mikija,Bleka,Marka,pa i Lazarusa i Natan Nevera...Voleo bih da neki izdavac pocne da ga plasira na nase trziste!
Slazem se i meni je super ali ne verujem da ce neko krenuti sa tim,osim mozda bas VC. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 24/02/2010 : 13:35:11
|
Kupio malopre DD super book 10..i da, "Epilog" je epilog "Sedam prokletih dusa". Sledeci super book je sa objavljenim epizodama iz giganata: "Zvakac pokrova" br. 5, "Serijski ubica" gigant br. 5, "Taxi!" iz br. 2... |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/02/2010 : 13:40:28
|
Scalvi & Roi su mi najbolji duet u DD. Sve njiove epizode u prvih 10 godina postojanja junaka su mi odlicne... izuzev te sa sedam prokletih dusa. Pogotovo me je izivcirao kraj gde je epizoda zapravo i pala. Hm, ko zna mozda je ovaj epilog ono sto mi fali. Kupujem! I fala sto sto se referencirali Sedam prokletih dusa, posto ovaj broj sigurno ne bih pazario. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Posted - 24/02/2010 : 14:14:49
|
quote: Originally posted by docA
Kupio malopre DD super book 10..i da, "Epilog" je epilog "Sedam prokletih dusa". Sledeci super book je sa objavljenim epizodama iz giganata: "Zvakac pokrova" br. 5, "Serijski ubica" gigant br. 5, "Taxi!" iz br. 2...
Nja, ja sam se nadao da ce da se vrate na neke od onih preskocenih. |
|
|
desolator5
Starting Member
91 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 24/02/2010 : 15:08:49
|
Sigurno se Zagor najbolje prodaje, kada sam bio u Alan Ford stripoteci, ovi iz Veselog cetvrtka su bili u cudu sto u AF-u Dilan ide bolje od Zagora, jer svuda je obrnuto. |
|
|
Colt
stripovi.com kum
3296 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 24/02/2010 : 15:41:29
|
Mislim da bi se prodalo mozda 1000 Mikija, ipak on ima neku citalacku bazu. Naravno, to ne bi bilo dovoljno da se izdrzi duze od par brojeva... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 24/02/2010 : 16:35:50
|
mrzim da dupliram stripove, pogotovo ako ih imam u gigantima jos vise ako su grozni a mutacija to jeste. i sad zbog epiloga samo da kupujem ovaj superbuk? ma kako da ne (aj, neka neko prilepi tih par strana ovde :D ) |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
|
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 24/02/2010 : 16:37:30
|
quote: Originally posted by Barker
mrzim da dupliram stripove, pogotovo ako ih imam u gigantima jos vise ako su grozni a mutacija to jeste. i sad zbog epiloga samo da kupujem ovaj superbuk? ma kako da ne (aj, neka neko prilepi tih par strana ovde :D )
Idem na neku "promociju"..kasnije cu da uradim to ;) |
|
|
Barker
Advanced Member
Fyro Macedonia
4649 Posts
Member since 10/10/2003 |
|
Topic |
|