forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/02/2010 : 10:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
Ma ja se zajebo, meni se svidja Kosmari istrazivaca kosmara, a ne Epilog.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Šovinista
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 27/08/2009

Posted - 25/02/2010 : 10:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Šovinista a Private Message
ŠTa kaže Koja? Da li on i dalje cita stripove?
Znam da je 80ih bio veliki ljubitelj stripa, kao svi iz novog talasa.

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4650 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 25/02/2010 : 11:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message
fala fanki lastisu! :)
nije losa pricica za zaokruzivanje celine.
roi briljantan u crtanju unutrasnjosti dvorca i andjela/demona kao i uvek, u ostalim segmentima slabiji, kao i uvek ;)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 25/02/2010 : 13:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
U CG opet nisu stigli stripovi?! Znaci, VC mi je napricao gomilu gluposti... Pih, kakve mutivode!
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/02/2010 : 19:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

U CG opet nisu stigli stripovi?! Znaci, VC mi je napricao gomilu gluposti... Pih, kakve mutivode!

Šteta. A ja baš isplanirao da sjutra citam superbuk.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 25/02/2010 : 23:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Beren

quote:

lukavci...obisao sam sve trafike po centru podgorice i okolini,nidje ni traga VC-u
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:04:59  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Upravo sam procitao DD super book,sve tri price su mi ok,pogotovo druga koju crta Villa a pise Sclavi.Pravo remek delo.Inace ako nekom fali ta prica u super buku neka zna da je kod mene posto je odstampana dva puta.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:16:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Upravo sam procitao DD super book,sve tri price su mi ok,pogotovo druga koju crta Villa a pise Sclavi.Pravo remek delo.Inace ako nekom fali ta prica u super buku neka zna da je kod mene posto je odstampana dva puta.

Cela?
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by dessa

quote:

Cela?

Fale dve zadnje strane(od duplo odstampane) tako da imam SB od koliko?142 strane cini mi se.Stvarno ne znam kako im to polazi za rukom,nije mi jasno.Nema veze necu da menjam,od viska glava ne boli.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Apsolutno se slazem. A ja imam visak zadnje price, pa ako nekom fali... Jbt, neko ce i da sastavi ceo superbook za dz.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:51:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Možda neko dobije kolekcionarskog Zagora unutra.
A od viška glava ne boli, to sigurno.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 01:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Apsolutno se slazem. A ja imam visak zadnje price, pa ako nekom fali... Jbt, neko ce i da sastavi ceo superbook za dz.

Daj ne zezaj?Stvarno ludilo!

Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/02/2010 : 13:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:
Originally posted by wele

quote:

quote:

lukavci...obisao sam sve trafike po centru podgorice i okolini,nidje ni traga VC-u

Ljudi, stvarno mi je žao što sam vam prenio tu informaciju, ali sam je dobio sa zvanicnog VC mejla, pa mi je izgledala pouzdana.
I ja sam pošao u devet na trafiku i ništa...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 26/02/2010 : 13:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ljudi, stvarno mi je žao što sam vam prenio tu informaciju, ali sam je dobio sa zvanicnog VC mejla, pa mi je izgledala pouzdana.

Nisi ti kriv, zeznuli te ko Vronskog

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 26/02/2010 : 13:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nisi ti kriv, zeznuli te ko Vronskog

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/02/2010 : 14:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
http://www.stripovi.com/index.asp?page=comic-view&ComicID=28546&ComicType=0

Ne znam da li neko iz VC cita ovo, ali ovog Blazinu pod HITNO treba ukinuti. Ovo je sramota sta taj tip radi i niko mu nista ne moze.
I da sam najzdrtiji Dilandoger, zbog ove komedije od naslovne ne bih kupio strip.
Da se razumemo, ovo nije stvar ukusa, nego neverovatno nepostovanje autora crteza. Ovakve stvari se ni u PZ ni u Dnevniku nisu ovako agresivnoradile.

Edited by - cat claw on 26/02/2010 14:54:46
Go to Top of Page

karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts

Member since 16/07/2006

Posted - 26/02/2010 : 15:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send karven a Private Message
prvo: ljudi se ne mogu ukidati
drugo: to je hiljadu puta prezvakana tema
trece: ne vidim na ovoj naslovnoj nista sto nije bilo na prethodnim
cetvrto: to jeste stvar ukusa

All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 26/02/2010 : 15:03:31  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message
Nažalost,ovo nije Blažina poslednja mutacija!
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 26/02/2010 : 16:41:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Bilo je mnogo, mnogo gorih naslovnica
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/02/2010 : 17:32:03  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by cat claw

http://www.stripovi.com/index.asp?page=comic-view&ComicID=28546&ComicType=0

Ne znam da li neko iz VC cita ovo, ali ovog Blazinu pod HITNO treba ukinuti. Ovo je sramota sta taj tip radi i niko mu nista ne moze.
I da sam najzdrtiji Dilandoger, zbog ove komedije od naslovne ne bih kupio strip.
Da se razumemo, ovo nije stvar ukusa, nego neverovatno nepostovanje autora crteza. Ovakve stvari se ni u PZ ni u Dnevniku nisu ovako agresivnoradile.

Katastrofa u najblazem smislu!

Ah, drago mi je da je i BK izneo svoje misljenje o ovom problemu u vezi resenja naslovnica, to mi je pride potvrda da profesor Blazina trebao da se bavi kasapskim zanatom..
Samo dzab, nista ne pomaze..taj ce Blazina i dalje nastaviti da upropascava naslovnice...

Go to Top of Page

cat claw
Advanced Member

5843 Posts

Member since 06/10/2007

Posted - 26/02/2010 : 18:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cat claw a Private Message
quote:
Originally posted by karven

prvo: ljudi se ne mogu ukidati
Mogu se ukinuti. Bar tako kazu u Alan Fordu.

drugo: to je hiljadu puta prezvakana tema
Na zalost jeste. Cisto udaranje glavom u zid.

trece: ne vidim na ovoj naslovnoj nista sto nije bilo na prethodnim
Problem je sto ce na sledecoj naslovnoj staviti naslove Dilanu preko ociju
cetvrto: to jeste stvar ukusa
E, tu se varas. Staviti logo nekome na uvo NIJE stvar ukusa nego odnosa ''boli me tuki i za autora i za citaoca''.

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 18:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Istina je da covek nema smisla, mogao mu je staviti još po neki logo preko glave.

Inace moram reci da sam se oduševljen sa poslednja cetiri redovna Dilana u Vc izdanju navukao ponovo, medutim ovaj superbook je totalno razocaranje, fijasko, ocajna prica...

Šta ti kažeš Doco na to?
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 26/02/2010 : 18:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
Koliko sam ja provalio, on je za svaku ediciju napravio template u Photosopu, i onda samo tu ubaci naslovnicu i to je to... Kad se pogodi da je tu (gde su logoi) prazno mesto na naslovnici, onda to i ne ispadne tako lose, kad ima neki bitan detalj, onda je katastrofa. Ali, ne verujem da ce se ista promeniti, bez obzira koliko ljudi (opravdano) iznosilo primedbe.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/02/2010 : 18:31:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Evo, kako to Turci rade:

Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 26/02/2010 : 18:55:01  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by profesor-inz

Istina je da covek nema smisla, mogao mu je staviti još po neki logo preko glave.

Inace moram reci da sam se oduševljen sa poslednja cetiri redovna Dilana u Vc izdanju navukao ponovo, medutim ovaj superbook je totalno razocaranje, fijasko, ocajna prica...
Šta ti kažeš Doco na to?

Ako mislis na "Poslednja mutacija" onda da, to je jedna od najgorih prica koje sam procitao, Kjavi je tu totalno usrao motku. Ova druga mi je vec bila poznata..fina laganica sa Vilinim naslovnicama u kadrovima price i sa odlicnim zavrsetkom!
E sad, ako hoces da bolje skontas "Epilog", onda bih ti preporucio da nabavis specijal "Sedam prokletih dusa"...
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.67 seconds. Snitz Forums 2000