forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 03/03/2010 : 21:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Jasno je šta Kolt hoce da nam poruci, da je bojkot izdanja jedina opcija kojom možemo primorati VC na nešto, ali vecina ljudi to nikada nece uraditi...

Pogresno.

A moje poruke ne odisu nicim, ja sam skoro_uvek_direktan.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/03/2010 : 21:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Jasno je šta Kolt hoce da nam poruci, da je bojkot izdanja jedina opcija kojom možemo primorati VC na nešto, ali vecina ljudi to nikada nece uraditi...

tja, ali sve i da se forumasi sloze(sto se nikada nece desiti) i bojkotuju VC izdanja, sumnjam da bi oni to na prodaji znatno osjetili.
VC ima tiraze od preko 10.000 stripova i ne zavise sigurno od kupovine forumasa, kojih je ovdje mozda 100...eto neka bude i 400.
Sta je to u poredjenju sa 15.000(tiraz ako se ne varam).
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2010 : 22:22:01  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by docA

quote:
Originally posted by okiboki
...Moj SB ima 142 stranice

Ali..."od viska ne boli glava"

Naravno,nisam menjao,sta ima veze.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/03/2010 : 22:27:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Dobro evo ja imam jedno pitanje.I sta da radimo ako bojkotujemo,imamo li drugi izbor?Kad bi jos neki izdavac prodavao iste te stripove samo mnogo bolje odradjene naravno da bi kupovali to.Naravno da ne bi kupovali nesto losije ako imamo izbora.A sta u ovom slucaju da radimo?Nemojte pogresno da me shvatite,nemam ja nekih vecih zamerki,smeta mi sken do ludila i nista vise,ali eto smeta mi.Volim stripove i sta da radim da ne kupujem zbog toga a nema boljeg?

Edited by - okiboki on 03/03/2010 22:27:47
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
926 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 03/03/2010 : 23:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
Ovo što se bojkota tice, cini mi se potpuno bez veze i spomenuti nešto takvo...evo, ja smatram, da Veseli rade dobar posao sa Zagorom specijal, Odabrane price i Marka specijal. I to kupujem - OK imam problema, ali ih skupljm i vrlo rado i procitam... A ova debata o tome, da je otisak slab i slicno (ne poricem, nije OK da nestaju stranice u stripu)....pa ljudi, stripovi su za citanje, a ne da svaku stranicu stavite u vitrinu. I u današnjoj poplavi stripova mislim da nece biti junaka, da kaže da za sebe ne nade nešto za citati."Picajzle" od kolekcionara idu izvan ovog mog kontexta, da ne bude zabune....

Invincible shield
Go to Top of Page

ElvisTesla
Starting Member

4 Posts

Member since 18/11/2008

Posted - 04/03/2010 : 09:45:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ElvisTesla a Private Message
nisam stigao provjerit pa rekoh da pitam da li neko zna da li ce se ovog cetvrtka vc pojaviti na kioscima u crnoj gori

who'd have guessed
the future
would be so
medieval
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 04/03/2010 : 09:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
quote:
Originally posted by ElvisTesla

nisam stigao provjerit pa rekoh da pitam da li neko zna da li ce se ovog cetvrtka vc pojaviti na kioscima u crnoj gori

Pitaj Mhejla,on ce to najbolje znati...Izasli su novi Zagor i Tex ovde kod nas,u Srbiji...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2980 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 04/03/2010 : 11:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message
quote:

quote:
...Moj SB ima 142 stranice

Ali..."od viska ne boli glava"

Ali zato neko ima manjak.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 04/03/2010 : 12:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message
quote:
Originally posted by pravedni

Pitaj Mhejla,on ce to najbolje znati...Izasli su novi Zagor i Tex ovde kod nas,u Srbiji...

jedna od retkih dobrih vesti u Srbiji...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/03/2010 : 14:33:16  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by djukak

Ja sam taj u jedno 4-5 slucaja. Al' sta da radim? Nista! Zamenjeno, doskenirano, "nalepljeno"...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7975 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 04/03/2010 : 14:36:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by djukak

Ja sam taj u jedno 4-5 slucaja. Al' sta da radim? Nista! Zamenjeno, doskenirano, "nalepljeno"...

a sad u kakav si slucaj,sa ova nova dva izdanja texa,i zagora v.c?
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/03/2010 : 14:50:51  Show Profile Show Extended Profile
Dobri su, za divno cudo nema nikakvih falinki! Evo se upravo nameravam da bacim na mutanta!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2010 : 18:12:09  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Dobro evo ja imam jedno pitanje.I sta da radimo ako bojkotujemo,imamo li drugi izbor?Kad bi jos neki izdavac prodavao iste te stripove samo mnogo bolje odradjene naravno da bi kupovali to.Naravno da ne bi kupovali nesto losije ako imamo izbora.A sta u ovom slucaju da radimo?Nemojte pogresno da me shvatite,nemam ja nekih vecih zamerki,smeta mi sken do ludila i nista vise,ali eto smeta mi.Volim stripove i sta da radim da ne kupujem zbog toga a nema boljeg?

Pogresno sam se izrazio,ne sken nego otisak.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/03/2010 : 18:46:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Dobri su, za divno cudo nema nikakvih falinki! Evo se upravo nameravam da bacim na mutanta!

Ja otvorio. Verni - fenomenalan.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 04/03/2010 : 19:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson
Verni - fenomenalan.

Odlican je

Kada on crta vidim pravog Zagora

Uz bracu Espozito, Nucia, Dela Moniku, Laurentija, Priska i Toricelija - perjanica Zagor stafa

Bizi i Rubini su mi nepoznanica, Pesce stagnira (pre je bio mnogo bolji), Sedioli nikako da zablista, Kjariola je posebna prica, Magnatini jos mora da uci (ili da se mane corava posla), Kasaro ima jednu dobro nacrtanu pricu, Drkangelo ni jednu . . .

Dobar je prvi nastavak Mutanta

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 04/03/2010 : 19:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Verni - fenomenalan.

Odlican je

To je prava recenica. Bravo ime...mislim gos'n moderatore.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 04/03/2010 : 19:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:
Verni - fenomenalan.

Odlican je

Uz bracu Espozito, Nucia, Dela Moniku, Laurentija, Priska i Toricelija - perjanica Zagor stafa

Bizi i Rubini su mi nepoznanica, Pesce stagnira (pre je bio mnogo bolji), Sedioli nikako da zablista, Kjariola je posebna prica, Magnatini jos mora da uci (ili da se mane corava posla), Kasaro ima jednu dobro nacrtanu pricu, Drkangelo ni jednu . . .

Dobar je prvi nastavak Mutanta

Sve potpisujem I podržavam (nek misli šta ko hoce)
Go to Top of Page

docA
Advanced Member

8104 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 04/03/2010 : 19:36:17  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Sve potpisujem I podržavam (nek misli šta ko hoce)

Ja mislim da to sto mislis da ja verovatno mislim je to to!
I podrzi, nego sta! Da, zaists treba da ga podrzis!

MA ODLICAN JE VERNI, OD-LI-CAN!
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 04/03/2010 : 20:08:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Niko ne pominje sta pise u uvodniku Zagora.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 04/03/2010 : 20:36:54  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Verni stara skola.Svaka cast.

Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 04/03/2010 : 21:28:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Niko ne pominje sta pise u uvodniku Zagora.

Sta??
Go to Top of Page

todorko
New Member

Serbia
154 Posts

Member since 19/08/2009

Posted - 04/03/2010 : 22:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send todorko a Private Message
Piše da ce se u jednom od nastavka Povratka mutanta citaocima obratiti Moreno Buratini.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4357 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/03/2010 : 02:28:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
quote:
Originally posted by todorko

Piše da ce se u jednom od nastavka Povratka mutanta citaocima obratiti Moreno Buratini.

Ko bude hteo moci ce da dobije i autogram.

Edited by - dessa on 05/03/2010 02:31:12
Go to Top of Page

milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts

Member since 22/04/2003

Posted - 05/03/2010 : 20:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit milkywaymanser's Homepage  Send milkywaymanser a Private Message
Meni se dopao Povratak mutanta. Dobar je Verni tj.po meni Zagor ovako treba da izgleda.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 05/03/2010 : 20:57:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
I ja sam procitao "Povratak Mutanta" i prica je zasad dobra sve ide svojim tokom lepo ukomponovano.Mislim da ce biti dobra do kraja.
Verni-sta reci,meni odlican.Zagor je pravi.Old school crtez.

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000