Author |
Topic  |
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/03/2010 : 21:27:57
|
Kao sto i sam kazes IMA OVDE clanova koji vole pomenute,,,Pazi!!!! spominjati ove navedene i Zagora u istom kontekstu je sramotno,normalno da se naginje ka tim junacima pa oni su temelj stripa kod nas,,,sve ostalo je iluzija... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
nolo contendre
Junior Member

Serbia
411 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/03/2010 : 22:48:06
|
quote: Originally posted by radulovic marko
Kao sto i sam kazes IMA OVDE clanova koji vole pomenute,,,Pazi!!!! spominjati ove navedene i Zagora u istom kontekstu je sramotno,normalno da se naginje ka tim junacima pa oni su temelj stripa kod nas,,,sve ostalo je iluzija...
E, moj Mašane.. |
 |
|
radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 31/03/2010 : 23:01:39
|
Jedino ako je Brad Barron postigao veliku slavu pa ja nisam obavesten....e moj masane..... |
Nema,nema niko tako lepe dragane. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21836 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 01/04/2010 : 01:00:24
|
quote: Originally posted by Colt
Vreme je da ponovo aktiviras glasanje... statistika je kao bikini i kaze da BB jednom mora pobediti Dampyra.
Mnogo otkriva a nista ne pokazuje |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 01/04/2010 : 07:43:04
|
quote: Originally posted by vlaki
quote: Originally posted by radulovic marko
quote: Originally posted by Colt
Tacno je da Ludens ima bolji otisak ali VC ima bolji prevod, ima uvodni tekst, ima redovnost izlazenja, vecu raznovrsnost junaka, drzi se redosleda izlazenja i ne izmislja Maxije i specijale tamo gde ih nema.
Nemoj da mislis da ti nesto kontriram ali ta raznovrsnost junaka je po meni vise nego smesna necu neke da pominjem mozda ce se neko uvrediti.....po meni je bolje je skoncentrisati se na dva,tri ali da budu ono pravo,mislim da vecina ljubitelja stripa iz bivse zemlje naginje ka l.m.s. i z.s.,tesko da novi junaci imaju neku ulogu kod tih citalaca..Zagor je jedinstven i on je van konkurencije ali ima li prostora za druge junake l.m.s. i z.s. ja mislim da mozda ima... ali opet kazem ne znam cene orginala ,prava i te stvari ..pa mogu samo da nagadjam...
Vecina naginje ka ZS i LMS?! Odakle ti to? Jeste da je Zagor možda najpopularniji strip junak na ovim prostorima, ali nismo više 1989, stvari su se promenile, ima ovde clanova koji vole Dylana, Nathana, Dampyra, Brad Barrona itd. Sva sreca da su se pojavili izdavaci koji su poceli izdavati nešto drugo, kvalitetnije i lepše od ovih pulp kiosk izdanja...
Da nema nas starijih ljubitelja stripa koji kupujemo sva moguca izdanja Zagora,Texa i Marti Misteriju (uz DD,naravno),slabo bi izdavaci prosli sa novim junacima...Od novih izdanja svidja mi se Dampyr,koji je mnogo kvalitetniji strip od BB... |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 01/04/2010 : 07:46:57
|
U danasnjem "Blicu" objavljena je vest da su izasli novi strip albumi u izdanju "Veselog cetvrtka" - "Animals" Enkija Bilala i "Zigfrid" Aleksa Alisa...Jos stoji da je ovo prvi Bilalov album objavljen u Srbiji. |
 |
|
desolator5
Starting Member

91 Posts
Member since 06/07/2009 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 01/04/2010 : 12:06:16
|
quote: Originally posted by desolator5
Isto i u Press-u. Mada tamo napominju i za piratska izdanja koja su ranije bila.
Hvala na zanimljivoj informaciji. Pogledacu taj tekst o piratima... |
 |
|
milkywaymanser
Junior Member

Serbia
457 Posts
Member since 22/04/2003 |
Posted - 01/04/2010 : 14:03:35
|
quote: Originally posted by pravedni
U danasnjem "Blicu" objavljena je vest da su izasli novi strip albumi u izdanju "Veselog cetvrtka" - "Animals" Enkija Bilala i "Zigfrid" Aleksa Alisa... Jos stoji da je ovo prvi Bilalov album objavljen u Srbiji.
Sigurno da nije prvi (osim ako ne racunaju izdanja iz sfrj), Decije novine su izdale Falange crnog reda ( evo, nadjoh na aukciji jedan primerak http://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-view&ID=2167744 ). Izasla je i Partija lova u piratskom izdanju (ako se to racuna). |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
|
filmfanatic
Starting Member
75 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 04/04/2010 : 22:32:20
|
Da li ce u cetvrtak izaci Fanta Cico, ili ce samo Dylan? nece valjda sad stati sa Cikom,bas sam cekao Fantu i Drakulu...
ima li ko sveze informacije,u vezi s tim?? |
 |
|
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 05/04/2010 : 09:48:41
|
quote: Originally posted by filmfanatic
Da li ce u cetvrtak izaci Fanta Cico, ili ce samo Dylan? nece valjda sad stati sa Cikom,bas sam cekao Fantu i Drakulu...
ima li ko sveze informacije,u vezi s tim??
Zadovoljan sam i Ludensovim koji je ionako stigao do kraja... |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 05/04/2010 : 09:49:28
|
quote: Originally posted by tiberije
Da li je cetvrtak veseli ili je veseli cetvrtak. Pitanje je sad?
Dugo ocekivani deo fantasticne trilogije o Zoni sumraka, malo li je ? |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 05/04/2010 : 13:39:12
|
pa za Fanta Ciko ce verovatno cekati da izadju akronjani u Zagor OP |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 05/04/2010 : 13:41:01
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Zadovoljan sam i Ludensovim koji je ionako stigao do kraja...
Covek pita za informaciju da li ce Ciko izaci u cetvrtak, a ne kakvo je tvoje emocionalno i dusevno stanje po pitanju stripova izaslih u Hrvatskoj |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2010 : 14:13:12
|
Po meni trebali su izdati sad Ciko u drakulinom dvorcu,ipak se nadovezuje na OP sa vampirom.Ovako cemo na tu epizodu cekati ko zna koliko. |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 05/04/2010 : 15:46:49
|
U toj epizodi se pojavljuju likovi iz Fanta Cika, tek nema smisla to izdati...a i Ciko u Drakulinom zamku nema nikakve veze sa baronom Rakosijem i Zagorom protiv vampira, just for the record. To je nastavak Fanta Cika. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 05/04/2010 : 19:41:40
|
quote: Originally posted by karven
U toj epizodi se pojavljuju likovi iz Fanta Cika, tek nema smisla to izdati...a i Ciko u Drakulinom zamku nema nikakve veze sa baronom Rakosijem i Zagorom protiv vampira, just for the record. To je nastavak Fanta Cika.
Vidis zaboravio sam to,davno bese kad sam citao.Onda ima smisla,mada dosta cemo se nacekati dok to ne izdaju. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 05/04/2010 : 20:03:37
|
Covek pita za informaciju da li ce Ciko izaci u cetvrtak, a ne kakvo je tvoje emocionalno i dusevno stanje po pitanju stripova izaslih u Hrvatskoj
Sinko zbog takvih kao što si ti podržavacu pravo na eutanaziju! |
 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Posted - 05/04/2010 : 21:04:04
|
Covek pita za informaciju da li ce Ciko izaci u cetvrtak, a ne kakvo je tvoje emocionalno i dusevno stanje po pitanju stripova izaslih u Hrvatskoj
Sinko zbog takvih kao što si ti podržavacu pravo na eutanaziju!
stfu balvane |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
nevill
Starting Member

Serbia