forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/05/2010 : 19:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message
ja ne vjerujem u to ukidanje sve dok ne vidim da ih stvarno nema na kioscima ili dok se ljudi iz VC ne oglase sa zvanicnim saopstenjem.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 06/05/2010 : 19:05:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Kako stvari stoje crno se piše za pilota i rendžera! ;-)
Hajde Dushmane oglasi se i odagnaj sumnje ili ih potvrdi!
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 06/05/2010 : 19:15:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Ako ti je neko rekao, cuti i nadaj se da nije istina. Mislim, i ja znam svašta, pa cutim kao zaliven. Jer ako nije istina, ispadnem budala.

Ma petparacka politicka strategija, koju su kasnije preuzeli i neki nazovi "mediji". Izmisliš neku pricu, plasiraš je kao da nije tvoja nego "narod prica" ili "iz pouzdanih izvora", i onda konstantno prozivaš nekog da je potvrdi ili demantuje, skrecuci time pažnju na sebe. Vec videno milion puta. Najbolje ignorisati.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 06/05/2010 : 19:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Neeeeeeeeeee da mi ukidaju pilota bre!!!!Pa taman sam isplanirao da za 5 godina kompletiram ediciju i oni sad da me zajebu.Pa ako veseli sad stane,strip agent ce da dodje dotle tek za 10 godina.U tom slucaju cu morati sam da otvorim izdavacku kucu,sto i inace stalno mastam.

Sto se veseljaka tice,vec 2 dana mi ne odgovaraju na mail.Nadam se samo da su u guzvi,i da ce mi odgovoriti.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 06/05/2010 : 19:42:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by mikado

Danas u novom Dilanu najava za 31 broj Ukronija.

to je lepo!a gde su najave za novog m.noa,i texa.
jeste,bice ih,ali je to lov u mutno,ili ukidanje neprofitabilnih izdanja.polako,ali sigurno ostace samo zagor,d.dog sa svim mogucim specijalima,maxijima,almanasima,i ne znam cega sve jos.mozda ce ostaviti jos nekog junaka,ali samo u slucaju,da su bar sa njim na nuli.ovako cu ih jos vise popreko posmatrati,ako mi ukinu texa,a to je neminovno.

I da ga ukinu, ukinuce ga jer se ne prodaje. I Mr. Noa i ostale koje bi u tom slucaju ugasili. Ko je lud da izdaje nesto sto se ne prodaje, i to u mesecnom ritmu? Finansijska rupa bez dna.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/05/2010 : 21:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ma ljudi opusteno vise sa tim pricama.Teorija o 30 brojeva ne pije vodu jer je izaslo vec 30 Zagora i DD i najavljen je 31.Mr Noa ima 29 jel tako?Izlazi to i dalje sigurno.
Ajde mi lepo da vratimo topik tamo gde i treba da ide i da mi neko kaze sta je najavljeno za sledeci cetvrtak.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/05/2010 : 22:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
Eh....kakav smo narod
Zbog ovakvih stvari strip propada, a Skandal se prodaje.

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

SlajeR
New Member

Yemen
249 Posts

Member since 10/06/2003

Posted - 06/05/2010 : 22:16:14  Show Profile Show Extended Profile  Send SlajeR a Private Message
ufff,nesto je trulo u drzavi Danskoj.. :( u svakom slucaju necemo jos dugo nagadjat ovde.za dve nedelje treba biti pilota.. pa videcemo na cemu smo?
inace kod Teksa je bas na redu trodelna Boselijeva prica i bar po autorima solidan period.
zaista bi bila prava steta sad prekidat serijale!! :(

Opusti misli i uci plivati..
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/05/2010 : 22:23:47  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Eh....kakav smo narod
Zbog ovakvih stvari strip propada, a Skandal se prodaje.

U potpunosti se slazem!

Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 06/05/2010 : 22:45:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Ma ljudi opusteno vise sa tim pricama.Teorija o 30 brojeva ne pije vodu jer je izaslo vec 30 Zagora i DD i najavljen je 31.Mr Noa ima 29 jel tako?Izlazi to i dalje sigurno.
Ajde mi lepo da vratimo topik tamo gde i treba da ide i da mi neko kaze sta je najavljeno za sledeci cetvrtak.

Sledeceg cetvrtka Dampir br. 30 Vegas! i Bred Beron br. 8 Obecanje.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 06/05/2010 : 22:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by mikado

quote:
Originally posted by okiboki

Sledeceg cetvrtka Dampir br. 30 Vegas! i Bred Beron br. 8 Obecanje.

Konacno Bred!Hvala Mikado.

Go to Top of Page

HarryBlock
New Member

160 Posts

Member since 21/04/2006

Posted - 07/05/2010 : 01:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send HarryBlock a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

E pazi da ti ne kažem, koji još novinar otkriva svoje informacije!
;)

Ma koji si ti kurcev novinar?! Piskaras u najsugavijim novinama u zemlji, a ovde samo siris glasine i dezinformacije. Ajde malo nas postedi tvojih "ozbiljnih izvora" i "ljudi koji se razumeju u strip izdavastvo". Idi radi kao portparol Mirabilisa, pa tamo najavljuj propast izdavaca i gasenje serijala.

... Sveti Sava nego ko drugi bre! Kad sam upoznao coveka, imao sam religiozne vizije majku ti jebem! Halucinirao sam ko da sam pio nitro farbu. ("Velja Ilic" - Nikad Izvini)
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/05/2010 : 10:11:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Porucujem clanu pod nickom HarryBlock da ce biti tužen zbog uvreda koje je izneo i zahtevam od administratora da ovog clana pod smesta banuju!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17816 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/05/2010 : 10:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:

Kako stvari stoje crno se piše za pilota i rendžera! ;-)
Hajde Dushmane oglasi se i odagnaj sumnje ili ih potvrdi!

kako te bolan nije sramota nakon svega
da se pojavljujes

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/05/2010 : 11:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Zbog vas takvih, koji nakon svega i dalje mene optužujute a ne direktne krivce koji su smislili citavu aferu i laž mogi "mirabilisi" ce i dalje da prave haos, ali ako tako nam i treba!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 07/05/2010 : 11:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Ma da nece veseli samo da promeni naziv u murabilis,ili cak u veseli mirabilis.....
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 07/05/2010 : 11:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Vronski, ne ljuti se, ali ti jedini pravis haos. Stalno izleces sa nekim informacijama, ne da ti se da precutis, i gotovo. Sta cemo ako izadje Mister No za 2 nedelje? I Teks za 3? Sta onda? Hoces li napisati "Izvinite, ljudi, pogresne informacije". Neces. Precutace se, a ti ces opet dati za koji dan neku informaciju, i samo izazivati bijes kod pola ljudi iz foruma. Jednostavno, nemoj da dajes informacije bezveze, i da prozivas ove iz VC na topiku foruma da se jave, kad dobro znas da se niko od njih ne javlja vec duze vrijeme, sto potpuno podrzavam, inace.
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 07/05/2010 : 11:40:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
quote:

Porucujem clanu pod nickom HarryBlock da ce biti tužen zbog uvreda koje je izneo i zahtevam od administratora da ovog clana pod smesta banuju!

Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/05/2010 : 11:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Ako Mister No izadje za dve nedelje, odnosno Tex za tri, bicu vrlo srecan jer ce to znaciti da su glasine o gašenju bile upravo to-samo glasine! Nijednom nisam najavio gašenje VC ali se cudim zbog cega ljudi iz VC ne reaguju na sve cešca govorkanja po strip krugovima o mogucem prestanku rada Veseljaka.
Bilo kako bilo, sacekajmo tog "famoznog" No-a br. 30 i Tex-a br. 23 i stavimo tacku na price o gašenju Veselog...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 07/05/2010 : 11:53:17  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message
Pre par dana je izašao redovni Dylan Dog (broj 30.) i specijalac od Zagora. Zasad sve ide prema planu. A za pilota i Texa ce vreme pokazati ko je bio u pravu...
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 07/05/2010 : 12:09:26  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Ekonomska kriza je nikad gora, po poslednjim podacina skoro milion ljudi u Srbiji je na ivici gladi i siromaštva, ovde cak i 350 hiljada dece gladuje što je zvanican podatak UNICEF-a! Da li bi onda bilo cudno ako se neki strip serijali ugase? Naravno da ne bi, ali moramo polako biti spremni i na takve solucije. Nadajmo se da ce pilot i rendžer ipak preživeti ali sve manje verujem u neka nova izdanja VC barem u doglednoj buducnosti, mada ih i dalje priželjkujem...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 07/05/2010 : 12:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Vrime je da se odgovorni jave!

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts

Member since 14/02/2005

Posted - 07/05/2010 : 12:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send alen a Private Message
Vronski, koji si ti car, što car - imperator!
Prodao si ekipi spiku da si bedast, bacio im prašinu u oci, pa se jadni napale na svaku tvoju izjavu.
A zapravo si mastermind svih mastermindeova. Iluminat iznad svih iluminata. Reptil, jebate!
Jao što uživam u tvom genijalnom prckanju naivnih forumaša, care!

itsyourworldyoucanchangeit
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 07/05/2010 : 12:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Attica! Attica! Attica! Attica!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 07/05/2010 : 12:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Stavrno je cudno sve to.Ne bih ni najmanje voleo da se pilot ukine,ali mi je sad jako cudno sto mi veseljaci ne odgovore na jednostavno pitanje da li ce za 2 nedelje izaci pilot.Uvek su mi odmah odgovarali na mailove a sad evo 3 dana cekam odgovor i nista.A u sredu mi cestitase rodjendan.Hm...Da l da se zabrinem?
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000