Author |
Topic  |
duck
Junior Member

409 Posts
Member since 26/01/2007 |
Posted - 14/07/2010 : 11:34:35
|
Gospodo, Topic se zove ``Veseli cetvrtak``,a Vi konstantno komentarisete Geu, Tarzana, Trafiku, a imate topike i o tim temama. U cemu je problem? |
 |
|
kasper
Advanced Member

10926 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 14/07/2010 : 11:46:03
|
quote: Originally posted by duck
Gospodo, Topic se zove ``Veseli cetvrtak``,a Vi konstantno komentarisete Geu, Tarzana, Trafiku, a imate topike i o tim temama. U cemu je problem?
Kontaminacija, kao i obicno. |
 |
|
docA
Advanced Member

.jpg)
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 14/07/2010 : 14:16:30
|
Bas odlicno sto se moze ostvarivati popust i u Darkwoodu na karticu. Tarzana nisam jos nabavio, nisam bas neki ljubitelj tog stiva, iako je to Hogart...ali kada sam video kod cronosa kako je to uradjeno, pao sam na dupe! Ja ovo moram da uzmem cim se prvom prilikom odklendzam do Bgda, a trebalo bi da za sadfa posle Kragujevackog pazara imam nekih 29% na kartici...a za lovu od 1300 dindzi, za onako odradjeno izdanje, pa to je i vise nego isplatljivo! |
 |
|
Lex No1
New Member

Japan
166 Posts
Member since 30/12/2009 |
Posted - 14/07/2010 : 15:56:05
|
quote: Originally posted by docA
Bas odlicno sto se moze ostvarivati popust i u Darkwoodu na karticu. Tarzana nisam jos nabavio, nisam bas neki ljubitelj tog stiva, iako je to Hogart...ali kada sam video kod cronosa kako je to uradjeno, pao sam na dupe! Ja ovo moram da uzmem cim se prvom prilikom odklendzam do Bgda, a trebalo bi da za sadfa posle Kragujevackog pazara imam nekih 29% na kartici...a za lovu od 1300 dindzi, za onako odradjeno izdanje, pa to je i vise nego isplatljivo!
Nisam znao da moze kartica i u DW. Samo, da li popust vazi za VC izdanja i DW ili za jos neka? |
Choc des cultures... |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41136 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/07/2010 : 17:24:02
|
Kartica ne moze u Darkwoodu ali u trafikama moze jer imaju pored VC i DW izdanja...
@Duck,
...posto se trafike smatraju VC objektima ima logike da se ovde razglaba i o tako necemu..  |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts
Member since 01/06/2009 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 15/07/2010 : 19:40:24
|
Bas odlicno sto se moze ostvarivati popust i u Darkwoodu na karticu. Tarzana nisam jos nabavio, nisam bas neki ljubitelj tog stiva, iako je to Hogart...ali kada sam video kod cronosa kako je to uradjeno, pao sam na dupe! Ja ovo moram da uzmem cim se prvom prilikom odklendzam do Bgda, a trebalo bi da za sadfa posle Kragujevackog pazara imam nekih 29% na kartici...a za lovu od 1300 dindzi, za onako odradjeno izdanje, pa to je i vise nego isplatljivo!
Doco,ne pricaj mnogo - vec kupuj. Kao što si i sam izjavio - to je Hogart...Treba li još neka preporuka?! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/07/2010 : 21:08:27
|
Del boy ili ko vec postavlja naslovne.Nije postavljena naslovna za OP Demonska maska. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Svarog
Junior Member

444 Posts
Member since 03/06/2010 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7979 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 15/07/2010 : 21:48:50
|
quote: Originally posted by pravedni
Doco,ne pricaj mnogo - vec kupuj. Kao što si i sam izjavio - to je Hogart...Treba li još neka preporuka?!
ma kad je video kod mene obe knjige,uvatio se za glavu kolko je dobro.uz preporuku,reko sam mu"doco mani se vise od vammpiri,procitaj nesto kasfetno,majmunsko".   |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 15/07/2010 : 22:18:45
|
Juce sam u busu procitao Lea Pulpa br. 2 i Indijansku magiju, Ksarabas sam prelistao, izgleda odlicno, ali cu ipak sacekati nastavak.
Magija, solidna prica, moj prvi Zagor u boji.
Leo, fenomenalan, odusevio me, kao i prvi broj. Lezi mi taj humor, a jos od malena obozavan noir zanr, tako da mi ovo pada kao budali samar.
Sada mi je krivo sto nisam odmah uzeo i treci nastavak.  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 15/07/2010 : 22:39:54
|
quote: Originally posted by Caleb
Juce sam u busu procitao Lea Pulpa br. 2 i Indijansku magiju, Ksarabas sam prelistao, izgleda odlicno, ali cu ipak sacekati nastavak.
Leo, fenomenalan, odusevio me, kao i prvi broj. Lezi mi taj humor, a jos od malena obozavan noir zanr, tako da mi ovo pada kao budali samar.
Sada mi je krivo sto nisam odmah uzeo i treci nastavak. 
Ti bre samo ove u boji citas. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 15/07/2010 : 22:41:25
|
Xexe, tako se zalomilo da sada uzmem bas kolorce. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 15/07/2010 22:41:43 |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 15/07/2010 : 23:02:20
|
Sada mi je krivo sto nisam odmah uzeo i treci nastavak. 
I treci dio je odlican, zaista steta sto nema vise brojeva, bar meni je Leo bio bas osvjezenje...  |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 16/07/2010 : 00:10:23
|
S obzirom na vremenske razmake pravljene izmedju brojeva nije iskljuceno da bude i Leo 4.Ko zna. |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 16/07/2010 : 00:28:29
|
quote: Originally posted by cronos six
Doco,ne pricaj mnogo - vec kupuj. Kao što si i sam izjavio - to je Hogart...Treba li još neka preporuka?!
ma kad je video kod mene obe knjige,uvatio se za glavu kolko je dobro.uz preporuku,reko sam mu"doco mani se vise od vammpiri,procitaj nesto kasfetno,majmunsko".  
Punkerov povratak korenima?! Homo punkerikus sapiens!! |
 |
|
KGB
New Member

Serbia
125 Posts
Member since 08/04/2008 |
Posted - 16/07/2010 : 11:40:10
|
kako mi rece prodavacica u trafici u kragujevcu objekat im se zatvara 1. avgusta :( ostace da radi trafika na bubnju ova druga je imala mnogo los promet. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 16/07/2010 : 15:41:03
|
quote: Originally posted by okiboki
S obzirom na vremenske razmake pravljene izmedju brojeva nije iskljuceno da bude i Leo 4.Ko zna.
To bih voleo da vidim. Stvarno je strip za svaku pohvalu. |
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 16/07/2010 : 18:10:03
|
quote: Originally posted by okiboki
S obzirom na vremenske razmake pravljene izmedju brojeva nije iskljuceno da bude i Leo 4.Ko zna.
To bih voleo da vidim. Stvarno je strip za svaku pohvalu.
<Leo je i meni izuzetno simpatican strip,i pravi je izdavacki potez "Veselog cetvrtka". Kupio sam naknadno sva tri broja i nisam se pokajao... |
 |
|
Lex No1
New Member

Japan
166 Posts
Member since 30/12/2009 |
Posted - 16/07/2010 : 18:52:11
|
quote: Originally posted by Svarog
Zna li se šta ide posle Mark specijal?
Sto se tice kiosk izdanja, za sad - nista! |
Choc des cultures... |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Posted - 16/07/2010 : 18:54:16
|
<Leo je i meni izuzetno simpatican strip,i pravi je izdavacki potez "Veselog cetvrtka". Kupio sam naknadno sva tri broja i nisam se pokajao...
Isto (iako sam u pocetku bio skeptican u vezi cene), samo mi sada krivo sto nisam odmah uzeo i treci broj, pa da uzivanje bude upotpunjeno. Nadam se da ce biti jos nastavaka. 
Ona scena u br.2 kada babi placa za informacije u vezi nestale osobe i kada kaze da ima plan kako da pare uzme natrag, a na kraju nista, je legendarna. Kako sam se samo ismejao.  |
|
Edited by - Caleb on 16/07/2010 18:55:44 |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 16/07/2010 : 18:59:24
|
Od dosad kod nas neobjavljenih serijala najviše bih voleo da izdaju "Grejstorma". Po onome što sam do sada video cini mi se da je izuzetno zanimljiv i kvalitetan strip... |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 16/07/2010 : 19:10:59
|
quote: Originally posted by KGB
kako mi rece prodavacica u trafici u kragujevcu objekat im se zatvara 1. avgusta :( ostace da radi trafika na bubnju ova druga je imala mnogo los promet.
Meni je receno da ce biti samo promenjena lokacija, zadovoljni su prodajom stripova, a ovo "ostalo" im slabije ide. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Posted - 16/07/2010 : 19:59:20
|
quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by KGB
kako mi rece prodavacica u trafici u kragujevcu objekat im se zatvara 1. avgusta :( ostace da radi trafika na bubnju ova druga je imala mnogo los promet.
Meni je receno da ce biti samo promenjena lokacija, zadovoljni su prodajom stripova, a ovo "ostalo" im slabije ide.
Boze boze kuda ide ova zemlja   |
 |
|
Topic  |
|