forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 05/03/2009 : 17:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

MOLBETINA za VC..
Dogurajte bar jedan primerak Teksa u Zitiste, MOLIM VAS... Uvek dodje samo "primarni" strip, tj jedan od prva 4, a od ostalih ni traga.. Moram da idem u Zrenjanin da kupujem.. Moze li se nesto uraditi po tom pitanju??

A shto se ne dogovorish jednostavno sa likovima iz trafike/prodavnice gde kupujesh stripove da naruche? Mislim da to ne bi bio problem, ako im vec dolazi taj jedan strip...
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 05/03/2009 : 17:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

Sledeci je najbolji cetvrtak od nastanka veselog cetvrtka.Dylan u boji...

Shta je to, Superbook, ili regularac i koja epizoda? Nisam od Nove godine nishta od VC uzeo, pa cu gomilu toga odjednom uskoro...pa ne pratim... Znam da su neke epizode Dylana radjene u boji...
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 05/03/2009 : 17:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message
quote:
Originally posted by KGB

evo uzeh "samo" zagora jer teksa po obicaju nema u kg-u.jel zna neko u cemu je fora sa stripovima i distribucijom u kragujevcu jer na futurinim kioscima u kragujevcu vec 4 meseca stizu samo zagor,dampir,mister no i dilan.ostalih izdanja NEMA,jedino kod privatnika i to ne kod svih.ne znam koja je fora jer kad salju zagora sto ne mogu da ubace i texa u kamion,TOTALNO NEODGOVORNO OD VESELOG CETVRTKA IAKO SAM IM SLAO VISE MEJLOVA O OVOM PROBLEMU!!!!!!!!!!!!!!!

Pa zar ti mislis da izdavac licno ubacuje stripove u kamione koji razvoze primerke po Srbiji? Postoji nesto izmedju izdavaca i kupca, i zove se distributer.
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 05/03/2009 : 18:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
Regularni broj 224 na talasima secanja Pasquale Ruju i Giovanni Freghieri u timu. Videcemo kakva je prica mada ne ocekujem previse...

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!

Edited by - gogyly on 05/03/2009 18:01:41
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/03/2009 : 18:41:28  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Lord u Darkvudu je .

Texove price uopšte nisu loše, bar mi je super bila ona "Rat u pustinji", dobar mi je i prvi deo sa Razom, nisam još procitao drugi. Nadam se da ce biti ok.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 05/03/2009 : 19:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
ja zagora i teksanisam kupio zadnja 2 , zbog finansijske prirode , ali cu to nadoknadit kada budem isao za BGD.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 05/03/2009 : 20:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Naslovnica za lord u darkvudu je strasna,goru odavno nisam video,bar u izdanje vc.
Zagor ima facu kao da svXXava

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 05/03/2009 : 20:43:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
lord u darkvudu najnoviji zagor vc je super,chiarolla odlican sve je super,jedna obicna darkvudska prica,pravo osvezenje,opustajuce
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 05/03/2009 : 22:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
Provalili ste odakle pocinje prica u "Lord u Darkwoodu" ... ? :)

ja napravio topic ali ga zakljucase ...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2009 : 22:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by andjelt

11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima. Da bi se sprecilo zagušenje foruma i osigurala preglednost istog preporucujemo da pre nego što postavite novu temu, koristite search, ili potražite slicne tema. Otvaranje topica na iste ili slicne teme ce biti sankcionisano zakljucavanjem novopostavljenog topica. Da bi diskusija ipak tekla, i da se niko ne bi osetio zapostavljenim, ostavljeni post ce biti prenet u vec postojecu istu/slicnu temu od strane moderatora.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 05/03/2009 : 22:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

E bas mi se svidela prica , jedva cekam nastavak. Podestilo me na stare dobre ( i bezbrizne , skolske) dane zlatne serije kada sam na trafici kupio "Nevidljivi osvetnik" pa iscekivao "Gavranovo pero" . Crtez bas nije po mom ukusu ali necu da se zalim ... sve u svemu svideo mi se strip

p.s. provalili ste odakle krece cela prica (mislim na prvoj stranici stripa) ?

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 05/03/2009 : 23:45:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima. Da bi se sprecilo zagušenje foruma i osigurala preglednost istog preporucujemo da pre nego što postavite novu temu, koristite search, ili potražite slicne tema. Otvaranje topica na iste ili slicne teme ce biti sankcionisano zakljucavanjem novopostavljenog topica. Da bi diskusija ipak tekla, i da se niko ne bi osetio zapostavljenim, ostavljeni post ce biti prenet u vec postojecu istu/slicnu temu od strane moderatora.

MA IZBACUJ NA MISEC DANA PA CEŠ VIDIT KAKO SE KORISTI OPCIJA SEARCH

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 05/03/2009 : 23:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:

quote:

11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima....

Aha, evo bash sam primetio kako ima dosta Zagora, a malo i Zagora, a i o Zagoru se dosta pricha. Naravno, svaka nova epizoda Zagora dobije poseban topic... Vrlo je zanimljivo i kolekcionarsko hc izdanje junaka koji se zove Zagor. Te-nej, da-da, taj Zagor.

Jesam li vec pomenuo i Zagora? Sveti Duh sa sekirom, bez oca i sina...

Mislim da je juche ili prekjuche SVAKI topic na prvoj strani Bonelli podforuma bio o ZAGORU...
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/03/2009 : 00:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2009 : 00:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

Aha, evo bash sam primetio kako ima dosta Zagora, a malo i Zagora, a i o Zagoru se dosta pricha. Naravno, svaka nova epizoda Zagora dobije poseban topic... Vrlo je zanimljivo i kolekcionarsko hc izdanje junaka koji se zove Zagor. Te-nej, da-da, taj Zagor.

Jesam li vec pomenuo i Zagora? Sveti Duh sa sekirom, bez oca i sina...

Mislim da je juche ili prekjuche SVAKI topic na prvoj strani Bonelli podforuma bio o ZAGORU...

Ja prosto nisam znao gde da prebacim ovaj post o novoj Zagi epizodi. Dal ovde ili u ultimate fanove, u najomiljenije epizode, najneomiljenije epizode....Ali kao što nek rece, Zagor je jedina konstanta u univerzumu, neiscrpan izvor ideja za rasprave, najdugovecniji strip serijal u ovom delu svemira...
Sve cu ja to da zakljucam i uvedem novo pravilo: jedan topic po junaku, i onda poslušam starijeg kolegu globinja- misec dana ko otvori neki novi topic, pa da vidimo

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 06/03/2009 : 00:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti.

ma daj...pa se zato procitaju pravila koja su jako vidljiva...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2009 : 00:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by

[/quote]

Sve je to jako relativno. Njemu je pedeseti post, ali je i sedam meseci na forumu. Dovoljno da se procitaju pravila, zar ne??

Naravno, ima i onih koji naprave 50 postova u 3,5 sata

Edited by - manhunter on 06/03/2009 00:13:05
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/03/2009 : 00:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by

Sve je to jako relativno. Njemu je pedeseti post, ali je i sedam meseci na forumu. Dovoljno da se procitaju pravila, zar ne??

[/quote]Nije fer,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 06/03/2009 : 00:40:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

quote:

quote:
Originally posted by

Nije fer,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos
[/quote]

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 06/03/2009 : 00:43:23  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by

Nije fer,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos

[/quote]Ma salim se ,sve opusteno.Pozdrav manhunteru

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 06/03/2009 : 01:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:
Originally posted by sawitch

MOLBETINA za VC..
Dogurajte bar jedan primerak Teksa u Zitiste, MOLIM VAS... Uvek dodje samo "primarni" strip, tj jedan od prva 4, a od ostalih ni traga.. Moram da idem u Zrenjanin da kupujem.. Moze li se nesto uraditi po tom pitanju??

A shto se ne dogovorish jednostavno sa likovima iz trafike/prodavnice gde kupujesh stripove da naruche? Mislim da to ne bi bio problem, ako im vec dolazi taj jedan strip...

Zena sto drzi kiosk je kevina dobra prijateljica, i kaze mi zena da naruci sve, ali ne stigne jednostavno... Ko god da je kriv za ovaj problem je majmuncina... Eto, jos sam bio kulturan, jer je mnogo gore zasluzio... Pa nije normalno da pola stripova dolazi redovno, a pola ne... Strasno...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 06/03/2009 : 07:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
Drugari , naucio sam svoju lekciju ... nece se vise ponoviti ... pozdrav svima

(ipak niste provalili odake pocinje strip "Lord u Darkvudu" ... eee , moji fanovi zagora ) :)
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 06/03/2009 : 09:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message
MOže li mi itko reci gdje u Hrvatskoj (osim SNK i Libellusa) mogu naci izdanja VC-a? Ovo mi postaje frustrirajuce,samo stripoteku nalazim na kioscima :)
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 06/03/2009 : 09:28:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
quote:
Originally posted by ivan_micic

MOže li mi itko reci gdje u Hrvatskoj (osim SNK i Libellusa) mogu naci izdanja VC-a? Ovo mi postaje frustrirajuce,samo stripoteku nalazim na kioscima :)

Izdanja VC ne idu na kioske u HR, samo ih možeš naci u striparnicama ili da ti neko iz Srbije šalje.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 06/03/2009 : 10:09:00  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message
quote:

Drugari , naucio sam svoju lekciju ... nece se vise ponoviti ... pozdrav svima

(ipak niste provalili odake pocinje strip "Lord u Darkvudu" ... eee , moji fanovi zagora ) :)

Odavde odakle i prva epizoda. Provalio sam odmah
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000