Author |
Topic  |
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 05/03/2009 : 17:37:02
|
quote: Originally posted by sawitch
MOLBETINA za VC.. Dogurajte bar jedan primerak Teksa u Zitiste, MOLIM VAS... Uvek dodje samo "primarni" strip, tj jedan od prva 4, a od ostalih ni traga.. Moram da idem u Zrenjanin da kupujem.. Moze li se nesto uraditi po tom pitanju??
A shto se ne dogovorish jednostavno sa likovima iz trafike/prodavnice gde kupujesh stripove da naruche? Mislim da to ne bi bio problem, ako im vec dolazi taj jedan strip...  |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Posted - 05/03/2009 : 17:39:29
|
quote: Originally posted by okiboki
Sledeci je najbolji cetvrtak od nastanka veselog cetvrtka.Dylan u boji...
Shta je to, Superbook, ili regularac i koja epizoda? Nisam od Nove godine nishta od VC uzeo, pa cu gomilu toga odjednom uskoro...pa ne pratim... Znam da su neke epizode Dylana radjene u boji... |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 05/03/2009 : 17:58:32
|
quote: Originally posted by KGB
evo uzeh "samo" zagora jer teksa po obicaju nema u kg-u.jel zna neko u cemu je fora sa stripovima i distribucijom u kragujevcu jer na futurinim kioscima u kragujevcu vec 4 meseca stizu samo zagor,dampir,mister no i dilan.ostalih izdanja NEMA,jedino kod privatnika i to ne kod svih.ne znam koja je fora jer kad salju zagora sto ne mogu da ubace i texa u kamion,TOTALNO NEODGOVORNO OD VESELOG CETVRTKA IAKO SAM IM SLAO VISE MEJLOVA O OVOM PROBLEMU!!!!!!!!!!!!!!!
 Pa zar ti mislis da izdavac licno ubacuje stripove u kamione koji razvoze primerke po Srbiji? Postoji nesto izmedju izdavaca i kupca, i zove se distributer. |
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 05/03/2009 : 18:00:30
|
Regularni broj 224 na talasima secanja Pasquale Ruju i Giovanni Freghieri u timu. Videcemo kakva je prica mada ne ocekujem previse... |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
Edited by - gogyly on 05/03/2009 18:01:41 |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 05/03/2009 : 18:41:28
|
Lord u Darkvudu je .
Texove price uopšte nisu loše, bar mi je super bila ona "Rat u pustinji", dobar mi je i prvi deo sa Razom, nisam još procitao drugi. Nadam se da ce biti ok. |
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 05/03/2009 : 19:15:31
|
ja zagora i teksanisam kupio zadnja 2 , zbog finansijske prirode , ali cu to nadoknadit kada budem isao za BGD. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 05/03/2009 : 20:43:36
|
lord u darkvudu najnoviji zagor vc je super,chiarolla odlican sve je super,jedna obicna darkvudska prica,pravo osvezenje,opustajuce |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 05/03/2009 : 22:55:11
|
quote: Originally posted by andjelt
Provalili ste odakle pocinje prica u "Lord u Darkwoodu" ... ? :)
ja napravio topic ali ga zakljucase ...
11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima. Da bi se sprecilo zagušenje foruma i osigurala preglednost istog preporucujemo da pre nego što postavite novu temu, koristite search, ili potražite slicne tema. Otvaranje topica na iste ili slicne teme ce biti sankcionisano zakljucavanjem novopostavljenog topica. Da bi diskusija ipak tekla, i da se niko ne bi osetio zapostavljenim, ostavljeni post ce biti prenet u vec postojecu istu/slicnu temu od strane moderatora.
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 05/03/2009 : 22:56:27
|
E bas mi se svidela prica , jedva cekam nastavak. Podestilo me na stare dobre ( i bezbrizne , skolske) dane zlatne serije kada sam na trafici kupio "Nevidljivi osvetnik" pa iscekivao "Gavranovo pero" . Crtez bas nije po mom ukusu ali necu da se zalim ... sve u svemu svideo mi se strip
p.s. provalili ste odakle krece cela prica (mislim na prvoj stranici stripa) ? 
|
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/03/2009 : 23:45:11
|
quote: Originally posted by manhunter
11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima. Da bi se sprecilo zagušenje foruma i osigurala preglednost istog preporucujemo da pre nego što postavite novu temu, koristite search, ili potražite slicne tema. Otvaranje topica na iste ili slicne teme ce biti sankcionisano zakljucavanjem novopostavljenog topica. Da bi diskusija ipak tekla, i da se niko ne bi osetio zapostavljenim, ostavljeni post ce biti prenet u vec postojecu istu/slicnu temu od strane moderatora.
MA IZBACUJ NA MISEC DANA PA CEŠ VIDIT KAKO SE KORISTI OPCIJA SEARCH |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts
Posted - 05/03/2009 : 23:57:02
|
11. U podforumu Bonelli je u poslednje vreme primetno otvaranje istih ili veoma slicnih tema sa vec postojecim topicima....
Aha, evo bash sam primetio kako ima dosta Zagora, a malo i Zagora, a i o Zagoru se dosta pricha. Naravno, svaka nova epizoda Zagora dobije poseban topic... Vrlo je zanimljivo i kolekcionarsko hc izdanje junaka koji se zove Zagor. Te-nej, da-da, taj Zagor.
Jesam li vec pomenuo i Zagora? Sveti Duh sa sekirom, bez oca i sina...
Mislim da je juche ili prekjuche SVAKI topic na prvoj strani Bonelli podforuma bio o ZAGORU...  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:04:39
|
quote: Originally posted by globinjo
MA IZBACUJ NA MISEC DANA PA CEŠ VIDIT KAKO SE KORISTI OPCIJA SEARCH
Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti. |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:07:35
|
quote: Originally posted by Gil-galad
Aha, evo bash sam primetio kako ima dosta Zagora, a malo i Zagora, a i o Zagoru se dosta pricha. Naravno, svaka nova epizoda Zagora dobije poseban topic... Vrlo je zanimljivo i kolekcionarsko hc izdanje junaka koji se zove Zagor. Te-nej, da-da, taj Zagor.
Jesam li vec pomenuo i Zagora? Sveti Duh sa sekirom, bez oca i sina...
Mislim da je juche ili prekjuche SVAKI topic na prvoj strani Bonelli podforuma bio o ZAGORU... 
   Ja prosto nisam znao gde da prebacim ovaj post o novoj Zagi epizodi. Dal ovde ili u ultimate fanove, u najomiljenije epizode, najneomiljenije epizode....Ali kao što nek rece, Zagor je jedina konstanta u univerzumu, neiscrpan izvor ideja za rasprave, najdugovecniji strip serijal u ovom delu svemira... Sve cu ja to da zakljucam i uvedem novo pravilo: jedan topic po junaku, i onda poslušam starijeg kolegu globinja- misec dana ko otvori neki novi topic, pa da vidimo     |
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 06/03/2009 : 00:09:24
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by globinjo
MA IZBACUJ NA MISEC DANA PA CEŠ VIDIT KAKO SE KORISTI OPCIJA SEARCH
Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti.
ma daj...pa se zato procitaju pravila koja su jako vidljiva... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:12:37
|
quote: Originally posted by Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti.
ma daj...pa se zato procitaju pravila koja su jako vidljiva... [/quote]
Sve je to jako relativno. Njemu je pedeseti post, ali je i sedam meseci na forumu. Dovoljno da se procitaju pravila, zar ne??
Naravno, ima i onih koji naprave 50 postova u 3,5 sata    |
|
Edited by - manhunter on 06/03/2009 00:13:05 |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:16:43
|
quote: Originally posted by Ma dajte ljudi,vidite da je coveku tek pedeseti post vi odmah o izbacivanju.Moglo se svakom desiti.
ma daj...pa se zato procitaju pravila koja su jako vidljiva...
Sve je to jako relativno. Njemu je pedeseti post, ali je i sedam meseci na forumu. Dovoljno da se procitaju pravila, zar ne??
Naravno, ima i onih koji naprave 50 postova u 3,5 sata    [/quote]Nije fer   ,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos |
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26041 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:40:39
|
Naravno, ima i onih koji naprave 50 postova u 3,5 sata   
Nije fer   ,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos [/quote]
    |
|
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 06/03/2009 : 00:43:23
|
Naravno, ima i onih koji naprave 50 postova u 3,5 sata   
Nije fer   ,sad cete do kraja zivota to da mi nabijate na nos
    [/quote]Ma salim se ,sve opusteno.Pozdrav manhunteru     |
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41186 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 06/03/2009 : 01:51:57
|
quote: Originally posted by Gil-galad
quote: Originally posted by sawitch
MOLBETINA za VC.. Dogurajte bar jedan primerak Teksa u Zitiste, MOLIM VAS... Uvek dodje samo "primarni" strip, tj jedan od prva 4, a od ostalih ni traga.. Moram da idem u Zrenjanin da kupujem.. Moze li se nesto uraditi po tom pitanju??
A shto se ne dogovorish jednostavno sa likovima iz trafike/prodavnice gde kupujesh stripove da naruche? Mislim da to ne bi bio problem, ako im vec dolazi taj jedan strip... 
Zena sto drzi kiosk je kevina dobra prijateljica, i kaze mi zena da naruci sve, ali ne stigne jednostavno... Ko god da je kriv za ovaj problem je majmuncina... Eto, jos sam bio kulturan, jer je mnogo gore zasluzio... Pa nije normalno da pola stripova dolazi redovno, a pola ne... Strasno... |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 06/03/2009 : 07:22:42
|
Drugari , naucio sam svoju lekciju ... nece se vise ponoviti ... pozdrav svima
(ipak niste provalili odake pocinje strip "Lord u Darkvudu" ... eee , moji fanovi zagora ) :) |
 |
|
ivan_micic
Senior Member

Croatia
2391 Posts
Member since 19/12/2007 |
Posted - 06/03/2009 : 09:07:57
|
MOže li mi itko reci gdje u Hrvatskoj (osim SNK i Libellusa) mogu naci izdanja VC-a? Ovo mi postaje frustrirajuce,samo stripoteku nalazim na kioscima :) |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 06/03/2009 : 09:28:14
|
quote: Originally posted by ivan_micic
MOže li mi itko reci gdje u Hrvatskoj (osim SNK i Libellusa) mogu naci izdanja VC-a? Ovo mi postaje frustrirajuce,samo stripoteku nalazim na kioscima :)
Izdanja VC ne idu na kioske u HR, samo ih možeš naci u striparnicama ili da ti neko iz Srbije šalje.   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
Member since 01/04/2008 |
Posted - 06/03/2009 : 10:09:00
|
Drugari , naucio sam svoju lekciju ... nece se vise ponoviti ... pozdrav svima
(ipak niste provalili odake pocinje strip "Lord u Darkvudu" ... eee , moji fanovi zagora ) :)

Odavde odakle i prva epizoda. Provalio sam odmah  |
 |
|
Topic  |
|