Author |
Topic |
Ultras
Advanced Member
Serbia
10048 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 20/08/2010 : 16:29:08
|
Vronski2, druže, ovo je tema o stripovima Veselog Cetvrtka.
Tvoji postovi odavno nemaju veze sa temom i stvarno se trudiš da te udaljimo sa foruma.
Zašto to radiš?
Postuj o temama, a o "Mirabilis stripovima" piši na njihovom sajtu ili bilo gde na internetu.
Upozorio sam te na fin nacin nadam se da ce imati efekta.
|
Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 20/08/2010 : 16:33:10
|
quote: Originally posted by Ultras
Vronski2, druže, ovo je tema o stripovima Veselog Cetvrtka.
A on pored toga sto obmanjuje ljude, cak to i ne cini lazima o novim izdanjima VC vec o drugim (ne)postojecim izdavackim kucama Malo sto laze, nego jos to radi na pogresnom topicu |
|
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 20/08/2010 : 16:44:55
|
Hajde Texe da ti nešto predložim, ako se ta kako ti kažeš "nepostojeca kuca" pojavi u septembru na tržištu da zauvek napustiš ovaj forum a ako je ne bude da to isto uradim ja pa dastavimo tacku vec jednom na to ko obmanjuje ljudi i "laže"! |
|
|
Imrahil
Advanced Member
Serbia
13464 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
vronski 2
Senior Member
2381 Posts
Member since 11/10/2009 |
Posted - 20/08/2010 : 17:09:36
|
Nek se napravi glasanje forumaša pa ako se više od 50 posto izjasni da želi da odem sa foruma nestajem istog trena ili neka mi se uvede doživotni ban, barem napuštanje foruma nije problem... Samo, mislite li da ce ako mene nema ovaj forum biti nešto mnogo bolji? |
|
|
psycho
New Member
212 Posts
Member since 12/08/2009 |
Posted - 20/08/2010 : 17:32:03
|
Vronski2, mozda jesi ponekad interesantan, ali evo ja sam prvi koji potpisuje da ides pod uslovom, da to sto si obecao, ne vidi svetlost dana.Eto da pojasnimo septembar je u pitanju, pa da vidimo, ako si covek i ako nas opet lazes, onda lepo trebas da odes. |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 20/08/2010 : 18:13:02
|
quote: Originally posted by psycho
Vronski2, mozda jesi ponekad interesantan, ali evo ja sam prvi koji potpisuje da ides pod uslovom, da to sto si obecao, ne vidi svetlost dana.Eto da pojasnimo septembar je u pitanju, pa da vidimo, ako si covek i ako nas opet lazes, onda lepo trebas da odes.
A zašto da ide? Zato što je nagovestio nešto pa sada može da bude a i ne mora. To su gluposti. Ne branim ovde Vronskog, on licno bi trebao da pokuša da slegne situaciju, ali i opet ako je istina ono šta on prica neki bi trebali da mu se izvine. Sve u svemu po mom mišljenju stvar se komplekuje bez potrebe. Vronski je odrastao covek koji može sam da odluc kome ce dalje verovati ili ne.A ostali bi mogli vec da mu se skinu s grbace, pa nek covek odluci hoce li da ostane ili ne. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/08/2010 : 18:30:41
|
quote: Originally posted by vronski 2
Nek se napravi glasanje forumaša pa ako se više od 50 posto izjasni da želi da odem sa foruma nestajem istog trena ili neka mi se uvede doživotni ban, barem napuštanje foruma nije problem... Samo, mislite li da ce ako mene nema ovaj forum biti nešto mnogo bolji?
leave this place |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 20/08/2010 : 19:43:06
|
Hajde Texe da ti nešto predložim, ako se ta kako ti kažeš "nepostojeca kuca" pojavi u septembru na tržištu da zauvek napustiš ovaj forum a ako je ne bude da to isto uradim ja pa dastavimo tacku vec jednom na to ko obmanjuje ljudi i "laže"!
Kao prvo "ne" stoji u zagradi dragi moj novinaru Kao novinar bi trebao da umes da "procitas" rec "(ne)postojeca". Znaci ja ne tvrdim decidirano da te izdavacke kuce nece biti a poenta je u tome da je ovo topic o VC a ti najavljujes noguca izdanja (ne)postojece izdavacke kuce
Pod due, pominjao si izdanje koje u naslovu ne sadrzi ime junaka a Cronosu u PM da se radi o Largo Winch
Trece, pomenuo si relativno skoro da je i Julia gotova stvar pa nista. Samop ustis buvu i onda te nema.
Kao cetvrto, nisi ti taj tip coveka ili forumasa koji bi mi licno smetao na forumu, samo dezinformacije koje proturas. Sto se tebe tice bas bih voleo da se nekad upoznamo i popijemo nesto jer mislim da si ok lik...ako postojis,jer mnogi misle da si samo neciji drugi nick
|
|
|
tenay
New Member
115 Posts
Member since 02/04/2010 |
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
Posted - 21/08/2010 : 20:04:51
|
I mene su iskulirali prošle nedelje, a za ovaj 12 su mi rekli izlazi sutra kada sam mail poslao prethodnog dana. Znaci treba da šaljemo mail svakog pon, uto, sre, cet, jedino da uvedemo dežurne rotaciono za slanje mail-ova, tako cemo da saznamo |
|
|
Svarog
Junior Member
444 Posts
Member since 03/06/2010 |
|
Magic Wind
New Member
Serbia
263 Posts
Member since 25/07/2008 |
Posted - 21/08/2010 : 20:11:14
|
Kraljevstvo straha - sasvim prosecan i toliko puta ispricani Zagor, citljiv, ali ništa više od toga; štampa traljava, kao i uvek |
|
|
pravedni
Advanced Member
Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 21/08/2010 : 20:25:57
|
Nek se napravi glasanje forumaša pa ako se više od 50 posto izjasni da želi da odem sa foruma nestajem istog trena ili neka mi se uvede doživotni ban, barem napuštanje foruma nije problem... Samo, mislite li da ce ako mene nema ovaj forum biti nešto mnogo bolji?
Ostavite nam kolegu Vronskog - bez njega i DocA-e je dosadno! |
|
|
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 21/08/2010 : 21:47:35
|
quote: Originally posted by Magic Wind
Kraljevstvo straha - sasvim prosecan i toliko puta ispricani Zagor, citljiv, ali ništa više od toga; štampa traljava, kao i uvek
blijede stranice ili nešto drugo? i jel citav strip ili samo nekoliko strana? |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
|
|
Magic Wind
New Member
Serbia
263 Posts
Posted - 21/08/2010 : 21:58:40
|
quote: Originally posted by I like girlz
Kraljevstvo straha - sasvim prosecan i toliko puta ispricani Zagor, citljiv, ali ništa više od toga; štampa traljava, kao i uvek
blijede stranice ili nešto drugo? i jel citav strip ili samo nekoliko strana?
Ma ništa novo, vec smo navikli na takvu štampu - na prlicnom broju strana bledilo (umesto crne - siva) |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
Posted - 22/08/2010 : 00:22:36
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Tex je najdosadniji Bonelijev strip ubedljivo!
A ti najgluplji forumas ubedljivo
hahahahahaha |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/08/2010 : 03:16:50
|
Ma ništa novo, vec smo navikli na takvu štampu - na prlicnom broju strana bledilo (umesto crne - siva)
Jebem ti, a sutra ga naumih kupiti, baš šteta ako su sjebali ovu pricu s takvom glupošcu kao što je otisak, za popizdit... |
|
|
---dp---
Advanced Member
17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 22/08/2010 : 06:37:36
|
Pa sta, izaci ce ti "Ludens" za koji mesec pa ces uzivati, bar kod Zagora imas izbor pa mozes da odlucis. Ja sam srecan da imamo bilo sta po bilo kojoj ceni i bilo kojim ritmom. Da nema nasih izdavaca, onda biste kukali i za "Dnevnikom" |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Posted - 22/08/2010 : 07:32:25
|
quote: Originally posted by velka031
Ma ništa novo, vec smo navikli na takvu štampu - na prlicnom broju strana bledilo (umesto crne - siva)
Jebem ti, a sutra ga naumih kupiti, baš šteta ako su sjebali ovu pricu s takvom glupošcu kao što je otisak, za popizdit...
Kod mene je otisak OK, ovde neko nonstop protura kako VC ima loše strane tako je bilo sa prošlim brojem Teksa sa navodno nekakvom satelitskom antenom na salonu. Kod mene je naslovnica OK.Gde vi to kupujete, Bog dragi zna. |
|
|
Magic Wind
New Member
Serbia
263 Posts
Posted - 22/08/2010 : 08:43:03
|
[/quote] Kod mene je otisak OK, ovde neko nonstop protura kako VC ima loše strane tako je bilo sa prošlim brojem Teksa sa navodno nekakvom satelitskom antenom na salonu. Kod mene je naslovnica OK.Gde vi to kupujete, Bog dragi zna. [/quote] Šta ceš, prijatelju, vidiš da je forum pun domacih izdajnika i stranih placenika, kojima zamisli smeta tamo neki bledunjavi otisak. Ma garant i ne kupuju oni te stripove, nego im smeta sve što je domace (srpsko), pa onda proturaju, muljaju, pljuju... |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Posted - 22/08/2010 : 09:13:29
|
Kod mene je otisak OK, ovde neko nonstop protura kako VC ima loše strane tako je bilo sa prošlim brojem Teksa sa navodno nekakvom satelitskom antenom na salonu. Kod mene je naslovnica OK.Gde vi to kupujete, Bog dragi zna. [/quote] Šta ceš, prijatelju, vidiš da je forum pun domacih izdajnika i stranih placenika, kojima zamisli smeta tamo neki bledunjavi otisak. Ma garant i ne kupuju oni te stripove, nego im smeta sve što je domace (srpsko), pa onda proturaju, muljaju, pljuju... [/quote]
HA,ha. Dosadni su vec s tim glupostima. |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4343 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Posted - 22/08/2010 : 09:56:01
|
quote: Originally posted by dzoni
ima bledjih strana..nije da nema...a i prica nije neka...
Ma ne sporim ja neke propuste, nego njihovo zanovetanje mi ide na živce. Evo neki dan mi se Teks maksi Oklahoma raspao vec posle prvog citanja pa ne tvrdim ovde da Ludens loše radi. Jbg takve stvari se mogu desiti. Srediosam taj maksi i ajdmo dalje. Ja sam licno u VC zamenio jedno tri cetiri stripa zbog zbrke sa stranicama i nisu paravili nikakav problem. |
|
|
Topic |
|