Author |
Topic  |
DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts
Member since 04/06/2003 |
Posted - 11/03/2009 : 22:47:09
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by DrB
samo ja vidjoh u izlogu da je vilenjak specijalni broj 4 
u cemu je sad tu stos?
Zato sto je vilenjak specijani br4(po VC redosledu) Ne razumem pitanje,sto si se zbunio?
potpuno sam previdio... nemam pojma sta mi bi  
Starost ludost.
Da nemam prva tri i sve ostalo od VC pa ajde, ovako... |
 |
|
stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts
Member since 01/04/2008 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41188 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 11/03/2009 : 23:44:54
|
Ovaj Zagor je vec dobar.. Pogotovo sto je pocupao obrve... :)) Nastelio ih je na opasno.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/03/2009 : 12:30:43
|
quote: Originally posted by ciprijani
francusko izdanje,siguran sam
Logicno! Plus cijena posebno istaknuta za zemlje francuskog govornog podrucja. Zagor mi pari ka Hogarthov Tarzan |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts
Member since 03/08/2008 |
Posted - 12/03/2009 : 13:16:55
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by ciprijani
francusko izdanje,siguran sam
Logicno! Plus cijena posebno istaknuta za zemlje francuskog govornog podrucja.
upravo to |
Grobar Do Groba!!! |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 12/03/2009 : 14:32:44
|
Kupio sam danas specijal zagor br 4 od VC . Nisam neko zanovetalo i cesto su mi smesne zamerke koje citam ovde u vezi sa novo izaslim stripovima . Ali, ovo mi je bas zasmetalo : kod prva dva specijala ona crna traka gore i dole je bila relativno tanka, ajde dobro , kod treceg je bila malo deblja ... ali brate , kod ovog cetvrtog sad je vec preterano , pola stranice zauzimaju crni florovi ... ko da je neko umro ne daj boze (daleko bilo) ... mislim da na to treba u buduce obratiti paznju ... ja sad razmisljam da kupim isti strip i u izdanju ludensa ... imam sve do sada od ludensa , pa sam hteo da prekinem i predjem na VC , kao sto sam uradio sa redovnim brojevima ... ali ovo danas mi bas diglo pritisak ... naslovnica viri iz crnine ... moje misljenje ... mozda se neko ne slaze .... |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/03/2009 : 15:00:22
|
Mogao bi sledeci jedan od onih od 160 strana . Mislim ceo strip, bez ovih dodataka .
Btw, upravo sam procitao onaj Fontov album "Barselona u svitanje". Moram da priznam da je dobro, jako dobra prica. Baš mi se svidelo. Iako sam više za crno-bele stripove ovde je boja odlicna.
Sad veceras kontra toga - Zagor specijal  . |
Edited by - goksi on 12/03/2009 15:06:44 |
 |
|
Solid Snake
Senior Member

.jpg)
Djibouti
2360 Posts
Member since 30/12/2003 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 12/03/2009 : 15:39:56
|
quote: Originally posted by andjelt
Kupio sam danas specijal zagor br 4 od VC . Nisam neko zanovetalo i cesto su mi smesne zamerke koje citam ovde u vezi sa novo izaslim stripovima . Ali, ovo mi je bas zasmetalo : kod prva dva specijala ona crna traka gore i dole je bila relativno tanka, ajde dobro , kod treceg je bila malo deblja ... ali brate , kod ovog cetvrtog sad je vec preterano , pola stranice zauzimaju crni florovi ... ko da je neko umro ne daj boze (daleko bilo) ... mislim da na to treba u buduce obratiti paznju ... ja sad razmisljam da kupim isti strip i u izdanju ludensa ... imam sve do sada od ludensa , pa sam hteo da prekinem i predjem na VC , kao sto sam uradio sa redovnim brojevima ... ali ovo danas mi bas diglo pritisak ... naslovnica viri iz crnine ... moje misljenje ... mozda se neko ne slaze ....
Naravno da treba da kupis i od Ludensa, meni je ovo treci, prvo pirat, pa Ludens, pa ovaj danas od VC!   |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 12/03/2009 : 17:18:03
|
Imam utisak da su ti specijalci ko stari televizor moga dede ... polako se suzava slika i na kraju ostane samo jedna svetla tacka na crnom ekranu ... :) |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 12/03/2009 : 21:11:07
|
Ja danas kupio i Vilenjaka i novog dilana.Samo zar nije trebao prevod da bude Princ Elfova? Shto se tiche dilana,ovako sam ga prelistao i super izgleda,shto se tiche zagora sken je poboljsan opet u odnosu na prosle brojeve...Popravljaju se.Svaka cast!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 12/03/2009 : 21:13:51
|
quote: Originally posted by weljko94
Ja danas kupio i Vilenjaka i novog dilana.Samo zar nije trebao prevod da bude Princ Elfova? Shto se tiche dilana,ovako sam ga prelistao i super izgleda,shto se tiche zagora sken je poboljsan opet u odnosu na prosle brojeve...Popravljaju se.Svaka cast!!!
Zapravo, ELF se prevodi kao vilenjak. Zvanicno ne postoji rec Elf u srpskom. Ne koliko ja znam. |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 12/03/2009 : 21:21:42
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Ja danas kupio i Vilenjaka i novog dilana.Samo zar nije trebao prevod da bude Princ Elfova? Shto se tiche dilana,ovako sam ga prelistao i super izgleda,shto se tiche zagora sken je poboljsan opet u odnosu na prosle brojeve...Popravljaju se.Svaka cast!!!
Zapravo, ELF se prevodi kao vilenjak. Zvanicno ne postoji rec Elf u srpskom. Ne koliko ja znam.
Fala na pojasnjenju |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26043 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 12/03/2009 : 21:30:04
|
Zapravo, ELF se prevodi kao vilenjak. Zvanicno ne postoji rec Elf u srpskom. Ne koliko ja znam.
Fala na pojasnjenju
Na pojašnjenju?? Cekaj, kad si prvi put cuo za naziv "Princ Elfova", šta si mislio da to znaci??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 12/03/2009 : 21:45:32
|
Fala na pojasnjenju
Au bre, Veljko, pa ti si generacija koja odrasta na Gospodaru prstenova, nemoj da se brukas! |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 12/03/2009 : 22:07:24
|
E pa ja uzeh oba danas i moram priznati da je sto se mene tice onaj epitet najboljeg cetvrtka sasvim opravdan....Dilanova prica je super,a boja mi zacudo nije smetala(sto se uvek desi kad citam bonelli u boji)
Zagorov specijal me je tek opustio,neko se pre neki dan zalio na zagorove specijale...moram priznati da ne kontam zasto,svaki koji sam citao i u VC i LUdens je bio dobar i dosta dobro uklopljen u princip jedne malo duze sveske(ni prekratko ni zbrzano),crtez je odlican(thumbs up della monica)a i pricica je bas opustajuca.
Mislim da je i stampa i otisak ovog puta bila odlicna kod oba.
Sve u svemu od mene dana jedna veeelika 10 ka za VC!!!!   |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 12/03/2009 : 22:09:31
|
Par "detaljcica" sa ovog specijala. I AlanFord gazda Miroslava je upisan na zadnjoj strani kao mesto gde se može naci knjiga Zagor, cini mi se prvi put. Na samom stripu piše cena 230 din. a na dodatku 240. Znaci li to da sam dodatak morao posebno da platim ?  
|
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Posted - 12/03/2009 : 22:11:00
|
quote: Originally posted by Bruce Wayne
E pa ja uzeh oba danas i moram priznati da je sto se mene tice onaj epitet najboljeg cetvrtka sasvim opravdan....Dilanova prica je super,a boja mi zacudo nije smetala(sto se uvek desi kad citam bonelli u boji)
Zagorov specijal me je tek opustio,neko se pre neki dan zalio na zagorove specijale...moram priznati da ne kontam zasto,svaki koji sam citao i u VC i LUdens je bio dobar i dosta dobro uklopljen u princip jedne malo duze sveske(ni prekratko ni zbrzano),crtez je odlican(thumbs up della monica)a i pricica je bas opustajuca.
Mislim da je i stampa i otisak ovog puta bila odlicna kod oba.
Sve u svemu od mene dana jedna veeelika 10 ka za VC!!!!  
Ja mislim da nekim Bonelijima bas fino lezi boja, kao npr. Martinu ili Zagoru. Sa druge strane, Nathan nevera ne mogu da zamislim u boji, a kamoli da citam. Kao da citam drugi strip. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 12/03/2009 : 22:15:51
|
ajde napokon da su maknuli te nesretne elfove... jos da ih nije bilo i u dragoneru koji nikako nije smio prevesti netko tko ocito nije procitao nista od tolkiena... cudno kako dwarfovi nisu istisnuli patuljke
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 12/03/2009 : 23:39:26
|
quote: Originally posted by manhunter
Fala na pojasnjenju
Na pojašnjenju?? Cekaj, kad si prvi put cuo za naziv "Princ Elfova", šta si mislio da to znaci???

hi hi hi... |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Posted - 12/03/2009 : 23:45:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Fala na pojasnjenju
Na pojašnjenju?? Cekaj, kad si prvi put cuo za naziv "Princ Elfova", šta si mislio da to znaci???
mislio sam na one elfove iz World of warcrafta :D |
 |
|
Topic  |
|