forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 19/03/2009 : 18:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by goksi

Takode. Bred Beron je klasu bolji strip od Dampyra. Mogli bi da zamene mesta dok Bred ne dode do kraja. Dampyr je takav smor da je to strašno.

bred beron ima dobre price,ali i najgore crtace,prave pocetnike.dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/03/2009 : 18:46:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

quote:
Originally posted by goksi

Takode. Bred Beron je klasu bolji strip od Dampyra. Mogli bi da zamene mesta dok Bred ne dode do kraja. Dampyr je takav smor da je to strašno.

bred beron ima dobre price,ali i najgore crtace,prave pocetnike.dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija.

Ajd' bar neki istomisljenik
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/03/2009 : 18:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by gogyly

quote:
Originally posted by Tex Willer

Zamisli da ja sad predlozim da ugase Zagora i na njegovo mesto dodje Tex - bio bi lincovan.
Al' ja to necu da kazem

Ja ne bih imao nista protiv...tex je ipak tex

To si ti reko. Ja nikad ne bi smeo da kazem da bi trebalo ukinuti Zagora a da Tex izlazi duplo brze
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2009 : 18:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Da budem iskren meni se crtež svida samo u prvom delu, u druga dva je dosta slabiji tako da se tu stvarno slažem. Ali je prica daleko bolja od one u Dampyru. Šta treba da citam 20 stripova da bi došao do malo boljih epizoda? Btw, treba to puuuuno bolje da bude da bi licilo na nešto.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 19/03/2009 : 19:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Ja sam trenutno u takvoj krizi...Imam 20-ak neprocitanih stripova(ne racunajuci ne-bonelli)
a samo od akire josh 25 komada.I ne mogu da se sastavim!
Shto se tiche Brada Barona,ova 3 meseca su mi prosla extremno brzo.Nzm dal je to samo meni.Inache ovaj dampir mi je bash primamljiv,jedva cekam da ga procitam :P :D

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 19/03/2009 : 19:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
Dosad se u VC ipak najbolje pokazao Dilan Dog, bar meni. Mozda zato sto ga nisam citao ranije. Odlican je i Marti. Ostale citam ponekad, ali ih kupujem redovno. Odlicna mi je bila prethodna Zagorova prica sa De La Monikom, dok mi se Mefisto bas i nije dopao.
Dampira i BB nisam citao jos uvek.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

gogyly
New Member

Serbia
147 Posts

Member since 10/01/2008

Posted - 19/03/2009 : 20:00:58  Show Profile Show Extended Profile  Send gogyly a Yahoo! Message  Send gogyly a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by gogyly

quote:

Ja ne bih imao nista protiv...tex je ipak tex

To si ti reko. Ja nikad ne bi smeo da kazem da bi trebalo ukinuti Zagora a da Tex izlazi duplo brze

Ma samo se salim (ne zelim se izloziti lincu, zbog takve nesmotrene izjave), volim VC i kupujem sve od njih osim redovnog zagora...inace otale edicije zagora kupuje moja devojka tako da je Zagor dobio jos jednog fana, 1=1...

-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 19/03/2009 : 20:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Dosad se u VC ipak najbolje pokazao Dilan Dog, bar meni. Mozda zato sto ga nisam citao ranije. Odlican je i Marti. Ostale citam ponekad, ali ih kupujem redovno. Odlicna mi je bila prethodna Zagorova prica sa De La Monikom, dok mi se Mefisto bas i nije dopao.
Dampira i BB nisam citao jos uvek.

Nisam procitao sve od VC, ali slažem se s Raspucinom. DD se dosad najbolje iskazao. Dampyr je još na pocetku, ova epizoda s bluzerima mi je daleko najbolja. Samo da ti dam savjet, svakako pocni s citanjem Dampyra i Brad Barrona. Meni je Dampyr za mrvicu bolji.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/03/2009 : 20:46:21  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Najbolje se pokazao Leo Palp, pa Bred Beron. Ostali u red
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4695 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 19/03/2009 : 21:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by cronos six

quote:

...dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija.

Ajd' bar neki istomisljenik

Ma...ima nas,ima,samo necemo da se ponavljamo!Dampir je odlican strip! I sisa Berona za duzinu,jer ima Teslu!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41203 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 19/03/2009 : 21:21:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

quote:
Originally posted by sawitch

Ja poludeo.. Danas u Zitistu u 10 prodavnica i kioska nema ni jednog stripa od Veselog cetvrtka.. Ni Dampyr nije stigao... Jebem ti selendru... I kao mi smo opstinsko mesto... Jezivo..

Nemas pojma koliko me te je zao,znam kako izgleda kad ne mozes doci do zeljenog stripa,i ja sam do skoro bio u takvoj poziciji.
A da nadjes nekog u blizini tvog mesta(recimo neki veci grad) pa da ti salje,ili donosi?

Ma nadjem ja uvek te stripove, ali koja je svrha kiosk izdanja ako ih ne mogu kupiti na kioscima.. Ista mi je jebada nabaviti VC strip i Ludens... Majke mi..

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 19/03/2009 : 21:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Odlican je novi Dampyr, jedna od najboljih epizoda do sad.
Nadam se da je novi Brad bolji od dvojke.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/03/2009 : 21:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ja poludeo.. Danas u Zitistu u 10 prodavnica i kioska nema ni jednog stripa od Veselog cetvrtka.. Ni Dampyr nije stigao... Jebem ti selendru... I kao mi smo opstinsko mesto... Jezivo..

Nemas pojma koliko me te je zao,znam kako izgleda kad ne mozes doci do zeljenog stripa,i ja sam do skoro bio u takvoj poziciji.
A da nadjes nekog u blizini tvog mesta(recimo neki veci grad) pa da ti salje,ili donosi?

Ma nadjem ja uvek te stripove, ali koja je svrha kiosk izdanja ako ih ne mogu kupiti na kioscima.. Ista mi je jebada nabaviti VC strip i Ludens... Majke mi..

Meni je vala uvek bio cilj da kiosk izdanja kupim u <darkvudu, kad su tamo jeftinija!

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 19/03/2009 : 22:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Mislim da si apsolutno u pravu. Ako je kiosk izdanje, treba ga kupiti na kiosku. Jednostavno mi je svojevrstan dozivljaj kupiti strip na kiosku.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 19/03/2009 : 22:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
Nakon poslednjeg sunda od Dampyrove epizode bio sam iskreno zabrinut....ali na svu srecu,SVE je u redu,ova nova epizoda je odlicna,crtez je odlican i naslovna za Delta Blues extra izgleda!!!!

Brad je solidan,svidja mi se uglavnom i prica i cela ta atmosfera sa old school sf om,ali mi je crtez za promil iznad granice prihvatljivosti....iliti morao bi biti bolji!!!

Otkud ta prica za Svagdanju borbu u vc izdanju,mislim jel neka najava,ili se opet zadesio neki insajder??????

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Edited by - Bruce Wayne on 19/03/2009 22:11:22
Go to Top of Page

aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts

Member since 19/02/2009

Posted - 19/03/2009 : 22:25:20  Show Profile Show Extended Profile  Send aleksa crnobrnja a Private Message
Post-revolucionarni VC Marti Misterija je užasan. Pa to nije ništa više nego recikliranje starih ideja iznakaženih propalim, i uistinu nepotrebnim scenaristickim "novotarijama". Ali i ovaj Ludensov niz zadnjih par prica je ubi bože promašen. Koje je necitljivo sranje postao ovaj serijal.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 19/03/2009 : 22:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:

Mislim da si apsolutno u pravu. Ako je kiosk izdanje, treba ga kupiti na kiosku. Jednostavno mi je svojevrstan dozivljaj kupiti strip na kiosku.

Pod uslovom da si takve srece da naletiš na nešto što se može nazvati pravim kioskom.
Ovo danas gde prodaju novine može senazvati kako god, samo ne kioskom.
Ubili su lepotu kupovine stripova do kraja, cak imaju poteškoca da ti naplate strip, kada ga jelte, sam odabereš, pošto o pronalaženju istog uz pomoc prodavca nema ni govora...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 19/03/2009 : 22:37:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:

Jedino resenje da se neka izdanja ubrzaju je jos jedan Veseli dan i svi zadovoljni.

Kad se setim koliko si pre nekoliko meseca bio uporan da se uradi reprint kolekcionarskog izdanja Zagora br.1, i ono evo to je vec izvesno da ce biti Ne bi me zacudilo da i ovo bude, a o Texu od prvog broja da i ne govorim

Edited by - Bruce Springsteen on 19/03/2009 22:39:39
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 19/03/2009 : 22:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Jedino resenje da se neka izdanja ubrzaju je jos jedan Veseli dan i svi zadovoljni.

Kad se setim koliko si pre nekoliko meseca bio uporan da se uradi reprint kolekcionarskog izdanja Zagora br.1, i ono evo to je vec izvesno da ce biti Ne bi me zacudilo da i ovo bude, a o Texu od prvog broja da i ne govorim

Texa ce Dade,a vreme je za jos jedan Veseli dan definitivno
A Zagor je morao ponovo da se odradi,ne mislim toliko zbog gresaka koliko sto mnogi ne bi dosli do tog prvog broja zbog onih koji su ga uzimali samo zbog potpisa bez namere da nastave dalje.
Trojka je vec daleko bolje uradjena,a nadam se i reprintu dvojke
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 19/03/2009 : 22:52:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by aleksa crnobrnja

Post-revolucionarni VC Marti Misterija je užasan. Pa to nije ništa više nego recikliranje starih ideja iznakaženih propalim, i uistinu nepotrebnim scenaristickim "novotarijama". Ali i ovaj Ludensov niz zadnjih par prica je ubi bože promašen. Koje je necitljivo sranje postao ovaj serijal.

Meni je MM VC 3 vrlo simpatican. :) Ostale nisam jos citao :(

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 20/03/2009 : 00:30:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

quote:

Meni je MM VC 3 vrlo simpatican. :) Ostale nisam jos citao :(

I meni.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 20/03/2009 : 07:02:31  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

quote:

quote:

druze , kupicu ti ja sta treba pa ti sacuvati dok ne dodjes u ZR , samo javi ... pozdrav od Toze
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 20/03/2009 : 08:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

Meni je prosto zao sto sam odustao od Dampira,ova naslovna je obecavajuca za rokere.,al nema se odakle.
Vc bi izdao Texa od br1,al ovaj nas forumas nishlija mnogo trazi za prava ,ne mogu mu isplate kolko trazi

Pa nemoj da odustajes,imam utisak da ce Dampyr da bude sve bolji i bolji.
A to li ona matora kamila drzi neka prava
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 20/03/2009 : 09:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
quote:

quote:

Meni je prosto zao sto sam odustao od Dampira,ova naslovna je obecavajuca za rokere.,al nema se odakle.
Vc bi izdao Texa od br1,al ovaj nas forumas nishlija mnogo trazi za prava ,ne mogu mu isplate kolko trazi

Pa nemoj da odustajes,imam utisak da ce Dampyr da bude sve bolji i bolji.
A to li ona matora kamila drzi neka prava

On i njegov drugar Karson(Nebojsa),ucenjuju ljude s obe strane granice
Kupovao bi ja i Dampyra,imam prva 10 broja,mnogo mi se svidjaju,ali bi to znacilo jedan honorarac

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 20/03/2009 : 09:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

suprotno tvom misljenju meni marti od v.c bas lezi.sve tri epizode sam tako opusteno procitao i osecao se kao da letim u bajkovitu nedodjiju.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000