Author |
Topic  |
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7988 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 18:44:21
|
quote: Originally posted by goksi
Takode. Bred Beron je klasu bolji strip od Dampyra. Mogli bi da zamene mesta dok Bred ne dode do kraja. Dampyr je takav smor da je to strašno.
bred beron ima dobre price,ali i najgore crtace,prave pocetnike.dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 19/03/2009 : 18:46:20
|
quote: Originally posted by cronos six
quote: Originally posted by goksi
Takode. Bred Beron je klasu bolji strip od Dampyra. Mogli bi da zamene mesta dok Bred ne dode do kraja. Dampyr je takav smor da je to strašno.
bred beron ima dobre price,ali i najgore crtace,prave pocetnike.dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija.
Ajd' bar neki istomisljenik |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 19/03/2009 : 18:50:26
|
quote: Originally posted by gogyly
quote: Originally posted by Tex Willer
Zamisli da ja sad predlozim da ugase Zagora i na njegovo mesto dodje Tex - bio bi lincovan. Al' ja to necu da kazem
Ja ne bih imao nista protiv...tex je ipak tex
To si ti reko. Ja nikad ne bi smeo da kazem da bi trebalo ukinuti Zagora a da Tex izlazi duplo brze |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 19/03/2009 : 18:52:02
|
Da budem iskren meni se crtež svida samo u prvom delu, u druga dva je dosta slabiji tako da se tu stvarno slažem. Ali je prica daleko bolja od one u Dampyru. Šta treba da citam 20 stripova da bi došao do malo boljih epizoda? Btw, treba to puuuuno bolje da bude da bi licilo na nešto. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 19:30:32
|
Ja sam trenutno u takvoj krizi...Imam 20-ak neprocitanih stripova(ne racunajuci ne-bonelli) a samo od akire josh 25 komada.I ne mogu da se sastavim! Shto se tiche Brada Barona,ova 3 meseca su mi prosla extremno brzo.Nzm dal je to samo meni.Inache ovaj dampir mi je bash primamljiv,jedva cekam da ga procitam :P :D |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts
Member since 17/10/2006 |
Posted - 19/03/2009 : 19:32:54
|
Dosad se u VC ipak najbolje pokazao Dilan Dog, bar meni. Mozda zato sto ga nisam citao ranije. Odlican je i Marti. Ostale citam ponekad, ali ih kupujem redovno. Odlicna mi je bila prethodna Zagorova prica sa De La Monikom, dok mi se Mefisto bas i nije dopao. Dampira i BB nisam citao jos uvek. |
JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE |
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 20:00:58
|
quote: Originally posted by gogyly
Ja ne bih imao nista protiv...tex je ipak tex
To si ti reko. Ja nikad ne bi smeo da kazem da bi trebalo ukinuti Zagora a da Tex izlazi duplo brze
Ma samo se salim (ne zelim se izloziti lincu, zbog takve nesmotrene izjave), volim VC i kupujem sve od njih osim redovnog zagora...inace otale edicije zagora kupuje moja devojka tako da je Zagor dobio jos jednog fana, 1=1... |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 20:44:45
|
quote: Originally posted by Raspucin
Dosad se u VC ipak najbolje pokazao Dilan Dog, bar meni. Mozda zato sto ga nisam citao ranije. Odlican je i Marti. Ostale citam ponekad, ali ih kupujem redovno. Odlicna mi je bila prethodna Zagorova prica sa De La Monikom, dok mi se Mefisto bas i nije dopao. Dampira i BB nisam citao jos uvek.
Nisam procitao sve od VC, ali slažem se s Raspucinom. DD se dosad najbolje iskazao. Dampyr je još na pocetku, ova epizoda s bluzerima mi je daleko najbolja. Samo da ti dam savjet, svakako pocni s citanjem Dampyra i Brad Barrona. Meni je Dampyr za mrvicu bolji.  |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 21:11:29
|
quote: Originally posted by cronos six
quote:
...dampyr je po meni puno bolji ,misticniji ,ima neku dozu zrelosti.epizode koje dolaze bice sve bolje ,a atmosfera jos mracnija.
Ajd' bar neki istomisljenik
Ma...ima nas,ima,samo necemo da se ponavljamo!Dampir je odlican strip! I sisa Berona za duzinu,jer ima Teslu!  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41203 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 19/03/2009 : 21:21:26
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by sawitch
Ja poludeo.. Danas u Zitistu u 10 prodavnica i kioska nema ni jednog stripa od Veselog cetvrtka.. Ni Dampyr nije stigao... Jebem ti selendru... I kao mi smo opstinsko mesto... Jezivo..
Nemas pojma koliko me te je zao ,znam kako izgleda kad ne mozes doci do zeljenog stripa,i ja sam do skoro bio u takvoj poziciji. A da nadjes nekog u blizini tvog mesta(recimo neki veci grad) pa da ti salje,ili donosi?
Ma nadjem ja uvek te stripove, ali koja je svrha kiosk izdanja ako ih ne mogu kupiti na kioscima.. Ista mi je jebada nabaviti VC strip i Ludens... Majke mi.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 19/03/2009 : 21:40:06
|
Ja poludeo.. Danas u Zitistu u 10 prodavnica i kioska nema ni jednog stripa od Veselog cetvrtka.. Ni Dampyr nije stigao... Jebem ti selendru... I kao mi smo opstinsko mesto... Jezivo..
Nemas pojma koliko me te je zao ,znam kako izgleda kad ne mozes doci do zeljenog stripa,i ja sam do skoro bio u takvoj poziciji. A da nadjes nekog u blizini tvog mesta(recimo neki veci grad) pa da ti salje,ili donosi?
Ma nadjem ja uvek te stripove, ali koja je svrha kiosk izdanja ako ih ne mogu kupiti na kioscima.. Ista mi je jebada nabaviti VC strip i Ludens... Majke mi..
Meni je vala uvek bio cilj da kiosk izdanja kupim u <darkvudu, kad su tamo jeftinija!     |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 22:02:35
|
Ma nadjem ja uvek te stripove, ali koja je svrha kiosk izdanja ako ih ne mogu kupiti na kioscima.. Ista mi je jebada nabaviti VC strip i Ludens... Majke mi..
Mislim da si apsolutno u pravu. Ako je kiosk izdanje, treba ga kupiti na kiosku. Jednostavno mi je svojevrstan dozivljaj kupiti strip na kiosku. |
Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno! |
 |
|
Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts
Member since 03/09/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 22:10:34
|
Nakon poslednjeg sunda od Dampyrove epizode bio sam iskreno zabrinut....ali na svu srecu,SVE je u redu,ova nova epizoda je odlicna,crtez je odlican i naslovna za Delta Blues extra izgleda!!!!
Brad je solidan,svidja mi se uglavnom i prica i cela ta atmosfera sa old school sf om,ali mi je crtez za promil iznad granice prihvatljivosti....iliti morao bi biti bolji!!!
Otkud ta prica za Svagdanju borbu u vc izdanju,mislim jel neka najava,ili se opet zadesio neki insajder??????    |
Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.
|
Edited by - Bruce Wayne on 19/03/2009 22:11:22 |
 |
|
aleksa crnobrnja
New Member

276 Posts
Member since 19/02/2009 |
Posted - 19/03/2009 : 22:25:20
|
Post-revolucionarni VC Marti Misterija je užasan. Pa to nije ništa više nego recikliranje starih ideja iznakaženih propalim, i uistinu nepotrebnim scenaristickim "novotarijama". Ali i ovaj Ludensov niz zadnjih par prica je ubi bože promašen. Koje je necitljivo sranje postao ovaj serijal. |
 |
|
Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts
Member since 24/10/2007 |
Posted - 19/03/2009 : 22:30:15
|
quote: Originally posted by Kit Carson
Mislim da si apsolutno u pravu. Ako je kiosk izdanje, treba ga kupiti na kiosku. Jednostavno mi je svojevrstan dozivljaj kupiti strip na kiosku.
Pod uslovom da si takve srece da naletiš na nešto što se može nazvati pravim kioskom. Ovo danas gde prodaju novine može senazvati kako god, samo ne kioskom. Ubili su lepotu kupovine stripova do kraja, cak imaju poteškoca da ti naplate strip, kada ga jelte, sam odabereš, pošto o pronalaženju istog uz pomoc prodavca nema ni govora... |
Whenever You need hard center, I will be there... |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 19/03/2009 : 22:37:53
|
Jedino resenje da se neka izdanja ubrzaju je jos jedan Veseli dan i svi zadovoljni.
Kad se setim koliko si pre nekoliko meseca bio uporan da se uradi reprint kolekcionarskog izdanja Zagora br.1, i ono evo to je vec izvesno da ce biti Ne bi me zacudilo da i ovo bude, a o Texu od prvog broja da i ne govorim  |
Edited by - Bruce Springsteen on 19/03/2009 22:39:39 |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 19/03/2009 : 22:52:51
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Jedino resenje da se neka izdanja ubrzaju je jos jedan Veseli dan i svi zadovoljni.
Kad se setim koliko si pre nekoliko meseca bio uporan da se uradi reprint kolekcionarskog izdanja Zagora br.1, i ono evo to je vec izvesno da ce biti Ne bi me zacudilo da i ovo bude, a o Texu od prvog broja da i ne govorim 
Texa ce Dade,a vreme je za jos jedan Veseli dan definitivno A Zagor je morao ponovo da se odradi,ne mislim toliko zbog gresaka koliko sto mnogi ne bi dosli do tog prvog broja zbog onih koji su ga uzimali samo zbog potpisa bez namere da nastave dalje. Trojka je vec daleko bolje uradjena,a nadam se i reprintu dvojke |
 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 19/03/2009 : 22:52:57
|
quote: Originally posted by aleksa crnobrnja
Post-revolucionarni VC Marti Misterija je užasan. Pa to nije ništa više nego recikliranje starih ideja iznakaženih propalim, i uistinu nepotrebnim scenaristickim "novotarijama". Ali i ovaj Ludensov niz zadnjih par prica je ubi bože promašen. Koje je necitljivo sranje postao ovaj serijal.
Meni je MM VC 3 vrlo simpatican. :) Ostale nisam jos citao :( |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 20/03/2009 : 00:30:50
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
Post-revolucionarni VC Marti Misterija je užasan. Pa to nije ništa više nego recikliranje starih ideja iznakaženih propalim, i uistinu nepotrebnim scenaristickim "novotarijama". Ali i ovaj Ludensov niz zadnjih par prica je ubi bože promašen. Koje je necitljivo sranje postao ovaj serijal.
Meni je MM VC 3 vrlo simpatican. :) Ostale nisam jos citao :(
I meni. |
 |
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 20/03/2009 : 07:02:31
|
druze , kupicu ti ja sta treba pa ti sacuvati dok ne dodjes u ZR , samo javi ... pozdrav od Toze |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts
Posted - 20/03/2009 : 08:50:31
|
Meni je prosto zao sto sam odustao od Dampira,ova naslovna je obecavajuca za rokere. ,al nema se odakle. Vc bi izdao Texa od br1,al ovaj nas forumas nishlija mnogo trazi za prava ,ne mogu mu isplate kolko trazi

Pa nemoj da odustajes,imam utisak da ce Dampyr da bude sve bolji i bolji. A to li ona matora kamila drzi neka prava |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 20/03/2009 : 09:10:56
|
Meni je prosto zao sto sam odustao od Dampira,ova naslovna je obecavajuca za rokere. ,al nema se odakle. Vc bi izdao Texa od br1,al ovaj nas forumas nishlija mnogo trazi za prava ,ne mogu mu isplate kolko trazi

Pa nemoj da odustajes,imam utisak da ce Dampyr da bude sve bolji i bolji. A to li ona matora kamila drzi neka prava
On i njegov drugar Karson(Nebojsa),ucenjuju ljude s obe strane granice Kupovao bi ja i Dampyra,imam prva 10 broja,mnogo mi se svidjaju,ali bi to znacilo jedan honorarac  |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7988 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 20/03/2009 : 09:36:03
|
suprotno tvom misljenju meni marti od v.c bas lezi.sve tri epizode sam tako opusteno procitao i osecao se kao da letim u bajkovitu nedodjiju. |
 |
|
Topic  |
|