Author |
Topic  |
sawitch
Advanced Member

Serbia
41208 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4696 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 22/03/2009 : 22:55:24
|
quote: Originally posted by sawitch
Hvala Anto.. Sranje... Ne interesuje me ni malo..
Hm,hm!Sawitchu,'ajmo malo solidarnosti-prenesi dalje! (ako je triper,slobodno vrati Anti ) |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 22/03/2009 : 23:11:18
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Eto šta nam uradi Mracni vitez, a sve je krenulo od njega danas
Aj i meni PM sta se kuva,mada pretpostavljam po reakcijama. |
 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 22/03/2009 : 23:15:33
|
salji i meni radoznao sam molim vaaaas!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts
Member since 17/11/2008 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7940 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts
Member since 28/10/2008 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 23/03/2009 : 11:47:53
|
Katastrofalan potez VC-a. Umjesto necega novog ili dugo nevidenog kao Nick Raider, Julia, Gea, Tex od prvog broja, Ken, Napoleone oni idu raditi kolekcionarskog Dilan Doga kojeg vecina ima u extra izdanju. Fali mi nekoliko extri, ali necu kupovati iz principa. Jebote, pa ovo je stvarno nevjerovatno i žalosno. Ocito se danas misli samo o parama. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 23/03/2009 : 12:04:46
|
quote: Originally posted by cibalia
Katastrofalan potez VC-a. Umjesto necega novog ili dugo nevidenog kao Nick Raider, Julia, Gea, Tex od prvog broja, Ken, Napoleone oni idu raditi kolekcionarskog Dilan Doga kojeg vecina ima u extra izdanju. Fali mi nekoliko extri, ali necu kupovati iz principa. Jebote, pa ovo je stvarno nevjerovatno i žalosno. Ocito se danas misli samo o parama.
Možda i nije tako loš ovaj potez, namaknu malo love i pokrenu nekog novog junaka od prvog broja   Danas, nažalost, bez profita nema nicega i to je tako |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 23/03/2009 : 12:31:11
|
quote: Originally posted by PAJDO
Katastrofalan potez VC-a. Umjesto necega novog ili dugo nevidenog kao Nick Raider, Julia, Gea, Tex od prvog broja, Ken, Napoleone oni idu raditi kolekcionarskog Dilan Doga kojeg vecina ima u extra izdanju. Fali mi nekoliko extri, ali necu kupovati iz principa. Jebote, pa ovo je stvarno nevjerovatno i žalosno. Ocito se danas misli samo o parama.
Možda i nije tako loš ovaj potez, namaknu malo love i pokrenu nekog novog junaka od prvog broja   Danas, nažalost, bez profita nema nicega i to je tako
Danas je nažalost na našim prostorima situacija gdje nema velikog interesa za strip kod djece. Tako da Bonelli, vrsta stripa koja bi trebala biti lako dostupna, s niskom cjenom i obicnim SC uvezom kod nas košta 100. kuna u HC uvezu i to sa tiražom od 500. primjeraka koji se mogu naci samo u strip-knjižarama. Na kiosku se danas drže samo Zagor, Blek, Mark i Dylan, ali on ipak dosta slabije od prethodne trojice. Ostali ili izlaze na kapaljku(Tex, MM, MN) ili su potpuno podbacili na kiosku(NN, LL). Dijelomicno vjerujem da to ipak nece biti kliše jer sam naziv kolekcionarsko izdanje, kaže da je izdanje namijenjeno kolekcionarima koji ce ovo zasigurno uzeti. Tako da i postoji nada da vidimo još nekog novog junaka iako je VC za ovu godinu najavio da ce se više okrenuti BD školi. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 23/03/2009 : 12:36:50
|
. Na kiosku se danas drže samo Zagor, Blek, Mark i Dylan, ali on ipak dosta slabije od prethodne trojice.
Ne bih rekao.Da Dylanu ide slabo prodaju ne bi imao edicije(maxi,spec,SB,VC,LU,LUEX,Gigant LU,Gigant System,kolekcionarsko VC i da ne pominjemo ZS(System,vanini,horus,abaton i mnoge druge ne racunam)). Sto bi ljudi ovoliko stampali Dilana da im prodaja ne ide?????? |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 23/03/2009 : 12:43:44
|
quote: Originally posted by elfak nish
. Na kiosku se danas drže samo Zagor, Blek, Mark i Dylan, ali on ipak dosta slabije od prethodne trojice.
Ne bih rekao.Da Dylanu ide slabo prodaju ne bi imao edicije(maxi,spec,SB,VC,LU,LUEX,Gigant LU,Gigant System,kolekcionarsko VC i da ne pominjemo ZS(System,vanini,horus,abaton i mnoge druge ne racunam)). Sto bi ljudi ovoliko stampali Dilana da im prodaja ne ide??????
Nisam rekao da se slabo prodaje nego da se prodaje slabije od Zagora, Bleka i Marka. Tako je bilo i biti ce. |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 23/03/2009 : 12:45:16
|
Ne bih rekao.Da Dylanu ide slabo prodaju ne bi imao edicije(maxi,spec,SB,VC,LU,LUEX,Gigant LU,Gigant System,kolekcionarsko VC i da ne pominjemo ZS(System,vanini,horus,abaton i mnoge druge ne racunam)). Sto bi ljudi ovoliko stampali Dilana da im prodaja ne ide??????
Nisam rekao da se slabo prodaje nego da se prodaje slabije od Zagora, Bleka i Marka. Tako je bilo i biti ce.
Slabije o Bleka i Marka????? Cisto sumnjam..
|
|
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 23/03/2009 : 12:52:53
|
Nisam rekao da se slabo prodaje nego da se prodaje slabije od Zagora, Bleka i Marka. Tako je bilo i biti ce.
Slabije o Bleka i Marka????? Cisto sumnjam..
Kako onda objašnjavaš cinjenicu da Blek i Mark imaju tiraž od 8000 primjeraka, dok Dylanov tiraž broji 7000 primjeraka.  |
 |
|
PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 23/03/2009 : 12:53:28
|
[/quote] Danas je nažalost na našim prostorima situacija gdje nema velikog interesa za strip kod djece. [/quote]
Tu si skroz u pravu, ali mislim da je to nešto na šta se ne može utjecat. Djeca danas imaju preveliki izbor zanimacije svakakve vrste. Danas su na snazi skroz druge "vrijednosti" nego kad je bilo zlatno doba stripa na ovim prostorima. Ali da ne zastranim previše ja sam osobno jako zadovoljan ponudom i trudom svakog izdavaca kao i izborom stripova danas kod nas. Onaj koga zanima strip bilo koje vrste, ako ga nema na kiosku lako ce ga nac... |
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 23/03/2009 : 12:54:28
|
Kako onda objašnjavaš cinjenicu da Blek i Mark imaju tiraž od 8000 primjeraka, dok Dylanov tiraž broji 7000 primjeraka.  [/quote]Zato sto ima samo jednog Marka i Bleka na trzistu,a dilan ima 1300 izdanja od 1300 izdavaca.Skupi sve izdavace dilana pa tad racunaj. |
|
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 23/03/2009 : 13:45:01
|
A sto si kupovao extra DD do sada? Pa sve to imas u izdanju Dnevnika. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 23/03/2009 : 15:08:24
|
O cemu se radi? Taj novi Dylan što treba da krene je kolekcionarsko izdanje (HC, kao Zagor)? |
Edited by - mezzano on 23/03/2009 15:10:07 |
 |
|
alexts
Advanced Member

Serbia
9284 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 23/03/2009 : 15:42:26
|
quote: Originally posted by mezzano
O cemu se radi? Taj novi Dylan što treba da krene je kolekcionarsko izdanje (HC, kao Zagor)?
Ukapirali smo da ide DD od prve epizode po 3 u jednoj, ali:
-da li SC ili HC ? -da li na kioscima ili u knjižarama? -da li Boneli format (A5) ili A4? -da li cb ili bojeno? |
 |
|
Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
|
Zika
Starting Member

Serbia
89 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 23/03/2009 : 16:39:57
|
quote: Originally posted by gogyly
Cini se da se dzaba nadas... ...ide kao hc...
Ne mora da znaci,mozda bude nesto kao Dragonero. Uostalom,zivi bili pa videli. |
 |
|
Topic  |
|