forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/03/2009 : 15:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by anto

kad je to evro bio 72 dinara?

Bio letos

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/03/2009 : 15:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Bio je jako dugo oko 73-75.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/03/2009 : 15:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
Ljudi, evre kupujem redovno za moju porodicu, porodicu moje sestre i moje roditelje (imam "odredena poznanstva") vec zadnje tri godine, tako da odlicno znam u svakom trenutku koliki je kurs, i donji i gornji, a verujte mi imam odlicno pamcenje.
Secam se da sam jedanput uzeo neke evre po kursu 74,5 ali to je trajalo dan, dva; tako da mi ne pricajte o kursu od 72 dinara
Što se tice nove cene, ne želim da se prepirem ni sa kim, cena je takva kakva je, uzimacu stripove i dalje, i mnogo mi je bitnije da se VC održi na strip-izdavackoj-sceni nego što cu dati mesecno više 320 dinara, ali mislim da je poskupljenje preveliko.
@ Ðole - stripovi u Darkvudu su 160 dinara, isto kao i Ludensovi.

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21898 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 28/03/2009 : 15:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
@ Ðole
Ludensovi stripovi su artikal iz druge države !

Odbrojavanje: još 9 dana
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ali nešto bitno minja ako je tecaj bija 7,45 a ne 7,2?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/03/2009 : 15:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

@ Ðole

Ali anto covece ti stripovi u Hrvatskoj koštaju 18 kuna ili 230 dinara a ne 160 po koliko su u BG stripotekama.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Stvarno ste cudni. Pa piše cijena na Ludensovim stripovima. Nema ništa tu nejasno ili misteriozno.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/03/2009 : 15:34:29  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

Pa piše cijena na Ludensovim stripovima.

Pa to upravo hocu da mu kažem, da ti stripovi nisu jeftiniji. Druga je stvar dogovor sa BG stripotekama, mada ni tamo nisu jeftiniji ali ajde. Vrtimo jednu istu stvar svi vec 20 strana.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:36:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

@ Ðole

http://en.wikipedia.org/wiki/Dumping_(pricing_policy)

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:37:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Koliko su koštali Ludensovi prije ovih poskupljenja VC?

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Djole
http://en.wikipedia.org/wiki/Dumping_(pricing_policy)

Ma nece to dugo potrajati a nije ni pravi razlog.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:41:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Šta je koji razlog, u to ne ulazim, samo sam hteo da kažem da nije ništa neuobicajeno da strani proizvod košta jeftinije od domaceg. Dešava se, iz raznih razloga, ništa cudno.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

quote:

Šta je koji razlog, u to ne ulazim, samo sam hteo da kažem da nije ništa neuobicajeno da strani proizvod košta jeftinije od domaceg. Dešava se, iz raznih razloga, ništa cudno.

Valjda da isti proizvod u izvozu košta manje nego na domicilnom tržištu. Pa 90% HR artikala je u BiH jeftinije nego u Hrvatskoj. Pogotovo prehrana. Ponekad su u pitanju muljaže proizvodaca, ponekad izvozne subvencije. Ali je, kap što Ðole kaže, uobicajena i cesta praksa.

Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 28/03/2009 : 15:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message
quote:

Valjda da isti proizvod u izvozu košta manje nego na domicilnom tržištu.

I to.

Kad se uporede najpovoljnije cene po kojima LU i VC mogu da se nadu, u Darkwoodu - koštaju isto. Kad se uporede najnepovolnije, na kioscima maticnih država, VC je jeftiniji.

A ako se ne gleda tako, onda može da se kaže i da Ludensov Zagor košta 230 dinara na kioscima, naspram Zagora Veselog cetvrtka koji košta 160 dinara u Darkwoodu.

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/03/2009 : 20:50:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
mozda nije mjesto za ovo pitanje ... ali da ne pokrecem drugi topik...

ima li iko u planu krenuti s Brendonom i jel to iko citao kakav je ?

izgleda zanimljivo

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26060 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 28/03/2009 : 22:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Evro je letos bio 72 dinara. Otprilike, ne pamtim baš. Koliko dana ne znam, nije ni bitno.
U svakom slucaju, stripovi VC su manje-više od pocetka koštali oko 2€, kao što je slucaj i sada. Ne secam se da je neko spomenuo u poslednjih mesec dana da je evro otišao na 95 a stripovi ostali na 150din. Kako god, nekako sa velikim naporom mogu da shvatim da VC hoce da zaradi nešto na tim stripovima, a ne samo da nama udovolji i da nam priušti da imamo šta da citamo.
A ovo kukanje ne razumem. Ako vam je skupo, a vi smanjite edicije koje kupujete, nemojte da kupujete odmah, nego kad uštedite nešto..
I ja bih vozio Mustanga, ali nemam. I ja bih kupovao sve od Libellusa, Fibre, Ludensa i VC, ali nemam. Ali ako ce biti od pomoci, evo odmah šaljem svim izdavacima mail u kojim cu im izložiti svoju situaciju i mislim da ce oni posle toga sniziti cene da bih ja mogao da sve to ispratim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 28/03/2009 : 22:59:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
Ma šta je tu je... Poskupljenje je realno i nema šta da se kuka. Ko ne može da isprati neka napravi prioritete i to je to!
Sve je ovo lako nabavljivo i nakon nekog vremena.
Nego uclanih se u klub citalaca VC-a online pa me interesuje da li je još neko (ovim putem), jer nema nikakve povratne informacije! Negde je neko pomenuo katalog ili šta vec.....
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/03/2009 : 23:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Collector

Ma šta je tu je... Poskupljenje je realno i nema šta da se kuka. Ko ne može da isprati neka napravi prioritete i to je to!
Nego uclanih se u klub citalaca VC-a online pa me interesuje da li je još neko (ovim putem), jer nema nikakve povratne informacije! Negde je neko pomenuo katalog ili šta vec.....

Ja se uclanio online
Nema nikakve povratne informacije zasad.
A taj katalog bi bas neko mogo i da skenira i postavi bar da vidimo o cemu se radi.
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 28/03/2009 : 23:17:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

Meni Dusman rece u darkwoodu,kad mi je i dao taj katalog,da bi uskoro trebalo da krene slanje clanskih karti sa kojima ce ici taj katalog.
Pretpostavljam da ce kad e podele clanske poceti i primena one skale sa popustima....mene licno interesuje ako neko od momaka iz VC ima informaciju,taj popust,oce li moci da se uzima samo u Trafika objektima i narucivanjem preko maila i telefona ili ce moci i na obicnim Stampa/Futura trafikama(u ovo drugo sumnjam ali ajde da proverim)

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 28/03/2009 : 23:30:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:
Originally posted by Bruce Wayne

Meni Dusman rece u darkwoodu,kad mi je i dao taj katalog,da bi uskoro trebalo da krene slanje clanskih karti sa kojima ce ici taj katalog.
Pretpostavljam da ce kad e podele clanske poceti i primena one skale sa popustima....mene licno interesuje ako neko od momaka iz VC ima informaciju,taj popust,oce li moci da se uzima samo u Trafika objektima i narucivanjem preko maila i telefona ili ce moci i na obicnim Stampa/Futura trafikama(u ovo drugo sumnjam ali ajde da proverim)

Kakvo bi to rasulo nastalo
Ja izdanja kupujem u darkwoodu pa tamo ostvari "popust", ali ni Trafika nije daleko ako vremenom bude neka bolja varijanta.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 28/03/2009 : 23:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:

mene licno interesuje ako neko od momaka iz VC ima informaciju,taj popust,oce li moci da se uzima samo u Trafika objektima i narucivanjem preko maila i telefona ili ce moci i na obicnim Stampa/Futura trafikama(u ovo drugo sumnjam ali ajde da proverim)

Ma nema nista od toga da bude popust na obicnim trafikama.
Ja sam se uclanio najvise zbog informacija koje kazu da ce slati SMS-om i mailom i da malo obnovim garderobu (valjda su zbog toga uzimali onaj konfekcijski broj).
Mada,razocaralo me je sto nisu trazili broj patika i ostalih obuvno-odevnih predmeta. Pa ne mogu samo u majci ili bluzonu na ulicu
Go to Top of Page

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 28/03/2009 : 23:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ja sam se uclanio najvise zbog informacija koje kazu da ce slati SMS-om i mailom i da malo obnovim garderobu (valjda su zbog toga uzimali onaj konfekcijski broj).
Mada,razocaralo me je sto nisu trazili broj patika i ostalih obuvno-odevnih predmeta. Pa ne mogu samo u majci ili bluzonu na ulicu

Ti ceš da dobiješ Zagor gace, uviverzalna velicina!
Taman oprema za leto....
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 28/03/2009 : 23:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

mene licno interesuje ako neko od momaka iz VC ima informaciju,taj popust,oce li moci da se uzima samo u Trafika objektima i narucivanjem preko maila i telefona ili ce moci i na obicnim Stampa/Futura trafikama(u ovo drugo sumnjam ali ajde da proverim)

Ako ne obezbede kompletan outfit za prosecnog ljubitelja stripova,pocinjemo bojkot svih izdanja pa makar i pojeftinila!!!!!!!!!

Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 28/03/2009 : 23:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Mozemo li da prichamo o "stripovima" a ne o poskupljenju ?

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 28/03/2009 : 23:38:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message
quote:

quote:

Kakvo bi to rasulo nastalo
Ja izdanja kupujem u darkwoodu pa tamo ostvari "popust", ali ni Trafika nije daleko ako vremenom bude neka bolja varijanta.

otvorili su Trafiku u Sarajevskoj...za slucaj da ne znas!
To je na pljuc od darkwooda...

Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000