forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Collector
Junior Member

Serbia
338 Posts

Member since 12/06/2007

Posted - 29/03/2009 : 18:54:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Collector a Private Message
quote:
Originally posted by nebody

quote:
Originally posted by Collector

Ma šta je tu je... Poskupljenje je realno i nema šta da se kuka. Ko ne može da isprati neka napravi prioritete i to je to!

Ovaj post me je zestoko iznervirao.

A otkud ti znas sta je realno poskupljenje? Radis li u VC racunovodstvo pa si zakljucio ako ne poskupe na sadasnju cenu da ce biti u debelom minusu?

VC ce sam na osnovu reakcija od prodaje zakljuciti da li je trebao da poskupi ili ne. Ja mogu da kazem za sebe, a to sam napisao i u temi o Zagoru, da ako uskoro ne bude zestokog popusta za verne kupce (30 %) ostace bez sigurno jednog *"vernog kupca".

* legenda: "verni kupac"-kupac koji kupuje SVE sto je izdao VC, koji do sada trosi min preko 2500 din mesecno samo na VC izdanja, a u buducnosti ce mozda potrositi i vise, ne zbog poskupljenja, nego zbog prosirenja izdanja.

A šta da ti odgovorim na ovo...
Ti cekaj popust, ja cu kupovati u darkwoodu i svi zadivoljni!
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4372 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 29/03/2009 : 19:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message
mister no nova epizoda je odlicna
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 29/03/2009 : 19:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:
Originally posted by dzoni

mister no nova epizoda je odlicna

slazem se ... i jedva cekam ovaj cetvrtak da procitam nastavak "Lord u Darkwood-u" :)
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 29/03/2009 : 19:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Kako to da ovaj VC 16 "Ljudi sa granice" i Zagor extra cetrdeset i nesto imaju istu naslovnu?Ko je tu pogresio?

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 29/03/2009 : 19:30:30  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
quote:
Originally posted by Colt

Mislim da je ovde u pitanju bila cena stripova na kioscima, posto velika vecina ljudi kupuje stripove na kiosku a ne u Trafikama ili Darkvudu. Stripovi u Darkvudu ce sada da budu 160 (ranije 130), upravo zato sto nema procenta koji uzimaju distributeri. Poredjenje cigareta i stripova je prilicno banalno : ako ljudi nemaju za cigarete/pivo/lake droge, nece imati ni za stripove. Zna se sta su prioriteti i stripovi su medju stvarima koje se uzimaju na poslednjem mestu, pogotovo kada je na delu SEKA. Ja sam uveren da ce dobar deo kupaca okrenuti ledja VC (to se da zakljuciti sa ljudima koji kupuju stripove, a kojih poznajem mali milion), i to uglavnom ne zbog 200 ili 300 dinara mesecno vise, vec zbog ubedjenja da je to podmukla radnja izdavaca i da to nije opravdano (cesto se moglo cuti i da je 150 dinara previse). I to je po meni legitiman nacin odgovora, ne kupujes vise stripove, nema izdavastva i kvit.

Hajde da budemo produktivni, da svi budu zadovoljni.
Vi znate sta su vasi troskovi. Vidite da ih kresete. Cujem da se otvorila jos jedna Trafika u Sarajevskoj ulici, za pohvalu, jos mi je bliza nego ona na NBG-u. Ako vam je distribucija na obicne kioske skupa (distributeri traze vise), vi menjajte distributere. Ja otkad sam saznao da mogu u Darkvudu da kupim jeftinije stripove (negde oko 3.-4. broja) ja vise nijedan broj nisam kupio na kiosku. Jeste da mi je cimanje da odem do Darkvuda, ali odem jednom u mesec-dva i pokupujem sve sto je izaslo u medjuvremenu.
Razmislite o otvaranju Trafika (vasih prodavnica) sirom Srbije. Razmislite o prodaji stripova po knjizarama, ili nekim drugim mestima koja nisu kiosci, ako oni mnogo traze. Pregovarajte sa drugima.
Razmislite o pretplati.

Ima jos mesta za predloge, sad mi je ovo prvo na um palo.

Vi zivite od nas, ne okrecite nam ledja.

Edited by - nebody on 29/03/2009 19:33:25
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/03/2009 : 19:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

Kako to da ovaj VC 16 "Ljudi sa granice" i Zagor extra cetrdeset i nesto imaju istu naslovnu?Ko je tu pogresio?

Ah taj Ferri..
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/03/2009 : 20:10:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

Ludens je ubacivao neke naslovnice kojima tu nije mesto. Ima ih jos, nije samo ta.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts

Member since 25/03/2009

Posted - 29/03/2009 : 20:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Rock.Bob Rock a Private Message
quote:

Prvi brojevi tutto Zagora imaju 130 stranica.
SD je od 31 broja extra serije pocela objavljivati te prve epizode, ali na 96 stranica, tako da se ubrzo stvorio manjak naslovnica, pošto je Ferri radio za izdanja od 130 stranica. E, onda je SD uzela naslovnicu nekog Talijanskog broja da upotpuni tu rupu (puno sretnije rješenje nego recimo br.48 u kojem su samo povecali kadar stripa pa izgleda kao crtano flomasterom )

.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/03/2009 : 20:34:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Shto bi pesnik rekao:
quote:
Okreces mi ledja, i odlazis,
u meni cak ni druga sad ne vidis,
i nista mi ne vredi da pokusam,
jer hladis se lagano, predosecam

A ja bih srce mogla,
poklanjati svima,
toliko u meni jos ljubavi ima,
ti zato ne hajes i
drugoj srce predajes

Sve do zadnjeg daha ja ljubih te,
a protiv svoje volje izgubih te,

Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 29/03/2009 : 21:07:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson
Ludens je ubacivao neke naslovnice kojima tu nije mesto. Ima ih jos, nije samo ta.

Slobodna Dalmacija je veci "kaspin" od Dnevnika

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41211 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 29/03/2009 : 21:30:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Shto bi pesnik rekao:
quote:
Okreces mi ledja, i odlazis,
u meni cak ni druga sad ne vidis,

A ja bih srce mogla,
poklanjati svima,
toliko u meni jos ljubavi ima,
ti zato ne hajes i
drugoj srce predajes

Sve do zadnjeg daha ja ljubih te,
a protiv svoje volje izgubih te,

Breno, Brenooooo....

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/03/2009 : 21:33:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Da, na njih sam i mislio, lapsus.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 29/03/2009 : 22:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Hi hi hi

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/03/2009 : 22:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Jel može netko prebrojati koliko je vec puta bilo prognozirano da ce VC propasti? Ja mislim da je ovo negdje ljubilarni deseti put
Ma ne vjerujem ja prorocima sa foruma, treba vidjet što Nostradamus kaže.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 29/03/2009 : 22:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Jel može netko prebrojati koliko je vec puta bilo prognozirano da ce VC propasti? Ja mislim da je ovo negdje ljubilarni deseti put

Sve sto moze da se desi je da im puknu ova luksuznija izdanja,mada ni to ne verujem u slucaju Zagora i DD.
Jedino su skakljivi strip-albumi,ali ne zbog kvaliteta nego zbog manjka publike.
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 30/03/2009 : 00:20:03  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message
quote:
Originally posted by Raspucin

Mister No i Dilan su odlicni. Oba sam procitao i vrede svakog dinara. Inace ovo mi je prvi Dilan kojeg je pisao Sklavi.

Eh kako nam se ukusi razlikuju. Meni su oba skroz prosecna. Nit smrde nit mirišu.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 30/03/2009 : 01:01:27  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by mladjo

Sve sto moze da se desi je da im puknu ova luksuznija izdanja,mada ni to ne verujem u slucaju Zagora i DD.
Jedino su skakljivi strip-albumi,ali ne zbog kvaliteta nego zbog manjka publike.

Stvar je u tome što oni nisu ni u jedan novi projekat ušli stihijski, nego planskim ispitivanjem tržišta, što je i razumljivo. HC izdanje DD-a po meni isto ima svijetlu buducnost, odnosno tristotinjak stalnih kupaca ce se sigurno naci.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 30/03/2009 : 09:51:41  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
Jel' u superbooku DD4 ima najava za sledeci br,nisam stigo da ga kupim?

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

stripoholicar
Starting Member

Serbia
81 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 30/03/2009 : 10:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send stripoholicar a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Ima. Najavljeno je sledece:
Zlocin u ritmu plesnih koraka (Gigant 4)
Bila jednom jedna (Almanah straha 4)
Povratak ubica (Izašlo 1991 kao strip dodatak video igrici "Dylan Dog-Gli Uccisori")
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 30/03/2009 : 10:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by elfak nish

Ima,original 22,prelepa naslovna.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 30/03/2009 : 10:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Bas me zanima da li marti jos uvek izlazi u Italiji I kakav mu je tiraz?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/03/2009 : 11:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:
Originally posted by masni

Bas me zanima da li marti jos uvek izlazi u Italiji I kakav mu je tiraz?

Martin ide u Italiji, redovni, spec, gigant, almanah....
Tirazi....ne znam(nije bas ni da me interesuje....)

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 30/03/2009 : 13:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
procitao i ja Mister Noa
Meni je pricha super.Jeste da se malo naivno zavrshilo sve,moglo je neshto malo uzbudljivije,ali sve u svemu odlicna pricha.Dao bih joj 7.6/10 :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/03/2009 : 13:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ljudi odusevljen sam Dylanovim SB Snovi,prvi put ga citam i stvarno je Sclavi majstor svog zanata.Ima i zamerka na veseli,ponovo ima puno bledunjavih stranica,sto se nije desavalo u zadnje vreme i stvarno bi to trebalo vise da se popravi.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/03/2009 : 13:59:30  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message
Kvalitet se nije poboljšao, ali se nadam da ce se popraviti vec u sledecem broju :)))
Ali momci, ja sam odustao, ali samo od jednog primerka, do sada sam kupovao po dva primerka od svakog stripa, sad samo po jedan!:P :P :P

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000