Author |
Topic  |
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 11:14:49
|
quote: Originally posted by okiboki
quote: Originally posted by goksi
Ne znam tacno koliko cesto to izlazi, rubrika sa stripovima, ali ima to u Blicu. Naleteo sam jednom na prikaz Marti Misterije - Povratak u Nedodiju.
Danas je inace pored ovog bio i prikaz jednog albuma XIII, kao i još jednog za koji se nikako ne mogu setiti kog .
Ima to u blicu svakog drugog,treceg ponedeljka,nije bas svakog.Bilo je i za Zagora i za kol.izdanje,da Dylana,Martyja,cak i za Breda.Pise Sloba.
Ali ne ONAJ Sloba. |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 08/04/2009 : 11:24:04
|
quote: Originally posted by Le Samourai
A da vam ja kazhem kako se nijedno izdanje u sledecih 3-5 godina nece ubrzavati zbog odredbi ugovora, pa da mi vi verujete na rech? :)
Jel' ovaj smajli znaci da se zezas Nemoj to da radis,ja se sve nadam da ubrzaju Texa,MM,Zagora(da izvlaci ova prva dva ). |
 |
|
draskomisterno
Senior Member

Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 12:34:51
|
quote: Originally posted by morrison
quote: Originally posted by goksi
Ne znam tacno koliko cesto to izlazi, rubrika sa stripovima, ali ima to u Blicu. Naleteo sam jednom na prikaz Marti Misterije - Povratak u Nedodiju.
Danas je inace pored ovog bio i prikaz jednog albuma XIII, kao i još jednog za koji se nikako ne mogu setiti kog .
Ima to u blicu svakog drugog,treceg ponedeljka,nije bas svakog.Bilo je i za Zagora i za kol.izdanje,da Dylana,Martyja,cak i za Breda.Pise Sloba.
Ali ne ONAJ Sloba.
Pise Slobodan Ivkov,pravo da ti kazem ni ne znam kako se ONAJ preziva pa sam pomislio da je on.Hvala ti na informaciji. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 12:35:07
|
Ja sam eto citalac i odusevio me text u proslom broju.Bas me je dirnulo to sve o stripovima kod nas.Ima u playboju dosta pametnog da se procita verujte ljudi!
Odmah se videlo da si sladokusac  |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 12:36:03
|
quote: Originally posted by Tex Willer
A da vam ja kazhem kako se nijedno izdanje u sledecih 3-5 godina nece ubrzavati zbog odredbi ugovora, pa da mi vi verujete na rech? :)
Jel' ovaj smajli znaci da se zezas Nemoj to da radis,ja se sve nadam da ubrzaju Texa,MM,Zagora(da izvlaci ova prva dva ).
Ni najmanje se ne zezam. Ubrzavanja u sledecih 3-5 godina nece biti. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 12:38:23
|
Ja sam eto citalac i odusevio me text u proslom broju.Bas me je dirnulo to sve o stripovima kod nas.Ima u playboju dosta pametnog da se procita verujte ljudi!
Odmah se videlo da si sladokusac 
 |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 08/04/2009 : 12:49:42
|
quote: Originally posted by Tex Willer
Jel' ovaj smajli znaci da se zezas Nemoj to da radis,ja se sve nadam da ubrzaju Texa,MM,Zagora(da izvlaci ova prva dva ).
I ja bi još više Texa , ali poslije Zagora Tex najviše izlazi na prostoru bivše Juge. Libellus, VC i Ludens godišnje objave skoro 40 brojeva redovne serije , ako sam dobro izracunao. A gdje su još giganti, almanasi i maxiji... Pa to je oko pedeset komada godišnje!?!     |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 08/04/2009 : 13:10:54
|
Samo da velim da je ovaj naslov "Privatno njuškalo" za Lea Pulpa prejeben. To tko je smislio - svaka cast |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/04/2009 : 13:34:33
|
Hi hi, Privatno njuskalo, vec se radujem novom broju, prevod u 1. broju me odusevio, da o crtezu ni ne pricam, samo thumbs up za Lea , steta samo, sto cu se nacekati, da ovo dodze u Sloveniju.  |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Member since 10/01/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 13:51:25
|
Ljudi procitao sam novog DD Nesanica. Oduševljen sam. Konacno jedan broj u redovnoj seriji pun košmara, halucinacija i citaoceve zbunjenosti. Možda je kraj malkice...ali sve u svemu 8/10... |
-Resio sam slucaj, Batler je ubica!!!
|
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Member since 23/02/2009 |
Posted - 08/04/2009 : 13:59:51
|
quote: Originally posted by gogyly
Ljudi procitao sam novog DD Nesanica. Oduševljen sam. Konacno jedan broj u redovnoj seriji pun košmara, halucinacija i citaoceve zbunjenosti. Možda je kraj malkice...ali sve u svemu 8/10...
Naslovna izgleda zanimljivo,hm,jedva cekam,videcemo... |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 08/04/2009 : 14:10:19
|
Ljudi procitao sam novog DD Nesanica...
Pa,lako vama kad imate "Trafiku" u Kraljevu...a mi mozemo da se slikamo za cika ivkovu reportazu u Blicu pod nazivom:"Stripoholicari kriziraju-zasto cetvrtak nije ispred srede?"  |
 |
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
Posted - 08/04/2009 : 14:13:07
|
quote: Originally posted by Pajtos
Ljudi procitao sam novog DD Nesanica...
Pa,lako vama kad imate "Trafiku" u Kraljevu...a mi mozemo da se slikamo za cika ivkovu reportazu u Blicu pod nazivom:"Stripoholicari kriziraju-zasto cetvrtak nije ispred srede?" 
Ma neka uzivaju ljudi,bar mogu. I treba tako,pa nisu stripovi samo za Beograd |
Soundgarden - Halfway There http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
|
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Posted - 08/04/2009 : 14:40:45
|
Ma i ja kao i vi cekam 7 dana za strip, samo od srede do srede a ne od cetvrtka do cetvrtka. Inace retko se desava da stripovi dodju u utorak... |
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
|
elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 08/04/2009 : 14:58:52
|
quote: Originally posted by dcopic
I ja bi još više Texa , ali poslije Zagora Tex najviše izlazi na prostoru bivše Juge. Libellus, VC i Ludens godišnje objave skoro 40 brojeva redovne serije , ako sam dobro izracunao. A gdje su još giganti, almanasi i maxiji... Pa to je oko pedeset komada godišnje!?!    
A od toga oko pola objavi Libellus. Da tim tempom idu i Ludens i VC gde bi nam bio kraj Texa nikad dosta |
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Posted - 08/04/2009 : 15:06:46
|
Leo je u trafici 300din. Ja nemam pojma kako ce funkcionisati ovo sa clanskim karticama (a ne zna ni prodavacica), ali ako u trafikama na njihov popust dodje jos 20% od clanske bice oko 240din (ako me matematika dobro sluzi). Pa da sacekamo da im proradi taj sistem clanskih...onda ce biti pristupacan leo i mnogo sto sta. Ali samo ako to funkcionise na nacin koji sam ja pretpostavio.... |
|
 |
|
masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 08/04/2009 : 15:10:39
|
sad sam procitao zagora 13 i 14 nije nesto preterano , ali je prica solidna , ostavlja mogucnosti nastavka. Mogu reci d je moglo malo bolje da prodje jer na kraju je Hrpa tipova dosla da se obracuna sa gospodinom profom... a na kraju ga zagor i vikinzi isprasili |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Posted - 08/04/2009 : 15:17:38
|
quote: Originally posted by elfak nish
quote:
...Cena Lea pulpa je 340 din,malo mnogo,zar vam se ne cini?
Ma kakvi(k'o i cigare-posle poskupljenja,samo prva paklica je skupa ),"odavno smo u masini!"(by cika Ultras) Damn,"Trafika" u Kraljevu je,sa stanice,preseljena u gradu,preko puta "Londona"! Sad mogu da kazu( ne mogu da odolim): "Odo' do Londona da uzmem Dilan Doga!"  |
 |
|
gogyly
New Member

Serbia
147 Posts
Posted - 08/04/2009 : 15:43:32
|
[/quote]
...Cena Lea pulpa je 340 din,malo mnogo,zar vam se ne cini? [/quote]Ma kakvi(k'o i cigare-posle poskupljenja,samo prva paklica je skupa ),"odavno smo u masini!"(by cika Ultras) Damn,"Trafika" u Kraljevu je,sa stanice,preseljena u gradu,preko puta "Londona"! Sad mogu da kazu( ne mogu da odolim): "Odo' do Londona da uzmem Dilan Doga!"  [/quote]Ha ha ha baš si vickast...no šalu na stranu nisam bio neko vreme u kraljevu pa sam morao ceprkati po stripovima da bih pronašao adresu. Kakav sam covek pa ne prolazim centrom nego prvo pa na autobusku, u trafiku...a ono...katanac... |
|
 |
|
papataz
New Member

Serbia
105 Posts
Member since 14/10/2006 |
Posted - 09/04/2009 : 09:14:47
|
Ljudi procitao sam novog DD Nesanica. Oduševljen sam. Konacno jedan broj u redovnoj seriji pun košmara, halucinacija i citaoceve zbunjenosti. Možda je kraj malkice...ali sve u svemu 8/10...
Ne slazem se sa ovom ocenom - bilo mi je dovoljno da procitam predgovor i prvih par strana stripa da mi bude jasno kako ce se prica razvijati. Po meni, nije lose ali moze i bolje. Mnogo bolje. Ja bih mu dao sesticu.
BTW, danasnji izvestaj sa moje trafike: u 7:50 jutros Dilana vise nije bilo. Tri su kupila deca, jedan broj ja. Leo nije ni stigao na trafiku... |
http://www.youtube.com/user/papataz014 - Moj YouTube! Mastersi! Transformersi! Crtaci! Golotinja! (OK, nema golotinje)! |
 |
|
Topic  |
|