Author |
Topic  |
henry
Senior Member

Serbia
1716 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 13/04/2009 : 18:44:21
|
Ne mora da znaci da bi išlo u HC varijanti... Ionako se za par meseci oslobada mesto Leo Palpa pa bi tu mogli da udenu jedno kiosk izdanje odabranih prica, eventualno od prvog broja... |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 13/04/2009 : 18:47:10
|
Onaj ko kupuje ovog novog M.Noa kupovace i od prvog broja, plus oni koji su ranije kupovali u LMS, a od ovog novog su odustali zbog slabijeg kvaliteta prica. Oni okoreli koji kupuju Libellusov HC nastavice da ga kupuju jer je odmakao vec do 40 i nekog broja u originalu, ali ce veovatno kupovati i kiosk izdanje od prvog broja Kad se to sve uzme u razmatranje, zakljucak je jasan, kiosk izdanje VC M.Noa od prvog broja bilo bi po prodaji uz rame sa Zagorom i DD, a možde i ispred |
Edited by - Bruce Springsteen on 13/04/2009 18:48:24 |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 13/04/2009 : 19:00:55
|
quote: Originally posted by Bruce Springsteen
Onaj ko kupuje ovog novog M.Noa kupovace i od prvog broja, plus oni koji su ranije kupovali u LMS, a od ovog novog su odustali zbog slabijeg kvaliteta prica. Oni okoreli koji kupuju Libellusov HC nastavice da ga kupuju jer je odmakao vec do 40 i nekog broja u originalu, ali ce veovatno kupovati i kiosk izdanje od prvog broja Kad se to sve uzme u razmatranje, zakljucak je jasan, kiosk izdanje VC M.Noa od prvog broja bilo bi po prodaji uz rame sa Zagorom i DD, a možde i ispred
Zorane imam ovih 15-16 brojeva i ne znam sta da ti kazem ... Dvoumim se da li da nastavim, price su prazne (osim prve i jos jedne ratne koje su odlicne) Od prvog broja bih kupovao a ove cu najverovatnije prestati |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 13/04/2009 : 19:02:51
|
Mozda bi kupovali i neki koji ne kupuju redovno izdanje... Kao ja npr. Mada bi pre kupovao Martija i Texa, ali ako No pobedi, kupovacu i njega. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 13/04/2009 : 19:14:53
|
Ja sad neshto ne mogu da shvatim. OK je da volish Mister NOa i sve to je lepo, i ja ga volim.
Ali, da li vas ljude stvarno ne zanima da dobijete na raspolaganje neki novi serijal koji nikada do sada niste chitali?
Jer, sve shto vidim ovde po forumu je gomila izdavacha (VC, Libellus i drugi) koji se polomishe da ponude neshto novo i do sada nevidjeno na ovim prostorima, i gomilu forumasha koji bi samo iste stripove koje vec pedeset godina chitaju. |
 |
|
djukak
Senior Member

2981 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 13/04/2009 : 19:18:53
|
Onaj ko kupuje ovog novog M.Noa kupovace i od prvog broja, plus oni koji su ranije kupovali u LMS, a od ovog novog su odustali zbog slabijeg kvaliteta prica. Oni okoreli koji kupuju Libellusov HC nastavice da ga kupuju jer je odmakao vec do 40 i nekog broja u originalu, ali ce veovatno kupovati i kiosk izdanje od prvog broja Kad se to sve uzme u razmatranje, zakljucak je jasan, kiosk izdanje VC M.Noa od prvog broja bilo bi po prodaji uz rame sa Zagorom i DD, a možde i ispred
Slažem se sa svime.....  |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 13/04/2009 : 19:30:18
|
Samuraj, mislim da je to slicno kao sto, recimo, kad ljudi vide da Al Pacino i Robert De Niro glume u nekom filmu, pre ce njega pogledati, nego neki u kome glume neki anonimusi (mozda i dobri glumci). Ja bih uvek pre odgledao neki koncert Pearl Jam-a na kojima ce svirati pesme koje sam 1000x cuo nego neki koncert nekih anonimusa.
Tako je i kod stripova, Zagor, Tex, Marti, Mister No... su stekli kultni status i uvek ce se vise traziti od ostalih junaka, narocito kod "prosecnih ljubitelja stripa". |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/04/2009 : 19:33:18
|
Sve najbolje VC,smatram da su dosta profesionalni i da su pravo osveženje za ljubitelje stripova u Srbiji...istina da ih je Ludens preduhitrio za mnoge ideje i izdanja koja ne bih kupovao u izdanju VC jer nema potrebe za dupliranjem. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/04/2009 : 19:34:32
|
quote: Originally posted by Colt
To je dovoljan razlog da VC odmah krene sa MN od prvog broja.
I više nego dovoljan,valjda treba slušati one koji znaju. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/04/2009 : 19:46:45
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Ja sad neshto ne mogu da shvatim. OK je da volish Mister NOa i sve to je lepo, i ja ga volim.
Ali, da li vas ljude stvarno ne zanima da dobijete na raspolaganje neki novi serijal koji nikada do sada niste chitali?
Jer, sve shto vidim ovde po forumu je gomila izdavacha (VC, Libellus i drugi) koji se polomishe da ponude neshto novo i do sada nevidjeno na ovim prostorima, i gomilu forumasha koji bi samo iste stripove koje vec pedeset godina chitaju.
POTPISUJEM Šta je sa Magicim Vetrom pre svega, ali i sa Julijom, Nik Rajderom ,Natan Neverom,Geom, Brendonom,Napoleonom, Lazarus Ledom Naježim se na traženje Mr.Noa i Texa od prvog broja Istina, Mr.Noa imam sve, pa mi je nebitno, ali ljudi, prvi Texovi su uglavnom smešni i naivni, koji ce vam to q...ac od prvog broja??? |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Posted - 13/04/2009 : 19:48:18
|
Voleo bih i ja Mr Noa, pa i Texa od 1.broja, ALI tek kad krenu i ovi koji su neobjavljivani
|
 |
|
goksi
Senior Member

Serbia
1965 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 13/04/2009 : 19:52:21
|
Stani malo. Izdao je VC Dragonera, Dampyra, Brad Barrona, Lea Palpa... Nije da nema noviteta. Eto cetiri coveka zaspamovaše topik kako je Leo Palp loš. Zamisli da krenu Nathan Nevera? Ja bih uzimao, volim to. Ali mogu samo da zamislim reakcije forumaša "zašto sad to, zašto ne (upisati po želji ime junaka) od prvog broja" i slicno. |
 |
|
Colt
stripovi.com kum

3298 Posts
Member since 18/10/2001 |
Posted - 13/04/2009 : 19:56:41
|
quote:
POTPISUJEM Šta je sa Magicim Vetrom pre svega, ali i sa Julijom, Nik Rajderom ,Natan Neverom,Geom, Brendonom,Napoleonom, Lazarus Ledom
Na to mozes slobodno da zaboravis, ako ovi stripovi do sada nisu zaziveli, it's highly unlikely da ce odjednom steci nenadanu popularnost. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:02:02
|
Na žalost, to mi je potpuno jasno Mada, mislim da bi magicni imao produ, ako bi se neko usudio da ga pokrene, recimo vi! |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:03:31
|
quote: Originally posted by anto
Na žalost, to mi je potpuno jasno Mada, mislim da bi magicni imao produ, ako bi se neko usudio da ga pokrene, recimo vi!
Zašto bi ga pokretali kada se gasi u Italiji... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:03:56
|
quote: Originally posted by goksi
Stani malo. Izdao je VC Dragonera, Dampyra, Brad Barrona, Lea Palpa... Nije da nema noviteta. Eto cetiri coveka zaspamovaše topik kako je Leo Palp loš. Zamisli da krenu Nathan Nevera? Ja bih uzimao, volim to. Ali mogu samo da zamislim reakcije forumaša "zašto sad to, zašto ne (upisati po želji ime junaka) od prvog broja" i slicno.
Šta da ti kažem, osim da se slažem sa tobom Niti ce ovi drugi dobiti kiosk Mr Noa i Texa, niti cu ja dobiti kiosk Juliju i MV Barem ne u dogledno vreme |
 |
|
Rick
Average Member

Serbia
900 Posts
Member since 21/01/2009 |
Posted - 13/04/2009 : 20:05:09
|
Ni Brusca ne bi to bolje složio! Onaj iz Nju Džersija, naravno! Mislim da poprilicno dugo na ovim prostorima neki strip nije bio toliko išcekivan t.j. priželjkivan kao reprinti ili odabrane price Mister Noa. Malo, malo, pa neko pomene to ovde ili onde. Siguran sam da ako postoji i najmanja mogucnost da se to pokrene ekipa V.C. ce to i uciniti. |
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome." |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:05:24
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Na žalost, to mi je potpuno jasno Mada, mislim da bi magicni imao produ, ako bi se neko usudio da ga pokrene, recimo vi!
Zašto bi ga pokretali kada se gasi u Italiji...
Zašto se ugasio Ken Parker? Da li zato što je loš strip? |
 |
|
Obelix
Average Member

Serbia
537 Posts
Member since 06/04/2009 |
Posted - 13/04/2009 : 20:08:59
|
Zašto se ugasio Ken Parker? Da li zato što je loš strip?
Ne, upravo zato jer je predobar. |
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:14:08
|
Zašto se ugasio Ken Parker? Da li zato što je loš strip?
Ken je ipak trajao dovoljno dugo... |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts
Posted - 13/04/2009 : 20:20:16
|
Profesore, kad budeš dolazio za Cacak, javi mi se da ti pozjmim Magicnog. Iako si tvrdokorni Zagorovac, veruj mi dopašce ti se! |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 13/04/2009 : 20:30:12
|
Ja bih vishe voleo da VC pokrene neko novo izdanje,jer mi je bezveze da krecu neshto od prvog broja...Pogotovo mi je krivo za Zagora i Dilana doga jer su HC i jer ima cca 500 primeraka...I sad Mister Noa.Ne kazem da ne bih voleo...Cak naprotiv bilo bi mi super,ali ako bi ga izbacili u HC varijanti(shto bi uradili 100%) to bi za mene bilo josh jedno razocarenje...Sada se neko pita zashto bi ga izbacili u HC-u. Zamislite ljude(vecina ih je)koji vole da citaju strip i ne gledaju prvu stranicu koji je broj u originalu,vec samo citaju,i sve im je to super.I sada izadje Mister No od prvog broja na kioske u istom tirazu kao drugi Mister No.Shta mislite koji ce se vishe kupovati? Takodje mislim da bi ljudima koji se tek upoznaju sa stripom bilo bzvz da imaju 2 edicije istog junaka(kazem "koji se tek upoznaju" zato shto je kod mene,a i kod vecine vas na forumu stanje drugacije...Shto vishe edicija omiljenog junaka to bolje...) Tako da bih pre dao prostora Magicnom i Nathanu(njih sam neshto i citao),a posle Juliji,Brendonu i ostalim likovima o kojima prichate,poshto ih nikada nisam citao...Jer ako neko moze da ih popularizuje to je sigurno VC.Pre svega nam oni u prvom broju oopishu sve o stripu koji drzimo u rukama(sada ce biti mnogo losije jer nema djoleta cije sam tekstove rado citao),a i verujem da pored dampira,lea i breda ima mesta za bar josh 1-2 nova junaka. |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Topic  |
|