Author |
Topic  |
tiberije
Average Member

USA
789 Posts
Member since 08/06/2007 |
Posted - 17/04/2009 : 22:02:28
|
quote: Originally posted by Pajtos
Dobro pitanje.I jos jedno:Kol'ko bre on i Kurjak znaju jezika? 
Samo Esperanto, koji ti je prakticno svetski jezik |
Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod |
 |
|
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Member since 08/11/2006 |
Posted - 17/04/2009 : 23:11:22
|
Dobro pitanje.I jos jedno:Kol'ko bre on i Kurjak znaju jezika? 
Pa ako su ostali bonelijevi western junaci u onom vremenu u onoj divljini mogli da znaju vise jezika - valjda i dampir u skoli mogo da nauci neki. Od V-VIII razreda 1 strani jezik posle jos jedan ...  |
Pozdrav!!! |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 17/04/2009 : 23:47:53
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by mladjo
Otkud mu novci da putuje po svijetu?
Digo kredit
Ma danas daju nenamjenske kredite za sve. Amožda je i koji vampir kojeg je cmeknul imao zlatan zub, pa se nešto i unovcilo... |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 18/04/2009 : 00:23:21
|
quote: Originally posted by srleb
quote:
Pa ako su ostali bonelijevi western junaci u onom vremenu u onoj divljini mogli da znaju vise jezika - valjda i dampir u skoli mogo da nauci neki. Od V-VIII razreda 1 strani jezik posle jos jedan ... 
Ma,da...Zreo si ti,Srleb,za pola jastuka i kantu smole! Ma,naravno da je u stipu sve moguce ,no,kad vec caskamo o tome sta bi bilo kad bi bilo,malo je cudno da Draka i Kurjak krenu iz Bosne svetom i caskaju opusteno s' Poljacima,Nemcima,Grcima,Francuzima,Amerikancima,itd,itb...  |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 18/04/2009 : 10:34:57
|
quote: Originally posted by Going-Going
Ali nije cudno kada Zagor jase prerijom kad iz zbuna, hop jednooki ljudi ili troglava azdaja.
 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1713 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 18/04/2009 : 12:29:44
|
Ali nije cudno kada Zagor jase prerijom kad iz zbuna, hop jednooki ljudi ili troglava azdaja.
Mislim da smo saznali šta ce biti u sledecim odabranim pricama...
  |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Posted - 18/04/2009 : 12:55:00
|
quote:
Pa ako su ostali bonelijevi western junaci u onom vremenu u onoj divljini mogli da znaju vise jezika - valjda i dampir u skoli mogo da nauci neki. Od V-VIII razreda 1 strani jezik posle jos jedan ... 
Ma,da...Zreo si ti,Srleb,za pola jastuka i kantu smole! Ma,naravno da je u stipu sve moguce ,no,kad vec caskamo o tome sta bi bilo kad bi bilo,malo je cudno da Draka i Kurjak krenu iz Bosne svetom i caskaju opusteno s' Poljacima,Nemcima,Grcima,Francuzima,Amerikancima,itd,itb... 
Ma da ... mozda sam zreo ali moras prvo ti da izadjes iz kante . Sto se caskanja tice neznam sta ti je cudno, mozda pricaju na engleskom; pa ne prica sa keltima, samurajima, ... vec sa nemcima, poljacima... |
Pozdrav!!! |
 |
|
srleb
Average Member

Serbia
635 Posts
Posted - 18/04/2009 : 13:04:07
|
quote:
Ma,da...Zreo si ti,Srleb,za pola jastuka i kantu smole! Ma,naravno da je u stipu sve moguce ,no,kad vec caskamo o tome sta bi bilo kad bi bilo,malo je cudno da Draka i Kurjak krenu iz Bosne svetom i caskaju opusteno s' Poljacima,Nemcima,Grcima,Francuzima,Amerikancima,itd,itb... 
Ma da ... mozda sam zreo ali moras prvo ti da izadjes iz kante . Sto se caskanja tice neznam sta ti je cudno, mozda pricaju na engleskom; pa ne prica sa keltima, samurajima, ... vec sa nemcima, poljacima...
Izvini mozda te nisam bas najbolje shvatio, jel tebi cudno to sto su krenuli iz Bosne ili to sto caskaju? |
Pozdrav!!! |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 18/04/2009 : 13:18:17
|
nemam priliku da kupujem izdanja vc jer ne dolaze do mene,a planiram uzimati neka izdanja pa me zanima kolika je cijena u KM,koliko koštaju specijali i ima li vc svoja komplet izdanja po dva-tri stripa |
 |
|
henry
Senior Member

Serbia
1713 Posts
Member since 20/09/2005 |
Posted - 18/04/2009 : 13:31:42
|
@henry Nije to sigurno.
Ma bolje priznaj da ti nedostaje Vronski pa nam ovako, insajderski, daješ hintove
 |
Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti. Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve! |
 |
|
kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts
Member since 16/03/2009 |
Posted - 18/04/2009 : 14:19:45
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
nemam priliku da kupujem izdanja vc jer ne dolaze do mene,a planiram uzimati neka izdanja pa me zanima kolika je cijena u KM,koliko koštaju specijali i ima li vc svoja komplet izdanja po dva-tri stripa
Zagor redovni 4 Km(mislim da i ostali toliko kostaju),Specijal Zagor i Odabrane Price 7 Km,a komplete jos nisam nigdje vidio... |
Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!! |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 18/04/2009 : 14:23:08
|
nemam priliku da kupujem izdanja vc jer ne dolaze do mene,a planiram uzimati neka izdanja pa me zanima kolika je cijena u KM,koliko koštaju specijali i ima li vc svoja komplet izdanja po dva-tri stripa
Jedini komplet koji se pojavio do sada je prva tri broja Dampira, a i to sam video samo u Sloveniji. |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4694 Posts
Posted - 18/04/2009 : 14:39:05
|
@Srleb More,meni je najvise cudno sto si ti u Nis,a nema te da caskas u topicu "Forumasi s' Jug"? Trk u svastaru(i ponesi dve kokoske! )! |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Posted - 18/04/2009 : 15:31:40
|
znaci cijene su slicne ludensovim cijenama,samo što je specijal skuplji za 1 km,ali to je vjerovatno zbog onih dodataka koji su posebne knjižice,a možda se dobro prodaju pa nema ništa da ide u komplete,osim ovih novih junaka. |
 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 18/04/2009 : 16:18:12
|
quote: Originally posted by henry
Mislim da smo saznali šta ce biti u sledecim odabranim pricama...

Ma, to se vec odavno zna šta ide sledeceu u Odabranim pricama, naravno Stižu Samuraji/Sekira i sablja |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 18/04/2009 : 19:56:37
|
Pa financira ga Caleb.
quote: Orginally posted by Pajtos Dobro pitanje.I jos jedno:Kol'ko bre on i Kurjak znaju jezika? 
Dampyr živi od '45, pa valjda zna koji jezik više. Kurjak kupi rijecnik. |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/04/2009 : 23:04:37
|
quote: Originally posted by cibalia
Pa financira ga Caleb.
quote: Orginally posted by Pajtos Dobro pitanje.I jos jedno:Kol'ko bre on i Kurjak znaju jezika? 
Dampyr živi od '45, pa valjda zna koji jezik više. Kurjak kupi rijecnik.
Da ne spominjemo kako je sigurno kupio na vrijeme dionice IBM-a, Coca Cole, Microsofta itd. |
 |
|
Bardho
Senior Member

1943 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 18/04/2009 : 23:10:42
|
quote: Originally posted by Djole
Da Ludensovi Mark i Blek rasturaju ne bih išlo 7 komada godišnje (odnosno, u slucaju Bleka - 5), nego malko više. Recimo, Ludens je izdao 20 Dilana u istom periodu.
Tol'ko o rasturanju. ;)
Sedam brojeva Bleka je izašlo u 2008.-oj |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 19/04/2009 : 09:31:07
|
quote: Originally posted by cibalia
Pa financira ga Caleb.
Dampyr živi od '45, pa valjda zna koji jezik više. Kurjak kupi rijecnik.
A ko nastaviš da daviš i gubiš vreme na forumu biceš i ti ali od prve godine na fakultetu ponovo ,pošto ne verujem da od silnih postova bez veze stižeš nešto i da uciš. |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 21/04/2009 : 10:08:57
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Jedini komplet koji se pojavio do sada je prva tri broja Dampira, a i to sam video samo u Sloveniji.
Letos sam bio na moru u CG, tamo su bili kompleti od prva tri broja svakog junaka. Ja sam uzeo ponovo prva tri broja Zagora, jer cena je bila mnogo povoljnija (ne mogu tacno da se setim koliko je to u evrima). Ali moram da kazem da su stripovi mnogo u mnogo losijem stanju nego obicno. Iako su bili dobro zapakovani, kada sam otvorio imalo je dosta sitnih iskrzotina, nagnjecenja i slicno. Uglavnom u Srbiji nisam video komplete, u CG jesam, i to regularno u trafikama. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts
Posted - 21/04/2009 : 13:01:54
|
quote: Originally posted by regar
quote: Originally posted by Le Samourai
Jedini komplet koji se pojavio do sada je prva tri broja Dampira, a i to sam video samo u Sloveniji.
Letos sam bio na moru u CG, tamo su bili kompleti od prva tri broja svakog junaka. Ja sam uzeo ponovo prva tri broja Zagora, jer cena je bila mnogo povoljnija (ne mogu tacno da se setim koliko je to u evrima). Ali moram da kazem da su stripovi mnogo u mnogo losijem stanju nego obicno. Iako su bili dobro zapakovani, kada sam otvorio imalo je dosta sitnih iskrzotina, nagnjecenja i slicno. Uglavnom u Srbiji nisam video komplete, u CG jesam, i to regularno u trafikama.
možda je tiraž ta tri prva broja bio veci kao kod slobodne dalmacije svoje vrijeme pa ostalo višak |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 21/04/2009 : 13:08:41
|
Nije,na pocetku je pisao tirazi prva dva broja Zagora i ostalih junaka imala su 10.000 tiraz, dok je treci Zagor imao cini mi se 12.000. Nakon toga je jos rastao i Zagor i Dilan i Mister No. |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Topic  |
|