forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 17/04/2009 : 22:02:28  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Dobro pitanje.I jos jedno:Kol'ko bre on i Kurjak znaju jezika?

Samo Esperanto, koji ti je prakticno svetski jezik

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 17/04/2009 : 23:11:22  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

Pa ako su ostali bonelijevi western junaci u onom vremenu u onoj divljini mogli da znaju vise jezika - valjda i dampir u skoli mogo da nauci neki. Od V-VIII razreda 1 strani jezik posle jos jedan ...

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/04/2009 : 23:47:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by mladjo

Otkud mu novci da putuje po svijetu?

Digo kredit

Ma danas daju nenamjenske kredite za sve. Amožda je i koji vampir kojeg je cmeknul imao zlatan zub, pa se nešto i unovcilo...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/04/2009 : 00:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
quote:
Originally posted by srleb

quote:

Pa ako su ostali bonelijevi western junaci u onom vremenu u onoj divljini mogli da znaju vise jezika - valjda i dampir u skoli mogo da nauci neki. Od V-VIII razreda 1 strani jezik posle jos jedan ...

Ma,da...Zreo si ti,Srleb,za pola jastuka i kantu smole! Ma,naravno da je u stipu sve moguce ,no,kad vec caskamo o tome sta bi bilo kad bi bilo,malo je cudno da Draka i Kurjak krenu iz Bosne svetom i caskaju opusteno s' Poljacima,Nemcima,Grcima,Francuzima,Amerikancima,itd,itb...
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 18/04/2009 : 00:49:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Ali nije cudno kada Zagor jase prerijom kad iz zbuna, hop jednooki ljudi ili troglava azdaja.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/04/2009 : 01:02:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Going,opet palis one "vesele" cigare?Tsk,tsk,tsk...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 18/04/2009 : 10:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Going-Going

Ali nije cudno kada Zagor jase prerijom kad iz zbuna, hop jednooki ljudi ili troglava azdaja.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1713 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 18/04/2009 : 12:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:

Mislim da smo saznali šta ce biti u sledecim odabranim pricama...

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 18/04/2009 : 12:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

Ma,da...Zreo si ti,Srleb,za pola jastuka i kantu smole! Ma,naravno da je u stipu sve moguce ,no,kad vec caskamo o tome sta bi bilo kad bi bilo,malo je cudno da Draka i Kurjak krenu iz Bosne svetom i caskaju opusteno s' Poljacima,Nemcima,Grcima,Francuzima,Amerikancima,itd,itb...

Ma da ... mozda sam zreo ali moras prvo ti da izadjes iz kante. Sto se caskanja tice neznam sta ti je cudno, mozda pricaju na engleskom; pa ne prica sa keltima, samurajima, ... vec sa nemcima, poljacima...

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
635 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 18/04/2009 : 13:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma da ... mozda sam zreo ali moras prvo ti da izadjes iz kante. Sto se caskanja tice neznam sta ti je cudno, mozda pricaju na engleskom; pa ne prica sa keltima, samurajima, ... vec sa nemcima, poljacima...

Izvini mozda te nisam bas najbolje shvatio, jel tebi cudno to sto su krenuli iz Bosne ili to sto caskaju?

Pozdrav!!!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 18/04/2009 : 13:07:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
@henry
Nije to sigurno.

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/04/2009 : 13:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
nemam priliku da kupujem izdanja vc jer ne dolaze do mene,a planiram uzimati neka izdanja pa me zanima kolika je cijena u KM,koliko koštaju specijali i ima li vc svoja komplet izdanja po dva-tri stripa
Go to Top of Page

henry
Senior Member

Serbia
1713 Posts

Member since 20/09/2005

Posted - 18/04/2009 : 13:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit henry's Homepage  Send henry a Private Message
quote:

@henry
Nije to sigurno.

Ma bolje priznaj da ti nedostaje Vronski pa nam ovako, insajderski, daješ hintove

Košta toliko da si ga vi, s prihodima koje imate, iz Despotije Ace Velikog teško možete priuštiti.
Drž se ti svog Ace i ostavi se civiliziranog svijeta i EU, nije to za takve!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 18/04/2009 : 14:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
quote:
Originally posted by zlatan bihac

nemam priliku da kupujem izdanja vc jer ne dolaze do mene,a planiram uzimati neka izdanja pa me zanima kolika je cijena u KM,koliko koštaju specijali i ima li vc svoja komplet izdanja po dva-tri stripa

Zagor redovni 4 Km(mislim da i ostali toliko kostaju),Specijal Zagor i Odabrane Price 7 Km,a komplete jos nisam nigdje vidio...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 18/04/2009 : 14:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:

Jedini komplet koji se pojavio do sada je prva tri broja Dampira, a i to sam video samo u Sloveniji.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 18/04/2009 : 14:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
@Srleb
More,meni je najvise cudno sto si ti u Nis,a nema te da caskas u topicu "Forumasi s' Jug"? Trk u svastaru(i ponesi dve kokoske! )!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 18/04/2009 : 15:31:40  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
znaci cijene su slicne ludensovim cijenama,samo što je specijal skuplji za 1 km,ali to je vjerovatno zbog onih dodataka koji su posebne knjižice,a možda se dobro prodaju pa nema ništa da ide u komplete,osim ovih novih junaka.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5549 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 18/04/2009 : 16:18:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
quote:
Originally posted by henry

quote:

Mislim da smo saznali šta ce biti u sledecim odabranim pricama...

Ma, to se vec odavno zna šta ide sledeceu u Odabranim pricama, naravno Stižu Samuraji/Sekira i sablja
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 18/04/2009 : 19:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
quote:

Pa financira ga Caleb.

quote:
Orginally posted by Pajtos

Dampyr živi od '45, pa valjda zna koji jezik više. Kurjak kupi rijecnik.

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/04/2009 : 23:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

quote:

Pa financira ga Caleb.

quote:

Da ne spominjemo kako je sigurno kupio na vrijeme dionice IBM-a, Coca Cole, Microsofta itd.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 18/04/2009 : 23:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by Djole

Da Ludensovi Mark i Blek rasturaju ne bih išlo 7 komada godišnje (odnosno, u slucaju Bleka - 5), nego malko više. Recimo, Ludens je izdao 20 Dilana u istom periodu.

Tol'ko o rasturanju. ;)

Sedam brojeva Bleka je izašlo u 2008.-oj
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 19/04/2009 : 09:31:07  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by cibalia

quote:

Pa financira ga Caleb.

quote:

A ko nastaviš da daviš i gubiš vreme na forumu biceš i ti ali od prve godine na fakultetu ponovo ,pošto ne verujem da od silnih postova bez veze stižeš nešto i da uciš.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 21/04/2009 : 10:08:57  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Jedini komplet koji se pojavio do sada je prva tri broja Dampira, a i to sam video samo u Sloveniji.

Letos sam bio na moru u CG, tamo su bili kompleti od prva tri broja svakog junaka. Ja sam uzeo ponovo prva tri broja Zagora, jer cena je bila mnogo povoljnija (ne mogu tacno da se setim koliko je to u evrima). Ali moram da kazem da su stripovi mnogo u mnogo losijem stanju nego obicno. Iako su bili dobro zapakovani, kada sam otvorio imalo je dosta sitnih iskrzotina, nagnjecenja i slicno. Uglavnom u Srbiji nisam video komplete, u CG jesam, i to regularno u trafikama.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 21/04/2009 : 13:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
quote:
Originally posted by regar

quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:

Letos sam bio na moru u CG, tamo su bili kompleti od prva tri broja svakog junaka. Ja sam uzeo ponovo prva tri broja Zagora, jer cena je bila mnogo povoljnija (ne mogu tacno da se setim koliko je to u evrima). Ali moram da kazem da su stripovi mnogo u mnogo losijem stanju nego obicno. Iako su bili dobro zapakovani, kada sam otvorio imalo je dosta sitnih iskrzotina, nagnjecenja i slicno. Uglavnom u Srbiji nisam video komplete, u CG jesam, i to regularno u trafikama.

možda je tiraž ta tri prva broja bio veci kao kod slobodne dalmacije svoje vrijeme pa ostalo višak
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 21/04/2009 : 13:08:41  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message
Nije,na pocetku je pisao tirazi prva dva broja Zagora i ostalih junaka imala su 10.000 tiraz, dok je treci Zagor imao cini mi se 12.000. Nakon toga je jos rastao i Zagor i Dilan i Mister No.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000