forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 23/04/2009 : 20:33:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Kako smara ova Futura, vidim kroz grad Martija na svakom njihovom kiosku, i onda dodjem do 2 kioska gdje tradicionalno sve kupujem, i nijedan od njih nije danas dobio Martija :)
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 23/04/2009 : 22:41:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
Kod ova dva danasnja broja MM i MN sken mi izgleda jako odlicno..jel to doista poboljsan neznam mozda meni tako izgleda ali stvarno to je prva stvar koju sam uocio.
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 24/04/2009 : 08:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message
Marti dolazi u elektronskoj formi, tako da ne znam kako je moguce da bude losiji ili bolji sken?

ŠumhiljduhANAN
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4694 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 24/04/2009 : 11:40:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message
Mozda je Ferri mislio na otisak stampe,koji je,usputno,opet malo "supljikav" ?Gledajuci ove martijeve naslovnice(ovu novu i narednu),citaoc stice utisak da su Marti i Java stalno u misiji "daj se petama vetra"!
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/04/2009 : 12:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Pajtos

Mozda je Ferri mislio na otisak stampe,koji je,usputno,opet malo "supljikav" ?Gledajuci ove martijeve naslovnice(ovu novu i narednu),citaoc stice utisak da su Marti i Java stalno u misiji "daj se petama vetra"!

Nije tacno,prosla misija je bila "bezte noge da vas ne userem"
Go to Top of Page

Panon
Senior Member

2656 Posts

Member since 16/08/2007

Posted - 24/04/2009 : 13:13:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Panon a Private Message
quote:
Originally posted by Sale from Hell

Da li tko zna da li je došla zadnja tura VC-a u Libellus? (Zadnja tri Mister No-a, Bred...)

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 24/04/2009 : 15:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
I kod mene je malo bledunjava stampa kod Martija.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 24/04/2009 : 16:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message
Ljudi mislio sam da pita na ime bluzera u stripu, kontam da za Džonsona znaju.
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 26/04/2009 : 18:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Koj sam baksuz!
Kupim malopre MM 5 i Tex 8,i u oba mi fale stranice,a mesto njih duple!
Al' dobro!Ko radi taj i gresi!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 13:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Ali ono puno griješe, baš puno. Najveci problem je štampa. Evo u najnovijem MM svaka, ali bukvalno svaka druga stranica je ocajno odštampana. A prije toga su mi bili loše odštampani i Dampir 'Delta bluz', citava Zagorova nordijska saga, pola price sa Mefistom... Trebam li još da nabrajam? Popravite to više!
Go to Top of Page

mars1
New Member

207 Posts

Member since 07/12/2007

Posted - 27/04/2009 : 14:10:55  Show Profile Show Extended Profile  Send mars1 a Private Message
quote:
Originally posted by Panon

quote:

Da li tko zna da li je došla zadnja tura VC-a u Libellus? (Zadnja tri Mister No-a, Bred...)

Nije još.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 27/04/2009 : 14:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Ali ono puno griješe, baš puno. Najveci problem je štampa. Evo u najnovijem MM svaka, ali bukvalno svaka druga stranica je ocajno odštampana. A prije toga su mi bili loše odštampani i Dampir 'Delta bluz', citava Zagorova nordijska saga, pola price sa Mefistom... Trebam li još da nabrajam? Popravite to više!

Tako je stalno,retko se desi da je neki odlicno odstampan.Dok je zezao Blazina,zezao,a sad stamparija.Mene ovo jos vise nervira.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.

Edited by - okiboki on 27/04/2009 14:18:15
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 14:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Stigao novi dežurni pljuvac VC(šala,šala)
Go to Top of Page

glacier
Starting Member

26 Posts

Member since 14/05/2008

Posted - 27/04/2009 : 18:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send glacier a Private Message
Ja sam dobro prosao sa poslednjim Martijem i Mister Noom, sto se stampe tice, sve je kako treba. Ali zato prosli Zagor i Tex ocaj, isto tako svaka druga stranica bleda. Bas je iritantno, ali to je kako kome zapadne. Na Blazinu sam se navikao, ali na ovo tesko.
Go to Top of Page

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 27/04/2009 : 18:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message
quote:
Originally posted by mars1

quote:
Originally posted by Panon

quote:

Nije još.

Danas stiglo!!
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 27/04/2009 : 19:22:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
ni Pikaso nije bio shvacen u pocetku, tako je i sa Blazinom:)

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Ma blazina nek radi kako hoce...God dammit ja ne chitam korice,vec ono shto se nalazi unutra,pa me tako i zanima kako strip iznutra izgleda,tj. da li je citljiv.Mister no i MM koje sam kupio su ok sa stampom...Malo bledunjavi,ali citljivi,to mi je dovoljno da se radujem :)

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7884 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 27/04/2009 : 19:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message
može li mi neko reci da li kod svih primjeraka zagora "pljackaši iz skrivene doline" nema natpisa "veseli cetvrtak" na hrbatu? na mom primjerku nema tog natpisa, ima broj, naziv epizode i gore na vrhu hrbata logo VC-a...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts

Member since 26/06/2007

Posted - 27/04/2009 : 19:32:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mezzano a Private Message
quote:
Originally posted by I like girlz

može li mi neko reci da li kod svih primjeraka zagora "pljackaši iz skrivene doline" nema natpisa "veseli cetvrtak" na hrbatu? na mom primjerku nema tog natpisa, ima broj, naziv epizode i gore na vrhu hrbata logo VC-a...

Nema ga ni kod mene. Mada, da nisi rekao, ne bih ni primetio, jer retko gledam hrbat.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:32:55  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

hm, ... ako je to br 13 , ne sluti na dobro ... poceo je da ti se brise ... na kraju ce ti ostati samo gomila belog papira ... cuo sam da se takav slucaj "samoizbeljivanja" stripova desio i negde u americi ... :)
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 27/04/2009 : 19:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 27/04/2009 : 19:55:03  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:
Originally posted by mezzano

quote:

Nema ga ni kod mene. Mada, da nisi rekao, ne bih ni primetio, jer retko gledam hrbat.

pa eto ... lepo ja kazem ... jel i tvoj broj 13 ? :)
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 27/04/2009 : 19:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Go to Top of Page

Magic Wind
New Member

Serbia
265 Posts

Member since 25/07/2008

Posted - 27/04/2009 : 20:15:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Magic Wind a Private Message
quote:
Originally posted by glacier

Ja sam dobro prosao sa poslednjim Martijem i Mister Noom, sto se stampe tice, sve je kako treba. Ali zato prosli Zagor i Tex ocaj, isto tako svaka druga stranica bleda. Bas je iritantno, ali to je kako kome zapadne. Na Blazinu sam se navikao, ali na ovo tesko.

Problemi sa štampom su ocigledni i vec su se ustalili. Pre toga smo ?progutali? Blažinu i njegov katastrofalni dizajn, pitam se samo šta je sledece. Licno bih voleo smanjenje broja izdanja uz povecanje kvaliteta preostalih, mislim da je to korektnije prema citaocima. Ovako je vec postalo izvesno da ceš sa velikom verovatnocom za 200-300 dinara dobiti defektan strip - ili nedostaju stranice ili izrazito loš otisak na pojednim stranicama ili ponekad u celom stripu.
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 27/04/2009 : 20:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message
Magic Wind, ovo je najpametnija izjava na ovoj temi! Ja sam to ranije predlagao redakciji, ali oni su odgorvorili da smanjenje izdanja ne dolazi u obzir i da je moguce samo ubrzanje. Blažin dizajn mi smeta jedino kod Zagor specijalaca, a drugdje je sasvim u redu. Štaviše, pohvalio bih dizajn Teksa, Mister Noa i Dilana Doga. Na znam, meni je licno najljepši dizajn Slobodne Dalmacije, ali to je samo moje licno, subjektivno mišljenje. Žao mi je što moram da kritikujem Veseli Cetvrtak, puno sam im zahvalan. Vidan je veliki trud u uvodnim tekstovima i u prevodu, a i sken je dobar. Recimo, veliki trud u prevodenju se vidi u prevodu bluz pjesama u brojevima Dampira Roden u mocvari-Delta bluz. Žao mi je što njihova zaista sjajna izdanja ugrožava loša, užasna štampa. Da stvar bude još gora, prvi brojevi su im bili sjajno odštampani, na nivou štampe hrvatskih izdavaca. Dakle, sve pohvale za Veseli Cetvrtak, ali štampa kvari opšti utisak. Stvarno treba obratiti pažnju na taj problem jer on nije mali. Navešcu jedan primjer. Kupio sam Dampir broj 'Roden u mocvari' i oduševio se pricom, a bio je i dobro odštampan. Jedva sam cekao sledeci broj, ali kada sam ga kupio, vidio sam da je svaka druga stranica lošije otisnuta. Ovo mi je stvarno pokvarilo radost citanja price. Vjerujte mi, moje kritike su dobronamjerne. Ako poprave štampu, bice bolji od vecine hrvatskih izdavaca.

Nemam ni ja logo na 13. broju, ali to je beznacajna greška.

Edited by - Mhejl on 27/04/2009 20:27:36
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000