forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/04/2009 : 20:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

quote:
Originally posted by goksi

Pa imaš Kit Tellera od Van Gogha.

lakse je naci u srbiji sliku Van Gogha nego strip izdat od strane Van Gogha:)

Ja sam mislio da je Van Gog rok grupa...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 28/04/2009 : 20:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
zavisi kakvi su ti afiniteti, svakom svoje

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 00:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

KOnacno je netko ozbiljan krenuo raditi stripove i u Srbiji i držim palceve da ce to potrajati,te da ce se ubuduce izdavati i nešto ne-Bonellijevsko.

Vec su pokrenuli Biblioteku Albumi. Prvi je bio Barselona u svitanje de Blasa/Fonta, a drugi ce biti...ups, zamalo da se izlanem.
Go to Top of Page

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 29/04/2009 : 00:50:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message
quote:
Originally posted by tiberije

quote:

Pa imaš Kit Tellera od Van Gogha.

lakse je naci u srbiji sliku Van Gogha nego strip izdat od strane Van Gogha:)

Imas ih u Darkvudu. Cak su i na odlicnom mestu izlozeni, na samom pultu.

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21724 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/04/2009 : 00:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Le Samourai

quote:
Originally posted by Aco

KOnacno je netko ozbiljan krenuo raditi stripove i u Srbiji i držim palceve da ce to potrajati,te da ce se ubuduce izdavati i nešto ne-Bonellijevsko.

Vec su pokrenuli Biblioteku Albumi. Prvi je bio Barselona u svitanje de Blasa/Fonta, a drugi ce biti...ups, zamalo da se izlanem.

Izlani se , ajde!

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 29/04/2009 : 00:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message
quote:
Originally posted by profesor-inz

Ja sam mislio da je Van Gog rok grupa...

Jeste. Grupa koja je ovih dana izdala novi album pod nazivom ''LAVIRINT''. Sto je, opet, ime jedne domace izavacke kuce.

I tako u krug...
Go to Top of Page

JefCostello
New Member

257 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 29/04/2009 : 08:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Send JefCostello a Private Message
quote:

kad vec imas insajdersku informaciju izlani se bar kada ce kad vec ne mozes koji ce...

"Comics will be the culture of the year 3794"
Salvador Dali
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6364 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 29/04/2009 : 09:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Aco, gde si to bio par godina?
Na pustom ostrvu, gde si se odvikavao od heroina i stripova ?

Hehe..ne,iznedu sudjelovanja na forumu i citanja stripova odabrao sam ovo drugo.Nije mi žao ali zaželio sam se foruma,pogotovo sad kad su stigle najave Libellusa i Fibre a VC odlicno gazi.Sve dobre vijesti pa ajde rekoh da se poveselimo skupa;-))

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/04/2009 : 09:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
jel mi se cini
da su 3 knjizice bred barona sasvim razlicitih velicina...

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/04/2009 : 11:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
quote:
Originally posted by Aco

.Damypr mi se ne svida ali kupovat cu ga još par brojeva cisto radi podrške jer nije neki novac.

Meni se dampir svidja ali nemam para da kupujem ,ako tebi nidu novci problem kupis dampira pa ga poklonis meni

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 12:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by anto

Izlani se , ajde!

quote:
Originally posted by JefCostello

kad vec imas insajdersku informaciju izlani se bar kada ce kad vec ne mozes koji ce...

Zavetovao sam se na cutnju, ali mogu da vam kazhem da je lepo, francusko i da bi trebalo da izadje u skorije vreme, recimo za mesec, mozhda dva.
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/04/2009 : 12:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by zeljko

jel mi se cini

Kao da je to cudno kad je VC u pitanju.
Meni su razlicita i sva 3 MM-a koje imam, a izmedu onih desetak Mister Noa teško je naci 3 koja su iste velicine.
Isto tako je i s Texom.

Edited by - mpavin on 29/04/2009 12:53:14
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/04/2009 : 12:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
I meni su. Ima stripova koji su razliciti. Odabrane price broj 2 su mi dosta duže od ostala 2 broja. Ali glupo je pricati samo o VC. Dobio sam jutros od prijatelja što je bio ovih dana u Cro cetvrtog Martija sa celom pricom od Strip Agenta. Nijedan mi nije isti sa nijednim, ni po širini ni po dužini. Korice su isto kod svakog razlicite. Tako vam je sa kiosk izdavaštvom. Imate Libellus za savršena izdanja.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 13:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
I meni je svaki VC strip koji sam do sada uzeo potpuno razlichit. Otvorim, a ono neka nova pricha, novi sporedni likovi. Jedino su mi isti heroji.

Recimo, u svim Mister No stripovima se pojavljuje Mister No, a sve ostalo u svakom broju - potpuno razlichito.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/04/2009 : 13:13:09  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:

I meni je svaki VC strip koji sam do sada uzeo potpuno razlichit. Otvorim, a ono neka nova pricha, novi sporedni likovi. Jedino su mi isti heroji.

Recimo, u svim Mister No stripovima se pojavljuje Mister No, a sve ostalo u svakom broju - potpuno razlichito.

Isti slucaj i kod mene.

Ja sam našao i neke nove, neki Leo (nadam se da nije onaj pevac), pa Bred i još neki. Ih i taj VC
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 29/04/2009 : 13:46:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Jeste saljivdzije.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17905 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 29/04/2009 : 13:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
Originally posted by zeljko

jel mi se cini

Kao da je to cudno kad je VC u pitanju.
Meni su razlicita i sva 3 MM-a koje imam, a izmedu onih desetak Mister Noa teško je naci 3 koja su iste velicine.
Isto tako je i s Texom.

meni su DD i Dampir relativno OK ali ovi skoro i po cm da ne dihtuju

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/04/2009 : 14:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

I meni su. Ima stripova koji su razliciti. Odabrane price broj 2 su mi dosta duže od ostala 2 broja. Ali glupo je pricati samo o VC. Dobio sam jutros od prijatelja što je bio ovih dana u Cro cetvrtog Martija sa celom pricom od Strip Agenta. Nijedan mi nije isti sa nijednim, ni po širini ni po dužini.

Meni su svi isti, uopce dosad nije bilo problema kod Strip Agenta i Ludensa što se toga tice.
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/04/2009 : 14:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
Ma daj? Satorova zagonetka i Cepelin su ti isti po širini? Meni je gotovo pola cm Satorova Zagonetka širi strip. Mada, ja nemam problem sa takvim stvarima.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/04/2009 : 14:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Ajde kad imas proverene informacije reci kad ce biti reprinti kol.zagora 1,2.Broj 5 i Dylan kolekcionarski.To smes da kazes!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 29/04/2009 : 14:40:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
Za Zagora ne znam (puno me i ne zanima ) a za Dilana vec mozhete da pochnete da aktivno shtekate. .
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7929 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/04/2009 : 14:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:

Ma daj? Satorova zagonetka i Cepelin su ti isti po širini? Meni je gotovo pola cm Satorova Zagonetka širi strip. Mada, ja nemam problem sa takvim stvarima.

Je, i meni je malo širi ali glavno da su sve stranice na broju, a ne kao kod VC-a.
Go to Top of Page

shommy
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 03/09/2006

Posted - 29/04/2009 : 15:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send shommy a Private Message
Svaki strip koji sam kupio na kiosku od VC je ok tj.ima sve stranice i svuda isti otisak.Moguce da je nekome cetvrtak manje sretan dan.

Edited by - shommy on 29/04/2009 15:27:14
Go to Top of Page

goksi
Senior Member

Serbia
1963 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 29/04/2009 : 15:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send goksi a Private Message
quote:
Originally posted by shommy

Svaki strip koji sam kupio na kiosku od VC je ok tj.ima sve stranice i svuda isti otisak.Moguce da je nekome cetvrtak manje sretan dan.

Takode. Ja sam na nekih 70-tak stripova samo na jednom Zagoru imao stranicu viška koju sam jednostavno izvadio. Ni jednu jedinu drugu grešku. Sutra je opet cetvrtak . Novi Zagor i Tex. Jedva cekam više povratak u onu njihovu kucicu u mocvari.
Go to Top of Page

Vili Garvin
New Member

Serbia
178 Posts

Member since 14/07/2004

Posted - 29/04/2009 : 15:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Vili Garvin a Private Message
Za one nestrpljive sledeceg cetvrtka(nekom možda i u sredu) uz Dilana i
Ciko prica.
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000