forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 zagor
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 15:32:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
znam da sam pogrijesio temu,ali me zanima da li se tko slaze samnom da naslovnice extra zagora budu jednake obicnim izdanjima,znaci da na vrhu naslovnice bude naslov i i u svakom novom broju promijene font

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.

kohorta
Starting Member

77 Posts

Member since 26/11/2007

Posted - 28/01/2009 : 15:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send kohorta a Private Message
Hell NO!!!
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 15:44:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Extra Zagori imaju originalno tutto izdanje. Originalne naslovnice su jako stare i uglavnom neljepe

No sikiriki
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 15:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
zas ne,orginalne naslovnice iz italije su puno bolje nego nase extra ili njihovi tutto naslovnice,vise zagolica mastu naslovnice

Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 28/01/2009 : 15:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by wintersnake

znam da sam pogrijesio temu,ali me zanima da li se tko slaze samnom da naslovnice extra zagora budu jednake obicnim izdanjima,znaci da na vrhu naslovnice bude naslov i i u svakom novom broju promijene font

Ja sam uvek za to , ali cisto sumnjam.
Pa pogledaj samo sta je uradio ludens sa naslovima Texa, od kad je nastavio posle slobodne dalmacije.
Sada imamo naslove kao da je tutto tex, a ustvari je redovni tex.
Glupost nevidjena.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 15:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
ne,ne mislim ja da se uzme naslovna iz originala,moze i iz tutto naslovnica,nego samo da se font naslova stavi bolji kao npr iz strava i uzas u muzeju itd,jer ovak sve izgleda preobicno

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 15:59:57  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
da u potpunosti se slazem s bitolom,kad vidim njihove origigi tex naslovnice

Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 16:17:00  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message
Po meni ako mi je neko izdanje ok onda je to extra Zagor,sigurno najlepši hrbat u prelepoj žutoj boji koja seca na ZS i LMS (na takvog su se Zagora mnogi navikli)
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 16:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
jos i ludensove su stranice nekako cudne ili se to meni pricinjava,kao tisak im je drukciji nego od sd,al nebitno,po vama osim ferria tko bi vam bio idealan kao crtac naslovnica

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/01/2009 : 16:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Slažem se, stvar pocinje biti sve cudnija...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 28/01/2009 : 18:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

jos i ludensove su stranice nekako cudne ili se to meni pricinjava,kao tisak im je drukciji nego od sd,al nebitno,po vama osim ferria tko bi vam bio idealan kao crtac naslovnica

pogledaj malo starije topice,slicne teme smo prevrnuli vec x puta

Edited by - King Warrior on 28/01/2009 18:21:39
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/01/2009 : 18:44:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by bitola

quote:

Ja sam uvek za to , ali cisto sumnjam.
Pa pogledaj samo sta je uradio ludens sa naslovima Texa, od kad je nastavio posle slobodne dalmacije.
Sada imamo naslove kao da je tutto tex, a ustvari je redovni tex.
Glupost nevidjena.

jebote, ne znam kako cemo to prezivjeti. strasno! cime se ljudi bave, to je nevjerojatno...
bitno je da razlicite oznake ne unistavaju crtez, da nisu nametljive, i to je sve!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 18:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
Ne,nikako,ako su epizode iz Tutto serije neka budu i naslovnice iz Tutto serije.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 28/01/2009 : 18:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:

Sto se tice naslovnica,jako tesko pitanje.Niko posle Ferrija!
Mozda Nucio ili Verni,dobro kopira Ferija pa se nadam da bi i to dobro kopirao,stvarno bi se tesko navikao na neki drugi stil.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/01/2009 : 19:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 28/01/2009 : 21:15:59  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
okiboki pogledaj si od veselog cetvrtka specialno izdanje zagora ja mislim,laurenti crta,meni predobro,ferri dosadan postao,npr koja je razlika u gallepiniu i cvilli u tex,cvilla rastura nasl.

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/01/2009 : 22:03:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

okiboki pogledaj si od veselog cetvrtka specialno izdanje zagora ja mislim,laurenti crta,meni predobro,ferri dosadan postao,npr koja je razlika u gallepiniu i cvilli u tex,cvilla rastura nasl.

Meni se to ne svidja uopste, totalni ocaj. Da ne govorim o tome da na koricama nigde, ni napred ni na rikni ne pise nista sto bi makar oasociralo na to koje su epizode unutra objavljene, a kamoli puni naslovi epizoda. Kako cete vec nakon desetak brojeva znati koja je prica gde?
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/01/2009 : 22:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:

U pravu su oni koji tvrde da je to ustvari nase izdanje tutto Zagora pa zato i treba da budu te naslovnice. Na tim naslovnicama jesu lepse boje, ali su meni stare (originalne) naslovnice koje zu isle na redovnoj seriji lepse bas zato sto je naslov uradjen fontom koji uglavnom asocira na radnju koja se desava u stripu, a i to veliko Zagor pokriva deo naslovnice (kao sto je i kod VC to slucaj sa redovnom srijom Zagora). Da ne spominjem koliko je taj ogromni logo pokvario utisak kod Mister Noa (mislim i na originalne "Bonellijeve")
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 28/01/2009 : 22:24:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:

meni su ljepse te tutto (extra) nego regularne naslovnice
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 28/01/2009 : 22:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
naravno... tako je to kad se gledaju pizdarije s fontom, a šuma ne vidi... pogledaj samo na sto slici tiranin s jezera u origjigjiju, butcher ima glavu velicine airbusa

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 28/01/2009 : 23:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

naravno... tako je to kad se gledaju pizdarije s fontom, a šuma ne vidi... pogledaj samo na sto slici tiranin s jezera u origjigjiju, butcher ima glavu velicine airbusa

Ne cepidlaci
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 11:56:11  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message

Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 11:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message
evo ovo je moja home made verzija,to su glupi fontovi iz painta al koliko boljih jos ima,pa mi reci te sta mislite.

Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 12:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
quote:

po vama osim ferria tko bi vam bio idealan kao crtac naslovnica

Mikica

No sikiriki
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18862 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 29/01/2009 : 12:09:10  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
slažem se sa wintersneikom, manji font i naslov bi mnogo ljepše izgledalo...ali kad se uzimaju
naslovnice iz tutto serije onda je to tako, možda bi bilo bolje da su se iz redovne...ali su se te popravljale pa...ko zna...šta je tu je samo da nam je Zagora.Crtac? ili spori Nucio ili naš
Mikica.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts

Member since 14/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 12:09:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit cibalia's Homepage  Send cibalia a Private Message
Ja bi i da regularna izgleda ko ekstra. Lijepo imAŠ cinu, broj i naslov ne moraš po citavoj stranici. Eksta je ekstra!

U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice...
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.42 seconds. Snitz Forums 2000